amigdas.com

Instalarea de furnir: cat de mari sunt furnirurile?

la instalarea de furnirÎn stomatologie, se folosesc adesea furnir pentru dinți. Acest design nu este nou în lumea modernă. Cu ajutorul ei, puteți crea un zâmbet impecabil. Durata de viață și calitatea construcției nu sunt inferioare celorlalte opțiuni de implantare. Dar cât de mult este instalarea fatetelor și a materialului însuși? Să încercăm să înțelegem toate subtilitățile acestui proces complex.

Instalare de furnir: descriere

Furnirurile nu sunt altceva decât înregistrări pentru dinți, care permit combinarea practică și estetica designului. Ele au o grosime de numai jumătate de milimetru. Ele pot schimba radical forma, culoarea dentiției. În acest caz, pacientul nu trebuie să efectueze albirea dinților.

Recent, a devenit popular să folosim vindecarea pentru un rând curbat de dinți. Acesta servește ca un fixator fiabil pentru dentiție. Până în prezent, în stomatologie, există multe furniruri care utilizează sistemul modern de legătură de a cincea generație.

Astăzi sunt furniruite pe termen lung structuri, deoarece sunt fabricate din ceramică și compozite. Astfel, stomatologii oferă pacientului nu numai un design eficient, ci o estetică excelentă. În mod obișnuit, furnirurile sunt utilizate pentru patologii orale complexe.

Variante de furnir

În ultimii douăzeci de ani, sa schimbat mult în practica dentară. Prin urmare, astăzi puteți alege nu numai un furnir de calitate, ci și costul corespunzător al acestuia. Există multe opțiuni. De exemplu, furnir ceramic, din compozit. Există hibrid de ceramică-compozit și multe altele. Determinați furnirul și alegeți corespunzător pentru unii cifrele.

 • rezistența structurii;
 • componentă estetică;
 • Instalare de furnirdurată de viață îndelungată;
 • fiabilitatea produsului;
 • caracteristica preventivă a curățării dinților din cariile secundare;
 • universalitatea aplicării clinice;
 • depozitarea culorii originale.

Toți acești indicatori sunt răspunzători numai cu un singur material de la care se fabrică furnirul - acesta este ceramică. Dar puteți compara produsul ceramic cu multe altele. De exemplu, luminatoarele au durabilitate și fiabilitate. În Rusia, acestea au fost folosite din 2005 până în prezent.

Procedura de restaurare a dinților cu furnir

În comparație cu orice alte metode, restaurarea danturii frontale cu furnir este cea mai mare șansă de a menține toate dinții de susținere din deplasare și întoarcere puternică. Astfel, este posibilă menținerea țesuturilor dentare sănătoase de la preparare. Sunt folosite diverse metode de economisire a protezelor dinților.

Până în prezent, aspectul estetic al acestei probleme este absolut nu acceptă coroane de zirconiu populare sau cermete scumpe. Pentru a se asigura că pacientul va avea nevoie la Hollywood zâmbet viniring douăzeci de zece dinți cu rândul de sus și de jos ca o structură de montare pe pat de copil față transformatei zâmbet în mare parte forma și structura cavității orale.

Furnir pentru dinți din față

material iar metoda de fabricație oferă mai multe opțiuni pentru dinții din față.

 1. Furnir ceramic - descrierePoate fi ortopedic sau furnir ceramic. Ele pot fi făcute din ceramică refractară. Procedura de turnare a dinte se face în câteva zile.
 2. compozit fie construcțiile directe se fac numai în cavitatea orală a pacientului. Medicul dentist aplică materialul compozit și îl introduce într-o singură mișcare, pe oră de lucru.
 3. hibrid sau furnir ceramic-compozit sunt o construcție de diverse materiale. Aceasta poate fi o rășină polimerică și o umplutură ceramică. Astfel, pacientul va trebui să meargă la clinică timp de câteva zile.

În toate privințele, este potrivit doar un singur furnir - este o construcție ceramică. Ele sunt durabile, de înaltă calitate, durabile și îndeplinesc parametrii estetici.

Înainte de a instala furnalele, medicii stomatologi insistă asupra efectuării unei răsturnări minime a dinților. Acest proces este necesar la deplasare, poziția dezvoltată sau înclinată a rândului anterior de dinți. Cu ajutorul furnirului, toate erorile vor fi corectate. În cazul în care imaginea este ideală, atunci nu este necesară o pregătire esențială a dintelui sub furnir. Poate doar formare contur cu o brazdă superficială sau groove.

