amigdas.com

Caracteristici de curcan mare 6 de reproducere la domiciliu

Cum să crești singuri Big 6 curcaniCrucii de curte Big 6 este una dintre cele mai populare rase în rândul crescătorilor. Productivitatea lor este ridicată, iar carnea este mai hrănitoare decât carnea de pui. Marele 6 depășește numărul de alte rase de curcani de carne.

În prezent, multe companii de reproducție se ocupă de reproducerea curcanilor din întreaga lume. Compania britanică British United Turkeys LTD se remarcă mai mult decât altele. A fost cea care a reușit să creeze câteva rase deosebit de reușite, inclusiv cele 6 mari curcani.

Descrierea rasei

O pereche de curcani transversali adulți 6

Fermierii de păsări din întreaga lume sunt uimiți de cât de repede crește rasa de curcan Big 6 câștigă în greutate și rezultatul final.

Big 6 nu este doar o sursă de hrana nutritiva si suculenta, dar, de asemenea de înaltă calitate în jos, care este utilizat pentru a produce diferite articole de pat, cum ar fi perne, pături și paturi de pene.

apariție

Pasari de cruce Big 6 este curcani foarte mari cu un cap mic și un corp masiv. Pene sunt pictate în alb, sunt foarte luxuriante și frumoase, mai ales la bărbați. Pufurile de curcani din această rasă sunt foarte apreciate, deoarece acestea diferă ușor și cu ușurință. Peste 6 păsări au un piept foarte mare, aripi mari și picioare puternice și cărnoase.

Curcanii se pot lauda cu "decoratiuni" impresionante situate pe cap si gat. o barbă roșie aprinsă este considerată semnul principal al sănătății crucii masculine Big 6.

Proprietarul alimentează crucile Big 6

Crucea adultă de sex masculin Big 6 are o greutate corporală de aproximativ douăzeci și cinci de kilograme, iar femela este de aproximativ zece kilograme. Principalul avantaj al rasei Big 6, în afară de carne, este creșterea rapidă. Până la o sută zi de viață, curcani din această cruce își opresc creșterea și sunt pregătiți pentru sacrificare.

Femeia Big 6 este bine călărit, pentru o perioadă de ovipoziție productivă ei sunt capabili să demoleze aproximativ o sută de ouă și, în unele cazuri, chiar mai mult. Ouăle lor depășesc dimensiunea și gustul puiului, numărul de curcani răniți și supraviețuitori este foarte mare.

Turcia Big 6: crescând acasă

Daily Crosses Big 6 și conținutul lor

Pentru a aduce curcanii de la Big 6 la domiciliu, de la care ar putea fi posibilă obținerea unei cantități mari de carne în viitor, fermierii au traversat cele 6 mari rase de sex masculin și rasele feminine de rase simple. Astfel, carnea masculă până în a șaptesprezecea săptămână de viață va cântări aproximativ cincisprezece kilograme. Pentru ca o pasăre să câștige un kilogram de greutate, crescătorii de păsări de curte hrănesc două kilograme de hrană pentru curcani. Greutatea la sacrificarea curcanilor Big 6 este de numai 30% diferită de cea de la sacrificare.

Sănătoase mari-b-curcani pe așternut

Când cresc Big 6 la domiciliu, curcanul este ținut acasă pe o podea încălzită, folosind o pătură groasă de paie. În astfel de cazuri, fermierii de păsări se folosesc celular și combinat al puilor.

Mulți crescători susțin că îngrijirea curcanilor care trec prin Big 6 la domiciliu este destul de complexă și problematică. Ei explică acest lucru prin faptul că păsările acestei rase sunt foarte pretențioase și capricioase în grija lor. Dar curcanii mici încep să crească foarte repede, din cauza a ceea ce nu va necesita prea multă atenție și efort. Puii broiler turc ar trebui cultivați pe programe intensive, în timp ce rasele de tip ușor necesită mai puțin hrană. Principalul avantaj al păsărilor Big 6 de pe pământ este creșterea rapidă a acestora.

