amigdas.com

Zboară de pește trigla sau cocoș de mare

Cocoșul de mare și caracteristicile salePestele de pește sau așa cum se numește - cocoș de mare. Acest rezident marin aparține reprezentanților grupului de percuții și este considerat foarte specii rare și exotice

. Astfel de pești pot ajunge la o lungime de nouăzeci de centimetri și au o greutate mai mare de cinci kilograme. Cocoșul de mare este listat în cărțile roșii din multe țări, datorită delicioasei sale carne, a fost pe punctul de a dispărea.

Pește de mare pește

Acest nume neobișnuit al cocoșului de mare se datorează anumitor caracteristici:

 • Zboară de pește trigla sau cocoș de mareAceasta are aripioare mari, foarte asemănătoare cu aripile unei păsări. Cu ajutorul lor peștele este capabil să zboare la câțiva metri deasupra suprafeței apei.
 • Carnea cocoșului de mare este foarte asemănătoare cu gustul de pui.
 • Trigulele pot produce sunete foarte puternice, care nu se pot lăuda de cele mai multe pești.
 • Aceste creaturi sunt proprietarii norocoși ai trei perechi de membre inferioare, care vă permit să vă mișcați în partea de jos a pasului. Desigur, pe picioare sau labe nu sunt foarte asemănătoare și mai degrabă seamănă mult modificate anexe lupoid.

apariție

Corpul cocoșului este acoperit cu cântare cu margini ascuțite, forma sa seamănă cu un con lung alungit. Pe cap se afla o protectie - este o cochilie osoasa, decorata cu picioare mici rigide. Lângă gura peștilor există două plăci osoase proeminente, cu spini pe toate laturile. Corpul nu are benzi transversale, ca la majoritatea peștilor din ordinea percuției.

Trigina are două aripioare dorsale, acoperite cu spini mici și raze. Spatele este protejat de douăzeci și șapte plăci osoase. Cocos mare este proprietarul de foarte memorabile și frumoase aripioare pelviene dimensiuni mari. Partea exterioară este pictată în nuanțe violete, iar cea interioară este albastră, cu nuanță verzui. Din aripile pectorale se deplasează șase membre mobile, ele servesc cocoșul ca picioarele și cu ajutorul lor are posibilitatea de a merge de-a lungul fundului.

Aripile rectale ale acestui pește au aproximativ douăzeci de raze moi. Culoarea triunghiului depinde de locul locuinței sale:

 1. Fly pește trigla-mare cocoșMamiferele marine, care locuiesc în apele Oceanului Atlantic, au scale sau gri de culoare gri, cu nuanțe de culoare brună sau roșie. Peștele frontal al peștelui este decorat cu un spot negru, iar pete galbene sunt situate pe tot corpul.
 2. Cocoșul de mare mediteranean diferă de cel al Atlanticului în culoarea roșie sau maro a cântarelor. Pe aripile dorsale ale acestei specii există și un loc, o nuanță întunecată.

Principala diferență Aceste soiuri de triggi sunt dimensiunile lor. Deci, un rezident al Atlanticului creste la cincizeci de centimetri sau mai mult (uneori, puteți găsi persoane cu corpul la nouăzeci de centimetri în lungime), și un reprezentant al Mediteranei nu se poate lăuda cu o dimensiune mai mare, deoarece are o lungime a corpului de până la treizeci de centimetri.

Stilul de viață al cocoșului de mare

Habitatele cocoșilor de mare sunt:

 • Trigla-cocoș mareOceanul Indian.
 • Oceanul Atlantic.
 • Marea Mediterană, precum și Nord, Marmură, Negru și Azov.
 • Partea vestică a Mării Baltice.
 • Strâmtoarea Canalului Mânecii.

Trigla este un pește de mare, preferă să stea pe fund. Mai mult decât atât, îi place pământul nisipos și murdar. Această creație își petrece aproape toată viața la o adâncime de zece până la două sute de metri. În sezonul cald pot înota în apropierea băncilor sau pot înota în albia râurilor.

rație

Dieta de trigly include următoarea viață marină:

 • Cochilii.
 • Creveți.
 • Pești mici.
 • Crabi.

dar tratamentul cel mai preferat pentru cocoșul de mare este un pește mic de la Marea Neagră - un mullet, un genus perch. Pentru a încerca acest pește, declanșatorii se ascund în alge, lângă fundul deschis. Când un dud apare în câmpul vizual al unui vânător, el, cu ajutorul membrelor inferioare, împinge dinspre fund și distruge distanța dintre el și prada printr-un salt.

Cocoșii de la mare mănâncă de mai multe ori pe zi, dar adulții au nevoie doar de o masă pe săptămână. De obicei, pentru a vâna, înotau la o adâncime de treizeci de metri. Apendicele radiale servesc ca trigrame nu numai ca picioare, ci și ca organe de gust. Ei simt prada lor.

