amigdas.com

Câți ani sunt labradori vii. Grijă la domiciliu

Conținutul de LabradorApariția unui catel în familie este foarte mare o ocazie plină de bucurie pentru copii

, încep să crească în fața ochilor lor, îngrijindu-și secțiile. Dar părinții trebuie să-și pregătească copilul în avans, să-și spună și să explice cum trebuie să se comporte cu animalul, astfel încât să-i mulțumească mult timp.

Câți ani trăiesc Labradorii

Dacă ascultați sfatul câinilor de câini cu experiență, vă recomandăm să alegeți o rasă Labrador. Un câine din această rasă va deveni atât părinte cât și copii cel mai bun prieten și partener. Ea este loială și devotată stăpânului ei.

Descrierea rasei

Labradorii au găsit pe insula Newfoundland, motiv pentru care au fost inițial chemați. Ei au cucerit toate prin puterea, eficiența și rezistența lor, precum și - un fler. Ei au încercat să-i ajute pe marinari în orice fel posibil în orice vreme și au adorat doar apa.

Cunoscând toate preferințele lor, nimeni nu va refuza de la un astfel de companie în familie. Câinele este credincios și inteligent, are un caracter calm. Iubeste atentia si este foarte sociabila. Se poate stabili atât în ​​case private, cât și în apartamente.

Labradorii sunt considerați una dintre cele mai populare rase din lume, și toate acestea se datorează calităților excelente ale acestora. Culoarea câinelui poate fi:

 • Fawn;
 • negru;
 • ciocolată.

Rasa este mare, greutatea bărbaților adulți poate fi de până la 40 kg, iar nodurile - până la 35 kg. Înălțimea câinelui la greabăn este de 50-60 cm. Un astfel de animal are nevoie de spațiu suficient pentru mișcare, confort maxim pentru somn și mâncare.

Câți labradori trăiesc? În condiții normale de origine, câinele trăiește între 10 și 14 ani.

Condiții de detenție

În ciuda faptului că rasa este destul de mare, nu este frică să înceapă proprietarii de apartamente. Înainte de a decide un astfel de pas, trebuie să vă gândiți în prealabil cu privire la locul în care câinele va dormi, unde va merge și unde va fi "sala de mese".

Îngrijirea retardului labradorPentru recreere orice colț confortabil în apartament, principalul lucru este că nu pe culoar, nu într-o schiță și nu lângă baterie. Gunoiul animalului iubit ar trebui să fie pregătit în avans, ținând cont de faptul că catelul va crește foarte repede.

"Sala de mese" a câinelui ar trebui să fie situată în bucătărie, în același colț retras. Vasul nu trebuie să fie mai mic de două, deoarece în unul dintre ele trebuie să fie apă curată. Mulți proprietari, din considerente de igienă, aranjează o "sală de mese" pe coridor. În acest lucru nu este nimic teribil, principalul lucru este să-i monitorizăm curățenia.

Catelusul Labrador necesar obișnui la toaletă. De îndată ce observați mișcările suspecte, întindeți imediat ziarele și puneți-le pe ele. Prima dată când va merge doar la toaletă, așa este. După fiecare excursie în toaletă - laudă-ți secția, dă-i bunătăți. Deci, îl poți învăța la curățenie.

Încercați să scoateți catelul la o plimbare cât mai des posibil, deoarece un câine activ are nevoie de spațiu. Cu un catelus poti sa te plimbi de 5-6 ori pe zi, iar cand creste - de 2-3 ori. Când împlineste 2 luni, trebuie să-l obișnuiți cu gulerul.

Conținutul într-o casă privată

Curtea ta va asigura suficient spațiu pentru mișcarea animalului, ultima este cea mai bună opțiune decât un apartament oraș. Aici câinele poate fi pe stradă toată ziua și poate chiar să trăiască.

Pentru a nu provoca probleme pentru vecini, nu este suficient doar să pui un covor de câine în fața ușii. În acest caz, animalul în creștere va săpa găuri în curte și sub gard, alerga la vecini și îi sperie.

Consumul de Labrador într-o casă privatăLabrador era necesar O aviară spațioasă cu o cabină mare, în care animalul poate trăi atunci când crește. Dacă în timpul iernii câinele trăiește pe stradă, atunci cabina trebuie izolată, astfel încât să nu aibă găuri și curente. Labrador nu este rasa care tolereaza frigul rece.

Chiar dacă câinele dvs. este întotdeauna pe stradă, într-o incintă, trebuie să mergeți cu ea, să-i dați libertatea în afara curții. În persoana unei persoane, un labrador vede mai întâi un tovarăș.

Dacă nu este nevoie urgentă, atunci un câine poate fi ținut în casă, și nu pe stradă, în pivniță. Dar pentru aceasta trebuie să fie instruită.

