amigdas.com

Caracteristicile caracteristice ale peștilor sunt sine

Caracteristicile peștilor sunt albastrePește - cel mai vechi locuitor al planetei Pământ. Până în prezent, există nenumărate specii, de la pești de râu simpli la "locuitori" exotici de adâncime marină și oceanică. Toate acestea sunt de mare interes pentru oameni și, prin urmare, captura lor industrială se desfășoară la scară largă. Una dintre speciile populare cu pescarii este albastrul de pește.

Descrierea speciei

Peștele este un mucus aparținând familiei de crap și acționează ca unul dintre reprezentanții speciei ramei lacului-râu. Este de remarcat că nu se găsește în apa inundată a rezervoarelor închise. Peștele și-a primit numele pentru nuanța caracteristică albastră, pe care o achiziționează după captura, fiind deja direct pe uscat.

Caracteristici speciale:

  • Asemănarea exterioară cu banda: are un corp puternic ușor comprimat pe laturi. Cu toate acestea, spre deosebire de bream, este mai alungită.
  • Capul are o formă ascuțită, cu o gură orientată în sus la vârf.
  • Aripile pectorale și pelvine de nuanță galbenă, cu muchii întunecate, au și o formă ascuțită.
  • Aripile dorsale și caudale, precum și cântarele, diferă într-o culoare cenușie argintie.
  • În funcție de habitat, mărimea peștilor variază. De regulă, un adult poate ajunge la o lungime de 30 până la 50 cm și poate cântări aproximativ 400-600 de grame. În Ural și Volga puteți găsi o sincronizare cu o greutate de 1 până la 1,2 kg.

Se crede că, în rezervoare, dezvoltarea acestui pește are loc mai rapid și mai calitativ decât în ​​râu, deoarece în apa stagnantă există o cantitate mai mare de creaturi vii care pot fi consumate fără obstacole.

habitat

Sinetă preferă apă caldă. Totuși, în ciuda acestui fapt, în timpul migrației peștilor, are tendința de a-și schimba habitatul.

Această specie este distribuită în următoarele regiuni:

  • în Europa (în special în partea europeană a Rusiei).
  • în Suedia.
  • în apele Mării Baltice.
  • în râurile bazinelor Mării Negre, Caspice, Azov și Mării Negre.

Pescuitul în sintezăSineții sunt foarte asemănătoare cu un răzuitor, de aceea sunt adesea confundați. Cu toate acestea, diferențele dintre ele sunt încă prezente.

Albastrul de pește iubește întinderi liniștite râuri mari și, uneori, locuiește în canale fluviale și lactice. În râurile cu curent rapid, acest pește este extrem de rar. În vara, în cel mai fierbinte sezon, preferă locurile mai adânci, unde temperatura apei este mai potrivită și mai mult oxigen.

Nutriție și reproducere

Se hrănește în principal cu nevertebrate mici și plancton, precum și insecte și viermi. Cu o lipsă de hrană, se poate hrăni cu alge și cu alune.

Ele se caracterizează printr-un mod de viață școlarizant: trăiesc în imense jamburi, petrecându-și întreaga perioadă de viață într-o turmă. În special, se poate observa în râurile mari. Odată cu apariția vremii reci și a înghețurilor puternice, sicomorul migrează spre gropile de iarnă. Acest pește este extrem de timid, de aceea ea mănâncă dimineața devreme și înainte de întuneric. Odată cu apariția dezghețului, greutatea este foarte gravă pentru a se pregăti pentru reproducere. În diferite regiuni, calendarul debutului reproducerii este diferit. De obicei începe în aprilie și se termină până la sfârșitul lunii mai.

Nerestitsya sinusoidal în apă de mică adâncime, în cazul în care suficient de diferite vegetație și alge. Adâncimea locurilor de reproducere nu atinge de obicei mai mult de o jumătate de metru. Vârsta potrivită pentru reproducere este de 3-4 ani. O femeie poate mătui în jur de 95 de mii de ouă la un moment dat. În cazul în care are loc reproducerea pentru prima dată, aceasta poate amâna cel mult 25 de mii.

