amigdas.com

Pantofi pentru câini mici: caracteristici

Doggirl ModăCu cincisprezece ani în urmă, când am văzut câinele în pantofi, mulți ar zâmbi, ce miracol ... Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat și oamenii au început să fie mai loiali față de ceea ce se întâmplă. Pasiunile s-au diminuat. Dar totuși, chiar și printre cei mai experimentați proprietari, nu există un consens că este necesar pantofii pentru animalele lor de companie?

Poate că nu va fi posibil să găsim un răspuns universal la această întrebare. Totul depinde de condițiile de întreținere, de rasă și chiar de temperament. Să analizăm toate detaliile în detaliu.

Pentru ce sunt necesare pantofii pentru câini?

Roz cizme ugg pentru un câineÎn Federația Rusă (RF) este suficient înghețurile severe, temperatura scade sistematic sub zero, iar acest lucru se întâmplă în cea mai mare parte a anului. Să recunoaștem, cu rase decorative separate, este posibil și nu să mergem la plimbare în timpul iernii, deoarece nu necesită mișcare activă.

Dar cele mai multe pantofi sunt încă necesare, indiferent de condițiile climatice. Și dacă salopetele și păturile protejează corpul, atunci labele rămân în pericol.

Protecție de iarnă

Cizme de iarnă pentru câiniBallul de zăpadă este umplut între degetele de la picioare. În consecință, câinele începe să limpezească, suferind un disconfort real. Zăpada se transformă repede în gheață, doare și este greu pentru un animal de companie să meargă. Un proprietar de novice este nedumerit: de ce copilul nu vrea să meargă?

În special, acest lucru are legătură cu animalele cu păr gros pe labele lor (aceasta este personală și nu depinde de rasă).

În special, tampoanele de tencuială se mișcă fără efort sunt răniți despre gheață. Ca urmare, există microcrackuri și chiar tăieturi solide!

Dutiki pentru câinireactivii (sau sare elementară cu nisip), care priporoshivayut drumuri - este chimie agresivă, poate provoca arsuri. Pătrunzând în toate fisurile de pe labe și dăunând câinelui. Rănile rănite sunt o consecință a mersului pe jos de-a lungul căilor urbane aglomerate.

Desigur, corect pantofii de mână alesi sau fabricați au o tălpită anti-alunecare, prin urmare mersul secției dvs. va fi mai confortabil și decisiv.

Pantofii protejează și din murdăria naturală: elimină-l și devine posibil să nu se spele labe. Acest lucru este în special de fapt, când te duci să stai.

Câine în adidașiÎn vremurile vechi, oamenii purtau cizme de cauciuc pe cizme simțite și îi lăsau pe hol. În epoca noastră, totul este diferit: proprietarul modern merge în afara sezonului cu un animal de companie, dar deja în cizme sau cizme pentru câini. Când călătoriți în străinătate, acestea sunt mai semnificative: chiar înainte de a zbura într-un avion, luați-le într-o pungă mică - și nu vă puteți gândi că copilul pe genunchi vă va lepăda pe voi sau pe vecinii săi.

Este probabil ca cineva să fie descoperirea că câinii de căutare din Vest sunt mereu în pantofi: prin urmare, proprietarii își prețuiesc animalele de companie. Câini rătăciți cu proprietarii deasupra pietrelor și terenului accidentat, mereu sunt instruiți. În consecință, protecția labei în anumite situații este necesară de toată lumea.

Fără cizme

  • Un câine în costum și cizmeÎn acest caz, dacă locuiți într-un climat cald, și nu utilizați substanțe chimice pe culoarele trotuar, puteți merge cu ușurință în jurul valorii de mega-orașe ale orașului (de exemplu, în Finlanda, drumul presărat doar firimituri de granit și nu este doar eficient, dar, de asemenea, foarte frumos) .
  • Dacă vă plimbați puțin și nu vă deranjează de fiecare dată spălarea labei.
  • Sau va trebui să renunți la această idee, deoarece un câine adult este puțin probabil să vă învețe să purtați pantofi.

Ce fel de pantofi pentru câini

Sortimentul de pantofi este destul de extins, vom analiza principalele tipuri.

șosete

  1. În primul rând, ele sunt necesare pentru ca ghearele ascuțite să nu scarpine parchetul.
  2. În al doilea rând, șosetele pot veni la îndemână dacă aveți podele foarte netede și animalul dvs. de companie întotdeauna aluneca. Sunt vândute de la 90 de ruble de mai sus pentru pereche.

Cizme pentru câini

Pantofi variate pentru câiniProiectat pentru mersul pe jos, sau mai degrabă pentru frumusețe. Pot fi cusute din fleece și piele. Cu toate acestea, problema este că ele devin umezite când sunt absolut necesare. Cu toate acestea, pantofii pentru câini sunt perfecți ca un atribut al modului de câine.

Următoarele sunt subdivizate:

  • pe demi-sezon;
  • vară;
  • iarnă.

Prețurile tipice variază de la 500 la 1000 de ruble.

ghete

Câine în salopete de iarna și pantofila dreapta selecția și performanța de calitate a încălțămintei sunt frumoase și foarte funcționale. Bocancii buni vor servi câinelui mai mult de un an.

Sunt două conducere opțiune: cauciuc pentru condiții nefavorabile și izolare la iarnă.

În fotografia din dreapta: modelul Red Shearling Sherpa "Duggz", creatorul vieții animalelor de companie.

