amigdas.com

Gel instrucțiuni holisal cu privire la aplicarea de recenzii analogice

Gel pentru gingii și cavitatea bucalăÎn prezent, producătorii oferă un număr mare de instrumente disponibile pentru a rezolva problemele asociate bolilor orale. Unul dintre aceste medicamente este gelul Holisal, care este pe scară largă utilizate în practica dentară

.

Hollisal este medicament combinat, Ea are un puternic efect antimicrobian, analgezic și antiinflamator, destinat aplicării topice.

Medicamentul este adesea folosit pentru analgezia suprafeței gingiei în timpul dentiției la copii

Spre deosebire de unguente, de gel dentar Holisal bine fixat pe suprafața cavității bucale nu este expusă în salivă Effects pătrund adânc în țesuturile moi și are un efect terapeutic pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru face posibil ca agentul să nu fie aplicat de mai multe ori și să se reducă semnificativ doza.

Gelul dentar nu irită suprafețele mucoase ale cavității orale și nu permite dezvoltarea stomatitei, care este foarte importantă în timpul erupției dentare.

Structura preparatului

Farmacie gel ambalajÎn gelul dentar Holisal este inclus derivatul de salicilic al colinei, care are un puternic efect antiinflamator în suprafețele mucoase și țesuturile moi ale cavității bucale. Agentul acționează nu numai pe suprafața membranelor inflamate, dar poate, de asemenea, pătrunde adânc în țesuturi. De asemenea, salicilatul de colină are proprietăți analgezice.

Clorura de cetalconiu, un ingredient activ în gelul dentar, este un antimicrobian antiseptic pentru microorganismele gram-pozitive și gram-negative. Remedierea este inactivă împotriva virușilor și ciupercilor.

De asemenea, în compoziția medicamentului sunt incluse componente suplimentare: glicerol, etanol, apă purificată, hietheloză, parahidroxibenzoat de metil, ulei de anason.

Utilizarea uleiului de anason dă medicamentului un gust și un miros specific, care, în unele cazuri, îngreunează copiii.

Un efect terapeutic rapid se realizează prin baza adezivă a gelului, care menține substanțele de bază pe suprafața mucoasă.

Cum funcționează

Vespalenie gume și țesuturi moiDupă aplicarea medicamentului pe membranele mucoase, substanța activă salicilat de colină se absoarbe rapid în suprafețele deteriorate și se topeste acțiune antiinflamatorie și analgezică.

Componenta reduce activitatea bacteriilor patogene, reduce producția de prostaglandine. Salicilatul de colină este activ în ambele medii acide și alcaline.

Datorită clorurii de cetalconiu conținute în medicament, medicamentul are un efect slab asupra ciupercilor și a virușilor.

Efectul analgezic apare după 2 minute de la aplicarea medicamentului pe suprafață, efectul medicamentului continuând timp de 6 ore.

Indicații pentru utilizare

Stomatita pe maxilarul superiorUnguentul Holisal este destinat utilizării topice și are un efect analgezic și antiinflamator. Se utilizează pentru tratarea bolilor dentare, însoțită de durere și inflamație. Medicamentul sa dovedit în tratamentul următoarelor boli:

 • boala periodontală;
 • gingivita;
 • stomatita de diferite origini și severitate;
 • deteriorarea membranelor mucoase și a țesuturilor moi ale gurii cauzate de purtarea protezelor;
 • leziune traumatică a mucoasei orale;
 • dentiție în copil;
 • candidoza cavității bucale;
 • roșu lichen, localizat pe membranele mucoase ale gurii;
 • ca parte a unui tratament cuprinzător pentru boala Stevens-Johnson.

Holasal impreuna cu alte medicamente utilizate pentru tratarea eritemului exudativ.

Medicamentul are un efect pozitiv asupra membranelor mucoase ale cavității bucale la pacienții cu cancer după radioterapie.

Medicamentul poate fi utilizat pentru tratamentul pacienților care suferă de diabet, deoarece include zaharoză.

Contraindicații

Medicamentul are o listă limitată de contraindicații, care includ:

 • hipersensibilitate la componentele care alcătuiesc medicamentul;
 • vârsta copiilor până la un an.

Cu precauție și strict conform prescripției medicului, Holysal trebuie utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

Instrucțiuni de utilizare și dozare

Medicamentul este utilizat conform prescripției medicului, cu respectarea exactă a recomandărilor sale.

Gel Holysal cu boală gingivală

Gel dentar pentru cavitatea bucalăPentru tratamentul gingivitei și parodontitei, gelul dentar este utilizat ca parte a unui tratament complex, împreună cu spălarea antiseptică și utilizarea produselor antiinflamatorii de îngrijire orală. Cu un curs complicat al bolii, antibioticele pot fi prescrise.

Dacă gelul este utilizat fără îndepărtarea depozitelor dentare, va duce la o ușoară scădere a inflamației și la trecerea bolii într-o formă cronică, care va duce la o distrugere progresivă a țesutului osos și la mobilitatea dinților.

De regulă, pentru tratamentul inflamației gingiilor agentul este utilizat de două ori pe zi sub formă de cereri timp de 10 zile. Înainte de a aplica gelul, se recomandă să vă spălați dinții și să vă spălați gura cu o soluție antiseptică. Înainte de aplicarea medicamentului, este necesar să se usuce suprafața gingiilor cu un șervețel sau un tampon. Aceasta va asigura o fixare mai sigură a agentului pe mucoasă.

După aplicarea produsului, nu mâncați alimente sau băuturi timp de 2 ore.

