amigdas.com

Sea ruff: apariția, prinderea scorpionului de la Marea Neagră

Scorpion: descriereÎn aceste mări, ca Marea Azov și cel negru între toți locuitorii lumii subacvatice poate fi văzut pește amenințător - Ruff mare sau în alt mod skorpenu. Acest pește are un aspect înfricoșător și arată ca un monstru de mare.

Descrierea aspectului, modul în care acesta se hrănește, felul în care se cultivă și unde trăiește acest pește interesant este descris în acest articol.

Caracteristicile rufelor de mare

Gura mare se referă la peștele familiei Scorpion, care, la rândul său, aparține peștelui de raze. Ordinea în formă de scorpion include 209 specii aparținând a 20 de genuri. Aceste pești preferă corpurile de apă ale mărilor și oceanelor tropicale și temperate. În mare parte rugină mare trăiește în regiunile indiene și Pacific. Genul Scorpion, care cuprinde aproximativ 60 de specii, se află în apele Pacificului, precum și în Oceanul Atlantic. Pește preferă să trăiască în partea de jos și conduce un stil de viață sedentar.

În Rusia, există 2 specii de scorpion: vizibile și Marea Neagră. Este destul de dificil să distingem aceste specii. Singura diferență este prezența unui scorpion vizibil pe aripile dorsale cu un punct negru. Iar în scorpionul din Marea Neagră, singura diferență este cea a mirosurilor mai lungi care sunt deasupra ochilor, care seamănă cu resturile zdrențuite. În scorpioni, aceste procese sunt mai scurte. Locuitorii locuiesc în apele Mării Negre, în gura râului Shapsuho și, de asemenea, în Marea Azov. În aparență, scorpionul este similar cu râul de râu, motiv pentru care al doilea nume este marfa de mare.

apariție

Descrierea aspectului gurii de mareAcest reprezentant al lumii subacvatice are dimensiuni mici de corp care ajung la 150-200 mm. Foarte rar, unele specii de cocoș de mare pot ajunge la 500 mm.

Scorpionul din Marea Neagră atinge 300 mm cu o greutate de 1 mii gr. Un scorpion vizibil are o lungime de până la 150 mm și o greutate de 200-300 de grame.

Scorpionul este o specie de pești predate. Ratiunea ruginii marine include peștii mici, nevertebratele și crustaceele. Ruff, de vânătoare, situată încă și așteaptă până când victima însăși înota până aproape de el, iar apoi peștele face arunca și prinde prada lui.

Aspectul ars într-adevăr sperie:

 • Corpul mării este alungit și comprimat în zona laturilor.
 • Suprafața corpului este acoperită cu cântare mici și aspre.
 • Cea mai formidabilă specie este plută, deoarece constă din spini ascuțiți.
 • Capul este mare și acoperit cu o mulțime de spini și excremente.
 • Gură largă, cu buze largi.
 • Are o culoare colorată. Pe fondul culorii maro de culori cele mai diverse, există benzi și urme de nuanță închisă. Aceleași pete pot fi văzute pe aripioare.

O trăsătură caracteristică a ruginii marine este călcarea ei. Scorpionul are un strat de piele, Ca un șarpe despre o dată pe lună. Sub piele veche este o culoare mai strălucitoare, având un aspect proaspăt și atractiv. Împreună cu pielea veche, măria de mare aruncă algele și paraziții aderenți.

Spinii sunt arși

La baza ghimpelor care acopera corpul marii se trece două caneluri care conțin o substanță otrăvitoare. Spinii arșiți sunt aranjați aproape ca dinții de șerpi. Tulpinile sale amenințătoare și otravirea scorpionului utilizează numai pentru a proteja în caz de pericol.

Unde trăiește scorpionul?Când peștele este protejat, acesta își străpunge spinii în corpul adversarului și injectează lichidul otrăvitor în rana formată. Locul injecției după un timp se umflă și începe să aducă o durere puternică, care seamănă cu durerea de la o muscată a unei viespe. Uneori, în plus față de durere și umflături o persoană poate prezenta vărsături și transpirație profundă.. În cazul în care marfa de mare a atins organismul uman de mai multe ori, atunci în cazuri rare, chiar și un rezultat letal este posibil.

Primul ajutor în prăjirea unei mănunchiuri de mare

Dacă o persoană a fost înțepată de o lovitură de mare, este necesar să efectuați următoarele acțiuni:

 1. Identificați locul injecției și îndepărtați fragmentul de gât.
 2. Este necesar să se facă locul injecției cât mai mult posibil de sângerare. Aceasta va elimina intrarea ulterioară a lichidului otrăvitor și răspândirea acestuia în corpul uman. Prin urmare, este necesar să stoarceți sângele din rană cât mai mult posibil.
 3. Ar trebui tratată, zona afectată este fierbinte sau cu apă de mare. Dacă există peroxid de hidrogen la îndemână, atunci este bine să dezinfectați rana cu ea.
 4. Aplicați la o instituție medicală pentru asistență profesională, chiar dacă locul injectării nu mai reprezintă o preocupare.

