amigdas.com

Instrucțiuni de utilizare a tincturii de rădăcină aurie

Cum este acceptată rădăcina de aurNatura este bogată în plante medicinale care ajută oamenii să facă față unei varietăți de boli, să susțină forța fizică, să-și îmbunătățească starea de spirit și încrederea în sine. Unul dintre puternicele fito-asistenți este rhodiola rosea. A primit pe merit un al doilea nume - rădăcina de aur. Și nu numai pentru aspectul, ci și pentru acele ocazii uimitoare care sunt ascunse în el.

Rizomii groși ai acestei plante se disting printr-o aromă plăcută și cu o culoare nobilă de bronz afară și lămâie - pe tăiat. Ele sunt utilizate în principal pentru a face diferite tincturi, ceaiuri, decocții, care pot fi administrate oral și utilizate extern.

Ce vindecă rădăcina de aur?

Nu este nimic pentru că această plantă este apreciată de vindecătorii folclorici și de pacienții lor, susținători ai medicamentelor bazate pe utilizarea ierburilor. El este capabil să facă față multor probleme interne și externe. Și cosmetologii au folosit de mult rădăcina de aur, ca agent de întinerire. Merită acordată atenție acestor tipuri de boli, tratarea cărora este în mare măsură simplificată atunci când se utilizează tinctura din interior:

 • Care trata tinctura de radacina de aurimunitate scăzută;
 • apetit scăzut și somnolență;
 • memorie sau tulburări de auz;
 • nevroze rezultate din oboseala sau stresul sever;
 • hipotensiune arterială (tensiune arterială scăzută),
 • diabet zaharat;
 • distonie vegetativă;
 • anemie;
 • epilepsie;
 • boala tiroidiană;
 • dureri dentare și articulare;
 • probleme cu tractul gastro-intestinal.

Ca remediu preventiv, rădăcina de aur ajută la prevenirea infecțiilor cu infecții virale în timpul vârfului de iarnă al infecției virale respiratorii acute și a gripei. Este de neînlocuit în recuperarea forțelor după o boală lungă și ca mijloc de creștere a concentrației și de îmbunătățire a memoriei.

Medicii și pacienții au fost marcați indicatori buni în tratamentul impotenței. Acesta arată utilizarea tincturilor pentru a rezolva probleme cum ar fi infertilitatea sau prostatita.

Clătirea cavității orale cu amigdalită, parodontită, stomatită și chiar scorbut cu preparate medicinale bazate pe rădăcina de aur accelerează procesul de tratament de mai multe ori.

Preparatele de rădăcină de aur sunt bine înfruntate cu probleme legate de utilizarea externă. Dermatită seboreică, abcese, conjunctivită, acnee sunt, de asemenea, o scuză pentru aplicarea acestei plante uimitoare.

Cum să pregătești diferite tipuri de medicamente și cum să le iei?

Tinctura și aplicarea eiPreparatele în care principalul "vindecător" este rodio roz, sunt diverse și fiecare pacient va putea să aleagă o opțiune potrivită pentru sine folosind rădăcina de aur. Tinctura de alcool, cumpărată într-o farmacie sau gătită acasă, nu diferă în acțiunile lor. Principalul lucru este să folosiți materii prime de înaltă calitate: rădăcină bine-uscată și zdrobită și 40% alcool etilic (sau vodcă de cea mai bună calitate).

Cel mai simplu mod de a pregăti propria lor tinctura: Se toarnă alcool (într-un volum de 0,5 litri) preparat pulbere (aproximativ 50 g) și a pus la infuzat un loc întunecos, timp de trei săptămâni. Pentru tratamentul sau prevenirea, acest medicament este luat din mai multe (2-3) până la 10 picături, dizolvate într-o cantitate mică de apă rece, 20-30 de minute înainte de mese. Cel mai bine este să o faceți dimineața și după-amiaza. La recepția de seară este necesar să se ia în considerare, înainte de pensionare să dormi, să existe suficient timp: 4-5 ore. În caz contrar, este posibil să aveți probleme cu adormirea.

Tinctura alcoolică a rădăcinii de aur se descurcă bine cu tratamentul bolilor articulare. Comprimatele de 2 ore sau masajul și înfășurarea multistrată ulterioară cu țesături din bumbac și lână vor ajuta la mai bună încălzirea locului inflamat. Consolidarea efectului apare la primirea simultană a mai multor picături de tinctură în interior. O lună de proceduri zilnice va aduce o ușurare remarcabilă.

Tratamentul tincturii rădăcinii de aur ar trebui să ia cursuri: 20 de zile pentru a lua picături și apoi să ia o pauză de cel puțin 10 zile. Sau a doua opțiune: 15 și 5 zile de luare și de rupere, respectiv.

