amigdas.com

Albirea dintilor cu sistem opalescent la domiciliu

Sănătatea dințilorNu numai cei care le pasă de sănătatea lor doresc un zâmbet frumos alb. Acest lucru este reflectat în mod regulat și cei care doresc să-și arate succesul altora. Pana in prezent, clinicile dentare ofera o varietate de sisteme de albire a dintilor, printre care Opalescence. Unicitatea sa constă în faptul că permite albirea dinților la domiciliu, oferind un efect blând asupra smalțului dinților.

Whitening Opalescence - principiul acțiunii

În țara noastră, sistemul de Opalestsens albire, are o acțiune prelungită, pacienții întâlnit în urmă cu doar câțiva ani, dar chiar și într-un timp scurt, ea a fost în măsură să cumpere o mare popularitate. În străinătate, și anume în Statele Unite, în cazul în care sistemul de albire, ofera compania Ultradent, care este un lider în fabricarea de instrumente pentru a ușura smalțul a fost format. Gel Albire servește la volum mic seringă de 2,5 g, ceea ce este foarte convenabil pentru capacele de umplere individuale sau finisate.

principiu Funcționarea sistemului Opalesc este după cum urmează. Acesta conține un activator special, care provoacă descompunerea carbamidei sau peroxidului de hidrogen. Reacția de interacțiune cu materia continuă cu eliberarea activă a moleculelor de oxigen. Un astfel de rezultat neobișnuit provine din proteinele situate pe zonele întunecate ale dinților. Influendu-le, le distruge treptat, nu are un efect negativ asupra smalțului.

Albirea dintilorSistemul de albire opalescence permite ușura sus smalț până la 10 tonuri diferite. Capacitățile reale ale companiei nu pot fi la fel de largi ca promisiunile producătorului. Totul depinde de reacția individuală a pacientului, de durata aplicării, de tipul sistemului utilizat și de alte nuanțe importante.

Durata sistemului depinde de modul în care este clarificat smaltul. O caracteristică importantă care are un efect asupra acesteia este nivelul concentrației de gel. Cu cât este mai mare, cu atât este mai prelungit rezultatul final. În medie, efectul asupra dinților persistă de la 1 la 3 ani.

Dacă albirea dinților cu ajutorul sistemului a fost efectuată acasă, efectul persistă timp de cel puțin 6 luni, iar perioada maximă este de 2 ani. Durata sa este mult influențată de modul de îngrijire orală, de prezența obiceiurilor proaste și a caracteristicilor de nutriție.

procedură Albirea Opalescence constă în următoarele etape:

 • curățarea, eliminarea bolilor cavității bucale, eliminarea calculului;
 • aplicarea stratului protector pe membrana mucoasă pentru a evita iritarea;
 • Whitening Opalescenceprepararea soluției cu adăugarea unui activator;
 • aplicarea acestuia pe dinți;
 • distribuirea compoziției pe coroană cu o perie;
 • îndepărtarea gelului de albire cu un aspirator dentar;
 • clătiți și clătiți gura cu apă în timp ce utilizați un dispozitiv de vid.

Atunci când utilizați sistemul Opalescence, albirea în acasă condițiile se realizează folosind un algoritm ușor diferit. În primul rând, pacientul aplică gel pe tifon și apoi le pune pe dinți. Apoi sunt lăsate pentru o perioadă de 30 minute până la 10 ore. Timpul exact depinde de gradul de sensibilitate și de setul utilizat. Pentru a fixa buzunarul pe dinți este autorizată numai după excizia de pe suprafața unei smalțe dentare. Structurile ortodontice pot fi comandate de la un dentist sau pot fi incluse imediat în kit.

Albirea la domiciliu

Unul dintre avantajele cheie ale sistemului Opalescence este un efect mai moale asupra smalțului dinților. Acest lucru se datorează prezenței în compoziția sa a peroxidului de carbamidă. Pentru a realiza albirea prin intermediul sistemului Opalescence, este posibil, folosind unele dintre ele:

Opalescence PF

Sistemul Opalescence PFAceasta include nu numai cele menționate mai sus activ o componentă a azotatului de potasiu și a clorurii de sodiu. Această combinație vă permite să întăriți emailul. Gelul în cauză poate fi furnizat cu grade diferite de concentrație - 10, 15 sau 20%. În plus, aceasta poate conține apă, a cărei cotă în componența instalației este de 20%. Este necesar să se prevină deshidratarea țesutului dentar.

