amigdas.com

Fire de sârmă din oțel cu gaz carbonat 9389-75

GOST 9389 75Atunci când piesele au nevoie de elasticitate, precum și proprietățile speciale ale arcului, GOST 9389-75 "Sârmă de oțel carbon din oțel" este utilizată pentru producția sa. Un astfel de detaliu poate avea o varietate de tipuri. Uneori este un izvor puternic, în unele cazuri - un ac de păr sau un cârlig. Cea mai importantă calitate a firului de primăvară este considerată a fi o rezistență ridicată. Este capabil să reziste unui număr mare de compresiuni fără distrugere din cauza oboselii metalice.

Tipuri și metode de fabricație

În industrie și în condiții interne, diferite tipuri de metale au devenit cele mai solicitate. După tratamentul termic, acestea dobândesc proprietăți puternice de primăvară. Aceste aliaje includ:

 • 65 G.
 • 60S2A.
 • 51HFA.
 • 68GA.
 • 65S2VA.
 • 70HGFA.

GOST 9389 75 sârmă

La fabricile de sârmă GOST 9389-75 Există două tipuri de precizie:

 • E normal.
 • Creșterea.

Secțiunea transversală a firului unui GOST 9389 75 cu arc nu trebuie să depășească un interval de 0,2-30 mm. De obicei, produsul are o secțiune transversală circulară. Uneori, piesele cu destinație specială pot avea o altă formă geometrică:

 • Dreptunghi.
 • Trapez.
 • Hexagon.
 • Pătratul.
 • Oval.

Arc de sârmă de primăvară 9389 75Pentru a realiza acest dispozitiv de fixare, se utilizează metoda de desenare. Prin găurile de diferite diametre, martorul este întins. Diametrul orificiului scade treptat. În etapa finală există o matriță de calibrare. Această tehnologie permite obținerea unei acuratețe și a unei mărimi mari a unei secțiuni transversale date. Se dovedește o suprafață plană fără bavuri.

Produsul este apoi tratat termic. Ca rezultat, proprietățile arcului sunt îmbunătățite, rezistența la tracțiune a testului este mărită.

Produsul finit din golf este acoperit cu un strat gros de grăsime de conservare. Protejează firul împotriva ruginei și coroziunii. Golful este învelit cu hârtie impermeabilă. Bobina finisată este în continuare acoperită cu un film de polietilenă.

Caracteristicile materialului de primăvară

Sârmă GOST 9389-75 are propriile caracteristici tehnologice. Produsele de înaltă precizie sunt desemnate 2A. Restul grupurilor au rate mai mici. Principalii parametri, pe care trebuie să le acordați atenție, sunt:

 • Fire de sârmăSecțiunea - 0,14-8 mm.
 • Eroarea permisă în diametru nu este mai mare de 0,05 mm.
 • Fiecare clasă are un coeficient de rezistență la defalcare. Acesta este reglementat de cerințele de reglementare. Valoarea sa trebuie să fie cuprinsă între 1030-3090 N / mm2.
 • Numărul de răsuciri depinde de materialul de fabricație. De obicei acest număr nu depășește de 4-35 ori.
 • Greutatea produsului depinde de diametrul acestuia. Calculul se efectuează la 1000 de metri.

Bunurile finite pot suferi mai multe operațiuni tehnologice la cererea clientului:

 • Lustruire.
 • Măcinare.
 • Tragerea.

Domenii de aplicare a elementelor de fixare

Sârmă pentru oaspete 9389 75Sarma de primăvară din oțel a devenit răspândită în mai multe industrii atunci când a creat diverse structuri metalice. O cantitate mare de astfel de materiale este folosită la fabricarea unui arc. Și aceste produse aparțin unor dispozitive încărcate foarte puternic. Acest tip de izvoare suferă teste speciale referitoare la rezistența la uzură. După înfășurare, toate izvoarele trebuie să fie întărite. Pentru a crea o structură rigidă, produsul a fost utilizat și în industria mobilei.

Mărfurile finite sunt livrate în bobine sau bobine speciale. Ambalajul excelent economisește produsul de la coroziune.

Oțel cu arc din oțel carbon 9389

Sârmă de primăvară este utilizat în mod constant în lucrările de construcție generală, ca material principal din care este realizat un arc.

Spre deosebire de firul obișnuit, firul de primăvară are memorie. Această proprietate a devenit pe scară largă pentru a crea ornamente frumoase.

Compoziția unui astfel de produs include un aliaj de neodim cu titan. Costul acestui material este foarte mare. Cu toate acestea, această combinație oferă produsului proprietăți unice.

Puteți cumpăra un astfel de fir de oțel, care are memorie, într-un magazin care vând bunuri pentru arta populară. Din aceasta puteți face brățări care să-și păstreze forma.

Sârmă de primăvară gost 9389

Originalitatea unui fir cu memorie este, că dacă este îndreptată și apoi după câteva ore încălzită, își va recâștiga aspectul original. Pentru a memora produsul, trebuie să i se ofere forma dorită - să se culce și apoi să se dezbrace. După încălzire, firul va arăta la fel.

În magazine, astfel de produse sunt vândute sub formă de inele frumoase. În această formă își păstrează forma. Inelele sunt disponibile în diferite diametre.

Din acest fir, se folosesc diferite tipuri de arcuri, care sunt utilizate în industria automobilelor. Practic, în orice mașină modernă puteți găsi un număr mare de izvoare de diferite diametre, realizând o muncă importantă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
GOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircularGOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircular
Caracteristici și caracteristici ale construcției sârmei pv 3 1x6Caracteristici și caracteristici ale construcției sârmei pv 3 1x6
Selecția sârmei de sudură pentru semiautomatSelecția sârmei de sudură pentru semiautomat
Cablu de oțel: criterii de clasificare și selecție pentru cabluCablu de oțel: criterii de clasificare și selecție pentru cablu
Spălător de primăvară - oaspete 6402-70Spălător de primăvară - oaspete 6402-70
Otel 45: Caracteristicile GOST si domeniul de aplicareOtel 45: Caracteristicile GOST si domeniul de aplicare
Grad de oțel 65g: caracteristici și aplicareGrad de oțel 65g: caracteristici și aplicare
GOST 30136-95: cerințe pentru tija de sârmă și caracteristicile saleGOST 30136-95: cerințe pentru tija de sârmă și caracteristicile sale
Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80
Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80
» » Fire de sârmă din oțel cu gaz carbonat 9389-75
© 2021 amigdas.com