amigdas.com

Brown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducere

Brown SpiderDe când apariția primilor păianjeni de pe planeta noastră a trecut de aproximativ patru sute de milioane de ani. Până în prezent, există mai mult de patruzeci de mii de specii de arahnide. Arachnidele sunt o clasă separată. Crabii de pustoaică de pustoaică sunt creaturi otrăvitoare care reprezintă un pericol uriaș pentru oameni. Acest lucru se explică prin faptul că muscatura unui păianjen pustnic este invizibilă otravă este foarte toxic

.

Această specie de păianjeni se găsește cel mai adesea în partea de est a Americii. Brown păianjen pustnic este cel mai periculos și otrăvitor al întregii familii, uneori este numit maro.

Aspectul și modul de viață al pustnicului

Gama de extremități din această specie este de la șase la douăzeci de milimetri, femelele sunt puțin mai mari. Corpul de păianjeni este colorat gri, tonuri de culoare galben închis și maro. Adesea, pentru a observa un pustnic este foarte dificil din cauza dimensiunii sale mici. Spiderii maro ai pustnicilor au o imagine pe piept și cap, care seamănă cu o vioară înfățișată.

Această viziune este diferită prin faptul că, spre deosebire de majoritatea păianjenilor, nu are opt, ci șase ochi. Ochii sunt organizați după cum urmează: o pereche de medii și două perechi de laterale. Pe membre și abdomen nu există modele colorate. Abdomenul este acoperit cu fire de păr scurte. În articularea picioarelor, culoarea este ușor mai deschisă. Păianjenii pustnicilor, dacă se află într-o stare de odihnă, labele sunt întotdeauna la distanță. Păianjenii alarmai iau următoarea poziție, care este de protecție: labele din față, ele trag spre interior, ridică a doua pereche de extremități, tragând picioarele posterioare pentru un jaf.

Brown pustnici conduc o viață nocturnă. În timpul zilei, se ascund sub lemne și pietre, în urze de animale mici și, de asemenea, în crăpături. Noaptea, bărbații își părăsesc rețeaua, mergând să găsească alimente pe distanțe lungi. Femelele vânează de obicei cu reticență, nu departe de habitat, preferând să fie aproape de plasele lor. Otrava pe care ișmirul o injectează are un efect necrotoxic și hemolitic. Păsărică-pustnicul găsește tot ce intră în plasa lui, cel mai adesea sunt alți păianjeni și insecte mici. Nu este greu să faci mâncare pentru pustnici, nu e prea mult pentru ei.

Reproducerea și diseminarea

un mod de viata si reproducere a crabului hermituluiFemelele păianjenilor de pustnic maronesc aleg locuri retrase, liniștite, unde ouăle sunt așezate în pungi albe similare cu gogoșii. Fiecare femeie face un cocon dintr-o rețea. Un cocon conține patruzeci și uneori cincizeci de ouă. În diametru, sacile sunt de aproximativ șapte până la opt milimetri. Numeroși cubuși nou-născuți au o mulțime de genealogie până când ajung la maturitate. Echipamentul lor variază de la cinci la opt ori. Această procedură pentru păianjeni este neplăcută și dureroasă. Există o opinie că acest lucru provoacă furia pustnicilor, ca urmare a căruia păianjenii încep să muște dureros.

Tinuta care scade paianjenii este destul de rigida si in pamant poate fi stocata mult timp. Oamenii de știință, care studiază acest tip de insectă, folosesc echipamentele descoperite în scopul identificării. Brown păianjenii de păsări trăiesc în mediu de doi până la patru ani în mediul natural. Această specie trăiește în SUA, Din partea sudică a vestului mijlociu până în Golful Mexic. Zona este situată la sud-est de Nebraska, traversează la sud de Indiana, Iowa și Illinois și se termină în sud-vestul statului Ohio. În sud, păianjeni sunt distribuite din partea centrală a Texasului în partea de nord a Verginiei și partea de vest a Georgiei. În ciuda zvonurilor, crabii de pustnic maroniu nu locuiesc în California.

Pericol pentru oameni, prim ajutor și măsuri de precauție

Spiderii, care sunt otrăviți, reprezintă cel mai mare pericol pentru oameni. Ei iau liniștit și lovesc. Cu cei mai periculoși artropode din lume, pustnicii bruni stau într-un singur rând. Otrava acestor păianjeni are o acțiune lentă, adesea se observă la câteva ore după ce mușcătura a fost comisă. O persoană începe o ușoară senzație de arsură sau furnicături. Dezvoltarea ulterioară depinde de cantitatea de otravă care a intrat în corpul uman. Dacă există o mulțime de otrăvire, atunci în cinci până la șase ore apare un blister pe locul mușcăturii și se umflă.

Semnele sunt mușcate de un păianjen pustnic:

 • inima începe să funcționeze defectuoasă;
 • există o tulburare intestinală;
 • există un nas curbat și tuse.

