amigdas.com

Ce hrăniți Yorkshire Terrier: Alimente pentru York

Mese de yorkCum sa hraneasca un catelus? Mulți viitorii proprietari ai acestei rase de câini își pun această întrebare. Este demn de remarcat faptul că în funcție de vârsta catelului

iar câinele va depinde de regimul alimentar. De exemplu, copiii la vârsta de două luni ar trebui să mănânce de cel puțin șase ori pe zi. Și la vârsta de până la patru luni se recomandă hrănirea de patru ori pe zi. La vârsta de un an, un York trebuie să se hrănească de cel puțin trei ori pe zi. În acel moment, ca un câine adult se mănâncă zilnic de două ori - dimineața și seara.

Informații generale

Indiferent de ce să hrăniți cu un york, alimentele ar trebui să fie servite în același timp. Un principiu important al hranei unui câine decorativ este calculul porțiunii. Cantitatea de alimente contează din greutatea câinelui. O jumătate de kilogram de greutate a câinelui va necesita o lingură de mâncare. Este de remarcat faptul că mâncarea pentru York trebuie întotdeauna să fie proaspătă și la temperatura camerei. Dacă câinele nu este plin de hrană, acesta trebuie îndepărtat imediat.

Mâncarea pentru terrierul Yorkshire poate fi variată. Mulți specialiști ai crescătorului acestei rase de câini asigură că este necesar să se alimenteze doar alimente uscate. Alții spun că au nevoie de alimente naturale. Și încă alții cred că este mai bine să dea nutriție echilibrată, care este de la 50 la 50. Indiferent de ce hrăniți cu terrierul Yorkshire, veți merge la fiecare produs nou treptat.

Cum să hrăniți un terrier Yorkshire la domiciliu: sfaturi

Ce să hrănești York la domiciliuAșa cum am menționat mai devreme, medici veterinari și crescătorii de câini sau experți în creșterea lor au păreri diferite despre mâncare pentru câini. Dar merită să ne amintim de o regulă - mâncare ar trebui să fie plină, echilibrate și conțin vitamine și minerale necesare dezvoltării câinelui.

Avantajele produselor alimentare uscate trebuie să fie atribuite igienei lor. Mâncând această mâncare, câinele nu se va murdări și acest fel de mâncare convenabil pentru călătorie. În cazul în care veți alege doar pe hrana uscată, atunci în locul în care câinele va mânca trebuie să instalați un băutor. Apa dulce trebuie să fie constantă în ea.

Puteți alege conserve pentru câine, dar ele includ o cantitate mare de apă. Compoziția hranei conservate include, de obicei, carne, legume și chiar cereale. Producătorul conservă conservele cu vitamine și microelemente. Acest aliment poate fi numit echilibrat, nu necesită hrănire suplimentară. Dezavantajele acestei metode de nutriție sunt termenul de valabilitate. În forma deschisă, hrana poate fi păstrată timp de cel mult o zi.

Înainte de a începe să hrănești un cățel York, merită să-l întrebi pe crescător înainte de a cumpăra ce câine a mâncat. În cazul în care crescătorul și-a oprit alegerea pe pupa, merită să ne întrebăm ce producător și în ce cantitate. Același lucru trebuie făcut și cu conservele alimentare. Pentru a transfera câinele la altul, merită să o faceți treptat. Amestecarea, o alimentație nouă vechiului, va duce la obiceiul de a mânca un aliment nou de marcă.

Nu se recomandă amestecarea alimente uscate și conserve pentru câini. Dar, de asemenea, nu este necesar sa hraniti yorka cu mancare naturala si gata preparata. Alegerea hranei pentru animale este cea mai bună pentru rasele ornamentale și mici. Astfel de alimente nu ar trebui să coste ieftin altfel, economisind pe un câine, nu vei ieși din problemele de sănătate.

Cum poți hrani un terrier Yorkshire?

Majoritatea proprietarilor de rase decorative își hrănesc animalele de companie cu alimente naturale. Avantajele acestei metode ar trebui atribuite.