Prinde scorpionul

Îl prind pe scorpion în apropierea țărmului. Cea mai reușită locație pentru captura sunt dana, pietrele, pietrele și, de asemenea, plajele, unde există un fund cu pietre mari și vegetație densă. În astfel de locuri, scorpionul vânează, găsindu-l atât de tufișuri de alge și de crăpăturile pietrelor, este destul de simplu.

Pe cârlig, scorpionul poate fi prins pe parcursul întregului an, dar pescarii preferă să vâneze în vara. Peștele atinge cea mai mare activitate pe timp de noapte. Pentru soluții nu există cerințe speciale - ele pot fi foarte diferite. Cea mai buna optiune va fi: rotirea cu instalarea de unelte de fund, precum si un cerc marin.

Momeală pentru mania mare

Momeala pentru pește scorpion este folosită în cazuri rare. Orice momeală, de exemplu: cochilii sfărâmați de gâfâia mării de midii se vor colecta pentru o perioadă scurtă de timp. Puteți folosi bucăți mici de stavrid negru.

Pentru a prinde scorpionul ca pe o momeală, aplicați:

 • File de pui și de pește.
 • Cu creveți fierți.
 • Carne de calmar.
 • Creveți proaspeți.
 • Bucăți mici de pește, care au fost prinse destul de recent.

Aperitatea pentru scorpion este excelentă, deci are suficientă pradă care poate depăși dimensiunea sa. Ruful de mare nu înspăimânta inelele de filare și, datorită lăcomiei sale, cade rapid pe cârlig.

Cum să prindă un scorpion

Prinde scorpionulAtât cu ajutorul spinării, cât și cu ajutorul unui cerc marin, scorpionul este prins într-un plumb. În cazul în care pescuitul se face cu ajutorul unei filare, este necesar să se coboare pariul până la capătul inferior, să se aleagă și să se întindă și să se aștepte mușcătura. Dacă peștele este prins, pescarul simte mai întâi constricții pe termen scurt și apoi are loc un salt puternic. Cu aceste semne nu puteți întârzia, altfel scorpionul se va ascunde sub cel mai apropiat bolovan și apoi rata se va termina și veți rămâne fără o captură.

Dacă se utilizează un cerc marin, ar trebui să coborâți inelul până la capătul cel mai de jos și apoi să lăsați dispozitivul să funcționeze timp de aproximativ 20 de minute. Vă faceți griji că peștele va merge în acest caz, nu este necesară, deoarece inelul mic și lese nu va lăsa să plece o distanță mare și cârlig, și apoi rupe placajul pe pietre.

Cum să îndepărtați mantia de pe cârlig

Este ușor să extrageți peștele răzuit, dar amintiți-vă măsurile de siguranță și asigurați-vă că spike nu răni pielea.

Spinii otrăvitori în scorpion sunt situați:

 1. La baza razei de aripioare dorsale.
 2. Suprafață abdominală la baza primei raze.
 3. La baza a trei raze ale aripii anale.

Pentru a scoate marginea de mare de pe cârlig, este necesar să-l apăsați cu mânerul tijei și să-l prindeți cu cleștii peste buza inferioară. Apoi, pentru a nu fi răniți de spikes, sunt tăiați cu foarfece. În plus, peștele, fără nici o amenințare la adresa sănătății pescarului, este scos din cârlig.

Pene în bucătărie

În ciuda faptului că scorpionul pare înfricoșător, carnea sa suculentă, albă, cu un gust dulce - este considerată o adevărată delicatețe. Dar ar trebui să ne amintim acest lucru În timpul curățării peștelui capturat este necesar să se respecte măsurile de siguranță, altfel o rănise cu spini. De la marginea marii puteți găti un număr mare de mâncăruri delicioase. ei prăjiți, fierbeți, uscați, utilizați în feluri de mâncare și supe. Cel mai adesea acest pește coapte în folie, precum și pregătiți o ureche. Ei spun că urechea de la rufe are un gust deosebit.

Un fapt interesant este că, în plus față de gustul său excelent, carnea de mare mănâncă sănătatea masculină. Prin urmare, pentru pescarii și vânătorii subacvatici masculi, scorpionul de la Marea Neagră este întotdeauna o captură binevenită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde trăiesc sturionii și câți ani trăiescUnde trăiesc sturionii și câți ani trăiesc
Pâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrăneștePâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrănește
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Particularități ale vieții peștelui de pește de mareParticularități ale vieții peștelui de pește de mare
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Rechinul ghimpat Katran: descriere, hranăRechinul ghimpat Katran: descriere, hrană
Pește Marea Neagră sargan. Vase de la garganaPește Marea Neagră sargan. Vase de la gargana
» » Sea ruff: apariția, prinderea scorpionului de la Marea Neagră
© 2021 amigdas.com