amigdas.com

Rhodesian Ridgeback - descrierea rasei și descrierea câinilor

Rhodesian RidgebackRhodesian Ridgeback este câinele african al leului. Această rasă mare de vânătoare este una dintre cele mai uimitoare rase din lume, incredibil de frumoasă. Ea este un partener excelent, un apărător, un gardian și un paznic.

Un Ridgeback Rhodesian a fost adus în Africa de Sud pentru a vâna leii. Acest lucru a fost făcut de locuitorii acestei țări împreună cu primii coloniști din Olanda și Germania. Au trecut cu terrierul câinelui Hottentot, Bloodhound, Greyhound, Daneză Mare Daneză, Mastiff.

Caracteristicile rasei și descrierea câinilor Ridgeback RhodesianÎn triburile semi-sălbatice, această rasă din Africa de Sud a fost folosită pentru vânătoare și protecția locuințelor. În principal, pentru a proteja locuințele au existat bărbați, și cățele s-au dus cu stăpânul lor pentru a vâna leii.

Acest amestec de sânge este justificat. Numai caine absolut neinfricat poate urmări un leu a cărui greutate corporală este de 400 de kilograme, pentru a-l conduce la un copac și să încerce să-l fac să urce.

O caracteristică a acestei rase este prezența unei creastături pe spate. A moștenit-o de la câinele Hottentot.

Rhodesian Ridgeback - descrierea rasei

Caracteristicile rasei Rhodesian RidgebackFolosit ca câine de companie, Watchdog, copoi.

Descrierea generală a caracteristicilor este următoarea: poate repede și alerga mult timp, foarte rasa si rasa activa. Musculos, bine echilibrat și simetric în contur. Un schelet puternic de masivitate nu se atașează. Mișcările sunt elegante și dexterne. O trăsătură distinctivă este creasta (creasta pe spate). Înfățișarea reprezintă lână, care crește până la restul stratului de lână în direcția opusă.

Ridge (creasta dorsală) ar trebui să fie simetrice, să aibă un contur clar și să se evidențieze în mod clar. Se pornește de la linia umărului, spre oasele femurului se îngustă conic și se termină la talie. Ar trebui să fie netedă, fără îndoire. Este nevoie doar de două corolale identice opuse între ele (corona). Marginea inferioară a fiecăruia dintre aceste coroane nu trebuie să se extindă mai departe de-a lungul coamei decât a treia parte a creastei. Finish Ridge nu ar trebui să fie dincolo de Maclayers. În medie, lățimea creastei dintre centrele buclelor este de 5 centimetri. Este permisă abaterea ușoară a buclelor în sus sau în jos.

Temperament și comportament. Pentru străini, Rhodesian Ridgeback este arogant și nu arată nici o bucurie sau agresiune. Ține cu demnitate și foarte inteligent.

Atunci când alergați membrele, partea din spate nu trebuie să interfereze cu membrele anterioare. Forma trunchiului este ușor alungită.

Capul are o formă triunghiulară. Lățimea de la vârful nasului până la picior, de la fața locului până la ceafă și între urechi ar trebui să aibă aceeași distanță. Nu trebuie să existe nici o pliuri pe cap în repaus. Dacă vă uitați la capul unui câine rodjabek de sus, acesta vă va aminti de capul unei cobra gata făcute.

Craniul este larg între urechi, plat, de lungime medie.

Nasul brun ar trebui să fie combinat cu ochi galbeni sau chihlimbar, iar nasul negru cu ochi negri.

Trecerea de la frunte la nas este un stop, exprimat clar.

Botul puternic, adânc, lung.

Buzele aproape de maxilar, netede.

Dinții sunt puternici și albi, iar colții sunt bine dezvoltați. Maxilarul inferior acoperă bine maxilarul superior. Muscatura scintilatie, obisnuita. Falsele sunt puternice.

Obraji netede.

Ochii sunt strălucitori, rotunzi, bine plasați. Culoarea lor trebuie combinată cu culoarea stratului.

Urechile sunt plantate înalte. Capetele sunt coborâte în jos și aproape de cap. Mărime medie, înclinată la ureche, largă la bază, dar treptat îngustată spre capetele rotunjite.

Gâtul este puternic, fără suspensie, musculară, de lungime bună.

Spatele este puternic.

Buclă ușor curbate, musculare, puternice.

Pieptul nu este foarte lat, ci capabil și profund. Sternul trebuie să ajungă la coate. Este necesar ca atunci când alergi să existe suficient spațiu pentru munca inimii și a plămânilor. Dacă te uiți la piept din lateral, atunci ar trebui să fie vizibile. Marginile nu sunt rotunjite, ci convexe.

