amigdas.com

De ce visează mulți șerpi. Interpretări ale diferitelor cărți de vis

Dream serpiÎn majoritatea oamenilor, șerpii provoacă un sentiment de ură și dezgust. Șarpele este asociat cu un pericol muritor, precum și cu personificarea dușmanului.

În ezoterism, șarpele este considerat un simbol al cunoașterii și înțelepciunii magice misterioase.

Cei mai mulți interpreți de vis interpretează în mod unic aspectul șerpilor semn rău, avertizarea subconștientă a unei persoane că este în mare pericol.

Imaginea unui șarpe într-un vis

Ce este un șarpe într-un visAceastă interpretare este incompletă și unilaterală, adevăratul sens al somnului poate fi înțeles examinându-l în detaliu: în ce zi a săptămânii și lunii visul a fost visat, unui bărbat sau unei femei. În plus, pentru a înțelege pe deplin adevăratul înțeles, este necesar să analizăm cele mai mici și chiar nesemnificative detalii ale visului.

O semnificație secretă uriașă a avut-o culoarea șarpelui văzută în vis:

 • Black Snake - un semn fatal, așteptați pentru necazuri - sunteți înconjurați de mulți dușmani înșelători și de persoane invidioase;
 • alb - personificarea energiei și puterii vieții, precum și înțelepciunea - bogăția, succesul - pot fi percepute ca un semn de sus;
 • roșu - pentru a primi știri de la rude îndepărtate;
 • galben - pentru a lupta cu un inamic puternic;
 • verde - se va confrunta cu un inamic serios deschis - poate însemna, de asemenea, o schimbare timpurie a șederii;
 • colorat - așteaptă schimbări grave ale vieții în viitor.

Foarte important este și Felul de reptilă văzut într-un vis:

 • Interpretarea viselor despre șerpiCobra - o mulțime de inamici și oameni invidiați și-au unit forțele și se pregătesc să-și ducă lovitura decisivă;
 • adderul este un simbol extrem de negativ - începutul unei benzi negre prelungite în viață;
 • medynka - vor apărea schimbări serioase în ceea ce privește viața personală;
 • Deci - lângă tine e un prieten fals sau un dependent;
 • rattlesnake - inamicul este deja foarte aproape și dă semne ale intențiilor lor;
 • boa - așteptările nu se justifică;
 • anaconda - cineva încearcă să-ți limiteze totul într-un fel, sau tu singur o faci.

Povestea unui șarpe

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, cum sa comportat sarpele într-un vis:

 • Șarpele se strecoară liniștit și nu atinge pe nimeni - ia-l ca semn de avertizare - în această perioadă nu merită să faci acte rash și să furi oameni mai puternici decât tine;
 • pentru a vedea un șarpe căzută calm - este o muncă foarte dificil de făcut în viitor;
 • turează drumul - să priviți mai atent la împrejurimile dvs., este posibil să aveți un inamic ascuns;
 • reptile afectuos, dispuși să se supună unui om - un semn foarte bun, care prevesteste noroc în toate nachinaniyah- poate indica, de asemenea, ajunge la noi culmi de carieră;
 • serpi cad din cer - o persoană la putere va încerca să te rănească în orice fel;
 • încurcăturile se află pe stradă - un visător este în zadar frică de a se îmbolnăvi;
 • pentru a vedea mici, plutitoare în apă - probleme grave așteaptă - mai multe dintre ele - mai multe probleme există;
 • a visat că un șarpe viu a fost mușcat - oameni grei și obișnuiți au pregătit deja o capcană pentru tine, pe care nu o poți evita în nici un fel;
 • mușcat de morți - pericolul este deja aproape, dar dacă sunteți atent, acesta poate fi totuși evitat;
 • Vedeți cum un șarpe a lovit un prieten sau o rudă - cuvintele și acțiunile tale erupte vor aduce multe lacrimi și resentimente amare către o altă persoană;
 • reptilele sunt înfășurate în jurul inelelor - nu puteți găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă, veți fi neînarmați în fața dușmanilor;
 • accidental sau pasionat în mod deliberat pe un șarpe mincinoasă sau târâtoare - așteaptă multă bucurie și fericire;
 • ucide - veți găsi o ieșire chiar și din cea mai dificilă situație de viață;
 • spațiul era plin de creaturi mici și non-veninoase - vei fi binevenit călduros în dușmanii secrete, dar ei vor fi complet neputincioși împotriva ta;
 • pentru a prinde o reptilă - apelați la sprijinul unei persoane importante și influente în toate faptele și realizările viitoare;
 • există un șarpe într-un vis - de a participa la certuri și scandaluri puternice.

