amigdas.com

Tablete anestezice: nume de analgezice

Tabletele analgeziceFiecare dintre noi păstrează acasă în cabinetul de medicamente diferite tipuri de medicamente care pot fi necesare în cazuri de urgență. Există printre aceștia și analgezice, care pot ajuta la atenuarea diferitelor tipuri de durere - dentare sau dureri de cap, și, de asemenea, vă îmbunătăți sănătatea și alte condiții neplăcute. După cum spun medicii, chiar faptul că prezența durerii ar trebui să facă o persoană să se îngrijoreze, deoarece afirmă că, odată cu sănătatea, totul nu este bine și începe să se dezvolte o boală gravă. Din acest motiv, când observați durerea în una sau alta parte a corpului, ar trebui să începeți să acționați.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă întoarceți la anestezice în cabinetul de medicamente de la domiciliu și să le luați până când durerea trece, neglijând recomandările pentru utilizarea corectă a acestora. Este important să rețineți că orice medicament cu efect analgezic este destinat exclusiv pentru eliminarea temporară a unei stări neplacute. Prin urmare, dacă durerile vă deranjează în mod regulat, atunci cu siguranță trebuie să treceți prin examinare și să începeți tratamentul pe care medicul ar trebui să-l aleagă pe baza rezultatelor.

Clasificarea eliminatorilor de durere

Persoana care a întâlnit prima durere, probabil vrea să știe ce comprimate ar trebui să ia pentru a-și îmbunătăți sănătatea cât mai curând posibil. Pentru a da răspunsul corect la această întrebare, este necesar să cunoaștem natura și natura durerii și acest lucru poate fi făcut numai de un specialist calificat. Toate cunoscute astăzi analgezicele pot fi clasificate în 2 grupe mari:

 • Care sunt suplimentele de durere?Analgezice analgezice. Acțiunea de medicamente aparținând acestui grup se manifestă în depresia sistemului nervos central. Atenuarea disconfortului durerii apare datorită expunerii constante a componentelor active ale medicamentului la anumite părți ale sistemului nervos central și ale creierului. Toate acestea permit într-un timp scurt să oprească durerile de suferință și pacientul să dea o stare de euforie.
 • Analgezice non-narcotice. Acest grup include medicamente cu efect analgezic, care nu afectează sistemul nervos central. Ei nu au dezavantajele care sunt tipice analgezicelor opioide, nu cauzează dependență la o persoană, nici nu au efecte secundare sedative, hipnotice și alte.

Anestezice bazate pe compoziția și principiul acțiunii pot fi clasificate în mai multe subgrupuri:

 • Grupa de comprimate analgeziceanalgezice simple. Acestea includ pirazolone și medicamente, care sunt derivatele lor - Analgin, Spazmalgon, Tempalgin.
 • Analgezice combinate. Este vorba despre medicamente care conțin mai multe substanțe care oferă un efect analgezic. Cel mai adesea este paracetamolul și o serie de componente sintetice. Ele nu numai că au un efect analgezic puternic, ci și au proprietăți pronunțate antipiretice, antiinflamatorii și antispasmodice. Acestea includ următoarele medicamente - Pentalgin, Trigan, Symptomax, Ibuklin.
 • Mijloace pentru migrena. Atacurile migrenale acute sunt adesea însoțite de o durere de cap, care este foarte dificil de ocupat cu analgezicele tradiționale. Din acest motiv, este necesar să se recurgă la anestezice speciale, care pe lângă efectele principale și vasodilatatoare și spasmolitice. Cele mai renumite din acest grup de medicamente sunt Frovatriptan, Sumatriptan, Relpaks.
 • AINS (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene). O caracteristică a medicamentelor care reprezintă acest grup este prezența proprietăților analgezice și antipiretice pronunțate. Ei pot opri rapid procesul inflamator. La acest grup de comprimate analgezice, este obișnuit să includem Ketanov, Nalgezin, Ketorolac, Nurofen, Ibuprofen și altele.
 • Inhibitorii Zog-2. Acestea sunt clasificate ca AINS și sunt extrem de sigure de utilizat. Sunt acceptați să se separe într-un grup separat, deoarece nu dăunează mucoasei gastrice. În timpul tratamentului cu aceste medicamente, se prevede un efect analgezic și antiinflamator, care are loc fără efecte adverse asupra tractului digestiv. Această listă de medicamente ar trebui să includă parecoxib, celecoxib și omeprazol.
 • antispasmodice. Preparatele legate de acest grup au un efect de extindere asupra vaselor și se relaxează pe mușchii netede, ceea ce le permite să demonstreze un efect anestezic și antispasmodic. Cele mai cunoscute medicamente din acest grup sunt Nomigren, No-shpalgin, Drotaverin.
 • Analgezice analgezice. Medicamentele care reprezintă acest grup de medicamente se disting printr-un efect curativ puternic și, prin urmare, sunt prescrise pacienților numai în cazuri de urgență, când pacientul suferă de mult timp de sindromul durerii acute. Aceste medicamente interferează cu răspândirea impulsurilor dureroase, precum și cu percepția emoțională a durerii, rezultând pacientul fiind într-o stare de euforie și confort. Acest grup de medicamente ar trebui să includă Nurofen plus și Sedalgin Neo.