Câți labradori trăiesc

Factorii care afectează viața unui câine:

 • îngrijire decentă;
 • produse alimentare de înaltă calitate;
 • primirea de vitamine;
 • plimbări regulate;
 • exerciții zilnice;
 • prezența jucăriilor în casă;
 • atenția gazdelor;
 • vizită regulată la medicul veterinar.

Durata medie de viață a unui retardor labrador este de 12-14 ani. În acest timp, pe lângă alimentația echilibrată, câinele are nevoie de o monitorizare regulată a stării de sănătate. În creștere, corpul câinelui începe să prezinte surprize. Nu poți să te auto-medichezi, ca să nu distrugi câinele. Este necesar să se consulte în timp util un medic veterinar.

Din motivele descrise mai sus, devine clar că durata de viață a Labradorului este complet dependentă de persoană. Cu o atitudine bună față de câine, ea pot trăi mai mult de 14 ani, dar dacă este hrănită prost, nu dă vitamine și nu acordă atenție, este puțin probabil ca un astfel de animal să trăiască 10 ani.

Dacă decideți să începeți un Labrador, atunci trebuie doar să cumpărați un catel de la un crescător experimentat cu experiență. Aspectul catelului, cocoșia lui sunt primele semne de sănătate fizică bună. Cât va trăi câinele depinde de tine.

Activitatea fizică

Câinii sunt recomandați plimbări zilnice și exerciții fizice pentru a evita problema excesului de greutate, ceea ce va afecta sănătatea sa. O scurtă plimbare în apropierea casei Labrador va fi mică, deoarece el se consideră un cățel de aproape 3 ani. Avem nevoie de runde lungi și de jocuri active.

Labrador TrainingTrebuie să existe deja o exercițiu fizic mic de la primele plimbari cu un catelus. Este foarte util pentru un câine tânăr în creștere. Este de dorit să practicați antrenamentul labrador pe o zonă spațioasă, unde câinele poate alerga și să sări fără obstacole. În timpul antrenamentului, se creează un contact puternic între câine și proprietarul acestuia.

Orice realizare a câinelui ar trebui încurajată. În plus față de lauda verbală, puteți folosi o varietate de bunătăți, care sunt foarte populare cu câinele. Și pentru un catelus mic, care nu are totul la început, nu te jigni, pentru că este ca un mic copil, el va fi în mod constant distras.

Un specialist va determina numărul de sarcini necesare, dar este mai bine să nu supraîncărcați câinele.

boală

Ca orice creatură vie, un câine labrador poate răni. Dintre bolile pot fi identificate:

 • displazia articulațiilor șoldului și cotului;
 • balonare;
 • fistula perianală;
 • lipom;
 • cataracta;
 • Limfosarcoma;
 • alergii;
 • epilepsie.

Nu este necesar ca câinele dvs. să aibă boli, deoarece fiecare câine este individual. Dacă îl hrăniți cu alimente de calitate și nu permiteți să mâncați ceea ce a găsit pe drum, probabilitatea de umflare este eliminată.

Câinele este foarte mobil, foarte îndrăgit de sărituri. Pentru a face acest lucru, are nevoie de mult spațiu. Labradorul păstrează perfect apa, îi place să înoate și iubește apa. Dacă mergeți la râu cu animalul dvs. de companie, alegeți o coborâre ușoară, astfel încât să fie convenabil ca câinele să intre și să iasă din apă.

Numai medicul veterinar poate determina starea sistemului locomotor al animalului. Pentru a nu trebui să-l consulți pentru sfaturi, este necesar să creați în mod corespunzător o dietă Labrador. Este obligatorie includerea produselor care conțin colagen și exercițiile zilnice. Ele vor ajuta la dezvoltarea ligamentelor și a articulațiilor.

Sfaturi utile

Sari peste obstacole Labrador ar trebui să înceapă nu mai devreme de 10 luni, pentru a nu vă câștiga vătămări. Lucrul este în coloana vertebrală și membrele fragile, care devin mai puternice doar cu 10 luni. Dacă puneți Labradorul pe un lanț, atunci caracterul său se va schimba și mai rău. El nu va mai fi atât de vesel și sociabil.

O dată pe săptămână, lâna Labrador trebuie pieptată și examinată pentru erupții, căpușe și alți dăunători. suferă căldură mai rău decât oamenii, prin urmare, în timpul sezonului cald instruirea ar trebui să se facă dimineața devreme. Și dacă mergeți la râu, asigurați-vă că luați Labradorul cu tine - va fi foarte fericit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Diver câini: un animal de companie ideal pentru întreaga familieDiver câini: un animal de companie ideal pentru întreaga familie
Basenji este o rasă de câini care nu latrăBasenji este o rasă de câini care nu latră
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferențaComparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?
» » Câți ani sunt labradori vii. Grijă la domiciliu
© 2021 amigdas.com