amigdas.com

"Stop cistita" pentru instructiunile pentru pisici: tableta pentru pisici

Boli ale pisicilorUrolitiaza cu forță specială se manifestă în pisici domestice fuzzy. Această boală este dificil de tratat. Înainte de proprietarul pisicii, apar o serie de întrebări: cum să protejați animalul și ce trebuie făcut pentru a ușura cursul bolii? Una dintre medicamentele eficiente medicamente

- aceasta este "Stop Cistita" pentru pisici.

"Stop cistita" pentru pisici Instrucțiuni: descriere detaliată a aplicației

Un medic veterinar poate vindeca uneori orice boală care afectează animalele de companie. Dar, într-o serie de cazuri, se poate produce un proces ireversibil în corpul animalului, care este dificil de tratat. Luați măsuri de precauție, îngrijiți și păstrați corect animalul - acesta este principiul unui proprietar de pisici responsabil.

urolitiaza boala este una dintre cele mai periculoase, dificil de diagnosticat și, de asemenea, tratamentul. Prin urmare, pentru a evita manifestările, inclusiv cistita și predispoziția genetică, trebuie luate măsuri preventive.

Urolitiază - cum să tratămTrăsătura anatomică a oricărei rase de pisici este că este predispusă la urolitiază. Pentru a evita riscurile bolii, se recomandă selectarea alimentelor potrivite. În zilele noastre, eliberăm o serie de alimente uscate speciale care ar trebui să protejeze acest animal, care are o predispoziție la cistită. În plus, se recomandă efectuarea profilaxiei cu forme de dozare eficiente.

Este posibil să se aplice simultan "Stop cistita" pentru pisici. Acest medicament servește eficient un mijloc de prevenire a inflamației vezicii urinare. Compoziția activă a medicamentului face posibilă facilitarea evoluției bolii animalelor și accelerarea proceselor de recuperare a acesteia.

"Stop cistita" pentru pisici: descrierea medicamentului

"Stoparea cistită" este un instrument preventiv care posedă proprietățile terapeutice ale bolilor urologice de origine diferită la pisici. Medicamentul este disponibil sub formă de pilule și picături. Tabletele sunt ambalate într-un ambalaj. Un tub din carton conține 15 comprimate. Flacoanele cu suspensie sunt eliberate la 50 de mililitri și treizeci.

 1. Picturile de "stop cistită" conțin drotaverină, nitroxolină, clorhidrat. Și, de asemenea, extract de plante medicinale de păsări amare, fructe de ienupăr, rădăcină de lemn dulce, frunze de urzică, frunze de ciuperci și componente auxiliare. Primele componente importante ajută la vindecarea bolii. Restul ingredientelor naturale vor ajuta la realizarea unor măsuri preventive.
 2. Tabletele "Stop cistita" conțin aceleași componente, dar într-o doză mai mică. În funcție de rasa pisicii, greutatea și vârsta acesteia, se poate utiliza o suspensie sau o tabletă. Ambele medicamente au aceeași eficacitate.

"Stop Cystitis" comprimate pentru o pisică: instrucțiuni

Picăturile sub formă de suspensie și tabletele sunt ambalate în cutii de carton. În interiorul fiecărei cutii trebuie să existe o instrucțiune sub forma unei căptușeli. Există două opțiuni pentru a da un medicament unei pisici.

 1. Opriți remedierea cistiteiTableta este zdrobită cu o lingură, transformându-se într-o pulbere. În amestecul de pisici, medicamentul. În această opțiune, administrați pastila este recomandată în scopuri preventive, dacă pisica este sănătoasă.
 2. Livrarea forțată a medicamentului la rădăcina limbii. Această opțiune este considerată numai dacă există o boală și în scopuri terapeutice. Când se tratează o boală existentă, comprimatul este prescris de două ori pe zi.

Medicul veterinar poate prescrie un al doilea curs de administrare a comprimatelor. Medicamentul poate fi utilizat cu suplimente de vitamine, orice medicamente chimioterapeutice, precum și aditivi pentru hrana animalelor. În plus, acesta poate fi utilizat cu forme de plante ale medicamentului.

Suspensia și comprimatele pot fi administrate împreună cu alimentele și cu forța. În cazul tratamentului bolii, medicamentul poate fi administrat de mai multe ori pe zi. În scopuri profilactice, se administrează o dată pe zi timp de cinci sau șapte zile.

Aplicarea suspensiei "Stop cistită" pentru pisici se efectuează în conformitate cu următoarele instrucțiuni.

