amigdas.com

Opriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizare

Nu mai mancati pisicileFiecare animal de companie în anumite perioade de viață începe să apară probleme de sănătate care sunt asociate cu epiderma pielii. Pentru a salva

un animal de companie din senzația de disconfort, este necesar să se includă medicamente antiinflamatorii într-un tratament complex. Unul dintre cele mai populare medicamente este "Stop itch", care permite pentru un timp scurt pentru a ascunde toate simptomele de inflamare a pielii.

Forma de eliberare și compoziția produsului

Medicamentul "Stop mâncărime" se realizează în farmacii veterinare în două forme de eliberare, compoziția cărora diferă una de alta.

 • Cum se produce drogul?Spray. Preparatul include: clorhidrat de lidocaină, levomicină, extract de gălbenele, metronidazol, triamcinalonă. Volumul fiecărui flacon este de 30 ml, din punct de vedere vizual, lichidul este similar cu apa (clar, inodor, densitatea este identică). Este realizat într-un pachet din carton, kitul include, de asemenea, instrucțiuni de utilizare și un dozator de seringi.
 • "Opriți mâncărime: suspendați-vă." Sub formă de suspensie, medicamentul este vândut în fiole de câte 10 și 15 ml fiecare. Containerul cu conținutul este plasat într-o cutie de carton, sunt incluse manualul de utilizare pentru utilizare și seringa-distribuitor. Suspensia conține următoarele substanțe active și auxiliare: levomitină - 5 mg, triamcinalonă - 0,5 mg, clorhidrat de lidocaină, extract de gălbenele și altele.

Proprietăți farmacologice ale medicamentului "Opriți mâncărimea"

 • Efectul medicamentului"Opriți mania: suspensie" când este ingerat în sistemul digestiv al animalului, este capabil de un efect antiinflamator complex eficient. Datorită acidului succinic și a metioninei, este posibilă suprimarea rapidă a tuturor manifestărilor reacțiilor alergice, accelerarea proceselor de regenerare și blocarea proceselor inflamatorii. Sintetic glucocorticoid - triamcinalone joacă un rol auxiliar, care completează efectul antialergic al componentelor de mai sus și, de asemenea, ajută la eliminarea edemelor.
 • "Opriți mâncărimea: pulverizați". Preparatul include triamtsinalon care suprimă în mod eficient expresia proceselor inflamatorii la suprafața pielii, și prednisolon și cloramfenicol efect dăunător asupra fungilor și a infecțiilor de diferite origini, care sunt localizate în zonele afectate ale corpului animalului. Medicamentul include lidocaină, care elimină toate sindroamele durerii, animalul încetează să manifeste comportament agitat. Extractul de gălbenele prezintă proprietăți bactericide potente, inhibând activ patogeni, precum și a promova vindecarea pielii și a părului capacului animal.

Medicamentul "Stop mancarime" pentru pisici

Indicatii pentru utilizarea medicamentului

Medicamentul "Opriți-vă mâncărimea": suspensie "pentru pisici sau" stop mancarime: spray "sunt indicate pentru a fi utilizate în cursul următoarelor boli sau condiții:

 • Complicații însoțite de infecții fungice;
 • infecții ale urechii;
 • Manifestarea reacțiilor alergice. Mușcături de insecte diverse;
 • Dermatită de diverse geneze;
 • Urticarie.

Fiecare dintre stările de mai sus este însoțită de diverse simptome adverse, datorită cărora starea de sănătate a animalului se deteriorează, apare roșeață, nu există poftă de mâncare și este tulburat de mâncărime severă.

Contraindicații și efecte secundare

Caracteristica medicamentuluiPreparatul sub formă de suspensie sau spray-ul nu are o listă de contraindicații, cu excepția hipersensibilității la componentele medicamentului sau a manifestărilor de reacții alergice. Nu se recomandă administrarea medicamentului la pisici gravide sau în timpul alăptării, precum și la animale puternic slăbite, datorită bolii prelungite sau intervenției chirurgicale.