 • Recomandări pentru hrănirea unui terrier YorkshireEficiența hranei pentru animale. La urma urmei, costurile alimentare naturale costă de câteva ori mai ieftine decât o primă mâncare premium.
 • Naturalețea. Produsele alimentare preparate la domiciliu nu conțin aditivi și conservanți.

Dezavantajele acestei metode includ faptul că o astfel de variantă de nutriție necesită hranirea câinelui cu vitamine și minerale. Aflați ce se potrivește exact animalului dvs. cu un medic veterinar.

Cum de a hrăni hrana naturală yorka? Trebuie remarcat faptul că alimentele ar trebui să fie echilibrate. Dieta trebuie să includă carne, cereale și legume. Înainte de a pregăti o porție, trebuie să înțelegeți că produsele proteice ar trebui să fie de cel puțin 50% din porție. În timp ce cerealele sau legumele sunt câte 25% fiecare. Un câine de rasă decorativă este alergic înfiorător. Prin urmare, cel mai bine este să-l hrăniți cu o carne cu conținut scăzut de grăsimi. Acestea includ:

 • pui;
 • curcan;
 • mânzat;
 • krolyatina.

Destul de des, dieta include organe comestibile, de exemplu, inima sau ficatul. În ceea ce privește organele comestibile, acestea ar trebui să fie prezente în dietă cel mult o dată pe săptămână. Carnea pentru Yorkies a fost servită cu apă clocotită sau fiartă. În brut pentru a vedea nu este recomandat. Produsele secundare trebuie să se fierbe bine, astfel încât acestea să nu fie greu în interior.

Sunt necesare cereale pentru terrierul Yorkshire. Sunt posibile opțiuni ideale orez sau hrișcă. Legumele trebuie să fie prezente în dieta din York. Puteți practic toate culturile de grădină, cu excepția varză, fasole și ridichi. Legumele pot fi administrate sub formă brută. Asigurați-vă că sezonul preparatelor pregătite cu câteva picături de ulei vegetal. Mănâncă mâncarea se recomandă la un moment dat fără mirodenii.

Fructe pot fi, de asemenea, prezente în dieta dvs. de companie. Puteți da un măr, o pere sau o prună. Dar pentru a hrăni fructele ca un fel de mâncare principală nu merită. Ar trebui să înveți câinele că fructul este un tratament și câinele îi va primi numai dacă se execută comanda necesară.

Produsele lactate fermentate pot fi administrate femeilor din York. Acestea includ brânză, kefir, ryazhenka și iaurt. Nu putea da lapte câinelui. Puteți trata animalul dvs. de companie cu fileuri de pește cu varietate scăzută de grăsimi sau cu gălbenuș de ou, dar nu mai mult de o dată la două săptămâni.

Ce să hrănești terrierul Yorkshire nu poate

Un câine mic și delicat are nevoie de o nutriție adecvată. Stomacul ei mic nu poate digera o cantitate mare de alimente. Prin urmare, merită învățat regulile că este absolut imposibil să dai un câine unei rase de mică adâncime!

 1. Correct aliment pentru YorkiesNu poți da nimic de la biroul său. Poate fi alimente sărate cu mirodenii. Gras sau fumat afectează în mod atât de distructiv York ca să-și poată pierde nasul. În plus, intestinul poate fi inflamat sau pot apărea alergii.
 2. Uleiul proaspăt, cu apă dulce, cu oase mici, nu este permis să se hrănească.
 3. Miel sau carne de porc.
 4. Orice cârnați, inclusiv produse afumate.
 5. Orice produse de cofetărie și pâine și alte produse de patiserie sunt, în orice caz, imposibile.
 6. Orice oase, în special păsări.
 7. Nu sunt permise bulionii sau sucurile în regimul alimentar.
 8. Brânza tare nu este permisă.
 9. Ouă albă brute.
 10. Orice culturi de leguminoase, ridiche sau varză.

Cum să hrănești York la domiciliuRezumând, tot ceea ce sa spus înainte, merită remarcat ce produse se recomandă să hrăniți terierul Yorkshire.

În primul rând, carne. Poate fi carne de vită, carne de vită, pui sau orice organe (ficat, plămân, inimă). Carnea trebuie administrată într-o formă călită. Sau puteți fierbe carnea. Carnea de vită și de vițel se recomandă să gătească timp de cel puțin două ore. Carnea prea tare poate fi dăunătoare pentru câine, deoarece are dinți prea sensibili.

