amigdas.com

Baykox pentru păsări de curte. Instrucțiuni de utilizare

Prepararea baikoksPăsările sunt susceptibile la unele boli infecțioase, iar crescătorii lor ar trebui să ia în considerare acest lucru. Pentru prevenirea puiilor, este necesar să se dea medicamente speciale, printre care Baikoks este un remediu eficient împotriva infecțiilor. Medicamentul este potrivit pentru păsări tinere și adulte. Aplicată pentru tratamentul coccidiozei la păsări de curte și iepuri, precum și în scopuri preventive.

Acțiunea medicamentului Baykoks

Medicamentul este utilizat în tratament coccidioza la păsări. Distruge tot felul de coccidii, chiar și cu rezistență crescută la alte medicamente. Se utilizează în tratamentul păsărilor domestice, cum ar fi găinile, curcani, gâște, rațe, porumbei, prepelițe și altele.

Componenta principală a medicamentului toltrazuril este distrugătorul agenților patogeni în orice etapă a dezvoltării lor. Imunitatea și rezistența organismului la păsări în timpul administrării acestui medicament nu sunt reduse. Baykoks se adaugă la apă și hrană pentru păsări, pot fi combinate cu alte medicamente. Se recomandă utilizarea împreună cu vitamine pentru tratamentul coccidiozei și pentru prevenire.

Proprietăți farmacologice

Coccidioza afectează întregul corp de păsări. Dacă clipește epidemie, atunci poate provoca moartea tuturor păsărilor. De îndată ce apar primele simptome, este necesar să începeți imediat tratamentul cu Baikox. Acestea sunt tratate pentru păsări tinere și adulte și, de asemenea, utilizate pentru prevenire. Acest medicament distruge coccidia într-un timp scurt și nu reduce imunitatea și rezistența organismului la agenții patogeni ai infecției.

coccidiozaMedicamentul este clasificat ca un grup anticoccidial fonduri. Luptă activ împotriva agenților cauzatori ai coccidiozei, inclusiv a celor cu forme care sunt rezistente la alte medicamente.

Odată ajuns în organism, ingredientul activ cu toltrazurilului lupte agentul cauzal al coccidiozei, dă procesul de fisiune și daune mitocondrii coccidii. Atunci când medicamentul trece prin tractul gastrointestinal, are antikoktsidnoe efect asupra membranelor mucoase din organism. Preparatul este excretat din corp cu un picurător.

Instrucțiuni privind utilizarea și dozajul Baikox

Preparatul se adaugă la băutul păsărilor, în 1 litru de apă diluat 1 ml dintr-o soluție de 2,5%. Și pasărea cântă această apă timp de 2 zile. O altă regulă de primire: se diluează 3 ml dintr-o soluție de 2,5% în 1 litru de apă și se dă pasărea să ia 8 ore timp de două zile. În caz de boală gravă, repetați procedura după 5 zile.

Medicamentul în formă diluată trebuie consumat până la 48 de ore, după care soluția de medicament trebuie preparată din nou. Când se formează un precipitat, este necesar să se amestece bine soluția.

Dozajul medicamentului se calculează după cum urmează: 7 ml pentru 1 kg de persoană sau 28 ml pentru 100 kg.

Aici generalul norme dar pentru persoanele tinere și adulte există reguli mai detaliate.

Reguli de admitere pentru păsările tinere

Regulile de admisie pentru păsările tinere sunt, de asemenea, diferite la speciile de păsări. Următoarele sunt instrucțiuni pentru gosling, pui de găină, curcani și alte păsări.

Pentru goslings

Prepararea baikoks pentru goslingsGusele din primele zile sunt susceptibile la infecții cu coccidioze și alte boli infecțioase, au imunitate slabă și rezistență scăzută a organismului. Prin urmare, tratamentul în timp util este foarte important, în caz contrar goslings pot muri. Cu grijă, gâștele au o bună rată de supraviețuire.

De la naștere este deja necesar să se monitorizeze starea lor sănătate, de dezvoltare. La vârsta de două săptămâni, goslările sunt măsuri preventive împotriva coccidiozei și a altor infecții. Ei dau preparatul Baikoff. În 1 litru de apă potabilă diluați 1 ml dintr-o soluție de 2,5% și dați-i băutura în 24 de ore.

Pentru puii de găină

Puii de creștere nu sunt ușor, pentru ei trebuie să creați un mediu destul de confortabil. Și pentru ca aceștia să supraviețuiască, la vârsta de două săptămâni ar trebui să ia deja măsuri preventive împotriva infecțiilor. De la nașterea puiilor fac obiectul unor diverse probleme și boli:

 • Înapoi în dezvoltare și slăbiciune. Dacă se observă o astfel de problemă, puii trebuie adăugați la kiturile speciale de vitamine alimentare.
 • Lipsă de oxigen. Se manifestă prin întârzierea creșterii, fragilitatea și fragilitatea oaselor, precum și umflarea plămânilor, apariția ascitei. Cu o lipsă de oxigen, puii sunt prescrise cu antibiotice.
 • Poate exista o tulburare digestivă, în care puii primesc probiotice și glucoză.
 • În patologiile virale se efectuează vaccinarea.
 • Diferite forme de coccidioză. Remedierea acestei infecții ajută Baykos.

Bicicleta pentru pui poate fi administrată împreună cu alte medicamente în tratamentul coccidiozei. Dați puii la vârsta de două săptămâni. În 1 litru de apă, se diluează 1 ml dintr-o soluție de 2,5% și se administrează puii timp de o zi.

