amigdas.com

Peste de pește. Descrierea vadose și metodele de capturare

Peste de peșteÎn rezervoarele de apă dulce din țara noastră există multe creaturi uimitoare. Și dacă unii uimesc cu dimensiunea lor impresionantă, alții nu cresc mai mult decât un deget mic om. Dintre acestea, favoritul multor pescari este cel mai renumit din lume.

Pești dezlănțuiți: descrierea speciilor și modalitățile de capturare

Un mic locuitor subacvatic este una dintre cele mai frecvente specii de pești care locuiesc într-o mare parte a lacurilor, râurilor, lacurilor și lacurilor artificiale. Numele său a fost dat peștelui printr-o scară unică, cu proprietăți lipicioase. În oameni este încă numit vagranță și sinchă. De obicei, sumbră aparține familiei de crap, un grup de crap și un gen similar.

O caracteristică caracteristică a corpului autocolantului este o formă lungă, puternic comprimată pe laturi. Între antena anală și ventrală există o muchie ascuțită pronunțată. În mijlocul maxilarului inferior există un mic tubercul, iar pe partea superioară, vizavi de tubercul, există o crestătură specială, în care se introduce această proeminență. Adezivul are o structură foarte complexă de dinți: dinții sunt ușor îndoiți și aplatizați.

Caracteristicile externe ale lipiciului

Descrierea autocolantelor de peșteCuloarea spatelui autocolantului este reprezentată de o nuanță verzui, iar părțile laterale și abdomenul sunt argintii. La rândul său, zona de lângă aripioare, coada și spatele este colorată cu nuanțe închise, iar toate celelalte elemente sunt gălbui sau roșii. Probă adultă crește până la 20 de centimetri în lungime și, în cazuri rare, este posibil să prindă 25 de centimetri în lungime. Valorile medii ale greutății depășesc 60 de grame, mai puțin frecvent - 80-100 grame. Sub razele soarelui, corpul cântarelor strălucește cu o culoare argintie. Autocolantul are o masă de subspecii, însă este foarte dificil să le distingem unul de celălalt. proprietățile externe sunt aproape invizibile.

De exemplu, în reprezentanții unui subspecii, un nas stupid, în timp ce în altele este mai acut. Diferențele afectează, de asemenea, forma gurii sau numărul de dinți. De exemplu, puteți lua în considerare autocolantul, care se află în râul Nara. Noi de pește este nas scurt și bont, iar banda burta este culoarea de plumb, care se extinde de-a lungul părților laterale ale colțul de sus al deschiderii branhii la mijlocul bazei aripioarei cozii.

Distribuția Sinti: caracteristici ale ciclului de viață

 1. Cum să prindeți un autocolantReprezentanții speciilor trăiesc în aproape toate corpurile de apă din Europa, cu excepția regiunilor din sud. Un astfel de pește răspândit locuiește în diferite curente și în apă curgătoare și limpede. Din acest motiv, poate fi prins într-un râu mare și într-un iaz de mică adâncime sau într-un curs de mică adâncime. În alegerea habitatului, autocolantul preferă locuri cu o abundență de vegetație subacvatică, arbori sau arbuști care atârnă peste apă;
 2. Într-o zi clar vremea Cynthia vine la straturile superioare ale apei, în cazul în care se poate vedea strălucirea caracteristică a corpului său de argint. Practic, măturea poate fi prinsă la o adâncime de 60 până la 80 de centimetri. În absența unei baze furajere normale, peștii înotau la suprafață. În cazul în care este aproape de un pește de ruinare, cum ar fi stiuca si biban cocoțat sărind rapid din apă, dorind să scape de la Savage și pradator foame care iubește sărbătoare delicatețe delicios. Să te uiți la o turmă de sărituri este foarte amuzant;
 3. Ca și alte pești de apă dulce din familia Cyprinidae, bețele preferă stilul de viață gregar. Ei înoate în jamburi mari, care includ mai multe duzini și, uneori, sute de pești mici. Comportamentul bibanului este reprezentat de mișcări frecvente, rapide și agile;
 4. În ciuda dimensiunilor mici, autocolantul este incredibil de voros. Reprezentanții speciei merg la pescuit după apus, tk. în acest moment o parte semnificativă a țânțarilor și mlaștini cad în rezervor, deschizând pește un acces excelent la alimente proaspete, nutritive. Odată cu apariția amurgului, efectivele acestui locuitor comun al rezervoarelor noastre sară intens din apă, creând un spectacol uimitor. Înainte de declanșarea ploii sau a furtunii, activitatea crește semnificativ. Cupa sare masiv, creându-se în jurul ei înșiși stropi mari. Ichthologii cred că acest mod de viață îi permite să se înece insecte;
 5. Acest proces pare foarte amuzant. Ea este elaborată de multe generații ale acestor mici creaturi. Pentru câteva secunde sau minute, sintiul înoată de la o parte la alta, apoi se îndreaptă brusc spre butoi, se îndoaie și lovește coada cu apă. Datorită acestei caracteristici, peștele este considerat un pilot al fluviului;
 6. Printre pericolele majore la adresa vieții, peștii de pradă iau locul principal. Cu toate acestea, peștele este atacat de multe specii de păsări, cum ar fi suiștini, pescăruși, bețivi și alte păsări de apă;

