amigdas.com

Descrierea unui rechin pitic sau bovin: habitat și altele

Sharp tuporylayaPentru majoritatea oamenilor, un rechin este un simbol al sufletului de sânge și al indignării - terifiază atât viața marină, cât și ființele umane. Rechinii gri sunt considerați cei mai frecvenți prădători, găsiți în aproape toate râurile care curg în oceane. Iar un astfel de individ, ca un rechin blunt, se mai numește și un rechin-taur sau un rechin de taur.

descriere

Shark Tuporylaya - dimensiune uriașă agresivă. La această specie de pește, femelele sunt mai mari decât bărbații. Lungimea unui taur de rechin este de aproximativ 3,5 metri, cântărind mai mult de un centar (130-140 kg). Nu există trăsături distinctive, singurul care se află în spatele botului, ușor aplatizat, acest prădător a fost numit rechin de bull.

Culoarea rechinului blunt variază în funcție de habitat. Corpul taurului taurului este de nuanță de oțel cenușiu, uneori este posibilă o culoare maro deschisă. Spațiile și impregnările nu au, spatele este mai întunecat decât burta.

Ochii acestui reprezentant al lumii subacvatice sunt rotunjite, de dimensiuni mici, cu un iris negru și sunt echipate cu o membrană care clipește. Acest pește are cinci perechi de fante. Înotătoarea dorsală este robust, aripioarele pectorale triunghiulare bine dezvoltate maxilarului în pește taur este considerat a fi principala sa armă, dinți puternici și foarte ascuțite, situate în maxilarul superior sunt triunghiulare, ușor îndoit lateral. Falla inferioară este împodobită cu dinți ascuțiți, care au o îndoială spre interior, iar în locul unor dinți bolnavi sau înroșiți, noii cresc în curând.

Bull Shark - singurul reprezentant al familiei sale, care poate exista perfect în apă dulce.

Dwarf SharkTotul se referă la conținutul de sare din sângele unui rechin. In toate celelalte subtipuri ale concentrației de sare din sânge egală cu concentrația în apă, în timp ce sarea de rechin bovin este de numai 50%, crescând astfel fluxul de apă prin orificiile branhiale, cu apă din elementul de corp al speciei eluate de sodiu și clor, care sunt necesare corp de rechin, așa pește acumulează aprovizionarea necesară de sare din rectala glandei, ficat, rinichi și branhii - vă permite să mențină echilibrul de apă și sare în organul reprezentativ al tipului de pradatori subacvatice.

În apă dulce mai ales tinerii trăiesc. Pestii adulti prefera apa proaspata in sezonul de imperechere, deoarece in apa proaspata rata de supravietuire a puii este mult mai mare.

habitat

Rechinul bull este considerat cel mai apropiat tip de tigru și albastru. Un reprezentant al acestei specii se găsește în aproape toate mările și oceanele, preferă râurile calde și adânci, cum ar fi:

 • Amazonul.
 • Gangele.
 • Zambezi.
 • Mississippi.
 • Brahmaputra.

Rechinul prăjit încearcă să nu se îndepărteze de pe coastă pentru mai mult de 150 de metri. Adâncimea optimă este de 30 de metri. Se întâmplă în Oceanul Atlantic, în regiunile Americii și în regiunile sudice ale Braziliei, pe coastele Africii, în apropierea Marocului și Angola. În Oceanul Indian, acest prădător este un vizitator frecvent, locuiește în unele zone din Kenya și Africa de Sud, în Golful Persic și în Oceanul Pacific este aproape peste tot. Singurul loc în care nu apare un rechin bullish este considerat coasta de sud a Australiei.

Habitat al rechinilor piticApa turbidă a Amazonului nu împiedică prădătorul să se simtă bine în el. Peștele se ridică în amonte de 1-2 km, uneori chiar migrând în Peru în timpul migrației. Dar reprezentantul raului Ganges și Brahmaputru a trăit mult timp. În Nicaragua, un lac situat în America, peștele pe care la stabilit puternic. În apele cu curent rece, un reprezentant al acestei specii nu este găsit, nu poate fi găsit în locuri cu un climat temperat.

Ce mănâncă acest prădător?

Acest locuitor al apei este destul de lacom. Dacă peștele taurului este înfometat, el distruge totul în calea lui. Cel mai adesea acest prădător se hrănește:

 • delfini;
 • pesti de oase;
 • hoit;
 • crustacee;
 • crustacee;
 • capabil să atace alte rude;

Dwarf Shark cu ușurință capabil să atace o persoană. Ea se numără printre cei trei periculoși prădători, canibali.

reproducere

Rechin - taurO caracteristică distinctivă a reprezentanților acestei specii este că femelele bovine sunt vivipare. După fertilizare, femelele le poartă în ea însăși până la coacere. Sarcina dureaza aproape un an - 10-11 luni. Perioada de naștere este în principal în lunile de vară. Dați naștere la femele în pachete, în special în adunare într-un singur loc. Un individ este capabil să suporte și să nască aproximativ 10 pui. Despre descendenți reprezentantul acestei specii nu-i pasă deloc, imediat după nașterea rechinului ei sunt lăsați la rândul lor, din primele zile ale vieții puii învață să se apere de pradă și să-și obțină mâncarea proprie.

