amigdas.com

Mizerie de pește: caracteristică și metode de prindere

Caracteristici și metode de capturareMustache este un pește din familia Cyprinidae

. Habitat - aproape întreaga Europă, cu excepția regiunilor din sud și nord. Totuși, acest pește se numește maroniu, crap european, lume. În multe țări există modalități tradiționale interesante de a le prinde. Dar până în prezent, populația de pești a scăzut din cauza unei situații ecologice nefavorabile și a unei capturi excesive.

Numele peștelui se datorează două perechi de mustăți la colțurile gurii. Ei îndeplinesc rolul de radar în căutarea hranei.

Descrierea peștilor

Mustache (sau madder) este un pește mediu, aproximativ o lungime medie de aproximativ jumătate de metru și cântărește aproximativ 3 kg. Uneori, indivizii se întâlnesc până la un metru în lungime și cântăresc până la 10 kg.

Marena se distinge printr-un bot îngust, un corp cilindric lung și ochi mici. Suport dorsal mic, dar puternic. Capul este mare, cu gura inferioară. Cântare superficială, dinți - trei rânduri.

Culoarea madrului din spate este verde cu o nuanță galbenă, burta este albă, cu o nuanță gri. Peștii trăiesc până la 15 ani, deși uneori - până la 20 de ani. Micălele mici se pot întâlni în apă puțin adâncă, împreună cu minnows și alți mici locuitori ai rezervoarelor. Persoanele mari preferă apa adâncă și curată, adesea păstrează în apropierea unor locuri cu fundul stâncos (de exemplu, lângă poduri și mori). În lacuri și iazuri, madder nu a fost găsit.

Înmulțirea gândacilor

Înmulțirea gândacilorPeștele este nocturn. Nerestitsya începe în al patrulea an de viață. Reproducerea are loc la sfârșitul primăverii - începutul verii, când temperatura apei nu este mai mică de 15 grade. Mustarcile continuă să cânte în coloane lungi, câteva sute de indivizi, în amonte. Femelele înota în față, apoi bărbații, iar cea mai tânără specie închide șirul. Cârligul de caviar este ghimpat în apă limpede pe secțiuni profunde ale fundului. În medie, o femeie mătură aproximativ 8000 de ouă. Cu toate acestea, numărul de ouă poate fi de până la 50 mii de la o femeie.

Există o opinie că vierul de marmură este otrăvitor. Cu toate acestea, nu toți experții sunt de acord cu acest lucru. Cel mai probabil, caviarul poate fi otrăvitor într-o anumită perioadă după apariția hranei, ca o proprietate protectoare a prădătorilor.

Prăjiturile apar în lumină după o săptămână sau două, în funcție de temperatura apei.

Tradițiile de prindere a marmurei

Peștele se găsește în majoritatea râurilor din Europa, astfel că diferite țări au o anumită experiență, tradiții de prindere și gătit acest pește.

În Rusia, porturile se găsesc în sud și sud-vestul țării. În părțile nordice ale Rusiei, mulți oameni nu au auzit nici măcar despre existența unui nebun.

Există un madder în Nipru (lângă Smolensk), în Desna (lângă Bryansk) și în râurile care curg în Marea Caspică.

Pescuit în Rusia

Pescuit în RusiaÎn Rusia, gândacii sunt adesea prinși în segmente, în care pot fi prinși destul de mulți pești. Carnea de madder este osoasa, asa ca nu sa raspandit prea mult in gatit. Cu toate acestea, în ciuda naturii osoase a peștelui, carnea este destul de gustoasă și utilă, dacă este gătită corespunzător. Tăierea subțire poate afecta sănătatea, deci este important să gătiți (sau să prăjiți) până când fierbeți.

Catching madder, de obicei, în râuri cu apă curentă și curent rapid. Cele mai bune locuri sunt gropile de adâncime de lângă țărm. Adesea, nu se folosește nici spinul, nici tija de pescuit, dar sunt prinși pur și simplu pe o linie de pescuit cu un cârlig și o încărcătură direct din mână. Uneori se pune un flotor mic de plută, astfel încât cârligul cu momeala să nu se îngrămădească în nisip. Momeala poate fi:

  • cancer mic;
  • un mic lăcustă;
  • grâu de aluat.

Cel mai adesea, pentru pescuitul de succes, se utilizează lamprey - este cel mai potrivit pentru el. Peștele de aluat, de asemenea, dragoste, dar se dezintegrează rapid în apă, și acest lucru este incomod pentru capturare. Ca momeală este tort potrivit cu aluat și tărâțe. Toată această masă este amestecată, pusă într-o pungă și legată de un baston cu o frânghie, astfel încât să nu explodeze cu curentul. Câțiva pescari vicleni uneori atașează câteva cârlige la sac. Se dovedește atât momeala cât și pescuitul în același timp.

Pescuitul de martor în alte țări

Pescarii din Europa Occidentală sunt destul de reușitori să prindă bârna, în fiecare localitate folosind trucurile lor. Luați în considerare metodele tradiționale de pescuit utilizate în următoarele țări:

  • Marea Britanie;
  • Germania;
  • Franța;
  • în Ucraina.

Pescuitul de marmurăÎn Ucraina, peștii se găsesc în Nistru și Nipru. Aici, adesea, prindem barba pe tijele de pescuit de jos. Momeala este, de obicei, un terci de grâu simplu. Hrănit homina.

În Europa de Vest, gândacii sunt foarte populare, de exemplu, pe Tamisa din Londra. Unii barbati castiga cu curiozitate: hranindu-i cu viermi, carne, untura, apoi aduc in aceste locuri pescarii bogati, care intr-un timp scurt pot prinde cateva zeci de kilograme de peste.

În Europa de Vest, ele nu stau la momeală. În Germania și Marea Britanie, unii maeștri de pescuit sfătuiesc pentru o bună captură de câteva zile la rând pentru a arunca într-un anumit loc aproximativ un kilogram de viermi.

Pescarii ruși consideră că această metodă este prea generoasă, crezând pe bună dreptate că o astfel de momeală poate alimenta aproape toată bârna în râu. Experții neutri scriu că momeala ar trebui să fie moderată. În acest caz, peștele va mirosi încă mâncarea și va naviga, dar va rămâne puțin foame - mai multe șanse să-l prindă.

În Franța, gândacii sunt hrăniți cu un amestec de zestre cu gunoi de cal. O combinație similară, din punct de vedere al gândacilor locali, este o delicateasă reală - la urma urmei, este posibil să le prindem după o astfel de hrană. Unii francezi se hrănesc și prind maren pe bucăți de aluat cu slănină - și un mod foarte eficient.

Există metode cu adevărat originale, de exemplu, o bucată mică de țesătură criminală luminată, impregnată cu un amestec special de uleiuri esențiale. Potrivit recenziilor pescarilor, mușchiul mușcă pe o astfel de momeală foarte repede.

În Belarus, speciile sunt considerate rare, astfel că este interzisă prinderea barbelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Râul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile saleRâul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile sale
Pâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrăneștePâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrănește
Unde locuieste codul Atlantic, mancarea luiUnde locuieste codul Atlantic, mancarea lui
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Descrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitatDescrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitat
Ce fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturareCe fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturare
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Minuni de pește: habitate și tehnici de pescuitMinuni de pește: habitate și tehnici de pescuit
» » Mizerie de pește: caracteristică și metode de prindere
© 2021 amigdas.com