amigdas.com

Îmi pot albi dinții cu reguli și prescripții pentru albire

Cum pot albirea dintilor cu sifon?Un zâmbet orbitor este considerat un simbol al atractivității, al succesului și, bineînțeles, al sănătății. Până în prezent, multe metode moderne pentru a obține efectul unui zâmbet alb zăpadă, dar de departe cel mai accesibil pentru orice persoană, este considerată o metodă de albire a dinților cu sifon.

Este vorba despre modul de albire a dinților cu sifon la domiciliu și vor fi discutate în acest articol, precum și rețete populare pentru curățarea dinților cu amestecuri de sodă.

Închiderea smalțului dintelui - cauze

Înainte de a începe curățarea smalțului dinților, ar trebui să înțelegeți, de ce se întunecă smalțul?. Anterior sa considerat că întunecarea smalțului se poate datora numai factorilor de vârstă, fumatului sau utilizării excesive a băuturilor care contribuie la vopsirea dinților. Dar până în prezent, cercetările moderne demonstrează că există alte cauze ale întunecării smalțului. Astfel de motive sunt:

 • igiena necorespunzătoare a cavității bucale, și anume, periarea rară sau incorectă a dinților, ignorarea clătirii gurii după consumul de alimente sau alegerea necorespunzătoare a pastei de dinți pentru dinți și gingii;
 • prezența cariilor, deoarece din cauza unei astfel de boli, se produce demineralizarea smalțului;
 • prezența leziunilor dentare, în care legăturile vasculare-neuronale au fost deteriorate;
 • utilizarea frecventă a medicamentelor;
 • conținut mare în apă sau alimente cu fluor.

Înainte de începerea procedurii de curățare a smalțului din vată sau din orice agent de înălbire, este necesar să înțelegeți adevărata cauză a întunecării sale, deoarece există posibilitatea ca cauzele interne să nu permită ștergerea smalțului. Ajutor în identificarea problemelor interne de întunecare a dinților poate fi făcut de orice dentist. Este important să rețineți că consultația este gratuită, iar în timpul examinării medicul va putea folosi sifon pentru albirea smalțului într-un caz special.

Cum sa albiti dintii cu sifon la domiciliu

Pentru ca albirea să aibă succes, este important să vă amintiți necesitatea de a respecta toate recomandările și regulile de aplicare a sifonului, deoarece acest instrument este o substanță abrazivă și într-o oarecare măsură agresivă.

Mulți stomatologi desemnează bicarbonatul de sodiu ca agent dezinfectant și de albire, ceea ce confirmă eficiența utilizării acestuia, dar pentru a nu dăuna dinților și gingiilor, procedura de albire ar trebui să înceapă de la etapa pregătitoare.

Înainte de a începe procedurile de albire:

 1. Albirea amestecului pentru dințiTimp de două până la trei săptămâni înainte de începerea procedurilor de albire, refuzați sau utilizați produse cu conținut de fluor cât mai rar posibil.
 2. Înainte de înălbire, începeți să utilizați complexe de vitamine care ajută la întărirea imunității și a smalțului.
 3. Timp de două până la trei săptămâni înainte de începerea procesului de înălbire, începeți să utilizați paste de dinți profesionale de înaltă calitate, îmbogățind smalțul dinților cu diferite microelemente.

Reguli de utilizare a sifonului pentru albirea dintilor acasa

În scopul de a înălbui cu succes smalțul și păstrați-l sănătos, este important să urmați aceste reguli:

 1. Periodicitatea periajului dinților cu sifon nu trebuie să depășească o dată în șapte zile.
 2. Curățarea trebuie făcută cu o periuță de dinți cu o perie moale, deoarece periile dure vor deteriora smalțul dinților.
 3. Dacă există disconfort sau sângerări ale gingiilor după procedura de albire cu sifon, ar trebui să renunțați la această metodă de albire.
 4. Este posibil ca aceste proceduri să nu fie efectuate mai mult de cinci până la șapte minute.

După ce s-au observat reguli simple, este posibil să începeți procedura de albire a smalțului dinților la domiciliu.

Albirea dintilor cu soda - retete

Soda în greutate

Pentru această procedură de albire, aveți nevoie de zece grame de sodă și câteva picături de apă caldă. Este necesar să se dilueze sifonul în apă în stare de măceșă și să-l aplicați pe smalț și să stați timp de două sau trei minute, apoi periați dinții cu o perie moale de peri. După curățare, clătiți-vă gura cu apă.

Soda cu peroxid de hidrogen

Cum se separă dințiiPeroxid și sifon - ingrediente accesibile pentru orice persoană și foarte eficiente în curățarea smalțului din contaminanți și bacterii. Dar, înainte de a aplica această metodă, este necesar să verificați cu medicul dentist dacă acest remediu este adecvat într-un anumit caz și dacă nu dăunează gingiilor și smalțului.

Pentru a prepara amestecul, este necesar să amestecați soluția de peroxid și sifon, până când masa este similară cu cea a măcelei. Apoi, amestecul trebuie aplicat pe dinți și lăsat timp de cel mult patru minute. Creșterea timpului acestei proceduri nu este recomandată, deoarece amestecul afectează agresiv smalțul și prea mult timp îl ține pe dinți poate dăuna condiției. Pentru a curăța emailul de plăci și bacterii în acest fel nu poate fi mai mult de o dată pe săptămână.

Soda cu suc de lamaie

Ca și în cazul metodei anterioare de albire a dinților, această metodă are contraindicații. Utilizați sifon cu suc de lămâie pentru albirea smalțului dacă smalțul este într-o stare sănătoasă.

Pentru albirea dinților, dinții trebuie aplicați pe periuța de dinți cu sifon și se adaugă trei până la patru picături de suc de lămâie în partea de sus, după care dinții sunt curățați în mod obișnuit.

Aplicați această metodă o dată pe săptămână, până când culoarea smalțului este îmbunătățită.

Amestec de căpșună cu sifon

Ce înseamnă să albifi dinții?Un astfel de amestec va face procesul de albire nu numai util, ci și mai plăcut, iar acizii naturali care sunt conținute în fructe de padure vor spori efectul sifonului și vor contribui la o curățare mai eficientă.

Pentru a pregăti amestecul de care aveți nevoie două - trei boabe de căpșuni și zece grame de sodă. Masa trebuie să se răspândească peste smaltul dinților, lăsați-o timp de cinci minute și apoi curățați cu o periuță de dinți cu peri moi. La sfârșitul procedurii, este necesar să se clătească bine gura cu apă caldă și dinții curățiți cu pastă de dinți cu fluor.

Este important să rețineți că în prezența unor probleme cum ar fi sensibilitatea smalțului, gingiile sângerate sau prezența oricărei boli orale, curățarea dinților cu sifon nu trebuie utilizată decât după eliminarea acestor probleme.

Sodă și oțet de cidru de mere

Este necesar să se amestece oțet de copt și oțet de cidru de mere până când masa se obține într-o consistență similară cu pasta de dinți. După prepararea amestecului, acesta trebuie aplicat pe dinți și lăsat timp de cinci minute, după care cavitatea bucală trebuie clătită cu apă obișnuită și curățați dinții cu pastă de dinți obișnuită. Utilizarea unui astfel de instrument nu este recomandată mai des decât o dată la zece zile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Cât costă albirea dinților laser?Cât costă albirea dinților laser?
» » Îmi pot albi dinții cu reguli și prescripții pentru albire
© 2021 amigdas.com