Sistemul este indicat pacienților a căror întunecare a smalțului sa datorat unor factori externi, datorită malnutriției, obiceiurilor proaste. Durata uzurii este de 7-10 ore. În același timp, prin acord cu medicul curant, puteți reduce această perioadă sau puteți face o pauză de 1-2 zile în timpul cursului. În farmacii, acest sistem poate fi cumpărat pentru 4300 de ruble.

Suprem suprem

Are aceeași compoziție ca opțiunea de mai sus gel. Diferența este că aici concentrația este de 10 și 15%. Prima opțiune vă permite să alegeți gustul gelului. În prezent, producătorul oferă trei opțiuni - cu un gust de piersici, menta și pepene galben. Varianta cu concentrație de 15% este mai limitată în acest sens și oferă numai aromă de menta. Particularitatea sistemului este că include polițiștii deja pregătiți, care conțin deja suma necesară.

Sistemul este foarte elastic, deci este mai ușor să se adapteze la dentiție. Este o opțiune ideală pentru persoanele care doresc să actualizeze rezultatul albinării, efectuată anterior în cabinetul medicului dentist. Setul include 5 perechi de capac, care trebuie păstrate pe dinți timp de cel mult o oră. Durata unui curs este de 10 zile. Un astfel de sistem de albire a dinților este ușor de folosit, cu ajutorul căruia puteți obține economii considerabile în fabricarea vârfurilor ortodontice. În farmacii poate fi achiziționat pentru 4500 r.

Treswhite Orto Mint

Albirea Treswhite Orto MintUn sistem care este destinat pacienților care folosesc brațe sau altele dentar dispozitive. În sistem, principala componentă activă este peroxidul de hidrogen, care este reprezentat într-o concentrație foarte mică - doar 8%. Cu ajutorul ei, nu numai că puteți clarifica smalțul dinților, ci și un efect dezinfectant în cavitatea bucală. Kitul oferă un set de capac care conține un gel de albire. Durata procedurii nu este mai mare de 1 oră. În farmacii, acest sistem este disponibil la un preț de 5500 de ruble.

Trusă de urmărire opalescență

Prin analogie cu versiunea anterioară, este afișat pentru conservarea rezultatul obținut după albirea camerei. Costul acestui sistem de albire a dinților opalescence este de aproximativ 5000 r.

Caracteristici tehnologice

Printre metodele existente de înălbire, există acelea care pot fi realizate numai cu o lampă specială care emite lumină, care este necesară pentru activarea gelului. Dar sistemul opalescence impuls la numărul lor nu se aplică, din cauza căreia devine posibil să se reducă în mod semnificativ timpul de procedură. Și aici nu contează cine o va conduce - un utilizator profesionist sau obișnuit.

La terminarea cursului, pacientul este sfătuit să treacă la o dietă "incoloră", care trebuie respectată în termen de două săptămâni. Se interzice utilizarea tuturor produselor care conțin coloranți. În primul rând, aceasta se referă la următoarele produse alimentare și băuturi:

 • cafea;
 • Nu beți cafeavin;
 • sucuri;
 • ceai;
 • băuturi răcoritoare;
 • fructe de pădure;
 • câteva legume (sfecla, morcovi);
 • sosuri.

După realizarea efectului de albire necesar, pacienților li se recomandă să efectueze cu regularitate proceduri de igienă pentru întreținerea lor. Mai întâi de toate, trebuie să cumpărați o pastă potrivită, care să conțină un număr minim de abrazivi agresivi. Trebuie să conțină în mod necesar fluorură, care este necesară pentru menținerea sănătății dentare și pentru asigurarea acesteia anti-inflamator efect.

