amigdas.com

Soluție de borax în glicerină: instrucțiuni de utilizare

Reguli pentru utilizarea glicerineiFoarte adesea, boli ale pielii și ale membranelor mucoase sunt cauzate de bacterii și ciuperci patogene, pentru care se utilizează o soluție de borax gata preparată cu glicerină.

Boraxul din glicerină este un medicament antiseptic disponibil pe care îl folosesc o perioadă lungă de timp pentru a trata candidoza și alte leziuni fungice. Utilizarea medicamentului oferă rezultate pozitive în tratamentul bolilor recurente.

Boraxul din glicerină este utilizat pentru tratamentul candidozei vaginale, cu boli infecțioase, boli ale organelor ORL, somnolență.

Trebuie menționat faptul că utilizarea medicamentului este eficientă numai în stadiile inițiale ale tratamentului. Pentru a elimina simptomele bolilor cronice, medicamentul trebuie utilizat ca parte a terapiei complexe.

Boraxul din glicerină are efect terapeutic numai atunci când este aplicat pe suprafețele afectate. Medicamentul este absorbit prin sistemul digestiv. Rămasile de medicament sunt excretate din organism prin rinichi timp de 7 zile.

Medicamentul nu afectează în mod direct infecția fungică, prin urmare nu este un medicament fungicid și fungistatic.

Boraxul cu glicerină este o parte a preparatelor combinate utilizate pentru a elimina inflamația tractului respirator superior.

Compoziția și forma de eliberare

Compoziția medicamentului principala componentă activă a tetraboratului de sodiu este decahidratul sau boraxul și substanța auxiliară este glicerina.

Medicamentul este destinat strict utilizării externe și este un lichid transparent vâscos cu un miros specific.

Cum lucrează Bura în glicerină

Soluția de borax are următoarele proprietăți:

  • inhibă creșterea și reproducerea microorganismelor patogene, inclusiv ciupercile asemănătoare drojdiei, perturbe capacitatea ciupercilor de a se atașa la suprafețele mucoasei;
  • ajută la îndepărtarea fungilor de pe suprafața infectată.

Indicații pentru utilizare

Medicamentul este eficient în tratamentul candidozei și stomatitei. Utilizarea acestuia reduce riscul reapariției bolii.

Datorită medicamentului de tetraborat de sodiu, care face parte din medicament, suprimă dezvoltarea ciupercilor de drojdie. Medicamentul este utilizat pentru tratarea următoarelor boli:

  • Reguli de aplicare ale soluției Bohrinflamația sistemului urogenital;
  • infecție a tractului respirator superior - amigdalită și faringită;
  • coleitis;
  • bolile cu transmitere sexuală, inclusiv trichomoniaza;
  • stomatită;
  • candidoza cutanată și vaginală;
  • candidoza membranelor mucoase ale limbii și obrajilor la copii nou-născuți;
  • decubit și intertrigo.

Contraindicații

Utilizarea soluției de borax este contraindicată la pacienții care sunt foarte sensibili la componentele medicamentului.

Instrucțiuni de utilizare

Cum se utilizează glicerolulSoluția de droguri borax este destinată utilizării externe sub formă de clătire, frecare a pielii, seringă conform prescripției medicului. Conform instrucțiunii pentru utilizare, Buro în glicerină este utilizat de 2-3 ori pe zi.

Pentru a trata boala, trebuie mai întâi să faceți o seringă cu un decoct de mușețel, apoi introduceți în vagin un tampon de bumbac impregnat cu soluție de borax. Procedura se desfășoară în decurs de o jumătate de oră. Pentru a trata forma ușoară a bolii, este suficientă administrarea unică a medicamentului. Dacă boala a dobândit o formă cronică, boraxul este utilizat de două ori pe zi dimineața și seara. Pentru a evita repetarea bolii, tratamentul trebuie continuat timp de 7-10 zile, chiar și după dispariția semnelor de boală.

Tratamentul va fi mai eficient dacă boraxul din glicerină este utilizat ca parte a terapiei complexe în combinație cu medicamente antifungice. Acest lucru ajută la distrugere nu numai urme de reproducere și ciuperca în sine.

Pentru tratarea adenoidelor în tratamentul amigdalitei, boraxul din glicerol este utilizat de până la șase ori pe zi. Cursul de tratament este, de obicei, 7 zile. Pentru a spori acțiunea medicamentului, se recomandă să se clătește cu o soluție de clorură de sodiu și borax, care este necesară pentru a face o lingurita de sare și câteva picături de sticlă tetraborat de sodiu diluat cu apă călduță.

Pentru a trata decubitul și erupțiile cutanate, boraxul din glicerină este folosit ca soluție. Drogurile distrug eficient infecția și vindecă repede suprafețele plăgilor.

