amigdas.com

Spider tarantula acasă

Spider TarantulaUn păianjen de tarantula, sau chiar și un singur nume, este un păianjen de dimensiuni mari: poate depăși 20 cm împreună cu labe. Nu este surprinzător faptul că el este așa numit - este mărimea unei mici păsări.

Apropo, și-a câștigat numele datorită unui artist faimos și călător din Germania, Maria Sybillet, care a studiat insectele. Când a fost în Surinam (o republică din America de Sud), a văzut un păianjen atacat de o pasăre, apoi a capturat-o în faimoasa ei gravură, unde un păianjen mare atacă o colibă.

Descrierea păianjenului tarantulei

Descrierea păianjenuluiDe asemenea, acest păianjen tarantula este deseori confundat cu o tarantula păianjenului datorită unei neînțelegeri în traducerile sale. Dar, în realitate, ele sunt diferite, având structuri diferite, se referă la diferite ordine. Tarantula este mai mare, poate ajunge la 30 cm.

  • Speciile de tarantula sunt foarte exotice. Membrele sunt pătate, alungite. Culoarea luminos și suculent, se poate spune, este proeminent. Scheletul său este dens și constă din chitină, care îl poate proteja în mod fiabil de daune și, cel mai important, de pierderea umezelii, deoarece habitatul său este uscat. Spiderul are patru perechi de ochi, șase perechi de picioare.

În tarantula, labele diferite îndeplinesc diferite funcții. Unii îi folosesc pentru a sătura găuri, pentru a se apăra, a vâna, a trage prada. Aceste picioare sunt direcționate înainte, iar pe ele se află glandele otrăvitoare. Și celelalte picioare folosesc pentru atingere. Pe labe sunt fire de păr subțiri și foarte sensibile, cu care recunoaște mirosurile și sunetele!

  • Greutatea medie este de 65-85 grame, iar speciile mai mari pot ajunge la 150-170 grame!
  • După cum sa menționat deja, tarantula păianjenului are glande otrăvitoare. Dar un adult nu este periculos. Dar poate fi periculos pentru copii și mortal pentru animale mici, cum ar fi o pisică. Un păianjen nu consumă întotdeauna otrăvire și poate adesea doar musca. Atunci când mușcă, este însoțită de dureri acute, temperatura corpului poate crește, uneori, ca excepție, apar crampe și o stare de delir, mai ales printre cei alergici la otrăvire!
  • Pasărea-pasăre locuiește în Africa, Australia, America de Sud, Oceania și chiar se poate întâlni în Europa, dar rareori. Ei trăiesc pe copaci, arbuști, unde construiesc pânze de păianjen. Ei pot trăi pe pământ și în năvălii, pe care ei se sapă. Sunt inactivi și, când sunt hrăniți, nu își pot părăsi casele de mai multe luni!
  • Tarantulele de sex feminin trăiesc mai mult de 30 de ani, însă bărbații pot termina viața după prima împerechere.
  • În ciuda numelui de păianjeni rar mânca carne, dar cea mai mare parte alimentele lor sunt insecte: muște, țânțari, lăcuste, greieri, gandaci. Se pot hrăni cu pui, broaște, broaște, pești, rozătoare.
  • Pitiful are multe specii și are un caracter diferit, agresivitate, culoare, dimensiune, habitat. În general, ele sunt foarte frumoase. Dar cel mai interesant este așa-numitul păianjen albastru. Este foarte popular. Și-a luat numele din cauza colorării cu o nuanță frumoasă albastră. Această specie de tarantule este neagresivă și mai mobilă. El este foarte nepretențios pentru îngrijire și nutriție. Prin urmare, este popular pentru întreținerea acasă.

Reproducerea păianjenului tarantulei

Reproducerea tarantuleiBărbații cresc mai repede decât femelele. Când împerechează, bărbații și femeile efectuează un ritual special care le distinge ca o formă generală. Durata durează câteva secunde, dar se poate trage și pe ceas. uneori foame femeie în timpul împerecherii poate mânca mascul, așa că încearcă să scape după act. Când trece mai multe luni, femela face un cuib de păianjen, unde își găsește ouăle de la 50 la 2000. Numărul ouălor depinde de specie. Apoi, din cuib, femelele fac un cocon sub forma unei mingi si o pazesc. În acest moment este foarte agresivă.

Incubarea durează între 20 și 106 de zile, în funcție de tipul lor. uneori, dacă femeia este foarte foame, poate consuma ouă. Atunci nimfele apar din ouă. Atunci când mulează de două ori, devin larve deja asemănătoare adulților. După următorul molt, devin păianjeni tineri.

Foarte interesant în viață și dezvoltare este molot, în termeni simpli, acesta este dumpingul scheletului vechi. La tineri acest lucru se întâmplă în fiecare lună, pe măsură ce acestea cresc. La adulți, o dată pe an, aceasta determină vârsta păianjenului.

Spider tarantula acasă

În primul rând, tarantulele trebuie păstrate unul câte unul, deoarece sunt canibali! Este mai bine să alegeți o femeie, deoarece ea trăiește mai mult și este mai mare. Nu este recomandabil să îi luați pe cei prinși în natură, deoarece pot avea paraziți.