Dimensiuni șarpe:

 • Șarpele mic visează la apariția unor probleme de viață mici, care pot fi depășite cu ușurință, fiind prudent - simbolizând nu un dușman mic, deosebit de periculos;
 • cu cât este mai mare visul, cu atât este mai mare amploarea problemei.

Un aspect important al interpretării viselor literare în cărțile de vis este zi a săptămânii în care visul a fost văzut:

Ziua săptămâniiCe înseamnă somnul?
luniNu se va împlini
marțiTrebuie să se întâmple, dar după un timp
miercuriVa fi doar jumătate
joiUn vis care este văzut are un impact direct asupra colegilor și șefilor
vineriVa deveni realitate fără îndoială
sâmbătăAcordați atenție vieții voastre reale
duminicăDacă am visat înainte de masă, atunci se va împlini

Sonnik Miller

De ce șerpiEsoteristul și psihologul Miller credeau că visul în care se găsesc aceste animale, în orice caz va aduce fericirea și succesul omului. Visele despre șerpi îl avertizează pe persoana în prealabil despre pericolul care îi apare, oferindu-i astfel ocazia de a "ieși din apă".

Dacă visezi că te omori o reptilă, acesta poate fi în curând o situație în care trebuie să arate tăria de caracter, și-l va face pe toți din jurul tău să fie luate în considerare.

În cazul în care o persoană într-un vis trece prin bobinele de șerpi răsuciți, el trebuie să acorde o atenție deosebită stării de sănătate a lui.

Visul lui Wangi

Un binecunoscut vindecator și profetesă bulgară crede că șerpii din vis nu apar niciodată pur și simplu și servesc întotdeauna ca un semn de ceva deosebit de important. Șarpele din visă indică întotdeauna prezența dușmanului într-o persoană în viața reală - un inamic periculos, sau nu în mod deosebit, poate fi determinat pe baza a ceea ce era animalul - otrăvitoare sau netoxice. În plus, pentru același indicator puteți stabili dacă veți câștiga peste inamicul vostru.

Potrivit lui Vanga, mușca șarpele denotă trădarea dureroasă a unui iubit, care va fi foarte dificil de perceput și de supraviețuit. Încurcarea acestor creaturi indică faptul că unul dintre cei mai apropiați asociați este foarte invidios de succesele tale.

Visat de un șarpe gigantic - așteptați fie o boală gravă de la una dintre rude, care va duce la moarte, fie se va pregăti pentru schimbările cardinale din viața ta.

Sonnik A. Loffa

În diferite culturi, șarpele este perceput în moduri diferite, astfel că este foarte dificil să interpretăm acest simbol în visuri. Șarpele poate să viseze și fără niciun mesaj și semnificație fatală.

Dacă am visat cineva din cel mai apropiat cerc Ține o reptilă vie în mâinile sale - să priviți bine această persoană, deoarece el este personificarea înțelepciunii și a armoniei absolute.

Mulți șerpi au visat, care aruncă vechea lor piele - te vei descoperi dintr-o altă parte, ceva care va schimba complet întreaga lume interioară se va întâmpla.

Sonnick M. Nostradamus

Interpretarea viselor despre șerpi conform cărților de visMarele văzător a crezut că dacă vedeți un șarpe într-un vis, atunci acesta este un semn sigur că trebuie să vă temeți serios de anii care trec sub semnul ei (anii 2001, 2013, 2025 etc.) În acest moment există un pericol crescut de a vă pierde situația financiară și pierdeți pentru totdeauna ceea ce v-a fost foarte drag.

pe vis, șarpe neagră, care te bate, înseamnă următoarele - dacă nu vrei singur, vei deveni cauza scandalului - poate că în țară va fi o revoluție politică din cauza vina ta.

A visat un șarpe uriaș, a înfășurat inele strânse în jurul gâtului unui om - în viața reală se confruntă cu un pericol imens, poate chiar și cu un rezultat fatal. Creatura sa înfășurat în jurul unui baston, baghetă sau trunchi de copac - păzește-te de insidiosul nebun-nebun secret. Șarpele atacă - problemele de lungă durată și problemele așteaptă, poate începe începutul unei lungi benzi negre.

Conform cărții de vis a lui Nostradamus, un șarpe neagră cu multe capete avertizează că o persoană poate deveni obiect și victima unor minciuni murdare monstruoase, cu consecințe negative pentru el.