Pentru curcani

Ca și alte pui, curcanii au nevoie și de îngrijiri. Următoarele ar trebui să fie întotdeauna disponibile: un moment:

 1. Pregătirea baconului pentru curcaniComplexele vitaminice și minerale trebuie să fie administrate curcanilor din momentul nașterii. Acestea contribuie la creșterea și dezvoltarea completă a puilor. Complexele sunt adăugate la alimente.
 2. Acceleratori specifici de creștere, dezvoltare și productivitate a păsărilor.
 3. Medicamente împotriva ciupercilor și a infecțiilor virale.
 4. Probioticele sunt folosite pentru a îmbunătăți și a întări imunitatea.
 5. Pregătirea trebuie să fie obligatorie. Curcanii suferă o coccidioză severă, deci este necesar să se prevină boala și să se înceapă tratamentul la timp.

Dacă curcanul apare coccidioză, simptomele vor fi rele apetit, slăbiciune și fecale fluide cu sânge. Puii au voie să ia Baikos. În 1 litru de apă se diluează 1 ml de 2,5% din medicament și se administrează în timpul zilei. Pentru prevenirea puiilor, dați soluția în prima săptămână de viață. Soluția este preparată în același mod și se administrează în 24 de ore.

Pentru alte păsări

casă păsările din primele zile trebuie să dea medicamente pentru a îmbunătăți imunitatea. Și, de asemenea, vitamine și minerale pentru dezvoltare și creștere. Regulile de utilizare a medicamentului pentru restul speciilor de păsări sunt aceleași. Pentru prevenirea coccidiozei, utilizați Baikok diluat în apă, dați în timpul zilei.

Reguli de admitere pentru păsările adulte

 • Medicamente pentru pui de carnepentru pui de carne. În coccidioză, păsările sunt date cu Baikox. Medicamentul se diluează în 1 litru de apă cu 1 ml soluție 2,5% și se administrează păsărilor în 24 de ore. Sau se diluează 3 ml dintr-o soluție de 2,5% în 1 litru de apă și se obțin 8 ore timp de 48 de ore. De asemenea, Baikox este utilizat pentru prevenirea coccidiozei la puii de carne. În funcție de doză, soluția este dată o zi sau două.
 • pentru alte specii de păsări. Regulile de admitere pentru găini, curcani, rațe și alte păsări domestice sunt similare. Preparatul Baikoks este crescut în apă potabilă. Pentru 1 litru de apă, luați 1 sau 3 ml dintr-o soluție de 2,5% și le oferiți păsări bolnavă una sau două zile, în funcție de doză. Pentru întreținerea preventivă se prepară 1 ml de soluție în 1 litru de apă, se administrează adulților în timpul zilei.

Baykoks. Instrucțiuni de utilizare pentru iepuri

Iepurii sunt, de asemenea, sensibili la o boală infecțioasă de coccidioză. aplica Baikocurile pentru iepuri, sub formă de soluție 2,5% și 5%, sunt administrate împreună cu alimente, băuturi sau în gură animalului. În timpul bolii, iepurii își pierd apetitul și, împreună cu alimentele, nu este recomandabil să se administreze medicamentul. În instrucțiuni, Baikox este prescris pentru a adăuga medicamentul în apa de băut. Baikoff pentru iepuri este crescut în 1 litru de apă 1 ml soluție, dați să bea două sau trei zile. După 5 zile, repetați cursul. Efectul terapeutic al medicamentului durează 48 de ore după diluarea acestuia în apă sau adăugarea acestuia în furaj. De asemenea, merită să vă amintiți că dă un sediment, deci trebuie să amestecați soluția pregătită înainte de utilizare.

Pentru prevenirea coccidiozei la iepuri, precum și în timpul izbucnirii epidemiilor la iepuri, se recomandă utilizarea unei soluții de 5% din medicament. Profilaxia trebuie efectuată la fiecare șase luni. Iepurii sănătoși pot fi adăugați la alimente.

Contraindicații și efecte secundare

Nu este nevoie să se dea găinilor ouătoare Baikoks găinile, deoarece preparatul intră în compoziția ouălor. Dacă totuși trebuia să dați medicamentul unei astfel de păsări, atunci nu puteți mânca ouăle în alimente.

Dacă este planificat ucidere păsări, ar trebui să se efectueze nu mai devreme de 8 zile după terminarea tratamentului. În caz contrar, carnea poate fi utilizată numai pentru fabricarea făinii de carne și oase sau pentru hrănirea altor animale.

Efectele secundare de la administrarea medicamentelor nu sunt observate dacă se observă doza corectă. Toate speciile de păsări tolerează bine acest medicament. Deoarece medicamentul este clasificat la gradul 4 de gradul de pericol, atunci dacă doza este depășită de 10 ori, nu va afecta viața animalului sau alte efecte secundare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Biomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinarăBiomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinară
Chiktonik: instrucțiuni pentru păsăriChiktonik: instrucțiuni pentru păsări
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
"Chiktonik": instrucțiuni de utilizare pentru păsări, descrierea preparatului"Chiktonik": instrucțiuni de utilizare pentru păsări, descrierea preparatului
Coccidiozei la iepuri și găini: simptome și tratamentCoccidiozei la iepuri și găini: simptome și tratament
Instrucțiuni pentru utilizarea enroflonului pentru păsăriInstrucțiuni pentru utilizarea enroflonului pentru păsări
Indicații pentru utilizarea enormă conform instrucțiunilor din medicina veterinarăIndicații pentru utilizarea enormă conform instrucțiunilor din medicina veterinară
"Amprolium": instrucțiuni de utilizare, un medicament pentru păsări"Amprolium": instrucțiuni de utilizare, un medicament pentru păsări
Instrucțiuni Eriprim Bt pentru găiniInstrucțiuni Eriprim Bt pentru găini
Amprolium în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare pentru păsăriAmprolium în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare pentru păsări
» » Baykox pentru păsări de curte. Instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com