amigdas.com

Colier pentru purici și acarieni pentru câini

Guler de câine verdeÎn această etapă în timp, aproape toți au animale de companie

. După cum se spune, nu există nici o dispută în ceea ce privește gusturile, deci în cazul nostru preferința pentru alegerea unui animal de companie este diferită pentru toți oamenii. Cineva îi place pisicile afectuoase și jucăușă, cineva preferă câinii credincioși, cineva îi place pește, păsări, șoareci și așa mai departe. Plante de casă în mai multe cazuri, pentru protecție, pentru a scăpa de rozătoare, doar pentru tine, care ar plăcea sufletul. Dar oricine ești tu, trebuie să ai grijă de toată lumea.

După cum se spune, un câine este un prieten al omului și este greu să ne certăm. Aceste surprize animale și captivează proprietarul său capacitatea de a se lega, de a simți schimbările în starea de spirit a stăpânului său, să fie un prieten adevărat, și pe lângă toate acestea, de asemenea, un paznic bun. Adesea, câinii care trăiesc în curți sau care au acces la o grădină sau la o stradă sunt expuși la mușcături de căpușe sau purici. Cu purici lupta cu șampon sau picături de purice, dar aici ce să faceți cu căpușe? Pe exterior, nu este imediat posibil să determinați dacă animalul dvs. a mușcat biciul sau nu. După fiecare plimbare, va trebui să o simțiți lână. În cazul în care pe câine toate la fel de căpușă este descoperit, este necesar să-l. Acest lucru se face în mai multe moduri:

  1. ulei
  2. Acul fierbinte
  3. stoarcerea
  4. Adresați-vă medicului veterinar

Colier chimic pentru câiniNu poți să-ți rupi singur acarianul. Acest lucru poate duce la faptul că capul acestuia rămâne sub piele și câinele se poate îmbolnăvi serios. La prima metodă, uleiul este turnat cu o căpușă și așteptați până se sufocă și se va scoate. Dar, deoarece câinii nu stau de obicei într-un singur loc și întotdeauna se rotesc, această metodă nu va funcționa. Puteți încerca să aruncați acul pe foc și să pierdeți burta de căpușe. Există, de asemenea, o metodă eficientă a acestei răsuciri. Firul este preluat, tricotul nodului nu este complet și este pus pe acarian, este comprimat și firul se rotește în sens invers acelor de ceasornic, astfel încât metoda de deșurubare a acarianului este îndepărtată.

Pentru ca animalul dvs. de companie să fie fericit, sănătos și bine comportat, este necesar să se respecte următoarele proceduri:

  • Mâncare necesară pentru câine.
  • Inspecție veterinară la timp, pentru prevenirea bolilor.
  • Condiții pentru viața animalului de companie.

În acest moment, numărați un număr incredibil de paraziți, viruși, boli care vă pot lovi animalul. Dacă un câine trăiește pe stradă și merge adesea de-a lungul parcului, este foarte probabil că acesta poate avea paraziți, cum ar fi purici, căpușe, care, în timp, pot agrava sănătatea animalului tău. Cel mai mare risc A lua o astfel de boală în vara sau în primăvară. Pentru prevenirea, este necesar să se gândească în avans cu privire la sanatatea cainelui si preobresti un instrument special, ideal pentru a combate astfel de paraziți se va potrivi cu un guler special pentru purici și căpușe pentru câini.

Caracteristicile gulerului de la purici și acarieni pentru câini

În piața modernă de produse de origine animală, fără prea mult efort, puteți găsi un astfel de guler pentru câini. Este vândut în orice farmacie veterinară. Seamănă cu o bandă, din plastic moale. Prin lungimea și catarama convenabilă potrivită pentru câini orice persoană, atât pentru câini mici, cât și pentru cei mari. Acest guler are un miros chimic, înțepător, care îndepărtează puricii de căpușe. Durata de viață a gulerului împotriva căpușelor la fiecare firmă este diferită, în medie este de aproximativ 2-3 luni.

Tipuri de guler

Există mai multe tipuri de gulere de la căpușe. Aveți posibilitatea să alegeți din firma, prețul, dimensiunea producătorului. Există mai multe tipuri:

  1. chimic
  2. biologic
  3. cu ultrasunete

Dar știm cu toții că lucrul este mai scump, cu atât este mai bine. Este clar că gulerul scump va dura mai mult și va oferi mai multe garanții decât ieftine.

Guler biologicLeșină chimică foarte eficient împotriva căpușelor și puricilor, este impregnat cu o substanță chimică specială care afectează în mod negativ infecția. Dar are o serie de contraindicații. Aceste gulere sunt potrivite numai pentru câinii adulți care au format imunitate. Dacă purtați un cățeluș sau o cățea gravidă, puteți obține otrăvire toxică.