Începutul reproducerii

Când autocolantul are o vrajăFaptul că sinthu devorează masiv toți reprezentanții speciilor de pești prădători și îi prinde pe oameni nu-i afectează puterea. În mediul dulce, se găsește în număr mare. Acest lucru se explică printr-un simplu motiv: viper se propagă la o rată incredibilă. Mărimea ouălor este foarte mică, prin urmare, în timpul sezonului de reproducere, o persoană poate arunca zeci de mii de ouă. Maturitatea sexuală are loc la vârsta de doi ani, după care peștele se îndreaptă spre spawn. Este nevoie de mai puțin de o lună pentru a efectua activități de reproducere.

În regiunile din sud, reproducerea începe la începutul lunii mai, în nord - la final. În absența unor indicatori normali de temperatură, peștele se îndreaptă spre luna iunie.

Procedura de reproducere se efectuează în două seturi. În centura din mijloc, până la sfârșitul primului deceniu al lunii iunie încep să se reproducă mari reprezentanți ai speciilor de la vârsta de 5 ani și mai mulți, cu o lungime de 18 cm. Dacă vremea nu este plăcută cu căldură și lipsă de vânt, reproducerea poate fi întârziată și numărul vizitelor crește. Temperatura optimă pentru succesul reproducerii variază între 14-15 grade Celsius. La două săptămâni după primul apel, încep să se reproducă specii mici de 2-3 ani.

Pentru zonele de reproducere, peștele selectează locuri de mică adâncime, cu o abundență de vegetație subacvatică. În cazuri rare, sute de ouă cad pe pământ sau se scufundă în nisip. Ele se disting printr-o nuanță albică și o dimensiune mică, care este mai mică decât cea a unui alt pește "alb", de exemplu, roach. După cum sa menționat deja, reproducerea începe atunci când există o vreme stabilă, caldă și clară. Se termină cu mult înainte de apusul soarelui.

În etapa pregătitoare Sintya înoată în mod masiv de-a lungul țărmului, creând ranguri subțiri. În acest caz, nu este observat un salt caracteristic din rezervor. În timpul celui de-al doilea act de spawn, peștii înoată pe o distanță scurtă de țărm și se ascund în larvele de ferigă sau în alte plante. Foarte adesea, atunci când arunci un icre printre păduri de trestie sau iarbă, peștele moare, sărind prea mult.

După terminarea cu succes a procedurii, în toate zonele de coastă apare un strat subțire de ouă deja fertilizate. Mulți dintre ei se dovedesc a fi în gura Gardienilor Roșii. Prăjiturile apar în lumină după 7-8 zile, cu condiția ca condițiile meteorologice să fie favorabile. În primele câteva zile se află aproape de rădăcini.

Prinde Sinti

Cum să pescuiți o autocolantăÎn scopuri comerciale, peștele nu este prins, deoarece dimensiunea sa este foarte mică, iar beneficiul nutrițional este neglijabil. Cel mai adesea, pescarii captează synthu numai ca o momeală pentru a prinde un pește mai mare, de exemplu, în timpul pescuitului de iarnă pe un joker. În luna mai, peștele are o activitate de vârf, astfel încât acesta poate fi prins cu o tijă plutitoare pentru orice momeală. Cu toate acestea, un rău bun este observat înainte de răcelile din octombrie. În sezonul de toamnă, mușcătura de pește la adâncime și, în cazuri rare, în straturile superioare ale rezervorului.