Comprimate pentru durere de cap

Tratamentul durerilor de cap, care apar pe fundalul oboselii, tensiunii nervoase sau răcelii, necesită utilizarea analgezicelor adecvate. Acestea sunt comprimatele Baralgin, Tempalgin, Citramon, Analgin. Pentru a îmbunătăți starea de sănătate în cazul migrenei, care a apărut împotriva unui spasm al vaselor de sânge, pacienților li se prescriu medicamente mai puternice.

tsitramon

analgeziceEste cel mai adesea prescris pacienților săi pentru ameliorarea unei dureri de cap de natură necunoscută. Medicamentul este foarte popular și a fost folosit timp de mai multe decenii. În componența sa, principalele componente active sunt cofeina și acidul acetilsalicilic, care au un efect de extindere asupra vaselor, ajută la ameliorarea spasmului, elimină durerea și asigură un efect antiinflamator.

De asemenea, medicamentul conține paracetamol, care are pronunțate proprietăți antipiretice și analgezice. Medicamentul este contraindicat persoanelor cu tulburări de sângerare, ulcer peptic și guta. Puteți cumpăra acest medicament în farmacii la un preț de 10 până la 30 de ruble.

analgene

Un alt medicament popular din categoria analgezicelor non-narcotice, principala componentă activă a căruia este metamizolul sodic. Are un efect analgezic, antipiretic și antiinflamator puternic. Medicamentul este prescris pentru eliminarea durerii de altă natură. Dar luați-o cu prudență din cauza riscului de reacții alergice și de efecte negative asupra sistemului hematopoiezei. Puteți cumpăra acest medicament în farmacii la un preț de 12 până la 50 de ruble.

sumatriptan

anestezicAcest medicament se distinge printr-un efect pronunțat de antimigrană, motiv pentru care este adesea prescris persoanelor care suferă de atacuri de dureri de cap severe. În farmacii, produsul este vândut sub formă de tablete acoperite cu o membrană de film.

Având în vedere că sumatriptan are multe contraindicații, Nu se recomandă utilizarea acestuia numai pentru tratamentul migrenelor.. Acesta poate fi prescris numai de către un medic, la un pacient în timpul tratamentului ar trebui să fie observate în mod regulat cu el. Dacă produsul este utilizat necorespunzător, pot apărea reacții atipice ale sistemului nervos, digestiv, respirator și cardiovascular. Acest medicament este vândut în farmacii la un preț de 120 p.

De asemenea, în farmacii, puteți găsi multe analgezice de acțiune combinată, care pot fi utilizate pentru a elimina atacurile de cefalee. Cele mai renumite dintre ele sunt Pentalgin și Solpadein. Pentru a elimina spasmul vaselor de sânge puteți lua Papaverin, No-shpu, Buskopan. Pentru a ajuta la eliminarea proceselor inflamatorii însoțite de o durere de cap, medicamente bine cunoscute precum Aspirina, Ibuprofen, Diclofenac și Ketoprofen pot.