Pentru toate tipurile de câini este ideal biologic. Se prepară pe bază de uleiuri esențiale cu adăugarea unei varietăți de plante medicinale. Datorită mirosului, căpușele sunt respinse. Dar un astfel de guler de la căpușe nu este suficient pentru o lungă perioadă de timp, își pierde mirosul cu o lună mai târziu de șosete. Este important să urmăriți acest lucru, ceea ce ar salva câinele.

Guler de câine ultrasonicGuler ultrasonic de la căpușe la câini este cel mai scump din întreaga listă. Nu are miros și este complet inofensiv pentru câine. Dar acesta este cel mai puțin eficient mod de a trata acarienii. Dezavantajele acestui medicament sunt că acesta va trebui să încarce în mod constant bateriile din care funcționează. Bazat pe comentarii cu privire la guler cu ultrasunete, se poate concluziona că nu este eficient, și achiziționarea unui tine leshit o cantitate considerabilă de bani și se lasă problema căpușelor la etapa inițială.

Cel mai eficient guler pentru purici și căpușe pentru câini

Cel mai eficient remediu este chimic, ucide parazitul dintr-o dată, spre deosebire de biologia și ultrasunetele, care resping doar purici și căpușe. Dar merită să ne amintim că fiecare guler are o viață proprie și este necesar să monitorizăm acest lucru și să îl schimbăm în timp.

De asemenea, cel mai eficient guler are dezavantajele sale. Guler pătrunde mirosul său chimic pătrunzător toate lână și piele de câine, care ar trebui să bifeze muscaturi un animal, singura cale, vom primi moartea parazitului. Asta este este un risc pentru animalul însuși, muscatura poate fi fatală dacă nu este acționată în timp. Prin urmare, pentru siguranța sănătății animalului, trebuie folosit un guler impregnat cu miros, care pur și simplu expune acarieni și purici.

Aplicarea produselor

Este foarte ușor să aplicați gulerul de la căpușe, nu va dura mult timp. După achiziționarea gulerului, acesta trebuie despachetat și scos din cutie. Dacă este răsucite, este necesar să scoateți încuietorile. Apoi, trebuie să puneți un gât în ​​jurul animalului și să potriviți dimensiunea gâtului, astfel încât câinele să nu se sufoce în el și se simte confortabil. Ar trebui menționat acest lucru un guler mai eficient va funcționa dacă aplicați simultan cu șampon împotriva puricilor și căpușelor.

Mi-am cumpărat câinele un guler cu ultrasunete din adeziv, mi-am pus totul la îndemână și după câteva zile am văzut că câinele se zgâria de purici și era cheshitsya.Mne nu-i plăcea.

A obținut un instrument eficient al firmei Barrymore Chemical for Shepherd timp de 3 ani, a pus totul în conformitate cu instrucțiunile, de-a lungul unui guler bun și a trebuit să taie și am avut aceste probleme cu căpușe și purici. Câinele se plimba de câteva luni și nu există motive de îngrijorare.

Am șapte luni de Shar Pei, și puricii au trecut de la pisică la el. O curte de pisică și adesea intră în casă, iar Bim trăiește exclusiv în casă. Deja nu numai că nu a cumpărat și șampoane de diferite cumpărat, de asemenea, picături de purice, toate nu ajuta sau asista. Am fost sfătuit în farmacie pentru un guler de purici și căpușe. Dar din moment ce catelusul mi-a dat un guler biologic, ei au spus ca din cauza mirosului nu vor exista purici. Am cumparat pe propriul risc. Am experimentat că sunt tânăr și că pot fi otrăviți de acest miros. M-am întors acasă și am pus imediat pe ea, a durat două zile cainele se simte bine, și o săptămână mai târziu am văzut că el sa oprit de sufocare cu purici. Mijlocul gulerului ajută. Costul gulerului este de 680 de ruble din Skalibor.

Locuiesc aproape de aterizare și de multe ori merg cu câinele meu pentru a vâna, apoi pentru fazani, apoi pentru rațe, apoi pentru iepuri. Și mereu în momente diferite ale anului. Câinele adesea ridică căpușe în primăvară. Mi-am cumpărat un guler împotriva căpușelor și am pus-o pe perioada primăverii și verii, perfect mulțumită de tot. Câinele este sănătos și se simte minunat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Basenji este o rasă de câini care nu latrăBasenji este o rasă de câini care nu latră
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziuneVitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
» » Colier pentru purici și acarieni pentru câini
© 2021 amigdas.com