Puberta completă în tupuri are loc la vârsta de 4 ani. Bărbații încep să caute femele și reproduc în mod independent copiii.

Tuberclean Ocean Predator trăiește aproximativ 28 de ani.

În habitatul natural, adulții nu au practic dușmani. Cu excepția balenelor de prădători, capabile să facă față chiar și unui mare reprezentant al familiei de rechini.

Natura rechinului dat

Rechin CaracterPersonajul este destul de agresiv. Aceste pești sunt extrem de rare în turme, preferă să vâneze singuri. Adaptate pentru viață în ape tulburi, sunt bine orientate în întuneric. Bărbații își păstrează zelul pe teritoriul lor, atacând un străin fără avertisment. Dacă un reprezentant al acestei specii găsește o persoană periculoasă - trebuie să atace. Atacuri aproape instantaneu, în ciuda dimensiunilor mari, rechinul bullish se mișcă în tăcere.

Pentru om, acest tip de prădător subacvatic este extrem de periculos. Există cazuri de atacuri masive de rechini de tauri asupra oamenilor.

Rechin și industria

Până în prezent a fost stabilită captura industrială a prădătorilor tuporali. Adesea, ele sunt exterminate doar pentru a reduce numărul și pentru a proteja, de exemplu, turiștii de atacul canibalilor.

Ca și carnea de rechin este folosită pentru hrană. Mâncărurile din bullfish sunt considerate exotice, multe restaurante atrag vizitatori în mod similar.

În prezent, aripile de rechin sunt considerate deosebit de valoroase. Utilizată pe scară largă în prepararea și medicina populară. Cel mai adesea trăiesc specimen pentru a tăia aripioarele eliberate înapoi în apă, taurul este ucis de foame de oxigen în partea de jos a rezervorului, fără ca aripioarele nu este în măsură să se miște pe deplin.

Pielea de rechin este renumită pentru forța sa. Oamenii îl numesc shagreen. Artizanii din cele mai vechi timpuri au folosit shagreen pentru a face și a decora obiecte din viața de zi cu zi: cufere, casete. Astăzi, pielea de rechin este utilizată în industria încălțămintei. Pantofii din shagreen sunt considerați unul dintre cei mai puternici.

Ficatul rechin este utilizat pe scară largă pentru fabricarea medicamentelor. Fat seamănă cu piele de rechin ficat de cod, bogat în vitamine din grupa A. Se crede că grăsimea din ficatul de rechin a vindecarea rănilor de proprietate și, atunci când sunt ingerate este capabil de a salva oameni de la tuse, TBC, si chiar cancer de stomac.

Rechinii Bulls au imunitate unică. Oamenii de stiinta in timpul studiului au descoperit ca nici o boala din corpul rechinului nu a prins, asa ca pe acești prădători testează activ tratamentul pentru SIDA.

De grăsime de rechin, o substanță numită scvalenă este minată. Practic, squalena se găsește în grăsime extrasă din ficatul unui rechin. Este utilizat pe scară largă în cosmetologie, ca supliment natural. Produsele care conțin squalen, au un miros plăcut, sunt depozitate mult timp și nu își pierd proprietățile medicinale.

Se utilizează grăsime de rechin de buri când facem margarină, adăugați la solvenți pentru vopsele de ulei, pentru finisarea pieilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Acvariu rechin catfang pangasiusAcvariu rechin catfang pangasius
Cele mai periculoase rechini din lume. Cele 10 cele mai periculoase rechiniCele mai periculoase rechini din lume. Cele 10 cele mai periculoase rechini
Piatra de pază magică a ochiului tauruluiPiatra de pază magică a ochiului taurului
Pangasius: ce fel de pește, habitat, beneficii și răuPangasius: ce fel de pește, habitat, beneficii și rău
Shark fat: rău și beneficii ale produsului, caracteristicile aplicațieiShark fat: rău și beneficii ale produsului, caracteristicile aplicației
Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!
Shark mako - cel mai rapid rechin din lumeShark mako - cel mai rapid rechin din lume
Care este diferența dintre oftalmolog și oftalmolog?Care este diferența dintre oftalmolog și oftalmolog?
De ce un vis de rechin și cum să-l interpretezi într-o carte de vis?De ce un vis de rechin și cum să-l interpretezi într-o carte de vis?
Condiții de întreținere și reproducere a peștilor de acvariu de rechini baluCondiții de întreținere și reproducere a peștilor de acvariu de rechini balu
» » Descrierea unui rechin pitic sau bovin: habitat și altele
© 2021 amigdas.com