amigdas.com

Rasă de pui Cochin: cochin albastru și pitic, descriere

Pui CochinchinPuii grași și uimitori de Cochin sunt excretați în orice fermă. Au un penaj neobișnuit de frumos. Toate detaliile despre originea, aspectul și productivitatea Cochin Blue sau pitic puteți afla prin citirea articolului nostru.

Cochin de pui: istoria originii, descrierea, varietatea

În secolul trecut, puii ar fi putut fi găsiți numai în curtea împăratului sau printre nobili. La sfârșitul secolului XIX, puii au fost donați reginei Angliei. Apoi, pasărea a fost adusă de francezi în Europa, ca o reconciliere și încetarea ostilităților între cele două țări.

Puii au răzbătut repede în curte, iar după aceea au devenit una dintre rasele raspostranennoy din fermele din Anglia. Rasa Cochin a cauzat o febră în viitor. În primii ani ai populației rasei, a fost numit, așa cum este Shanghai. Doar o jumătate de secol mai târziu, puii au fost aduși în țara noastră, unde au câștigat rapid popularitate.

Puii din Cochin: descrierea rasei

Rasă de pui CochinchinInițial, crescătorii au scos puii de la Kohinchin pentru a primi mai multă carne decât rasele obișnuite de pui. De ceva timp puii din această rasă au fost considerați exclusiv carne. Dar odată cu schimbarea materialului genetic, rasele adiacente au fost derivate din rasă. Acum este rar să vezi crucile acestei rase. Dar mulți locuitori de vară le cumpără din cauza unui aspect atractiv.

Caracteristica principală a acestei păsări este masivitatea acesteia.

 • Pieptul, spatele sunt neobișnuit de musculoase. Între gât și umerii există o mică tranziție, care este exprimată ca o anumită îndoire pronunțată.
 • Kohinchin se mândrește cu o coadă frumoasă, care este decorată cu panglici scurte.
 • Capul lui este mic. Puiul acestei rase are un cioc galben curbat. Un ornament excelent al reprezentantului acestei rase este o scoică mică sub forma unei frunze.
 • Picioarele și gâtul nu sunt foarte diferite, dar sunt destul de strânse. Aripile păsării sunt destul de mici, se ascund sub penajul păsării când sunt pliate.
 • Ghearele păsării sunt bine dezvoltate, sunt proporționale între ele. Sunt acoperite cu un penaj abundent. Femeile în contrast cu bărbații au o cifră mică și un gât ciudat.
 • Corpul păsării se înclină ușor în față și, prin urmare, se pare că puiul este masiv și ghemuit.

Crescătorii disting mai multe specii de găină Kohinhin. Determinați aspectul puiului, în funcție de culoarea penajului său. La toate găinile se înfulecă plin și magnific. Pene au acoperit picioarele unei pasari. Datorită faptului că această rasă are un penaj abundent, se simte confortabil chiar și în sezonul rece.

Pui de cochin: productivitatea rasei

Pui de brahmaO rasă bună de carne de pui este brahma cochin. Greutatea vieții unei păsări poate ajunge până la patru kilograme, iar cocoșii pot ajunge la cinci kilograme de greutate. Ouăle sunt mici în număr. Anual, un cochin de pui poate aduce nu mai mult de 110 de ouă. Este de remarcat faptul că, datorită faptului că pasărea este în stare să îndure bine sezonul rece, producția de ouă în acest sezon este crescut de mai multe ori. În comparație cu alte rase, Cochin are un mare avantaj.

Un ou nu poate ajunge la mai mult de cincizeci și cinci de grame în greutate, învelișul său este colorat galben-maroniu. Yolk are o culoare strălucitoare și bogată. Dar această cifră nu este neobișnuită pentru această rasă de carne. Cu mulți ani în urmă, în perioada prerevoluționară, ouăle proaspăt crescute ale conchinchinului de henchin au fost apreciate iarnă. Pentru ei, cumpărătorul era gata să plătească o sumă mare.

Conține găinile Cochin este benefic deoarece pasărea este calmă într-un mod special. Se simte bine într-o cușcă etanșă. Dar, imediat ce nivelul ouălor sale scade, pasărea este sacrificată.

Pui din specia Cochin: specie

Crescătorii din întreaga lume au petrecut mult timp pentru a scoate în evidență mai multe specii de Cochins. Să luăm în considerare principalele.