Înainte de a aduce curcanul în casă, ar trebui pregătiți camera, în care vor fi păstrate. În primul rând, curățați camera și dezinfectați podeaua bine. Așezați substratul de paie și aranjați cuștile dacă aveți de gând să păstrați păsările în ele. Camera trebuie să fie bine încălzită, deoarece curcanii sunt sensibili la un regim de temperatură.

Primele două săptămâni de viață ale puiilor au nevoie de o temperatură a aerului mai mare de treizeci de grade de căldură, apoi se coboară treptat până când ajunge la douăzeci și două de grade. Pentru o dezvoltare rapidă și bună a indivizilor din rasa Big 6, trebuie asigurată o lumină ușoară de 12 ore. Adică, în fiecare zi timp de douăsprezece ore în cameră, unde este ținut curcanul, lumina ar trebui să ardă.

hrănire

Turcii acceptă mâncare

O componentă importantă în cultivarea păsărilor sănătoase și de carne este o dietă bine concepută. În stadiile incipiente ale vieții curcani sunt hrănite cu cereale și ouă fierte tăiate. Astfel de alimente își vor pregăti sistemul digestiv pentru alimente mai grosiere. În viitor, pentru hrănire se utilizează o hrană specială pentru curcanii.

Turcia ar trebui să mănânce în același timp în fiecare zi în același timp.

Alimentația curcanilor mici

Trei zile după ce au fost incubate rația curcanilor, ar trebui să introduceți morcovii rași fini, în a patra zi - verzi. Apoi adăugați treptat iaurt, brânză de vaci și făină de pește. Asigurați-vă că aveți în vedere faptul că mâncarea a fost proaspătă și de bună calitate.

Puii de cruce Big 6 au un sistem digestiv slab și adesea suferă de tulburări de stomac. Când hrănire curcani verdeață calcula doza adecvată, deoarece este foarte util pentru puii, dar supraalimentarea are efecte adverse asupra tractului gastro-intestinal al puilor de carne.

Big 6 mănâncă furaje mixte

Crescând tineri în seara trebuie să fie hrăniți cu mei, orz și porumb. Puteți folosi cereale întregi, precum și cereale zdrobite. În ziua tinerilor din rasa Big 6 sunt hrăniți cu hrană și tărâțe uscate, făină de pește, carne și oase. În stilou, puii ar trebui să aibă întotdeauna apă potabilă curată și o mulțime de alimente, ar trebui să fie turnată imediat, pe măsură ce se termină.

Uneori agricultorii întâmpină dificultăți în cumpărarea de alimente speciale pentru curcani. Este pur și simplu posibil să nu fie în vânzare într-un oraș mic sau situația financiară este agitată, iar banii pentru hrană pur și simplu nu sunt suficienți. În acest caz, fermierii de păsări de curte nu ar trebui să disperați, toată lumea este în măsură să producă în mod independent o dietă pentru curcanii Big 6, ceea ce îi va ajuta să câștige rapid și să crească.

Pentru dezvoltarea completă a animalelor tinere, veți avea nevoie pentru a face alimente de la astfel de ingrediente:

 • Ingrediente pentru curcaniDouăzeci la sută de porumb.
 • Treizeci și patru la sută din boabele de grâu.
 • Douăzeci la sută din șprotul de soia.
 • Zece procente de făină de pește de soia.
 • Diferitele proteine, vitamine și suplimente minerale nu depășesc cincisprezece procente.
 • Creta și coaja de rocă nu sunt mai mult de jumătate de unu la sută.
 • Aproximativ un premix la sută (aditiv mineral antimicrobian). Adăugați numai citirea instrucțiunilor.

O altă rețetă pentru furaje combinate. Este similar cu prima opțiune, dar există unele diferențe între ele.

 • Curcanul mănâncă din jgheab - capul este mareGrâu ar trebui să fie o treime din cantitatea planificată de hrană.
 • Soia și boabele de porumb. Acestea ar trebui să fie de douăzeci la sută din volumul hranei pentru animale.
 • Premix - 0,2 din volumul furajelor.
 • Făina de pește este de zece până la cincisprezece la sută.
 • Shell rock.
 • Taiați ouă tocate.