Hohlisal cu stomatită

Gelul este utilizat pentru a reduce durerea în leziuni. Tratamentul se efectuează în asociere cu medicamente antivirale și antialergice, în funcție de tipul de stomatită.

Holisal în tratamentul bolii parodontale

Formarea paradontiteiCu aplicarea parodontală a medicamentului pe suprafețele mucoase nu este recomandabilă, pentru că atunci când se formează buzunare, cauzate de îndepărtarea suprafeței gingiei din dinți. În acest caz, medicamentul trebuie aplicat pe gingii nu numai din exterior, ci și din interior, după cum urmează:

 • Gelul este plasat într-o seringă de dimensiuni mici, din care se toarnă încet medicamentul în buzunar.
 • este necesar ca cavitatea orală să fie clar vizibilă. Pentru aceasta, procedura este mai convenabilă de a efectua în fața oglinzii.
 • Gelul trebuie utilizat de trei ori pe zi. Cursul de tratament este de 7 zile.

Holisal cu dinți

Dentiție dinți la un copilConform instrucțiunilor de utilizare, gelul este utilizat pentru tratarea copiilor mai mari de un an, deoarece medicamentul include un anason, care crește salivația la copil. Acest lucru poate duce la faptul că bebelușul se va sufoca pe saliva și tuse. În plus, saliva crescută poate provoca iritarea pielii din jurul gurii. Pentru anestezie la sugari, alte mijloace ar trebui utilizate într-o formă de dozare mai convenabilă, de exemplu, siropuri sau supozitoare.

Când este dentitabilă, medicamentul este aplicat nu mai mult de 4 ori pe zi, după uscarea suprafeței țesutului de mucoase de tifon. Holisal este eficient pentru ameliorarea durerii în erupția laptelui și a molarilor.

Utilizarea gelului dentar este cea mai sigură pentru copii după un an, deoarece medicamentul nu conține lidocaină, riscul de alergie la copil este minimizat.

Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii

Medicamentul este destinat administrării topice, astfel că substanțele active nu pătrund în sângele general și nu pot afecta dezvoltarea fătului.

Gel Holysal este permisă pentru utilizare în timpul sarcinii și în timpul alăptării numai conform prescripției medicului. Este inacceptabilă utilizarea produsului singur, depășirea dozei sau prelungirea cursului tratamentului.

Efecte secundare și supradozaj

Medicii avertizează despre reacția organismuluiGel Holysal, precum și alte medicamente, pot provoca o serie de reacții negative, așa că înainte de a le utiliza, ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile.

Dacă utilizarea unguentului este însoțită de o reacție alergică, este necesar să nu mai utilizați medicamentul și contactați medicul.

Disconfortul pe termen scurt sub formă de ardere în timpul aplicării gelului nu este un efect secundar și trece prin el însuși.

Semnele unui supradozaj cu utilizarea medicamentului nu au fost dezvăluite. Cu toate acestea, cu hipersensibilitate la salicilați, pacienții pot prezenta greață, vărsături, transpirație crescută, tinitus, amețeli.

În acest caz, clătiți-vă gura cu multă apă caldă și luați un sorbent de energie.

Analoguri Holicall

În prezent, sunt oferite un număr mare de unguente și geluri pentru tratamentul cavității orale cu un efect analgezic și antiinflamator. Unele dintre ele sunt fabricate utilizând metronidazol și hloksidina.

O gamă largă de produse ajută la alegerea mijloacelor de tratament atât pentru pacienții adulți cât și pentru sugari.

Pentru analogii gelului dentar sunt asemenea mijloace: Dentinox, Kamistad, Lidocaine, Vitadent, Calgel, infuzii și plante medicinale.

opinii

Gel Holysal ma ajutat foarte mult după proteze, care au provocat o inflamare puternică a gingiilor. Gelul a ajutat la scăderea senzațiilor neplăcute într-un timp scurt. Mai târziu, am folosit-o pentru a trata stomatita. Medicamentul este eficient, timp de o săptămână boala a scăzut.

Gelul a fost utilizat atunci când dinții fiului au fost tăiați. Ulterior, tratamentul a ajutat la vindecarea stomatitei. Timp de o săptămână membranele mucoase au fost complet curățate, durerea a dispărut.

Gelul a ajutat la erupția dintelui înțelepciunii. Dentistul la numit pe Holisal. Medicamentul a îndepărtat repede durerea și inflamația gingiei. Nu au existat complicații.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizareDescrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizare
Balm Shostakovskogo, sau vinilin: instrucțiuni de utilizare, comentariiBalm Shostakovskogo, sau vinilin: instrucțiuni de utilizare, comentarii
Gel dentinoc: instrucțiuni de utilizareGel dentinoc: instrucțiuni de utilizare
Unguente pentru gingii în inflamație: numeUnguente pentru gingii în inflamație: nume
Kamiistad baby: instrucțiuni pentru utilizarea geluluiKamiistad baby: instrucțiuni pentru utilizarea gelului
Gel regecin: instrucțiuni de utilizareGel regecin: instrucțiuni de utilizare
Metrogil denta: instrucțiuni de utilizare și contraindicațiiMetrogil denta: instrucțiuni de utilizare și contraindicații
Solcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizareSolcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni Hexaspray pentru utilizarea analizelor analogiceInstrucțiuni Hexaspray pentru utilizarea analizelor analogice
Doză adezivă Solcoseryl Dent: InstrucțiuneDoză adezivă Solcoseryl Dent: Instrucțiune
» » Gel instrucțiuni holisal cu privire la aplicarea de recenzii analogice
© 2021 amigdas.com