În acest caz, dacă vă decideți pentru a economisi bani pe această procedură, este posibil ca va exista riscul de fracturi sau coaja-off de furnir din ceramică, hibrid din bontul. În același timp, grosimea minimă a smalțului dinților nu va depăși 0,7 milimetri.

Termenul de furnir

Momentul de deservire a furnirului sau a oricărei alte structuri dentare va depinde de mai mulți parametri.

 • material fabricarea produselor. Pentru portelanul durabil și durabil trebuie să se includă produsele ceramice. Viața ceramicii este mai mult de cincisprezece ani. Produsul mediu se numește furnir hibrid. Vor dura până la șapte ani. Produsele compozite sunt mai puțin durabile. Pot lucra până la maximum cinci ani.
 • de la dentistîngrijire Designul afectează, de asemenea, durata de viață a plăcilor. Dacă se observă igiena cavității orale, precum și o examinare regulată la dentist, cel puțin o dată la șase luni. Este posibil să se prelungească durata de viață a structurii. În același timp, trebuie să mergeți la medicul dentist cel puțin o dată la șase luni. Lustruirea cusăturilor de furnal prin mușcături, precum și îndepărtarea depozitelor dentare vor însoți creșterea vieții și prevenirea cariilor.

Este important să înțelegeți că, atunci când purtați furniruri, nu puteți mușca firele, nucile și oasele. Ferestrele, indiferent de materialele selectate, nu pot rezista la sarcina punctuală. Prin urmare, nu pot să-și muște unghiile sau să muște firele.

Instalarea de furnir și prețul acestora

preț pe furnir poate diferi de tipul și de instalarea selectate. Fatadele produse direct, adică direct pe dinte, sunt împărțite din materiale compozite. Aceste furnire pot fi instalate atunci când chips-urile sunt cioplite sau când se pierde cea mai mare parte a danturii. Este demn de remarcat faptul că acest proces este progresiv treptat de la restaurare la construirea unui dinte pierdut.

În alte cazuri, dintele are nevoie cotitură până la zece milimetri. Prin urmare, se formează treptat pentru lustruire și lustruire ulterioară. În același timp, astfel de construcții ortopedice sunt făcute la comandă într-un laborator special. În cabinetul stomatologic, diagnosticul se efectuează, impresia este luată. Numai după câteva zile este făcută din ceramică, fosfor sau aluminiu, iar acest furnir este lipit pe suprafața dintelui.

Tipuri de luminatoareFurnirul premium este un luminator. Cel mai scump produs, care are un nivel sporit de rezistență. În țara noastră, în câteva clinici, puteți instala luminatoare. Ele sunt făcute din imaginile dintelui pacientului. Particularitatea acestora este grosimea minimă a dintelui și nu necesită rotire minimă. Această opțiune nu este numai costisitoare, ci vă permite să creați o estetică neobișnuită în stomatologi.

Indicații pentru instalarea fațadelor

 1. terapeutic Proiectul ar trebui instalat atunci când va fi necesar să se îmbunătățească aspectul dintelui, care sa prăbușit în mod semnificativ. În acest sens, nu se pot pune în aplicare modele ortopedice.
 2. Trebuie să se pună material compozit, atunci când nu este posibilă ridicarea culorii necesare a smalțului. Prin urmare, opțiunea ideală este doar compozit.
 3. Nu puneți furnir ieftin și realizate din materiale instabile. Sunt ușor de colorat în culoarea alimentelor.
 4. Materialele compozite sunt întotdeauna sub ceramică sau corpuri de iluminat.

Fatade ortopedice: instalare

Pentru a îmbunătăți estetica dentiției, cel mai bine este să folosiți un design ortopedic. porțelan este cel mai acceptabil material pentru smaltul dintelui. Dar este de remarcat faptul că, prin instrucțiunile speciale pentru a instala protetice ar trebui să includă faptul că, în cazul în care pacientul a fost sporturi traumatice sau extreme, cel mai bine este să nu pună astfel de structuri, în general.

Porțelan-tipuri de furnirPrețul pentru un astfel de material nu este ieftin, dar designul, deși puternic, dar care nu a fost proiectat pentru sarcini grele, de exemplu, piulițele de rupere sau sticlele de deschidere cu dinți. Nu se recomandă instalarea oricărei structuri ortopedice cu bruxism. În cazul prezenței acestei boli, numai ortopedul, care face un capac personal pentru purtarea noaptea, este tratat exclusiv. Această opțiune de proiectare vă permite să scăpați de impactul negativ asupra maxilarului sau musculare greșită.

