amigdas.com

Furadonin pentru cistită: instrucțiuni de utilizare

Furadonin - fotografie a ambalajului produsuluiCistita este considerată o boală obișnuită atât la femei, cât și la bărbați și se exprimă în vezica urinară a procesului inflamator. O astfel de patologie se dezvoltă de obicei pe fondul unei imunități scăzute și, de asemenea, din cauza infecției. Pentru a scăpa rapid și eficient de o astfel de boală, medicul poate prescrie medicamentul Furadonin, instrucțiunea căruia indică metodele de utilizare a acestuia, indicații și contraindicații la o astfel de remediere. Există mijloace și analogi pentru acest lucru.

Cauze și simptome de cistită

uzual boala se dezvoltă ca rezultat al următorii factori nefavorabili:

 • afecțiuni circulatorii în organele pelvine;
 • infecție a naturii virale, bacteriene, fungice;
 • pietre în vezică;
 • scăderea imunității.

Există cistită cu durere în timpul urinării. Patologia este însoțită de următoarele simptome:

 • un miros ascuțit de urină;
 • durere în cavitatea abdominală;
 • Furadonin în comprimate de 100 mlsenzație de arsură în tractul urinar;
 • durere dureroasă în regiunea lombară;
 • slăbiciune generală;
 • greață;
 • creșterea temperaturii corpului.

Compoziția preparatului și utilizarea acestuia

furadonin eliberat ca tablete, și ingredientul său activ este nitrofurantoina. Auxiliatorii acestui medicament sunt amidonul din cartofi, dioxidul de siliciu, stearatul de calciu.

Furadonin comprimate 50 mg - instrucțiunifuradonin este un antimicrobian și antibacterian eficace de droguri. După cum se menționează în instrucțiunile, medicamentul nu numai că ajută la cistita, dar, de asemenea, în pielonefrita, uretrita, complicații după operație efectuată în regiunea urogenitala.

Medicamentul elimină microorganismele dăunătoare: stafilococi, streptococi, E. coli. Utilizarea acestui medicament este considerată cea mai eficientă în cazul bolilor cu caracter inflamator și infecțios al sistemului genito-urinar.

dozare

Așa cum se indică în instrucțiuni, înadulții ar trebui să ia furadonin un comprimat de 4 ori pe zi înainte de a mânca, fără a mesteca și spălați în mod necesar cu mult lichid pentru un efect rapid. Dacă cistita are o etapă inițială, atunci medicamentul este luat de trei ori pe zi. Instrucțiunile de utilizare indică faptul că copiii trebuie să ia pilula de două ori pe zi.

Furagin - comprimate de la cistita, un analog al furadonineiÎn tratamentul cistitei ar trebui să fie posibilFolosiți alimentele cu proteine ​​mai mult, deoarece aceasta are un efect mai eficient asupra corpului. Este interzisă administrarea de antiacide și acid nalidixic, care constau în trisilicat de magneziu, deoarece reduce efectul terapeutic al Furadonin.

Nu puteți lua simultan cu acest medicament Probenecid și sulfinpirazonă, deoarece acestea reduc furadonin excreție în urină, rezultând concentrația sa în sânge începe să crească, crescând toxicitatea sa și a redus efectul terapeutic a tractului urinar.

Medicamentul Furadonin este utilizat pe scară largă pentru tratamentul formelor cronice și acute de cistită. Puteți să-l utilizați în scopuri preventive.

Furadonina în cistită

Antibiotice împotriva cistiteiSunt utilizate tablete pentru tratamentul cistitei atât acute cât și cronice. Înainte de tratament, a recomandat exercitarea examenul bacteriologic al urinei pentru a detecta agentul patogen care a cauzat cistita, și de a determina sensibilitatea microorganismului izolat la antibiotice. O astfel de examinare trebuie efectuată în cistita cronică cu fiecare exacerbare.

Doza de comprimate cu cistită este obișnuită: 50 sau 100 mg de patru ori pe zi. Doza profilactică sau de întreținere pentru cistita cronică este de 50 - 100 ml, care trebuie administrată o dată pe zi.