 1. negru. Puiul din această specie este o rasă comună, care are o culoare neagră de pene, cu o nuanță ușoară verde. Uneori există o rasă cu nuanță purpurie. Podulșcul acestei specii este alb, dar nu poate fi văzut din sub penajul principal. Ciocul reprezentanților negri are o culoare galbenă. Uneori puteți găsi o culoare roz închis. Pălării în pasăre au o nuanță galbenă sau verzui. Prezența de culoare maro în penaj în reprezentanții acestei specii este respinsă imediat.
 2. alb speciile de păsări au un penaj pufos și alb, cu un reflux de argint. Ciocul și ciocul sunt doar galbene. Puii care au o culoare galbenă de pene și o culoare albă a negrului sunt respinși.
 3. Răsfoiți cochinul albastruCochin albastru este popular pe multe ferme. Culoarea penajului este neobișnuită. Are o nuanță albastră pronunțată. Capul lui, guler și pene care acoperă aripile, talie au o culoare neagră catifelată de lux, și poate fi de culoare albă. Apariția penei pe coadă poate fi în nuanțe maro.
 4. Păsări de culoare galbenă au o culoare strălucitoare. Coada și aripile pot fi reprezentate în umbra de bronz. Nu sunt permise alte abateri. Păsările care pot avea pene negre, mareea alb sau roșu nu poate fi permis să se înmulțească și să fie respins.
 5. Tipul Kurapaty are un prăjit luxos și plin de culoare. Această culoare este strict reglementată. Semnele secundare de pubertate la păsări sunt bine dezvoltate. Roosters au dungi negre pe pene, decorate cu o margine de aur pe margine. Capul poate fi roșu și maro în culoare. Gulerul poate fi reprezentat de o nuanță maro și aurie. Culoarea aripilor este negru în interior, iar partea de sus este maro. Spatele are un penaj roșu-brun. Sânul are o nuanță neagră. Culoarea penajului cu pene poate fi prezentată numai în culoarea gri închis. Femelele din această specie au o culoare maronie și o aurită de aur. Colierul, coada are o culoare neagră. Pene de găină ar trebui să fie decorate cu o frontieră. Ciocul și galbenul sunt galbene. Orice cochin care nu are o imagine este respins.
 6. cochinchin dwarfishPiticul pitic. Unii consideră această specie o copie mică a puiilor obișnuiți. Dar, de fapt, cochinii pitic sunt de origine mică și au fost retrași în paralel cu rudele lor din China. Ele sunt la fel de masive, îngrămădite și rotunjite. Piersicile pitic nu sunt deloc inferioare celorlalte. În plus, ouarea ouălor de cochini pitici reprezintă până la optzeci de ouă pe an. În medie, un ou cântărește cel puțin treizeci de grame fiecare. Cojinul de ou al cochinului pitic este maro deschis. Greutatea unui pui este de șapte sute de grame, iar cocoșul poate depăși femelele cu 150 de grame și cântărește 850 de grame.

Piersici pitic: trăsături de cultivare

Reprezentanți ai cochinilor pitic sunt nepretențioase în conținutul lor. Ei au o rezistență extraordinară. Pentru ei, înghețurile de iarnă înghețate nu sunt teribile. Nu au nevoie de încălzire suplimentară a coopului. În plus, trebuie remarcat că puiul acestei rase este calm și se simte bine înainte și după mers. Se măsoară caracterul cochinilor pitic. Ei caută pacea vieții în hambar. Ei nu trebuie să zboare, iar rostirile mari pentru ei sunt o barieră insurmontabilă.

Apetitul în cochinii pitic și albastru este bun. Nu sunt capricios în nutriție. Dar nu uitați că dieta pentru pui trebuie să fie nutritivă și echilibrată. Merită să introduceți culturi diferite. Anume, grâu, porumb și multe altele. Pentru straturi și găini este obligatorie utilizarea furajelor speciale în dietă.

Cochin pitice curbatO caracteristică importantă a rasei: miniatural Cochinchina si albastru - o tendință de a păsărilor de obezitate. Orice agricultor știe cât de important este să țineți evidența greutății păsărilor. Este necesar să îl mențineți în mod regulat. Este demn de remarcat faptul că în cazul în care carnea de pui au devenit grăsime, aveți nevoie pentru a reduce treptat cantitatea de alimente sau furaje este utilizat în mod constant cu un procent scăzut de grăsime. În perioada rece, pasărea are nevoie în special de o furajare, deoarece cu stratul de grăsime cochinii pot tolera înghețurile bine.

În cazul în care ați decis să începeți creșterea puiului, atunci puteți să o faceți în două moduri. Primul este de a cumpăra ouă, iar al doilea este o pasăre adulte. Puii sunt întotdeauna născuți cu cochine fără penaj. Aceasta este considerată normă pentru această rasă de păsări. Puii de reproducție sunt ușor deoarece sunt mame excelente și găini bune.

Este deosebit de important să se monitorizeze greutatea păsării, deoarece în timpul obezității pasărea va fi transportată prost. Este destul de dificil să păstrăm caracteristicile naturale. Dacă creșteți corect pasărea, vă va plăcea aspectul frumos, precum și un fel de carne utilă și gustoasă.

Cameră pentru o noapte și mers pe jos

Cochin - asta flegmatic. Îi place să se pensioneze și să se odihnească mult. Prin urmare, experții recomandă să se stabilească în pui de pui separat și spațios. Cel mai bine este să le alocați colțurile departe de alte rase. Chiar și în incinte individuale, se recomandă să se așeze un metru pătrat din două capete.