La instalarea de furnire ortopedică este necesară întoarcerea unei smalțe dentare. Prețul pentru acesta este, de asemenea, inclus în costul total al instalației. Când rafinați dentiția, va trebui să purtați în mod constant furnirul ca un atelier suplimentar de protecție. În plus, furnirul poate fi confecționat din ceramică și din alte materiale, în care nu este nevoie de umflare. Astfel de modele sunt mai scumpe, dar nu le lipsesc culoarea.

Cât costă furnirul pentru dinți?

Pentru a calcula cu exactitate costurile de instalare a furnirului, mai multe factor.

 1. Statutul clinicii.
 2. Diagnostic și examinare de laborator.
 3. Materialul furnirului.
 4. În cazul structurilor ortopedice este nevoie de strunjirea dinților.
 5. Instalarea produsului corespunzător.
 6. Calificarea medicului.

Prețul în Moscova pentru furnir terapeutic poate fi de la cinci la cincisprezece mii de ruble. Un astfel de design este disponibil pentru orice pacient. Dar totul va depinde de starea clinicii, materialul și cazul dentar specific.

Plăcile ortopedice ortopedice sunt de câteva ori mai mari. Prețul lor pentru un dinte va fi de la cincisprezece mii la cincizeci de mii de ruble. Acest preț va include următoarele: constituenți ai:

 • Diagnosticarea cavității orale a pacientului.
 • Filme individualeAnestezie.
 • Productie de turnari individuale.
 • Instalarea de coroane temporare.
 • Nivelul de calificare al medicului.
 • Prețul materialului.
 • Metoda de fabricație.

Dacă clinica se află la Moscova și are un statut ridicat, atunci trebuie să urmați prețul maxim al unui singur furnir. Dar, în orice caz, totul va depinde de imaginea clinică. În cazul în care cazul este greu, chiar și un design ieftin poate costa pacientului un ban destul.

Este demn de remarcat faptul că prețul pentru furnir în regional clinicile nu sunt mult mai diferite de cele mai importante lucruri ale Moscovei - starea de sănătate a pacientului. La urma urmei, puteți merge la o instituție de stat dacă dentiștii experimentați și calificați lucrează acolo.

Prețul furnirului din Moscova

Prețul furnirului dentiției frontale de la Moscova poate varia de la materialul de construcție. De regulă, majoritatea populației instalează furnir ceramic. Acestea pot fi plasate atât pe partea inferioară cât și pe maxilarul superior.

Lista de preturi pentru furnir de la Moscova poate varia de la șase mii la cincizeci de mii de ruble pentru un design. Trebuie remarcat faptul că, indiferent de materialul de construcție și de gradul de componentă estetică. Furnirul poate costa un minim, chiar și într-o clinică din Moscova.

Totul depinde direct de materialul fabricării lor, de statutul dentistului și de cazul clinic specific. La urma urmei, mușcătura este scopul principal pentru care se pun furnir. În plus, numărul de produse instalate va fi calculat. La instalarea a mai mult de cinci furnire, clinicile private dentare fac reduceri substanțiale.

Multe clinici din Moscova oferă gratuit diagnostic cavitatea orală, dacă pacientul va instala furnalele în această clinică. De regulă, în centrele dentare din Moscova, furnirul dintelui din față va costa șaisprezece mii. Majoritatea dentiștilor oferă rate pentru această procedură. Prin urmare, dacă nu aveți această sumă în mâinile dvs., puteți instala furnirul folosind fonduri de credit. Astfel, veți obține un zâmbet de la Hollywood, fără a vă restrânge în buget. Prețul furnirului, în cele din urmă, depinde de cazul clinic al pacientului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Furnizorii pe dinți: ce este, tipurile, descrierea și modul de a le puneFurnizorii pe dinți: ce este, tipurile, descrierea și modul de a le pune
Ce este aceasta - ușă de furnirCe este aceasta - ușă de furnir
Cum să vă poziționați și să vă îndreptați dinții la domiciliuCum să vă poziționați și să vă îndreptați dinții la domiciliu
Lumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult suntLumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult sunt
Medic dentist ortopedist - cine este și ce vindecăMedic dentist ortopedist - cine este și ce vindecă
Cofferdam în stomatologie: roberds, ce este aceasta și impunereaCofferdam în stomatologie: roberds, ce este aceasta și impunerea
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Dentiții de dinți - calitate stomatologică sau mauveton?Dentiții de dinți - calitate stomatologică sau mauveton?
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
» » Instalarea de furnir: cat de mari sunt furnirurile?
© 2021 amigdas.com