Coada este ușor curbată, de lungime medie. Plantați nu prea jos și nu foarte înalți. La bază puternică, și spre sfârșitul un pic redus. Acoperite bine cu părul scurt.

membrele anterioare:

 1. Antebrațele sunt puternice, cu o coloană vertebrală puternică, capabilă să suporte sarcini grele. Drept și lung. Dacă priviți din lateral, membrele frontale vor arăta mai late decât atunci când sunt văzute din față. Parterul este ușor elastic, puternic.
 2. Picioare rotunde, compact, mici, degete mari bine arcuite. Toate degetele sunt colectate într-o minge. Pernele sunt rotunde, elastice, dense.
 3. Pasternae ușor elastic, dar puternic.
 4. Umăr musculos, neted, înclinat.
 5. Coatele sunt adiacente corpului.

Sferturile puternice și musculoase:

 1. Muschii sunt bine vizibili, neted.
 2. Ciorapi puternici puternici.
 3. Genunchii au tendoane puternice și un unghi bun de articulare. Acest lucru vă permite să oferiți o forță puternică atunci când alergați, pe care câinele îl va arunca în față întreaga greutate a câinelui.
 4. Labele sunt rotunde și compacte, iar degetele sunt bine curbate și strânse într-o bucată.
 5. Pernele sunt elastice și dense.

Mișcările sunt active și gratuite.

Haină acoperă bine corpul. Strat strălucitor și scurt. Nu ar trebui să fie mătăsos sau puternic pufos.

Masculii ar trebui să aibă două testicule normale, care vor fi complet coborâte în scrot.

Descrierea culorii Ridgeback-ului Rhodesian

Descrierea câinilor Ridgeback RhodesianCuloarea variază de la grâu ușoară la grâu roșcat (întuneric). Culoarea poate fi împărțită condițional în astfel de nuanțe:

 1. Aur, dragă.
 2. Grâu ușoară (paie ușoară).
 3. Grâu roșu (maro deschis).
 4. Grâu roșu (cupru roșu).
 5. Dark maro.
 6. Mahon.
 7. Burgundia.

Conform standardului, un număr mic de pete albe pe labe (nu mai mari decât nivelul degetelor) și piept sunt permise. Dar abundența lor este nedorită. Și, de asemenea, pe urechi este permisă prezența lânei întunecate, iar pe bot - o mască întunecată.

Caracteristicile Ridgeback-ului Rhodesian

Conținutul Ridgeback-ului RhodesianRhodesian Ridgeback prin natura curajos și foarte bold rasa. Și nu este surprinzător. În vene de această rasă, fluxul sanguin african curge. Rhodesian ridgeback este foarte inteligent, jucaus și activ. Dar, în ciuda acestor calități, ele sunt independente și încăpățânate. Ei au nevoie de o mâna dreaptă și puternică a maestrului.

Câinii Ridgeback sunt puternici și determinați nu numai în timpul vânătorii de lei, ci și pentru rolul de paznic și paznic.

Ei pot conduce mai mult de 50 de kilometri și nici măcar nu transpiră în același timp, tolerează o căldură puternică, sunt extrem de rezistenți. În mod ideal, această rasă este potrivită pentru o persoană fizic activă, un alergător sau un atlet. Câinii Ridgeback vor fi un partener excelent pentru plimbări energice lungi și pregătire activă.

Nu-i rău ridgeback-ul Rhodesian este ușor de antrenat. Dar caracterul lor are de multe ori prioritate, și el încearcă în mod constant pe proprietar domina. Dar, în ciuda toată obstinația animalului tău, trebuie să găsești o abordare pentru ei și să ridici un câine adecvat și supus. Nu puteți să-l striga, să-l bați sau să-l jigniți. Rude atitudinea față de ei înșiși ei nu înțeleg și pentru o lungă perioadă de timp se pot ofensa la stăpânul lor.

Să tratăm bine și să tratăm bine copiii maestrii. Ei au un psihic constant pentru sunete puternice și diverse zgomote.

Cu alte animale domestice, de asemenea, găsiți un limbaj comun, și mai ales dacă acestea cresc împreună.

Chiar și cu toate calitățile pozitive ale acestei rase, nu se potrivește fiecărei persoane. Proprietarul lor ar trebui să fie o persoană cu putere morală, să acorde câinelui multă atenție și timp. În mod constant cu ea trebuie să te antrenezi, să o iei în natură și să-ți menții forma fizică. Acest lucru se datorează faptului că ea trebuie să aibă destule să alerge prin păduri și câmpuri și să-și calmeze instinctele de vânătoare.

Născut Ridgeback, în scopul de a munci în mod activ și de mult, și nu toată ziua să doarmă pe canapea. În cazul în care catelul nu a ajuns încă la 12 luni, atunci o zi cu el trebuie să meargă cam 10 kilometri. Prin urmare, va trebui să petreceți aproape toată această distanță cu el. Această rasă nu este deloc potrivită pentru persoanele leneșe, ocupate sau subordonate.

Pentru întreținerea sa, puteți alege un apartament oraș sau o casă de țară, aproape că nu latra și calm. Dar, după cum sa menționat mai sus, câinii din aceasta rasa se nasc la mișcarea activă, așa că, dacă nu le oferi exercitiul fizic necesar, acestea sunt pe drum măturate totul. Ei nu le place să fie singuri, de aceea nu ar trebui să fie pentru o perioadă lungă de timp lăsat în pace. În caz contrar, vor începe să strică proprietarul.