 1. Medicina de pisicăAgitați bine sticla (nu mai mult de două minute).
 2. Într-o seringă cu un dozator este necesar să se introducă volumul necesar unui medicament. De regulă, nu este mai mult de trei mililitri.
 3. Fixați capul animalului și stoarceți medicamentul pe rădăcina limbii pisicii. Asigurați-vă că pisica a înghițit-o.

Indicatie pentru utilizarea "Stop Cistita"

Stop cistită este un remediu preventiv și terapeutic. Poate scuti pisica de procesele inflamatorii ale sistemului genito-urinar. În medicina veterinară se aplică următoarele boli.

 • cistita;
 • pielonefrită;
 • uretrita;
 • urolitiaza.

dozare cu boala existenta poate fi numit numai de catre un medic veterinar. De regulă, pentru pisicile care cântăresc cel mult cinci kilograme, este prescris un comprimat pe zi sau două mililitri de suspensie. Și pentru animalele care sunt grav bolnave, 2 comprimate dimineața și seara sau 3 mililitri de medicamente.

Durata terapeutică a "Stop Cistitei" este de o săptămână sau șapte zile. Ca scop terapeutic, sunt prescrise două întâlniri pe zi.

Avantajele, dezavantajele, contraindicațiile și condițiile de depozitare "Stop cistita"

"Stop cistita" poate fi depozitat numai într-un loc întunecos și uscat timp de doi ani. Medicamentul poate fi utilizat numai dacă regimul de temperatură este observat de la zero la douăzeci și cinci de grade. K beneficii un drog ar trebui atribuit.

 • Absența oricăror contraindicații și complicații pentru animalul de companie.
 • Siguranța utilizării pentru pisoii.
 • Gust plăcut al medicamentelor.
 • Ambalaj convenabil - o seringă cu distribuitor.

K contraindicații medicamentele trebuie atribuite intoleranței individuale la oricare dintre componente. Pentru pisici, pisici, chiar și în timpul perioadei de hrănire sau de sarcină, medicamentul este complet sigur.

pisicăÎnainte de a începe să luați medicamentul, trebuie să consultați un medic veterinar. În cazuri rare, este posibil un exces de un milion de cazuri alergice. În această versiune, medicamentul este întrerupt și se administrează terapie complexă antihistaminică. Odată ce medicamentul este oprit, simptomele alergiei dispar.

Pentru a speciale condiţii utilizarea medicamentului trebuie să includă insuficiența cardiacă, patologia renală cu tulburări pronunțate. În acest caz, nu se recomandă utilizarea medicamentului.

Majoritatea proprietarilor folosesc drogul fără consultări specialist. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece prețul este mai mic decât pragul mediu. Dar este important de remarcat că, fără un diagnostic cuprinzător al unui animal, administrarea unei forme de dozaj poate fi periculoasă. Este de remarcat faptul că în cazurile de funcționare anormală a rinichilor și de utilizare a cistitei stop, poate apărea pielonefrită. Starea rinichilor se înrăutățește și cistita trece treptat. Nu este necesar să excludem prezența acestei contraindicații, dar să petrecem timpul în diagnosticarea animalului.

gravidă pisicile pot fi tratate cu "Stop Cistita". În timpul tratamentului, proprietarul animalului este obligat să monitorizeze prezența sau absența manifestărilor privind "stoparea cistită". Dacă observați semne de erupție cutanată sau mâncărime sau o înrăutățire a stării unei pisici, trebuie să consultați imediat un medic.

O suspensie în cantitate de treizeci de mililitri poate fi achiziționată pentru două sute treizeci de ruble, în timp ce prețul comprimatelor poate fi de cel mult două sute patruzeci de ruble. Cumpărați medicamentul poate fi în orice farmacie veterinară și este eliberat fără prescripție medicală!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce trebuie să știți despre constipație la o pisică și un pisoiCe trebuie să știți despre constipație la o pisică și un pisoi
Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?
Ce este o pisică subcutanată la pisici?Ce este o pisică subcutanată la pisici?
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuniCatantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Îndepărtarea ghearelor la pisici și pisiciÎndepărtarea ghearelor la pisici și pisici
Principalele antibiotice cu spectru larg pentru pisiciPrincipalele antibiotice cu spectru larg pentru pisici
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
» » "Stop cistita" pentru instructiunile pentru pisici: tableta pentru pisici
© 2021 amigdas.com