amigdas.com

Prețurile pentru restaurarea băii, inclusiv pictura cu smalț

Cum și ce să actualizeze o baie vecheÎn estimarea costurilor pentru repararea băii, cea mai mare parte este costul echipamentelor sanitare, în special baia în sine. Destul de mult și dezmembrarea lui. Prin urmare, înainte de reparații, toată lumea se gândește multă vreme, dar dacă o va schimba deloc. Dacă suprafața recipientului este doar îngălbenită în timp și zgârieturile de pe el sunt nesemnificative și nu vă loviți de ochi, îl puteți lăsa așa cum este. Și dacă smaltul este deteriorat grav și acoperit cu o plasă de microcrackuri, și așezat în baie din cauza rugozității sale poate răni pielea, puteți încerca să reparați baia.

În prezent există multe modalități de a ordona baia veche, fără a dezmembra vechea. Principala parte a acestora: instalarea căptușelii acrilice, acoperirea acrilică și vopsirea cu smalț.

Suport acrilic sau cum se numește o baie în baie, cea mai fiabilă și durabilă cale. Cu toate acestea, numai specialiștii le pot instala, iar la un cost nu este mult inferior băii din fontă.

Acoperirea cu acrilic necesită, de asemenea, anumite abilități în lucrul cu acest material. Băile de pictura profesionale, ale căror prețuri sunt scăzute, vor fi cea mai corectă decizie în acest caz.

Dar poți să pictezi singur baia cu smalț.

Materiale și instrumente necesare muncii

Pentru a îmbunătăți calitativ și fără probleme actualizarea stratului de baie, aveți nevoie pentru a pregăti toate, care pot fi necesare pe parcursul lucrului.

 1. Prețul pentru restabilirea băiiO perie largă de flaut cu o lățime de 70-90 mm. Parul ar trebui să fie doar natural. Periile au nevoie de două sau trei, în cazul în care unul se murdărește sau începe să se toarne. În plus, dacă părul atinge cel puțin un pic cu ceva gras și gras, va trebui să fie aruncat afară. Chiar și o atingere simplă a mâinilor împotriva firelor poate provoca distrugerea stratului de acoperire. Este de dorit să păstrați perii noi în pachete individuale până în momentul de lucru cu ei.
 2. Un burghier special astfel încât să se poată efectua lucrările de șlefuire: o perie de cabluri și un mâner, trebuie să aibă o unealtă pentru fixarea în mandrina de găurit.
 3. Pentru a îndepărta firele de păr care părăsesc de multe ori perii noi este mai bine să folosiți pensete.
 4. Cuțitul de vopsea.
 5. Aproximativ 0,5 litri de acetonă sau 646 de solvenți. Nu utilizați solvenți pe bază de hidrocarburi saturate, cum ar fi băuturile spirtoase albe.
 6. Rags care nu lasa villi, poate fi flanel, calico gros sau bumbac. Servetele bune din microfibre, dar sunt prea scumpe pentru a le folosi in acest fel.

Tipuri de acoperiri pentru restaurarea băii

Pentru pictarea vechilor suprafețe de baie, puteți folosi smalț pe bază de rășini acrilice sau epoxidice.

Materialele de umplutură și cleiurile epoxidice sunt familiare tuturor șoferilor, iahturilor și persoanelor implicate în lucrări aplicate pe metal și plastic. Timp de peste 20 de ani, rășinile epoxidice ne-au servit cu credincioșie. Aproximativ aceeași cantitate ar trebui păstrată pe baza acestor rășini. Pentru a face acest lucru, este important să se respecte cu strictețe tehnologia, ceea ce este destul de complicat.

Acrilicul a apărut în viața noastră cu aproximativ 10 ani în urmă și a câștigat simpatia finaliștilor și a persoanelor angajate în reparații. Acest lucru se datorează ușurinței relative de a lucra cu acesta. Cu toate acestea, este mult mai dificil de preparat compoziția pentru aplicare.

Ordinea de auto-pictură baie

Instrucțiuni pas-cu-pasDacă aveți abilități de vopsire sau de construcție de iahturi sau piscine, atunci puteți începe cu siguranță o pictura independentă a băii.

Înainte de a începe, trebuie să faceți asta asigurați-vă toate măsurile de protecție. Reparația merită făcută în timpul verii pentru a putea ventila bine casa și a asigura aer curat. Merită să achiziționați câteva aparate respiratorii cu organisme absorbante pentru cartușe. Este minunat dacă reușiți să obțineți o mască de gaz. De asemenea, aveți nevoie de un șorț din cauciuc și de câteva perechi de mănuși de cauciuc, mai bine duble. Mănușile au nevoie de cel puțin 5-6 perechi.