Dureri de durere dentară

Deși utilizarea comprimatelor analgezice pentru ameliorarea durerii de dinți poate duce la obținerea efectului dorit, trebuie înțeles că, în orice caz, pacientul va trebui să meargă la medicul dentist pentru un tratament adecvat. Aceste tablete pot fi luate numai pentru o perioadă scurtă de timp și numai pentru eliminarea sindromului de durere acută. Dar, după îmbunătățirea stării de sănătate, trebuie să vă înregistrați la un medic cât mai curând posibil. Cele mai eficiente mijloace care pot opri o durere de dinți sunt următoarele:

 • Analgezice și antispasticeKetanov. Medicamentul are cel mai puternic efect terapeutic și este recomandat în primul rând pentru ameliorarea durerii dentare acute. Are o acțiune prelungită. Efectul obținut după administrarea pilulei durează 8 ore. Dar, luând-o la fel de bine ca și medicamente similare, este necesară cu prudență din cauza riscului de efecte toxice asupra organismului, precum și a apariției reacțiilor adverse din diferite sisteme ale corpului. Acest medicament poate fi cumpărat la farmacii la un preț de 240 r.
 • NISE. Medicamentul, în care principalul ingredient activ este Nimesulide. Destul de repede, elimină durerea de dinți în pulpită și parodontită, are un efect pronunțat antiinflamator. Naise reprezintă categoria medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene, adesea prescrisă în scopul arestării durerilor de altă natură. Cu toate acestea, acest medicament și alte medicamente relevante pentru grupul examinat fac obiectul unei interdicții de utilizare în leziunile erozive ale tractului gastro-intestinal, ale afecțiunilor hepatice și ale rinichilor, precum și în timpul sarcinii și alăptării. În farmacii acest medicament este oferit la un preț de 200 r.
 • Nurofen. Medicamentul aparține grupului de AINS și are un efect analgezic puternic, care după administrarea pilulei este păstrat timp de 8 ore. Pentru a evita reacțiile nedorite din diverse sisteme ale corpului pentru a opri atacurile acute de durere de dinți, se recomandă administrarea medicamentului pentru o perioadă scurtă de timp. Nurofen adesea prescris pacienților pentru a elimina dureri articulare și musculare, precum și în cadrul tratamentului reumatism, sciatica si nevralgiile, leziuni sportive și tratamentul altor boli infecțioase și leziuni ale sistemului musculo-scheletice. Cumpărați acest medicament în farmacii poate fi prețul de la 90 p.

De asemenea, în farmacii sunt prezentate multe alte medicamente eficiente care pot fi utilizate pentru a opri durerea de dinți. Printre aceștia s-au comportat bine Analgin, Spazmalgon, Tempalgin, Pentalgin.

Comprimate pentru eliberarea durerilor de spate

Deseori, durerea din spate este însoțită de astfel de boli cum ar fi spondiloza, radiculita, artroza, artrita, osteochondroza și altele. Pentru ameliorarea durerii de natură similară medicii prescriu adesea medicamente din grupul de AINS (Nimesulide, Naproxen, Indometacinul, Ibuprofen) și analgezice narcotice (Ketanov sau Pentalgin) sau medicamente din grupa de droguri (sau Tramal Tramadol).