Conține-le în terarii. Ei au ceva de genul unui copac, de exemplu, o lovitură, și au pus substrat de sol sau de cocs. Privind în continuare ce fel de păianjen: lemn, terestru sau care trăiesc în burrows. Pe terariu trebuie să fie o copertă cu ventilație, deoarece acestea se mișcă ușor vertical. Terariul nu trebuie să aibă dimensiuni mari. În mic este chiar mai ușor de a vâna. Acesta este determinat de dimensiunea păianjenului însuși și poate fi de numai câteva ori mai mare decât acesta. Dacă păianjenul este tânăr, nu trebuie să uitați că acesta va crește. De asemenea, nu aveți nevoie de un terariu mare pentru a împiedica căderea animalelor de companie.

Tarantulele de păianjeni care trăiesc în burrows sunt mai puțin interesante, pentru că le veți vedea foarte rar. Și dacă se toarnă puțin pământ, pentru ei poate fi stres și vor fi foarte agresivi.

Păsări domesticeEste foarte ușor să ai grijă de ei. Principalul lucru este că temperatura nu trebuie să scadă sub +25 de grade. Puteți utiliza un încălzitor cu infraroșu. Nu permiteți condițiile de scădere a temperaturii, poate distruge păianjenii domestici.

O altă condiție importantă pentru păianjenii domestici este umiditatea aerului. Periodic, o dată la două zile, stropiți solul cu apă caldă, astfel încât umiditatea să fie de aproximativ 80-90%. Verificați când trebuie să pulverizați, puteți să vă aflați la sol, dacă este complet uscat. De asemenea, puteți pune un recipient cu apă care se va evapora și va menține umiditatea dorită. dar este de dorit să schimbați apa în fiecare zi.

Hrăniți păianjenii de pădure de 1-2 ori pe săptămână. Sunt omnivore. Nu puteți da așa-numitele alimente umane, de exemplu, carne congelată, pește, prăjit, adică alimente gătite. Iată o mâncare exemplară: gândaci, muște, viermi de sânge, greieri, viermi de făină, lăcuste, uneori șoareci.

Principalul lucru este că hrana este mai mică decât corpul păianjenului undeva în jumătate. Este mai bine să hrăniți mâncarea în viață. Spiderii le place să-și vâneze prada, să-l atace și să injecteze otravă. Apoi rup și strecura sucul de stomac, astfel încât să fie digerat. După hrănire nu se poate mânca o săptămână sau chiar o lună. Există tarantule care nu pot mânca până la doi ani! Această știință nu poate rezolva acest fenomen. Restul de alimente trebuie curățat astfel încât să nu dispară.

Apropo, această caracteristică a foamei lungi poate fi benefică pentru acei oameni care doresc să aibă un animal de companie, dar sunt adesea pe drum sau sunt prea activi. Iar păianjenul nu are nevoie de o atenție frecventă. El absolut nu are emoții, așa că nu se va plânge, nu va prosterna pe stradă și nu va face o plimbare.

De asemenea, aceste exotice nu emit mirosuri și nu produc zgomot. Conținutul păianjenului la domiciliu - este foarte original și rar, decât să-ți surprinzi întotdeauna pe oaspeți.

Este important să nu uităm de mușcături atunci când își schimba scheletul, deoarece în această perioadă personajul său se schimbă complet, imunitatea scade, el poate refuza mâncarea. Si cel mai important, după molting, noul cadru, prin urmare, nu se intareste imediat să fie atent cu ea și nu iau în sus, astfel încât să nu-l deteriora. În acest moment, mai ales respectați igiena terariului, astfel încât paraziții și chiar acarienii să nu înceapă.

Măsuri de siguranță

Măsuri de siguranțăCu un animal de companie deosebit este necesar să se respecte măsurile de siguranță. Efectuează tot felul de acțiuni în terrariu nevoie de o pensetă lungă, pentru că poate mușca. Nu te poti apleca deasupra păianjenului, faci mișcări ascuțite. După toate procedurile și jocurile cu animalul de companie, trebuie să spălați bine cu săpun și mâini.

De asemenea, trebuie să știți asta Spiderii nu sunt îmblânziți, nu sunt instruiți, și de aceea întotdeauna trebuie să fie în gardă și să nu se relaxeze.

Când păstrăm tarantulele la domiciliu pot exista dificultăți. Deoarece aceasta este o raritate, cu greu nimeni nu va ajuta sau consulta, mai ales pentru cazurile medicale. Un păianjen se poate răni, se poate infecta, mai ales în timpul molotării. Prin urmare, probabil, singura soluție va fi prevenirea, îngrijirea la timp, întreținerea curățeniei și toate normele de viață: temperatura, umiditatea.

Nu este dificil să cumpărați un astfel de miracol. Deși este rară, dar aproape în orice magazin de animale de companie. Prețul este de aproximativ 10-100 $, totul depinde de sex, vârstă, mărimea păianjenului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Ce este visul unui păianjen mare?Ce este visul unui păianjen mare?
Cele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuțieCele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuție
Spider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor caldeSpider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor calde
Brazilian războinic răpitor soldatBrazilian războinic răpitor soldat
Cei mai mari și mai periculoși păianjeni din lumeCei mai mari și mai periculoși păianjeni din lume
Spider Spider: Caracteristici generale, tipuri de cruciațiSpider Spider: Caracteristici generale, tipuri de cruciați
Crabul păianjen japonez: o descriere a unui crab gigantCrabul păianjen japonez: o descriere a unui crab gigant
Care sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeniCare sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeni
Câte picioare are păianjenul și de ce nu este atât de clarCâte picioare are păianjenul și de ce nu este atât de clar
» » Spider tarantula acasă
© 2021 amigdas.com