În ceea ce privește efectele secundare, apoi, uneori, pentru un comportament cat se poate observa somnolenta excesiva, starea emoțională deprimat, o încălcare a tractului gastro-intestinal, însoțite de grețuri și diaree. Dacă s-au diagnosticat manifestările simptomelor de mai sus, medicamentul ar trebui oprit imediat și înlocuiți-o cu alte analogi existenți.

"Opriți mâncărimea" pentru câini

Indicații pentru utilizare

Orice proces inflamator la câini, asociat cu manifestarea reacțiilor alergice, poate fi tratat cu ajutorul unui medicament medicamentos. Medicamentul este indicat pentru utilizare în cursul următoarelor boli sau condiții:

 • Inflamațiile care au fost cauzate de mușcături de insecte;
 • Stadiul progresiv al alopeciei;
 • Dermatita, aparținând tipului atopic;
 • infecții ale urechii;
 • eczeme;
 • Urticarie.

Utilizarea medicamentelor este indicată în cursul leziunilor straturilor superioare ale epidermei, complicate de infecțiile bacteriene primare sau secundare.

Contraindicații și efecte secundare "Stop mâncărime" pentru câini

Medicamentul sub formă de pulverizare iar suspensia este contraindicată pentru utilizare în următoarele condiții și boli:

 • Perioada de lactație la un animal;
 • În timpul sarcinii;
 • Prezența bolilor virale;
 • Tulburări diabetologice.

Opriți imediat administrarea medicamentului atunci când prezentați semne de hipersensibilitate sau intoleranță la componentele medicamentului. Tulburările digestive, roșeața sau inflamația crescută a pielii, mâncărimea crescută sunt cele mai frecvente semne de reacții adverse ale corpului câinelui.

Bună ziua tuturor vizitatorilor forumului! Sunt medic veterinar cu o experiență de 10 ani. Am văzut foarte mult, și pe baza practicii, a ajuns la concluzia că mâncărimea de oprire este un medicament minunat pe care am numi întotdeauna câinii și pisicile lor, care se confruntă cu boli inflamatorii. În 92% din cazuri, recepția medicamentului este însoțită de un efect pozitiv, iar efectele secundare sunt extrem de rare.

Recenzile de droguri opri mancarimeAm decis să dăm fiicei noastre de trei ani un pisoi pentru Anul Nou. A fost un cadou de neuitat, din care copilul a plâns cu fericire, dar acum nu este vorba despre asta. Șase luni mai târziu, pisica noastră sa îmbolnăvit. Aproape a scăzut apetitul, a fost lent de-a lungul zilei. De multe ori m-am străduit să-mi scot laba. Ne-am dus imediat să vedem un medic veterinar.

Rezultatele sondajului au arătat că avem o reacție alergică cauzată de o mușcătură de insecte. Medicul veterinar ne-a numit "Stop-mâncărime". Medicamentul aparține bugetului, dar, în ciuda acestui fapt, ne-a ajutat foarte mult. Rezultatul dorit a fost obținut două zile mai târziu, dar cursul tratamentului a fost o săptămână. Mă bucur că medicamentul nu numai că a ascuns simptomele, dar a salvat problema.

Am tratat animalele pentru o lungă perioadă de timp, deoarece sunt medic veterinar și ameliorator de Spitz Pomeranian. Destul de des recurg la folosirea acestui medicament, deoarece, în majoritatea cazurilor, este bine tolerat de corpul animalelor și aduce efectul dorit, dar niciodată nu îl numesc și nu îl dau puiilor înșiși. Putini stiu, dar Stop-mâncărimi se referă la medicamentele hormonale, și cu un organism fragil de pui este mai bine să nu-ți asumi riscuri. Poate că acesta este singurul minus pe care l-am observat, dar este destul de semnificativ.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?
Matreata la pisici: cauze si tratamentMatreata la pisici: cauze si tratament
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Helavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenziiHelavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenzii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Acarianul acarian la câini, tratamentul acarienilorAcarianul acarian la câini, tratamentul acarienilor
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Otoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizareOtoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
» » Opriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com