Atunci când păsările sunt plantate dens, pot obține curbura aripilor. În cameră trebuie să oferiți:

 • Cage pentru găiniLocuință scăzută. Piticul și cochinul albastru nu pot zbura, astfel încât să nu poată urca la înălțimea standard nu va fi ușor.
 • Îngrijirea și întreținerea casei. Păsările trebuie păstrate într-un mediu uscat, care este o condiție importantă pentru dezvoltarea păsărilor. Acumularea de așternut, așternutul umed se poate lipi de penaj și poate provoca boli infecțioase.
 • Iluminarea coopului. Trebuie să se întâmple cel puțin zece ore. În timpul iernii, coșul de pui ar trebui să fie aprins timp de șaisprezece ore.
 • Indicele de temperatură. Temperatura în coopul de pui trebuie să fie de cel puțin 18 grade, iar umiditatea să fie de aproximativ 65%. Încălzirea artificială este posibilă, dar numai cu un singur conținut.

Trebuie remarcat faptul că, atunci când pasărea este ținută într-o cușcă, nu ar trebui să existe mai mult de cinci goluri. Spațiul limitat ar trebui să fie cât mai strictă posibil. Puii de mers pe jos pot fi în orice incintă cu o acoperire de iarbă abundentă. Gărzile ar trebui să fie mai mult de un metru. O rețea poate apărea ca un gard.

Spațiul trebuie să fie prezent în viața Cochinilor. Îi place să alerge și să aibă un spațiu modest pe care nu-l au. Este necesar să aveți grijă ca păsările să aibă un baldachin de umbră. Păsările sunt destul de des predispuse la supraîncălzire. De asemenea, este necesar să aveți întotdeauna grijă de disponibilitatea apei potabile.

Hrănirea cochinelor albastre și a piticului

Hrănirea cochinilor pitic ar trebui să fie echilibrat și echilibrat, în ciuda faptului că pasărea nu este capricioasă. Această rasă este neplăcută. Prin urmare, cu un apetit bun poate mânca mai mult decât norma. Dacă nu urmați acest lucru, atunci pasărea va avea un procent ridicat de obezitate.

Hrănirea cochinilorCea mai bună mâncare pentru cochinul albastru pitic este considerată furaj special. Se poate cumpăra în magazine specializate, cu o marcă - un conținut moderat de calorii. În cazul în care ați optat pentru o furaj natural, atunci baza este mai bine să luați cereale integrale de orz, grâu și ovăz. Și, de asemenea, este demn de remarcat faptul că în dieta de pasăre trebuie să prevaleze verde, rădăcini de legume. În plus, Cochin este necesar să mănânci iarbă iarbă și trifoi. Ca un îngrășământ minerale, cretă, carne și oase și făină de pește sunt potrivite. Și, de asemenea, dieta ar trebui să includă vitamine.

O dietă excelentă pentru acest cochin pitic este deșeuri de carne, legume fierte, precum și brut după curățare. Ca produse proteice, puteți folosi brânză de vaci sau lapte coaptă. Produsele din proteine ​​ar trebui să fie introduse corect. Surplusul poate duce la disfuncții sexuale ale cocoșilor, iar la pui la obezitate. În mod normal, se consideră că de două ori pe săptămână se dau cartofi sau produse proteice. Singura excepție este cea a tânărului, care are nevoie de mai multe proteine ​​pentru a se coace.

Avantajele și dezavantajele cochinilor pitic

Contra lui CochinsLa avantajele indiscutabile ale rasei se numără carnea delicioasă și nemulțumirea în îngrijirea unei păsări. Dorința de incubare independentă și de îngrijire a puilor la găini nu poate fi atribuită meritelor. Și, de asemenea este demn de remarcat aspectul frumos al păsărilor. În timpul iernii, cochinii nu reduc procentul de producție de ouă.

Dezavantajul rasei este tendința spre obezitate. Și, de asemenea, prețul ridicat pentru ouăle de incubație. Mai târziu, maturarea și penajul pot fi atribuite și deficiențelor. Lucrul cu tribul poate, de asemenea, provoca unele dificultăți pentru agricultori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristicile rasei de pui SussexCaracteristicile rasei de pui Sussex
Gigantul tricoului: caracteristicile rasei și fotografiileGigantul tricoului: caracteristicile rasei și fotografiile
Rase de carne de găină: nume, descriere și fotografieRase de carne de găină: nume, descriere și fotografie
Chicken brahma: o descriere a păsărilor, tehnologie de reproducere, hrană și boalăChicken brahma: o descriere a păsărilor, tehnologie de reproducere, hrană și boală
Salmonella faverol de puiSalmonella faverol de pui
Puii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajelePuii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajele
Specii de pui araucanSpecii de pui araucan
Pui de rasa Cochin, descriere si caracteristiciPui de rasa Cochin, descriere si caracteristici
Conținutul rasei Pavlov de puiConținutul rasei Pavlov de pui
Pui-goloshei - descriere detaliată a raseiPui-goloshei - descriere detaliată a rasei
» » Rasă de pui Cochin: cochin albastru și pitic, descriere
© 2021 amigdas.com