Capul lor trebuie să fie tot timpul ocupat. Din acest motiv, ar trebui să lase un număr mare de jucării din cauciuc și unele alimente. Acest lucru este necesar pentru ca ei să se angajeze permanent. Dacă totuși doriți să vă lăsați câinele singur pentru o perioadă lungă de timp, atunci când ajungeți acasă, pregătiți-vă pentru o surpriză neplăcută sub formă de lucruri stricate.

Mesele de Ridgeback Rhodesian

Rhodesian Ridgeback RationTrebuie să abordăm nutriția cu toată responsabilitatea. Acest lucru se datorează faptului că rasa este foarte alergică și nu fiecare produs se potrivește.

Cu privire la problemele de nutriție, puteți consulta întotdeauna persoana de la care ați luat acest câine.

O persoană conștiincioasă și responsabilă își dorește întotdeauna animalele de companie să trăiască o viață sănătoasă și îndelungată. Mâncarea acestei rase este de două tipuri:

 1. Produse naturale.
 2. Echilibrat hrana pentru animale.

Numărul de furaje pe zi depinde de evoluția, starea fizică și vârsta catelului:

 1. În perioada de la 1 la 2 luni, animalul de companie trebuie hrănit de 6 ori pe zi.
 2. De la 2 la 4 luni - de 5 ori pe zi.
 3. De la 4 la 6 luni - de 4 ori.
 4. De la 7 la 12 luni - de 3 ori.
 5. După 12 luni, câinele trebuie hrănit de două ori pe zi.

Nu amestecați niciodată două tipuri de alimente într-o singură hrană. Aceasta poate provoca tulburarea tractului gastro-intestinal.

La hrană este necesar să se respecte astfel de reguli:

 1. Se recomandă hranirea animalelor de companie numai după o plimbare.
 2. Pentru a introduce un nou produs în dietă ar trebui să fie treptat și să se uite la modul în care organismul reacționează.
 3. Timp de 15 minute o porție ar trebui să fie mâncată într-un pod. Dacă câinele a refuzat să mănânce, dar este sănătos, atunci alimentele trebuie luate la frigider înainte de alimentația următoare.
 4. Câinele trebuie să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.
 5. Produsele alimentare trebuie să fie la temperatura camerei și proaspăt preparate. În nici un caz nu oferiți o hrană foarte rece sau foarte fierbinte pentru animalele de companie.

Lista de produse utile pentru Rhodesian Ridgeback include:

 1. Carne de vită brută sau arsă. Nu dați carne de vită.
 2. Carne de iepure fiartă.
 3. Cerealele sunt hrișcă și orez.
 4. Produsele secundare: cicatricele-stomac brute într-o "haină de blană" (bine spălate și arsă cu apă clocotită), rinichi înmuiați și fierți și inima ușoară, fiartă sau brută.
 5. Ficat de carne de vită. Dacă nu doriți materii prime, fierbeți-l și puneți-l în terci.
 6. Pestele de mare fara oase in forma gatita in dieta este introdus de la 4 luni la 2 ori pe saptamana.
 7. Produse lactate fermentate (iaurt natural, ryazhenka, iaurt, kefir, brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi sunt administrate de până la 3 luni de două ori pe zi, iar adulții - de trei ori pe săptămână.
 8. Independent Breeders caș preparat calcinat (se aduce la fierbere 1 litru de iaurt și se toarnă imediat in 10 mililitri de clorură de calciu sau gluconat de calciu. Toate rece, iar serul a fost golit.
 9. Raw pui sau trei gălbenușuri de prepelă se administrează o dată pe săptămână. În acest caz, urmați reacția alergică. Pentru o mai bună asimilare, gălbenușul de carne de pui se adaugă la castraveți sau brânză de vaci cu iaurt.
 10. Carnea de iepure fiartă sau carnea de pasăre se administrează de două ori pe săptămână.
 11. Uleiul vegetal (porumb, măsline sau floarea soarelui se adaugă la terci cu legume, carne sau ierburi 2 linguri de cantină o dată pe zi.
 12. Se adaugă legumele sezoniere (morcovul crud brut + broccoli fiert, conopida sau dovleceii curățați în piure și de 3 ori pe săptămână.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
Câine de câine din Africa de Sud Boerboel, descriereCâine de câine din Africa de Sud Boerboel, descriere
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Curtshaar german. Descrierea rasei de câiniCurtshaar german. Descrierea rasei de câini
Afișarea Hyenic Wild Dog din AfricaAfișarea Hyenic Wild Dog din Africa
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Irish Soft Coated Wheaten TerrierIrish Soft Coated Wheaten Terrier
» » Rhodesian Ridgeback - descrierea rasei și descrierea câinilor
© 2021 amigdas.com