Caracteristicile conținutului și cultivarea curcanilor Big 6

Tortă mare 6 pe stradă

Creșterea creșterii tinere din casă ar trebui să fie tradusă în pui coop. Persoanele tinere au nevoie de o mulțime de spațiu și de un spațiu liber pentru a permite scheletului să se formeze în mod corespunzător. Problema este că broilerii Big 6 au probleme cu oasele și articulațiile, din nefericire, ele nu țin întotdeauna pasul cu muschii în creștere.

Nu a fost inventat niciun medicament sau mâncare pentru a face față acestei probleme, iar fermierii și crescătorii consideră singura cale de ieșire din această situație oferind curcani cu o casă liberă și o platformă de mers pe jos.

Curcanii Big 6 se plimba in curte

Desigur, toate păsările nu vor putea să ajute în acest fel, dar totuși va reduce numărul de cripți posibili. Dacă o lungă perioadă de timp pentru a menține curcan traverseze Big 6 în spații sau celule închise, aceasta va afecta sistemul lor osos și ar atrage după sine o curbură a coloanei vertebrale și a articulațiilor bolnave, sărace picior.

Fermierii care păstrează nu numai păsările, ci și vacile sau caprele, notează un lucru special iubesc curcanii Big 6 la produsele din lapte acru și lapte. Mulți proprietari care nu reușesc să vândă toate produsele lactate sau să le mănânce la timp sunt adesea supărați deoarece produsul sa deteriorat. Odată cu înmulțirea curcanilor Big 6 astfel de probleme nu vor mai fi. Aceste păsări sunt fericite să aibă grijă de laptele lipsă și de alte produse lactate, iar proteina conținută în acest produs nu va duce la deșeuri, ci va mări masa musculară a curcanilor.

opinii

Rasa de curcani Big 6 este destul de populară în acest moment. Mulți producători ruși de curcan și simpli fermieri, grădinari a reușit să se familiarizeze cu acest crosscourt și să facă din ea propria sa opinie, pe baza experienței și a cunoștințelor acumulate în timp ce lucrează cu cruce mare de 6.

Înainte de a decide dacă această rasă vă convine și dacă aveți suficientă experiență pentru a obține păsări de carne sănătoase, citiți recenziile celor care și-au încercat deja mâna în această problemă dificilă.

Am cultivat curcani pentru carne pentru o lungă perioadă de timp. Locuri pentru mersul pe jos și nu am o casa de găină, deci păstrați păsările în hambar, în cuști individuale mici. În acel an, am cumpărat pentru a te distra un cuplu de curcani rasa Big 6 a fost on-line pentru a citi comentarii și a fost foarte supărat pentru că a scris tot ce crucea nu este potrivit în celule, deoarece acest lucru atrage după sine coloanei vertebrale iskrevlenie și laba bolnavă.

Ei bine, pot să spun, nu știu ce fac cu ei și ce hrănesc, dar niciunul din cei 6 curcanii noștri nu a avut probleme cu picioarele și scheletul. Prin urmare, recomand.

Pentru prima dată, ei au decis să cultive curcanii în urmă cu patru ani, înainte ca puii să fie păstrați, dar cunoștințele deja le torturau curcanii, care le aduceau câte zece kilograme de carne! Prin urmare, în primăvara următoare am mers să cumpere curcani cu ei.

Mai devreme pe Internet, am citit despre broilerii de curcanii de la Big 6 și ei au devenit foarte interesați de ei, așa că atunci când au văzut astfel de pui la vânzare, au cumpărat cinci fără ezitare. Ei i-au hrănit cu mâncarea obișnuită pentru curcani, păstrată în fosta casă de găină. Nu au existat probleme cu curcanii până când nu au crescut. Au crescut destul de repede și, ca rezultat, am avut cinci bărbați a căror greutate variază între nouă și cincisprezece kilograme. În primul rând, doar unul a fost sacrificat, deoarece o astfel de cantitate de carne nu ar avea pur și simplu loc de depozitat și a vrut să urmărească dezvoltarea păsărilor în continuare.