Pentru o lungă perioadă de timp, Buru în glicerină a fost utilizat pentru a trata cavitatea bucală a nou-născuților cu afine. În prezent, medicamentul în acest scop nu utilizați, deoarece găurile de foraj sunt foarte toxice.

De asemenea, nu se recomandă utilizarea medicamentelor în perioada postpartum. În prezența microtraumelor, medicamentul poate intra în interior.

În cazul efectelor secundare, cum ar fi senzația de arsură, neregularitățile menstruale, diareea, tremurul membrelor și mișcările musculare ale feței, nu mai utilizați produsul și nu solicitați sfatul medicului.

Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii

Acid boric în glicerolFoarte des în timpul sarcinii, dezechilibrul hormonal duce la apariția aftuzei. Pentru a distruge ciuperca asemănătoare drojdiei, care este agentul cauzal al bolii, utilizați Bura pe glicerină.

Conform instrucțiunilor de utilizare, este interzisă utilizarea compoziției pentru tratamentul mielului în timpul sarcinii. Medicamentul poate fi utilizat strict conform prescripției medicului ca parte a terapiei complexe.

Utilizarea medicamentului în copilărie

Există mai multe puncte de vedere în practica pediatrică privind utilizarea Bura în glicerină pentru tratament. Copiii mici, precum și adulții, sunt predispuși la boli care au o origine fungică. Este în general acceptat faptul că ingredientul toxic din borax nu este absorbit în organism de glicerină.

Utilizarea unei soluții pentru tratamentul copiilor este nedorită, deoarece poate provoca o reacție alergică cu consecințe grave asupra copilului.

ca regulă generală, medicamentul poate fi prescris de un medic pediatru la copiii născuți slăbiți sau prematur, având tulburări ale sistemului imunitar, pentru care au fost folosite antibiotice în primele zile de viață.

Este strict interzisă utilizarea acestui medicament, deoarece boraxul din glicerină are o toxicitate crescută. Producător complet exclude utilizarea fondurilor pentru tratamentul copiilor.

În cazul în care medicul a prescris utilizarea soluției de borax, medicamentul trebuie aplicat în exterior. Tratamentul suprafeței afectate se efectuează de patru ori pe zi după hrănire. Durata tratamentului este de până la trei zile, dar poate fi ajustată de pediatru.

Pentru a elimina simptomele de stomatite, care este însoțită de dureri severe in timpul mesei, disconfort, acoperire alb pe mucoasa cavității bucale și febră, borax administrate pe glicerol. Remediul este capabil într-un timp scurt pentru a salva copilul de boală.

Îndepărtați acoperirea albă de pe suprafața membranelor mucoase cu un bandaj înfășurat în jurul degetului și impregnat cu compoziția. Este important să monitorizați copilul, ca și în cazul apariției unei reacții alergice, este necesar să se solicite ajutor de urgență.

Efect secundar

Indicații pentru utilizareReacția negativă a organismului la medicament poate fi manifestată prin supradozaj sau hipersensibilitate la componentele medicamentului.

Efectele secundare pot fi exprimate prin roșeață, senzație de mâncărime și arsură la locul de aplicare.

Pacienții pot prezenta slăbiciune, tremurături de mâini, convulsii.

În unele cazuri există o încălcare a scaunului, greață și vărsături, există dureri în regiunea epigastrică.

Pacientul poate avea o perturbare a ritmului cardiac, confuzie, modificări ale compoziției sângelui, o încălcare a ficatului și a rinichilor.

Eficacitatea utilizării de borax în glicerol este confirmată de rezultatele pozitive ale tratamentului. Este important ca medicamentul să poată salva pacienții de astfel de boli neplăcute cum sunt aftele și stomatita. Cu toate acestea, dacă decizia de a utiliza instrumentul în același timp, este acceptat, nu este necesar să se uite de toxicitatea ridicată a unui medicament și să se respecte cu strictețe recomandările medicului, în special dacă se referă la sănătatea copiilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni privind utilizarea Miramistin SprayInstrucțiuni privind utilizarea Miramistin Spray
Biomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinarăBiomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinară
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Clotrimazole Unguent - manual de instrucțiuni pentru bărbațiClotrimazole Unguent - manual de instrucțiuni pentru bărbați
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni de utilizare a preparatului glicerolInstrucțiuni de utilizare a preparatului glicerol
Utilizarea soluției de tetraborat de sodiu pentru uz externUtilizarea soluției de tetraborat de sodiu pentru uz extern
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Instrucțiuni Hexaspray pentru utilizarea analizelor analogiceInstrucțiuni Hexaspray pentru utilizarea analizelor analogice
Clorhidrat de benzidamină: descriere, metodă de aplicare, analogiClorhidrat de benzidamină: descriere, metodă de aplicare, analogi
» » Soluție de borax în glicerină: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com