Lucrări pregătitoare

În primul rând este necesar scoate din baie toate articolele, cu excepția obiectelor sanitare, a mașinilor de spălat, a obiectelor nichelate (duș, robinet și altele) trebuie ambalate cu grijă în polietilenă, iar îmbinările atent sigilate cu bandă adezivă. Astfel de precauții sunt cauzate de faptul că în timpul vopsirii în aer va exista un număr mare de vapori de componente agresive ale compușilor coloranți.

Îndepărtarea smaltului vechi și șlefuirea

Pentru ca emailul să stea pe baie în mod uniform și să rămână cât mai mult posibil, îndepărtați stratul vechi de pe suprafața băii și degresați bine baza. Pentru a evita crăparea unei noi straturi, șlefuiți mai bine suprafața țesătură emerită nr. 1 încă de la începutul lucrării. Acest lucru va elimina smaltul vechi fără formarea de micro-crăpături, care pot deveni ulterior locuri de crăpare.

 1. Cum pot actualiza baia?Lucrul ar trebui să înceapă cu curățarea și degresarea suprafeței vechi. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza acid oxalic sau alegeți cel mai activ curățitor. Ridicăm agentul de curățare în stare de terci de grâu, deschideți ferestrele și ușile pentru o penetrare mai bună a aerului proaspăt și aplicați amestecul cu un burete simplu pe întreaga suprafață a băii, înainte de a umezi. După un sfert de oră, amestecul trebuie să fie spălat și o baie completă de apă este colectată, după alt sfert de oră, scurgeți apa și puteți începe polizarea.
 2. Pentru a face acest lucru, primul lucru eliminăm broaștele și accesoriile de la orificiile de scurgere și de scurgere. După aceasta, atașați un burghiu special (durex sau perie de cord) la burghiu și curățați cu atenție suprafața de murdărie și rugină. Aceștia din urmă acordă o atenție deosebită, deoarece pot provoca apariția de fisuri în noul smalt.
 3. Calitatea suprafeței comandantului este verificată în mod diferit: cineva care folosește o unghie, cineva care utilizează o lanternă LED. În orice caz, nu ar trebui să fie zone lucioase, ne-matlasate. Amintiți-vă că atunci când lucrați la măcinare și degresare, nu puteți să vă urcați în picioare cu picioarele sau să vă sprijiniți pe mâini.
 4. Dupa slefuirea suprafetei este necesara degresați din nou. Înainte de această cârpă, fără a lăsa villi, utilizați un solvent pentru a curăța suprafața. Apoi, cu un nou burete, curățați din nou suprafața cu detergenți acizi. După aplicare, produsul trebuie păstrat timp de cel puțin o oră. Dupa aceea, umpleti baia la margine si stati timp de 1,5 ore, baia ar trebui sa fie foarte fierbinte. Această procedură trebuie repetată de 3-4 ori.
 5. După aceasta, baia trebuie uscată bine. Puteți folosi un uscător de păr pentru asta. Baia este gata pentru pictura.

Pictura in baie

 • Pregătiți compoziția de colorare urmând cu strictețe instrucțiunile;
 • Pictura trebuie făcută cu o perie de flaut de la partea inferioară până la margine și se freacă orizontal. Următoarea bandă verticală trebuie aplicată în mijlocul frecării orizontale;
 • Dacă părul iese din perie, pot fi îndepărtați numai cu pensete;
 • După aplicarea primului strat de minute după 20, cel de al doilea strat de email este aplicat în mod similar cu primul: o urmă în urmă;
 • Închideți baia timp de 3-4 zile. Dacă există o posibilitate, cu cât mai multă baie se va usca, cu atât va fi mai puternică noua acoperire.
 • Instalați manșetele pe prune.

Pictura in baie de catre echipe specializate

Dacă munca de auto-reparare este dificilă, atunci este mai bine să le încredințați profesioniștilor. Costul de a picta email smântână va fi aproximativ 4000 de ruble.

În orice caz, îl puteți actualiza pentru un preț mic și asigurați-vă momente plăcute, basking în spumă parfumată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurileCum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurile
Cum și ce pot culoarea băii la domiciliu?Cum și ce pot culoarea băii la domiciliu?
Cum pot actualiza singură baia din fontăCum pot actualiza singură baia din fontă
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Pictați băile de email cu propriile mâini, prețul întrebăriiPictați băile de email cu propriile mâini, prețul întrebării
Cum se face o restaurare a unei băi din fontăCum se face o restaurare a unei băi din fontă
Instalația pentru cadă acrilică are propriile mâiniInstalația pentru cadă acrilică are propriile mâini
Repararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâiniRepararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâini
Inserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsuluiInserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsului
Cum să pictezi propria baie în casă cu propriile tale mâiniCum să pictezi propria baie în casă cu propriile tale mâini
» » Prețurile pentru restaurarea băii, inclusiv pictura cu smalț
© 2021 amigdas.com