Dar a început un coșmar plin, păsările au luptat în mod constant între ei, nu am văzut niciodată animale atât de agresive și mi-a fost frică să mă apropii de ei, chiar să le hrănesc. A trebuit să-i chem pe urgent pe un prieten, astfel încât el le-a hackat rapid și această rușine sa încheiat.

Ca urmare, aș dori să-i avertizeze pe toți cei care sunt de planificare pentru a cumpăra curcani în creștere rasa Big 6. Încercați să le toate, sau cel puțin cât mai curând posibil pervazului sacrificare pentru diferite cuști sau celulele ca atunci când acestea sunt mai în vârstă. În ceea ce privește carnea, pot spune un singur lucru - este suculent, hrănitoare și a fost foarte mult.

Au primit o dacha cu fratele lor și au decis să-și amintească tinerețea lor. A locuit apoi în sat, iar părinții au crescut animale de carne. Am decis să rămânem la iepuri și curcani, deoarece a fost amintit că îngrijirea lor nu a fost deosebit de dificilă.

A spus - făcut! Am cumpărat de mult timp 10 curcani Bigus 6. Am crezut de mult timp dacă avem nevoie de hassle cu aceste cruci hibride, dar totuși am ajuns la concluzia că merită încercat. Aș dori să scriu punctele cu ceea ce am întâlnit în cele din urmă.

 1. Dintre cele zece curcani, doar șase au supraviețuit. Trei au murit la două zile după cumpărare, al patrulea au fost hackeri înșiși, în timp ce se târâse fără efort pe podea și se simțea rău. Aparent, aceste pui au fost un fel de bolnav, deoarece cu sănătatea altora în viitor nu au existat probleme.
 2. La început ne-am comportat incorect. Când a fost timpul să treacă la hrana mixtă a decis să salveze și a cumpărat un pui. Nu avea nici un efect de la el, curcanii erau la fel de fragili ca și ei și rămăseseră în felul ăsta. E bine că eram suficient de destepti ca să ne recunoaștem greșeala și să începem să ne hrănim cu alimente normale. Greutate aproape imediat a început să crească.

Rezultat: după o sută de zile am avut trei carcase de douăsprezece kilograme, două zece kilograme și o curcană a crescut deja la cincisprezece kilograme. A fost o victorie, au apăsat kebabul de shish, au făcut chiftețe de carne tocată - cu carne de pui nu este comparabilă. Sezonul următor vreau din nou să iau cele 6 mari curcani, dar fratele meu se îndoiește. Ti-e teama ca jumatatea se va odihni. Ei bine, cred că nu e un caz de curcan, ci un vânzător care ne-a alunecat păsările bolnave.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Specii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domesticeSpecii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domestice
Nesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieriNesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieri
Baza curcani - caracteristici și descriere generală a curcanilorBaza curcani - caracteristici și descriere generală a curcanilor
Totul despre boli le curcan semne și tratamentTotul despre boli le curcan semne și tratament
Caracteristici de îngrijire și hrană curcan la domiciliuCaracteristici de îngrijire și hrană curcan la domiciliu
Recomandări pentru curcani de curte la domiciliu pentru începătoriRecomandări pentru curcani de curte la domiciliu pentru începători
Creșterea curcanilor: ce să se hrănească acasăCreșterea curcanilor: ce să se hrănească acasă
Ce să hrăniți curcanii și curcanii acasăCe să hrăniți curcanii și curcanii acasă
Incubarea ouălor de curcan la domiciliuIncubarea ouălor de curcan la domiciliu
Caracteristici de curcan broiler la domiciliuCaracteristici de curcan broiler la domiciliu
» » Caracteristici de curcan mare 6 de reproducere la domiciliu
© 2021 amigdas.com