 • Unguente de durere și preparateIndometacin. Un remediu bine cunoscut care are un efect pronunțat analgezic, antiinflamator și antipiretic. Medicamentul asociat cu grupul antiinflamator nesteroidian (AINS) reduce rapid durerea, precum și umflătura și rigiditatea dimineții. Poate fi numit la pacienții care au diagnosticat dureri la nivelul coloanei vertebrale, inflamație în țesuturi și articulații moi. Se oferă în farmacii sub formă de comprimate într-o coajă de film, care se administrează la doza prescrisă de un medic de două ori pe zi. Dar în timpul tratamentului cu acest medicament trebuie să fiți atent, din cauza prezenței unui număr mare de contraindicații și efecte secundare. În farmacii acest produs poate fi cumpărat la un preț de 45 p.
 • Naproxen. Un alt medicament care aparține grupului de AINS, în care principala componentă activă este acidul naftilpropionic. Produsul are un efect puternic analgezic și antipiretic. Medicamentul este prescris pacienților pentru a elimina procesul inflamator în țesuturi și articulații. Poate fi utilizat și pentru ameliorarea durerii la nivelul coloanei vertebrale, în tratamentul mialgiei, nevralgiei și a altor leziuni inflamatorii ale sistemului musculoscheletic. Acest medicament este mai preferat de alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), datorită contraindicațiilor sale și efectelor secundare. Cumpărați o farmacie acest instrument poate fi prețul de la 180 p.

Dureri puternice

Oricine este în mod constant hărțuit de dureri de altă natură ar dori probabil să știe dacă există tablete, având cel mai puternic efect analgezic. Pentru astăzi în farmacii de astfel de preparate este prezentat suficient. Cele mai renumite dintre ele sunt medicamentele bazate pe analgezice opioide. Acestea includ următoarele: ·

 • Ketanov;
 • morfină;
 • fentanil;
 • Promedolum;
 • Tramal;
 • codeină;
 • Tramadol.

Fiecare dintre aceste medicamente oferă un efect analgezic puternic, dar utilizează medicamente pentru durere cu precauție din cauza numărului mare de contraindicații și efecte secundare. Trebuie remarcat faptul că medicamentele de mai sus pot provoca dependență și dependență de droguri la o persoană. Copiilor și femeilor în timpul sarcinii și alăptării nu li se permite să ia aceste medicamente. Ele pot fi prescrise numai în caz de urgență. Folosiți-le singuri nu va funcționa, deoarece le puteți cumpăra la farmacie doar prin prescripție medicală.

Printre tabletele durerii din grupul de AINS și relaxantele musculare narcotice care pot fi achiziționate de peste tejghea fără prescripție medicală, cel mai bun din partea sa arătat următoarele medicamente - Meloxam, Celebrex, Solpadein, Sedaling.

concluzie

Medicamente pentru durere și durereDurerea este unul dintre simptomele cele mai neplăcute pe care le poate avea o persoană. Apariția lui poate afecta serios viața oricăruia dintre noi. Prin urmare, fiecare persoană, de la care a apărut, încearcă să găsească mijloace care îi vor ajuta să își îmbunătățească rapid starea de sănătate. Farmacii oferă multe comprimate analgezice eficiente care pot elimina rapid un sindrom de durere neplăcută. Dar fără a ști ce a cauzat durerea, nu trebuie să ne așteptăm ca în viitor să nu mai apară.

Prin urmare, utilizarea oricărei medicamente dureroase puternice ar trebui să fie luată în considerare doar ca a măsură provizorie. Dar, după stabilizarea condiției, trebuie să vedeți în mod necesar un medic, pentru a vă îngriji mai bine de sănătatea dumneavoastră și a face tot posibilul pentru a preveni apariția unei astfel de maladii în viitor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este aplicarea anesteziei în stomatologie?Care este aplicarea anesteziei în stomatologie?
Ce medicamente pentru durere pot să beau în timpul sarcinii?Ce medicamente pentru durere pot să beau în timpul sarcinii?
Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?
Aerosol și pulverizare ieftină pentru gât cu lidocainăAerosol și pulverizare ieftină pentru gât cu lidocaină
Efectele pilulelor de durere dentarăEfectele pilulelor de durere dentară
Lista comprimatelor analgezice ieftine: tipuri și numeLista comprimatelor analgezice ieftine: tipuri și nume
Ce medicamente de durere pot lua cu sarcina?Ce medicamente de durere pot lua cu sarcina?
Ce medicamente sunt folosite pentru dureri în spate și spate?Ce medicamente sunt folosite pentru dureri în spate și spate?
Lista de analgezice puternice și sigure, tableteLista de analgezice puternice și sigure, tablete
Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?
» » Tablete anestezice: nume de analgezice
© 2021 amigdas.com