Pro și Contra Opalescență

Stimularea opalescenței sistemului de albire are un număr important beneficii, la care mulți pacienți, în primul rând, să acorde atenție:

 • de securitate;
 • constituenții sistemului nitrat de potasiu și fluorură au un efect pozitiv asupra sănătății dinților;
 • prevenirea cariilor;
 • conține apă care evită uscarea;
 • pentru efectuarea de albire dinti opalescence nu necesită utilizarea de lămpi speciale;
 • vă permite să alegeți la alegere orice concentrație a gelului, designul și culoarea acestuia;
 • ușurința de a efectua acasă;
 • efect prelungit;
 • preț scăzut;
 • Baza lipicioasă a gelului, care exclude scurgerea acestuia în cavitatea bucală.

Dintre dezavantajele pe care le are sistemul de albire a Opalessens, este necesar să se facă distincția între nevoia repetiție înălbirea smalțului dinților. Gelul inclus în kit nu este destinat unei utilizări unice, deoarece după obținerea rezultatului dorit va trebui să fie menținut în mod constant. Un alt dezavantaj este că nu toți oamenii vor putea să folosească acest sistem datorită compoziției speciale, ale cărei componente la fiecare pacient pot avea o alergie.

Indicatii si contraindicatii

De-a lungul anilor, sistemul de stimulare Opalescence este oferit compatrioților noștri, mulți dintre ei reușind să-l aprecieze. Îi plăcea, mai presus de toate, din cauza siguranței și fiabilității smalțului de albire. După cum rezultă din instrucțiuni, acesta poate fi utilizat pentru următoarele stări dentare:

 • tetraciclină dantură. Un termen similar descrie starea coroanelor, care și-au schimbat culoarea obișnuită la galben închis sau maro. De regulă, culoarea coroanei se schimbă ca urmare a efectului asupra smalțului preparatului de tetraciclină.
 • Boala Fluorozafluoroza. Principalul simptom al bolii este pete albe, a căror prezență indică un conținut ridicat de fluorură. Cel mai adesea, fluoroza este diagnosticată la persoanele care consumă apă, care este foarte saturată cu acest oligoelement.
 • Închiderea smalțului, cauzate de vârstă. Pe măsură ce cresc, toți oamenii, fără excepție, își pierd protecția naturală a dinților. Datorita acestui fapt, dintii sunt mai putin capabili sa faca fata efectelor colorantilor gasiti in multe alimente. Un rezultat similar poate duce la îndepărtarea nervului, la abuzul de cafea și la fumat.

Oamenii care vin să corecteze defectul dentiției, este recomandabil să se efectueze mai întâi opalescenta impuls procedura de albire, și numai atunci se poate trece la instalarea de furniruri sau a altor structuri corective. Este recomandabil să se efectueze aceste măsuri nu mai devreme de o săptămână după curățare. Astfel va fi posibilă consolidarea rezultatului obținut.

Mulți pacienți, precum și specialiști consideră că acest sistem este cel mai sigur dintre cele existente. Cu toate acestea, ca toate celelalte, are anumite contraindicații:

 • hipersensibilitate la carbamidă și peroxid de hidrogen;
 • carii;
 • un stimulator cardiac;
 • umpluturi și coroane în gură;
 • perioada de alăptare și sarcină;
 • boli ale cavității orale;
 • intoleranța componentelor compozite;
 • tartru;
 • subțire smalț.

concluzie

Emaila de dinți se poate întuneca la diferite perioade de viață. Cea mai eficientă modalitate de a rezolva această problemă este creșterea impulsului de opacizare. Până în prezent, există mai multe sisteme care fac dinții albi. Sistemul Opalescence, despre care într-o rețea este posibil să se găsească multe răspunsuri pozitive, sa dovedit bine.

A devenit foarte populară deoarece permite albirea dinților la domiciliu. Deși este un mod universal de a clarifica smalțul dintelui, trebuie totuși să vă amintiți că are anumite contraindicații. Prin urmare, înainte de a utiliza acasă, este util să consultați mai întâi un specialist care nu numai că va vorbi despre nuanțele utilizării sale, ci și despre cea mai potrivită opțiune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile proceduriiAlbirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
» » Albirea dintilor cu sistem opalescent la domiciliu
© 2021 amigdas.com