Cocoșii de mare sunt considerați vânători fin, deoarece au o reacție foarte rapidă și pot face focuri de fulger. După ce mănâncă, peștele se odihnește pentru o vreme în alge, și mai aproape de seară se ridică la suprafață, pentru a se încălzi în apă caldă.

Caracteristicile punctului de vedere

Caracteristici interesante ale cocoșului de mareCocosii de mare sunt capabili de zbura până la douăzeci de metri în lungime deasupra suprafeței apei. Cu forță, ei sară din apă și alunecă în aer timp de aproape trei secunde, răspândindu-și aripile mari ca aripile. Apoi, trigla cu zgomot puternic și o mulțime de stropi intră înapoi în mare. Viteza unui astfel de zbor poate ajunge la patruzeci de kilometri pe oră.

Pentru a aranja zborurile, cocoșul de mare preferă după furtună, seara târzie, departe de pământ și de ochii curioși. În acest moment, peștii mici se ridică la suprafață, pe care o puteți mânca.

În plus față de capacitatea de a zbura, triglele au o caracteristică rară pentru pești. Cocosii de mare sunt capabili de face zgomote foarte puternice, care sunt bine și distinct audibile chiar peste apă. Aceste creaturi pot să mănânce, să sforăie, să mârâie și să mârâie. Vocile lor sunt atât de tare încât, în timpul Marelui Război Patriotic, marina a întâmpinat dificultăți în timpul luptei, cum ar fi cocoși de mare, și-au înecat strigătele de nave și vapoare inamice, ceea ce a făcut dificilă determinarea locației lor exacte.

reproducere

Specii foarte interesante de trigule (cocoș de mare)Sezonul de reproducere al cocoșilor marini se încadrează în lunile de vară. Trigly spawn de la începutul lunii iunie până la sfârșitul lunii august. În funcție de habitat, acest proces poate fi schimbat și apărut din ianuarie până în septembrie.

Pentru jocuri de împerechere Peștele se mișcă în iazuri cu fundul nisipos. Femelele își fac ouăle de ou până la patru ori în timpul verii. Un trigal de două kilograme poate arunca paisprezece mii de ouă în timpul sezonului de reproducere. Șapte zile după ambreiaj, trapa de la vițel. Paisprezece zile după ecloziune, ele devin foarte asemănătoare cu adulții.

În ciuda capacității mari de reproducere a cocoșilor de mare, populația lor se află pe punctul de a dispărea. Principalele motive, din cauza cărora în fiecare an se înregistrează din ce în ce mai puțin:

 1. Activitate ridicată a pescarilor și a braconierilor.
 2. Deteriorarea ecologiei mediului.
 3. Poluarea mărilor și a oceanelor.

Calitățile gustului de carne din această specie sunt practic semnate cu cocoși de mare moartea. Gurmatorii din întreaga lume sunt dornici să încerce feluri de mâncare din trigrame și sunt dispuși să plătească bani mari pentru acest ingredient. De aceea, adesea braconierii, ocolind legile, aranjează mari specii rotunde de pește din această specie, astfel încât să-și poată vinde mai târziu carnea în restaurante.

Cum să mănânci carne de cocoșuri de mare

Cocoșul de mare și reproducerea acestuiaPește de mare pește - proprietarul de carne albă și densă. Nu are deloc oasele și gustul seamănă foarte mult cu un pui gătit pentru un cuplu. În bucătăria franceză este principalul ingredient pentru cumpărăturile de supă.

De asemenea, carnea trigalului se adaugă la diferite salate. Când este servit pe masă, este combinat cu brânză, legume și ierburi. Există multe modalități de a mânca acest tip de pește:

 1. Coacerea în pergament cu mere.
 2. Carne prajita cu ceapa si ciuperci.
 3. Găleți cu carne de cocoș de mare, cartofi, roșii și mozzarella.
 4. Fillet sub crusta brânză crocantă.
 5. Cocos de mare, copt in intregime. Preliminar este procesat, frecat cu usturoi, condimente, sare și trimis în cuptor.

Carnea peștelui este foarte populară printre consumatorii italieni și francezi. În lista de mâncăruri tradiționale ale acestor popoare există rețete, principalul ingredient al căruia este cocoșul de mare. De fapt, acest pește cu adevărat delicioase și se recomandă să încercați toți turiștii care au trimis opririle în Franța sau Italia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pasăre de cocoș negru: unde trăiește și mănâncăPasăre de cocoș negru: unde trăiește și mănâncă
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Ce fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturareCe fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturare
Particularități ale vieții peștelui de pește de mareParticularități ale vieții peștelui de pește de mare
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Cocoșul de munte supranatural: o descriere a păsării, a habitatului acesteia, a reproduceriiCocoșul de munte supranatural: o descriere a păsării, a habitatului acesteia, a reproducerii
Peștele macrou este diferit de macrouPeștele macrou este diferit de macrou
» » Zboară de pește trigla sau cocoș de mare
© 2021 amigdas.com