În al doilea rând, cerealele. Astfel de cereale cum ar fi orezul sau hrișca Yorkies adora. Dar această listă nu va fi suficientă, merită să dați terci de grâu și mei. Se fierb cerealele necesită mucus. Pentru ca câinele dvs. să primească o masă completă, acesta poate fi amestecat unul cu celălalt.

În al treilea rând, legumele. Culturile de grădină pot fi administrate de trei ori pe zi, dar nu mai mult de 25%. Puteți da varză, morcovi, spanac, sfecla, squash, squash sau dovleac. Acesta din urmă este deosebit de util în perioada de toamnă, când animalele pot fi predispuse la avitaminoză. În nici un caz nu trebuie să li se administreze legume și ridichi.

În al patrulea rând, fructe. Produsul trebuie introdus la o vârstă fragedă. Este destul de ușor să înveți un câine să mănânce fructe. În timpul antrenamentului, fructele pot servi ca un tratament. Puteți da mere, banane, pepeni, pepene verde sau curmale. Este de remarcat faptul că intervalul de livrare a fructelor poate fi o dată la două săptămâni.

În al cincilea rând, fructe de mare. Merită introdusă la o vârstă fragedă, deoarece câinii adulți nu le plac. Dar este nevoie de pește, deoarece este bogat în aproape toate grupurile necesare de vitamine. Fructe de mare ar trebui să includă hering, cambulă sau ton.

A șasea, verdele. Și, de asemenea, bogat în toate grupurile de vitamine. Poate fi marar, patrunjel sau ceapa verde.

Pentru ca câinele să mănânce tot ce este servit într-un castron, merită amestecat fiecare ingredient unul cu celălalt. nu uitați că alimentele nu ar trebui să fie doar felii frumos, piese frumoase și mici. Dar, de asemenea, să fie la temperatura camerei. În cazul în care nu hrăniți terrierul Yorkshire cu toate produsele din lista listată mai sus, va avea nevoie de hrană suplimentară. Poți utilizați o dietă naturală, și ca supliment de câteva ori pe săptămână pentru a servi bogate în alimente uscate cu vitamine. Înainte de a intra în dieta de hrana uscată se recomandă să se consulte cu un medic veterinar.

Alimente pentru yorki: cum să hrănești catelul?

Puiul este un copil mic, are nevoie de o dietă complexă și echilibrată. Este demn de remarcat că trebuie să introduceți un cățel treptat. Trebuie să includeți un produs nou o dată la fiecare trei zile și să urmăriți reacția câinelui la acesta. În cazul în care câinele începe să se manifeste sau dacă apar semne de alergie, produsul este imediat anulat. Astfel, puteți construi mâncarea potrivită pentru câinele dvs.

Nu hrăniți imediat catelul cu tot felul de fructe sau dați porții uriașe. Catelul york are un stomac foarte mic și nu are nevoie de prea multă mâncare. Într-o zi este necesar să se hrănească aproximativ cinci ori pe zi, pe parcursul anului, să se reducă treptat numărul de abordări alimentare. În consecință, proprietarul câinelui va putea ieși în două mese pe zi - dimineața și seara.

Se recomandă hrănirea catelului cu porii, produse din carne și o cantitate mică de legume. Fiecare produs trebuie preparat separat într-o singură cantitate. Pregătirea unui cățeluș pentru un vas cu alimente nu merită. Ca regulă, câinii mici sunt gata să mănânce doar mâncare proaspăt preparată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Miniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajulMiniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajul
Frizerie Yorkie acasă: cum să taieFrizerie Yorkie acasă: cum să taie
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
American Nude Terrier: Caracteristicile raseiAmerican Nude Terrier: Caracteristicile rasei
Ce să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliuCe să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliu
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Până la ce vârste cresc câinii, dezvoltarea fiziologicăPână la ce vârste cresc câinii, dezvoltarea fiziologică
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
» » Ce hrăniți Yorkshire Terrier: Alimente pentru York
© 2021 amigdas.com