Costul cizme de calitate decentă pornește de la 1000 de ruble în Federația Rusă și de la 10 dolari SUA în Statele Unite ale Americii (SUA). Cizmele din cauciuc arată în mod expres în culori colorate.

Pantofi de silicon pentru câiniApropo, noutatea anului 2014 este silicon modele moi din China (Republica Populară Chineză). Ei sunt buni pentru a fi liberi să se îmbrace și ușor de îndepărtat, incredibil de confortabil pentru excursii lungi și excursii la oaspeți. Puteți să le comandați de la magazinele online ale Imperiului Ceresc, în timp ce cumpărarea va costa ieftin la doar 10-15 dolari.

Selectarea pantofilor pentru câini

Pantofi maro cu fermoarTotul este ca și oamenii aici: chiar și adidașii stau diferit în toată lumea. Prin urmare, nu cumpărați niciodată pantofi pentru un câine fără montare Mai ales în centrele comerciale Excepția poate fi faptul că, dacă știți exact modelul de care aveți nevoie, iar producătorul este cunoscut pentru calitatea superioară a produsului.

Ar trebui să ridicați cizme care să stea strâns pe picioarele animalului dvs. de companie și în același timp să devină confortabil pentru câine.

Pantofi rozPregătiți-vă pentru că trebuie să încercați un anumit număr de modele înainte ca ceva să se potrivească cu cel mic.

În străinătate acest lucru se întâmplă mult mai ușor: sunt comandate simultan mai multe soiuri de modele și dimensiuni de încălțăminte, iar atunci când curierul vă oferă bunuri, puteți încerca și cumpăra doar ceea ce a venit cu adevărat.

Nu uita: câinele aproape că nu pierde căldura prin labe, din cauza asta, cizmele nu ar trebui să fie izolat. Prezența blănii este un curs de marketing modern al producătorului. Dimpotrivă, blana începe imediat să cadă și pantoful va începe să se miște înainte și înapoi.

Producători de încălțăminte pentru câini

Pantofi pentru câini mari și miciLa noi, în Rusia, sunt practic realizate chineză meșteșuguri pentru 450-500 de ruble pe pereche sau la fel, dar mai scumpe în fața Dezzie pantofi, în cazul în care prețurile variază de la 850 de ruble. și mai sus. Există oa treia opțiune: meșteșugurile primitive realizate manual "pentru propria lor", aici puteți obține o achiziție scumpă și fără valoare.

În principiu, pot fi utilizate produsele companiilor Trixie, Dezzie, etc. (mai ales dacă țineți cont de faptul că nu există altceva). Tot ce este necesar de la tine - încercați cu atenție și dați câinelui o plimbare într-un lucru nou.

Câine pufos în cizmeUită-te la mâinile tale fiecare pantofi: în interior trebuie să fie netede, fără bobine, cusături groase sau lipici. Talpa pantofilor ar trebui să fie exact lipită, deoarece atunci când mersul pe jos, laba poate cădea în lateral.

Poate că cea mai bună opțiune este să faceți prima achiziție în obișnuit magazin zoologic pentru a înțelege ce tip de încălțăminte se potrivește cu animalul de companie și apoi alege deja în magazinele străine online (ebay.com, etc.) conform standardelor.

O dimensiune uniformă a eșantioanelor de pantofi pentru câini nu se întâmplă, fiecare producător are propriul tabel de corespondență unic. Prin urmare, pentru început, merită măsurată atât lungimea cât și lățimea piciorului.

Sfaturi de la profesioniști

Un câine de rasă mică în salopete și cizmeDacă animalul dvs. nu dorește să poarte pantofi sau nu doriți să îl forțezi, atunci, desigur, există o cale de ieșire. Pentru a face acest lucru, înainte de fiecare mers pe jos, lubrifiați picioarele cu normal vaselină, și mergeți în siguranță în excursii. Poate că vă veți întreba, dar ce va da? În primul rând, va proteja animalul de companie de chimia "asfaltului".

În al doilea rând, acțiunea vaselinei în mersul intens va dura aproximativ o jumătate de oră, adică veți avea suficient timp pentru o plimbare.

În al treilea rând, acesta este cel mai accesibil mod de a proteja labele animalului. Deci, cumpărați pantofi pentru micile dvs. sau nu, este de până la tine și numai tine! Dar nu uitați că pantofii câinelui dvs. sunt cea mai bună opțiune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a curăța pantofi de suede: remedii și recomandări pentru îngrijireCum de a curăța pantofi de suede: remedii și recomandări pentru îngrijire
Cum de a întinde pantofii din piele acasă?Cum de a întinde pantofii din piele acasă?
Cum să scapi de mirosul neplăcut de sudoare în pantofii tăi pentru totdeauna?Cum să scapi de mirosul neplăcut de sudoare în pantofii tăi pentru totdeauna?
Cum să obții un pahar de urină din pantofiCum să obții un pahar de urină din pantofi
Cum să usuce rapid și cu exactitate adidașii după spălareCum să usuce rapid și cu exactitate adidașii după spălare
Cum să purtați în mod corespunzător pantofii care frecați și apăsațiCum să purtați în mod corespunzător pantofii care frecați și apăsați
Sfaturi pentru alegerea cizme de vânătoare pentru pescuitSfaturi pentru alegerea cizme de vânătoare pentru pescuit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Este posibil să se spele în adidașii mașinilor de spălat?Este posibil să se spele în adidașii mașinilor de spălat?
Vaccinarea împotriva rabiei pentru câiniVaccinarea împotriva rabiei pentru câini
» » Pantofi pentru câini mici: caracteristici
© 2021 amigdas.com