Furadonina în timpul sarcinii

femeie în timpul sarcinii devine foarte vulnerabil la dezvoltarea numeroaselor boli, dintre care una este cistita. De obicei apare din cauza imunității scăzute.

Furadonina este un medicament antiinflamator eficient care elimină infecția. mulțumesc o gamă largă de impacturi pe microorganisme dăunătoare este considerat un antibiotic, deci nu poate fi luat de femeile gravide, mai ales într-un stadiu incipient. Deși acest medicament nu este considerat toxic, dar substanțele sale active sunt încă capabile să pătrundă în placentă, având un impact negativ asupra dezvoltării fetale.

Furamag - indicații și instrucțiuniDupă cum arată practica, unii femeile aflate în poziție încă luați acest medicament. Ei fac acest lucru numai după un studiu microbiologic al urinei, care ajută la determinarea sensibilității la acest medicament.

În ceea ce privește femeile care alăptează, ei Furadonina este categoric contraindicată. Acest lucru se explică prin faptul că produsul intră în lapte și ingredientele sale active au un efect advers asupra sugarului, afectând tractul gastro-intestinal.

Efecte secundare

Furadonina din cistită produce următoarele afecțiuni:

 • Medicamentul Furamag de la cistita - fotografiedisfuncția stomacului și a intestinelor;
 • tuse, precum și alte tulburări ale sistemului respirator;
 • frisoane, febră;
 • amețeli, migrene;
 • greață, vărsături;
 • alergii alergice.

Dacă există astfel de simptome în timpul tratamentului, cel mai bine este să consultați un medic care va reduce doza de remediu.

Contraindicații și instrucțiuni speciale

Furadoninul nu poate fi administrat în următoarele cazuri:

 • Furadonina - un medicament împotriva cistitei și a altor boli inflamatoriihepatita cronică;
 • intoleranța individuală a unor componente ale medicamentelor;
 • afectarea funcției hepatice;
 • copii sub 1 an;
 • sarcina și alăptarea.

Medicamentul este interzis persoanele care suferă de anemie, dezechilibru electrolitic, diabet zaharat, insuficiență renală severă, deoarece acest lucru crește riscul de a dezvolta neuropatie periferică.

Furadonin: analogi

modern piața farmacologică este reprezentată de analogi acest medicament, care au un efect similar asupra bolii. Cele mai frecvente dintre ele sunt:

 • Furagin. Acest remediu este eficient pentru tratarea unor astfel de boli, cum ar fi pielonefrita, uretrita, prostatita, cistita. Îl folosesc pentru reabilitare după intervenții chirurgicale pe organele genito-urinare.
 • Urofuragin. Aplicați-l pentru bolile acute și cronice ale sistemului genito-urinar cauzate de infecții, precum și în prevenirea acestor afecțiuni.
 • FURAMAG. Utilizați medicamentul pentru arsuri infectate și procese inflamatorii și infecțioase severe ale tractului urinar.

În acest fel, Furadonina cu cistita are un efect rapid de vindecare, în timp ce costul său este destul de scăzut. Mulți pacienți notează diferite efecte secundare, în special din sistemul nervos și din organele digestive. De aceea, înainte de a lua medicamente, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră și să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este anura, simptomele și tratamentul?Ce este anura, simptomele și tratamentul?
Ce este prostatocistul, simptomele și tratamentul acestuia?Ce este prostatocistul, simptomele și tratamentul acestuia?
Urologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femeiUrologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femei
Apariția sângelui în urină a bărbaților. Cauze, simptome, tratamentApariția sângelui în urină a bărbaților. Cauze, simptome, tratament
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Cauzele apariției mucusului în urină la femeiCauzele apariției mucusului în urină la femei
Inflamația vezicii urinare: cauze și simptome, metode de tratamentInflamația vezicii urinare: cauze și simptome, metode de tratament
Simptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femeiSimptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femei
Durere puternică și dureroasă de a urinaDurere puternică și dureroasă de a urina
Senzații neplăcute la femei: durere în uretraSenzații neplăcute la femei: durere în uretra
» » Furadonin pentru cistită: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com