Principalul cap de pescuit pentru prinderea acestui pește este bastonul tradițional de pescuit plutitor. Unii pescari îl prinde prin zbura de pescuit pe partea de sus. Ca atașament pentru cârlig, puteți utiliza:

 • muște de casă;
 • râme;
 • lipitori;
 • viermilor;

Ultimele trei opțiuni în special, s-au dovedit bine în pescuitul în toamnă.

De asemenea, peștele răspunde bine la pâine și aluat. Principalul avantaj al pescuitului este absența oricăror reguli și secrete. Doar aruncați tija de pescuit în apă și așteptați până când plutitorul începe să "danseze". Când pescuitul de iarnă este folosit mormyshka, care este coborât până la fund și începe să joace în partea de jos.

Albirea este o momeală minunată, cu un corp strălucitor de argint, care atrage foarte mult pești predate, în special, biban, burbot, stiuca, zander, asp. Dar pentru a elimina crapul crucian, durata vieții plantate pe cârligul Sinti este foarte scurtă. Suficient timp de 30 de minute pentru a opri peștele să se miște sau a murit complet. Pentru a prelungi viața, este mai bine să o țineți pe spate și să vă apropiați de gură.

Pentru pescarii experimentați Sintya - o problemă enormă. Dacă vor să prindă un pui de trofee sau un ticălos, această mizerie îi va deranja mult timp până când momeala se va scufunda în final.

Profesioniștii cu experiență captează autocolantul numai pentru momeală. În alte cazuri, Pescuitul pentru acest pește este făcut de tinerii pescari.

Proprietățile gustului peștilor

 • Gust de peșteSe referă la reprezentanții cu valoare redusă din fauna subacvatică, dar este renumit pentru proprietățile bune de gust. Peștele poate fi uscat, tk. are o bună cantitate de grăsime;
 • În mod moderat, carnea grasă și slabă poate fi fumată sau prăjită în smântână. Albirea este perfect combinată cu alte tipuri de pește, de exemplu, bastonul sau bibanul, atunci când gătiți urechile. Asigurați-vă că peștele este gătit, simplu: uitați-vă doar la culoarea ochilor - va fi alb;
 • Carnea hrănitoare a autocolantului nu conține mai mult de 12% grăsimi și există o cantitate moderată de substanțe proteice. În plus, compoziția cărnii este bogată în oligoelemente și vitamine, care au un efect pozitiv asupra organismului. De exemplu, molibdenul prezent are un efect favorabil asupra procesului de creștere a țesutului și a metabolismului natural. Fluorul cauzează formarea corectă a oaselor și a smalțului dinților. Zincul îmbunătățește sistemul nervos, pielea și părul. Potasiul previne dezvoltarea rapidă a aterosclerozei și luptă cu diferite zguri, îmbunătățește tensiunea arterială. Magneziul este un excelent agent antistres;

Există un popor dezlănțuit, deoarece nu are practic contraindicații evidente, cu excepția intoleranței individuale la produsele pescărești.

Acum știi cum arată, ce se hrănește și cum trăiește unul dintre cei mai răspândiți reprezentanți ai faunei rezervoarelor din țara noastră. De fapt, înălbitorul joacă un rol foarte important pentru ecosistemul local, care constituie cea mai mare parte a dietei de pește ruinat. Scăderea abundenței sale în rezervor poate duce la exterminarea în masă a multora dintre prădători, inclusiv bibanul, stiuca, asp. Prin urmare, chiar și un astfel de mic, și la prima vedere, pești nesemnificativi pot fi foarte valoroși pentru viața normală a faunei subacvatice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
White Cupid: principala caracteristică a peștelui, unde este găsitWhite Cupid: principala caracteristică a peștelui, unde este găsit
Descrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitatDescrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitat
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Ce tipuri de pești de râu se găsesc în rezervoarele de apă dulceCe tipuri de pești de râu se găsesc în rezervoarele de apă dulce
Crucea de aur: habitate și capturiCrucea de aur: habitate și capturi
Orez crap. Crapă și crapă mare. Descrierea speciilorOrez crap. Crapă și crapă mare. Descrierea speciilor
» » Peste de pește. Descrierea vadose și metodele de capturare
© 2021 amigdas.com