Persoanele mature la vârsta de 7 ani pentru o singură dată au mai mult de 65 de mii de ouă, caracterizate prin culoarea roz deschis, iar dimensiunea acestora este de aproximativ 1,2 mm. Cele mai mici dintre ouă sunt atașate la tulpinile algelor, iar perioada lor de incubație depinde în mod direct de condițiile meteorologice.

Când vremea este favorabilă, prăjiturile apar după o săptămână. În primul rând, ele sunt inactive, dar atunci când se apropie de auto-producerea de alimente, acestea încep de creștere activă, iar la începutul toamnei ei ajung deja o dimensiune de 6-8 cm. Fecunditatea pește este direct proporțională cu mărimea și crește pe măsură ce individul crește său.

Populația populației Sinz tinde să scadă, deoarece în natură există mai puține și mai puține locuri potrivite pentru reproducere.

Gust de pește

Cum să distingi un pește albastruCarnea de zinc este un gust foarte plăcut. O caracteristică caracteristică a acestui pește este abundența de oase în el. Peștele părea mai puțin osos, este gătit mai mult, și înainte de prăjire face o mulțime de incizii mici pe spate. Astfel, oasele sunt bine prăjite și devin mai puțin dure.

În carnea acestui pește există multe substanțe utile, vitamine și minerale, datorită cărora își recapătă din nou poziția ca o specie valoroasă de pește comercial. În plus, este foarte hrănitoare. Adesea folosit pentru a face supă și coapte în cuptor. Albastrul uscat este, de asemenea, foarte gustos.

Capturarea sintezei

Descrierea de pește de sinPrinderea lui Syntz a fost foarte frecventă la începutul secolului trecut. Sineții au fost un pește comercial valoros și timp de un an au prins aproximativ 20 de milioane de indivizi. La vânzare, a ajuns într-o formă ușor sărată, precum și în uscate și congelate. În anii care vin, cererea lui a scăzut brusc.

Pescarii o prind cu măgari și, de asemenea, cu tije de pescuit plutitoare imediat după depunere. Căutarea activă a alimentelor începe imediat ce se încălzește și apa începe să se încălzească.

„Vânătoare“ pe Zope se extinde, de asemenea, în timpul iernii, când apa este acoperita cu gheata, si dureaza pe tot parcursul iernii. Puteți să-l prindeți toată ziua. Pentru a face acest lucru, utilizați un flotor și zhivtsovye abordează cu una sau două momeli, precum și în zonele cu curenți rapide în afară de momeală vie mare încă să adere la platinei aborda. Ca duză au fost folosite viermi, viermi sau viermi, și pentru hrănirea complementară - o scroafă mică. Prin această abordare, pescuitul de succes este asigurat. Bătălia bună poate garanta astfel de momeală de legume, cum ar fi grâul, pâinea, orzul de perle fiert.

Pescuitul a fost întotdeauna o activitate interesantă. Oferă o stare de liniște, concentrare și, în același timp, relaxare și liniște. Cunoașterea caracteristicilor diferitelor tipuri de pește va contribui la organizarea corectă a procesului de pescuit și obținerea rezultatelor maxime.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrăneștePâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrănește
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Crucea de aur: habitate și capturiCrucea de aur: habitate și capturi
Tipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristiciTipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristici
Crap (laskir): descrierea peștilor și caracteristicile prinderiiCrap (laskir): descrierea peștilor și caracteristicile prinderii
Nipul: caracteristicile speciei și modalitățile de preparare a acesteiaNipul: caracteristicile speciei și modalitățile de preparare a acesteia
Care este cel mai rapid pește din lume?Care este cel mai rapid pește din lume?
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
» » Caracteristicile caracteristice ale peștilor sunt sine
© 2021 amigdas.com