Opțiuni bune pentru utilizarea rădăcinii de aur - perfuzie și decoctare. Infuzia de pulbere (15 g) în apă abură (aproximativ 250 ml) funcționează bine dacă turnați rădăcina de aur într-o sticlă termos și lăsați-o peste noapte. Dimineața este pregătire de vindecare gata, care pot fi luate după porțiuni de tensionare amănunțite mici în timpul zilei (de preferință, înainte de cină), pentru menținerea sistemului imunitar și creșterea eficienței.

Decocția medicamentelor poate fi obținută după cum urmează. Se fierbe câteva minute praf de rhodiola rosea tocată (suficientă linguriță) într-un litru de apă timp de 10 minute. Luați după răcire. Porțiuni de astfel de decoct poate fi puțin mai mult decât în ​​cazul utilizării perfuziei.

Contraindicații privind aplicarea rădăcinii de aur

Fiecare instruire a oricărui medicament atrage în mod necesar atenția consumatorilor asupra acelor contraindicații în uz, care nu pot fi neglijate. Deci, și pentru utilizarea rădăcinii de aur există astfel de limitări:

 • Cum să luați în mod corespunzător tincturaÎn nici un caz nu trebuie să luați tincturi puternice, preparate cu alcool, pentru copii. Adolescenții, dacă este necesar, primesc o jumătate de doză "adultă" a medicamentului.
 • Cu prudență, este necesară pregătirea rădăcinilor pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială (hipertensiune arterială). Consultarea cu un cardiolog în acest caz este obligatorie!
 • Nu vă faceți singur, fără aprobarea unui dermatolog, să începeți tratamentul cu rhodiola rosea la psoriazis sau eczemă.
 • Contraindicația utilizării este orice febră. Temperatura ridicată necesită, inițial, clarificarea cauzei debutului și a medicației adecvate. Și numai după aprobarea medicului poate folosi rădăcina de aur, ca un ajutor în accelerarea recuperării.
 • Nu este recomandat persoanelor excitat sau pacienților care suferă de insomnie să înceapă tratamentul (în special singur!) Cu aceste tincturi sau decocții.
 • Contraindicat în perioada de lactație mămici rădăcină de aur, deoarece efectul tonic, care are o rădăcină de aur, poate provoca indigestie copilul, suprastimularea și chiar otrăvirea a întregului organism.

Ca și alte medicamente, tincturile și decocțiile de plante medicinale poate provoca reacții alergice. Dacă, după luarea rădăcinii de aur, se observă dificultăți de respirație, apare o senzație de căldură puternică, senzații neplăcute în piept sau erupții pe piele, este necesar să opriți imediat tratamentul.

Atunci când se poate produce o supradoză de preparate care conțin rhodiola rosea, insomnie, iritabilitate nedorită, senzație de disconfort care apare în regiunea inimii.

Pentru a evita apariția unor astfel de probleme în tratamentul tincturii sau decoctării rădăcinii de aur, ascultați sfatul medicului curant. În acest caz, darul unic al naturii va deveni un aliat credincios pe calea recuperării de la diverse afecțiuni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rădăcina de elecampane: ce ajută, proprietăți și contraindicațiiRădăcina de elecampane: ce ajută, proprietăți și contraindicații
Tinctura de ginseng - bună și reaTinctura de ginseng - bună și rea
Ierburi pentru ceai: tipuri, preparare și utilizareIerburi pentru ceai: tipuri, preparare și utilizare
Tinctura de eleutherococcus: beneficii și efecte negative asupra organismului, cum se aplicăTinctura de eleutherococcus: beneficii și efecte negative asupra organismului, cum se aplică
Euphorbia pallas sau muzhik-root: proprietăți medicinale, răuEuphorbia pallas sau muzhik-root: proprietăți medicinale, rău
Rădăcina de aur sau rhodiola rosea: descriere și proprietăți vindecătoareRădăcina de aur sau rhodiola rosea: descriere și proprietăți vindecătoare
Ginseng în comprimate: proprietăți utile pentru bărbațiGinseng în comprimate: proprietăți utile pentru bărbați
Ginseng tincture: descriere, proprietăți utile și recenziiGinseng tincture: descriere, proprietăți utile și recenzii
Radiola roz: proprietățile sale benefice pentru bărbațiRadiola roz: proprietățile sale benefice pentru bărbați
Ghimbir pentru potența bărbaților: rețeteGhimbir pentru potența bărbaților: rețete
» » Instrucțiuni de utilizare a tincturii de rădăcină aurie
© 2021 amigdas.com