Deseori există necroză tisulară la locul mușcăturii, datorită enzimelor conținute în otravă. Dacă necroza a început, recuperarea poate dura trei ani. La copii și la persoane de vârstă înaintată, se produc decese.

Hermit-urile ataca rareori oamenii, sunt inerent non-agresivi. Acestea mușcă atunci când încearcă să-și omoare teritoriul sau viața. Marea majoritate a oamenilor mușcați au fost neatenți și nepermanenți în timpul recoltării. Cel mai adesea, acest lucru se întâmplă atunci când intră în pat sau sub haine. Se întâmplă ca un pustnic să muște o persoană în patul său sau când se pune pe haine sau pantofi, unde se ascunde această specie de păsări. Practic, abdomenul inferior, gâtul și brațele suferă. Următoarele măsuri de precauție trebuie respectate:

 • de multe ori ieșiți acasă și eliminați pânzele de păianjen;
 • Crăpăturile care apar în pereți trebuie să fie imediat căptușite sau acoperite;
 • trebuie să inspectați cu atenție lucrurile și încălțămintea înainte de a vă îmbrăca;
 • de fiecare dată când trebuie să inspectați patul înainte de a intra în el;
 • Brown păianjen pustnicNu puteți lăsa cutiile și lucrurile să se afle sub pat și nu o puteți pune înapoi pe perete;
 • atunci când transportați lemn de foc, pietre sau lemn, trebuie să vă puneți mănuși (de asemenea, trebuie verificate mai întâi);
 • să scape în timp util de toate lucrurile inutile, inclusiv din pietre, haine vechi și cutii de gunoi;
 • Nu puteți stoca cherestea în apropierea casei;
 • În casă, în nici un caz nu ar trebui să fie insecte moarte, deoarece păianjenii pustnicului se hrănesc cu ei;
 • Pentru capturarea arachnidelor, benzile adezive sunt foarte utile;
 • pentru a elimina pânze de păianjen, păianjeni și ouăle lor ar trebui să fie aspirate pentru a îndepărta praful și (după aceea nu se poate arunca conținutul aspirator la coșul de gunoi acasă).

Când muști un pustnic maro este necesar să facem totul pentru ca otravă să nu se răspândească în continuare. Recomandă să atașați gheața la locul unde a fost făcut mușcătura. Rana ar trebui să fie tratată imediat cu un antiseptic, după care aveți nevoie urgentă de a vedea un medic. Anterior, pentru a elimina efectele mușcăturii, prin intervenție chirurgicală a îndepărtat plasturele din piele unde a fost făcut. Acum, medicii prescriu antibiotice la cei răniți și introduc un ser special, cu acces în timp util pentru ajutor.

insecticide

un păianjen pustnic

Acum există multe instrumente cu care puteți controla păianjenii. Există mijloace care sunt destinate utilizării la domiciliu, dar sunt și cele a căror aplicare necesită o licență. Atunci când un pustnic-pustnic este găsit în casa lui, este mai convenabil să se utilizeze serviciile profesioniștilor.

Studiile au arătat că piretroidele, care s-au dezvoltat recent (de exemplu, cipermetrin, cybluthrin etc.) pot fi eficiente împotriva pustnicilor maro. Pulberile care trebuie umectate și formulele microîncapsulate care au o acțiune lentă pot asigura o activitate de lungă durată, cel mai adesea acestea sunt utilizate pentru spray-uri de tip emulsie. Când se tratează insecticidele, amintiți-vă că produsul chimic ar trebui să acopere numărul maxim de păianjeni, precum și rețelele lor.

Aerosolii sunt aplicați din exteriorul casei (Windows, muluri și plăci, inclusiv), tot drumul în jurul valorii de colțuri, plinte și alte locuri unde pot trăi, teoretic, pustnic păianjen. Pulberile sunt folosite pentru locuri greu accesibile, cum ar fi, de exemplu, sloturi. Există aerosoli care nu fac decât să se situeze în apropierea suprafețelor tratate, cum ar fi, de exemplu, piretrinul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să scapi de păianjeni în case privateCum să scapi de păianjeni în case private
Cele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuțieCele mai otrăvitoare păianjeni din lume: mediul de distribuție
Spider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor caldeSpider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor calde
Brazilian războinic răpitor soldatBrazilian războinic răpitor soldat
Cei mai mari și mai periculoși păianjeni din lumeCei mai mari și mai periculoși păianjeni din lume
Specii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lumeSpecii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lume
Un crab grozav și uriaș de cocos sau un hoț de palmier!Un crab grozav și uriaș de cocos sau un hoț de palmier!
Spider Spider: Caracteristici generale, tipuri de cruciațiSpider Spider: Caracteristici generale, tipuri de cruciați
Crabul păianjen japonez: o descriere a unui crab gigantCrabul păianjen japonez: o descriere a unui crab gigant
Care sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeniCare sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeni
» » Brown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducere
© 2021 amigdas.com