Vis pentru Ecaterina cel Mare

Vezi reptilele într-un vis în cartea de vis - întotdeauna un semn rău. În imaginea de șerpi sunt arătați dușmani, bârfe, invidiați, bolnavi. Pentru o femeie, aproape întotdeauna - prezența unor rivali artești, pregătiți să "meargă pe cap" pentru a-și atinge scopul.

În unele cazuri, astfel de vise pot servi ca precursori ai unei boli severe și prelungite. Văzând un adânc încrețitor prin pământ, în special negru, vine mizerie, pierdere și posibila închisoare. Șarpele a mușcat - vă fie frică de accident și fii extrem de precaut.

Aceste animale sunt visate de o femeie tânără - ea ar trebui să aștepte o unitate de la o persoană care se numește ei bun prieten. Visele, ca și cum ați trece prin șerpi - atenție la sănătatea dumneavoastră, el este în pericol.

Deja într-un vis este un semn favorabil. Mulți șerpi se târăsc în casă prin prag - așteaptă un matchmaking sau o sărbătoare veselă. Deja înăbușit într-o minge - curând va veni plăcute știri mult așteptate.

Familie mare de vis de familie

Ce șerpi visează mulțiOrice formă de vis despre șerpi - un avertisment despre prezența dușmanilor ascunși ascunși, precum și așteptarea în viitor a nenorocirilor.

Pentru a vedea fantezii care se zbat, sau cad din cer, ca ploaia - la o remușcare puternică și un sentiment profund de vinovăție. Dacă o persoană a trecut prin minciună sau târâtoare pe reptilele solului, atunci va experimenta o frică constantă inexplicabilă de ceva.

Într-un vis am fost mușcat de o viperă - intrigile dușmanilor pentru o lungă perioadă de timp vă vor scoate din rutină, veți mușca pe altcineva - veți da o insultă gravă acestei persoane și va fi foarte jignit.

A pasi pe un șarpe - un semn extrem de reușit - poate învinge în cele din urmă vechiul tău dușman - înseamnă și noroc și succes.

Cartea visurilor musulmane

În cartea de vis se spune că pentru a vedea șarpele este să înveți despre prezența dușmanului - mărimea și veninul șarpelui vor fi un indicator al nivelului puterii acestui om. Un animal afectiv și ascultător - va deveni un om bogat în cel mai scurt timp posibil. Strigat și mușcat - merită să așteptați trădarea sau trădarea din partea unui iubit. De ce s-au visat șerpi mici în număr mare - veți deveni comandantul unei armate mari și foarte puternice.

Buletinul visurilor de buzunar

Un vis despre această reptilă este un adevărat avertisment că răul este deja foarte aproape de tine și trebuie să fii mereu atent.

Șerpi mici într-un vis - vă așteaptă sentimentele violente ale conștiinței și regretă despre ceea ce sa făcut mai devreme. Dacă o reptilă a fost ucisă într-un vis, înseamnă că vei lupta cu toată puterea pentru supraviețuire și asta va avea succes pentru tine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce visează țiganii. Semnificația somnuluiDe ce visează țiganii. Semnificația somnului
Ce este visul noroiului: bun sau rău?Ce este visul noroiului: bun sau rău?
Ce să vă așteptați dacă sunteți mușcați de un șarpe într-un vis? Interpretarea cărților de visCe să vă așteptați dacă sunteți mușcați de un șarpe într-un vis? Interpretarea cărților de vis
A visat un mare șarpe? Ce poate să viseze acest vis reptilian?A visat un mare șarpe? Ce poate să viseze acest vis reptilian?
Să ucizi un șarpe într-un vis: ce poate visul unui astfel de vis?Să ucizi un șarpe într-un vis: ce poate visul unui astfel de vis?
Care este visul unui inundații, al apei care intră, al interpretărilor de visCare este visul unui inundații, al apei care intră, al interpretărilor de vis
Cum arata sarcina?Cum arata sarcina?
Cobra: la ceea ce șarpele poate să viseze în conformitate cu cărțile de visCobra: la ceea ce șarpele poate să viseze în conformitate cu cărțile de vis
Ce vise aveți în visuriCe vise aveți în visuri
Care sunt pisicile visate: interpretarea cărților de visCare sunt pisicile visate: interpretarea cărților de vis
» » De ce visează mulți șerpi. Interpretări ale diferitelor cărți de vis
© 2021 amigdas.com