amigdas.com

Descrierea rasei de câini bichon frize

Bichon Frise: o descriere a raseiCâini bichon frize este o rasă bine cunoscută din Franța. Ele pot fi identificate prin lână albă de zăpadă matasoasă.

În ciuda dimensiunilor mici, reprezentanții rasei de câini Bichon sunt foarte curajoși și inteligenți. Ei sunt foarte devotați stăpânilor lor, le place să comunice cu ei și să se plimbe pe peluze. Reprezentanții rasei bichon frize sunt foarte îndrăgostiți de groomers, deoarece acești câini sunt foarte pasionați de diferite procedee de styling.

Bichon Frise: o descriere a rasei

Bichon câini frize își iubesc atenția foarte mult, și puțini pot rezista farmecul lor. Ele sunt incredibil de actinice, vesele și aranjate pentru comunicare.

Această rasă de câini a fost scoasă în regiunea mediteraneană în secolul al XIV-lea prin traversarea spanielului de apă al unei barbete cu pudel. Inițial, bișonii erau considerați câini de vânătoare, dar totul sa schimbat.

Dacă vorbim despre descrierea rasei, merită remarcat următoarele:

 • labe scurte;
 • schelet puternic;
 • cam de două ori mai mare decât chihuahua;
 • greutatea în diametru este de 3-6 kg;
 • Înălțimea animalului de companie la greabăn este în medie de 25 de centimetri.

În ceea ce privește descrierea externă a câinelui, mulți proprietari susțin că bichonul Frizura poate zâmbi. Se crede că principalul motiv pentru popularitatea acestui câine este lor moale dulce moale. Și chiar și persoanele care suferă de alergii o tolerează mai ușor decât altele.

Culoarea câinilor nu este numai albă, ci și:

 • cu pete gri pe urechi;
 • cu caise.

Bichon Frise: caracterul câineluiO altă caracteristică caracteristică a acestora este slabă toleranță la singurătate. Dacă câinele rămâne pentru o lungă perioadă de timp, își va mesteca părul sau pielea din plictiseală. Și va lătra foarte tare, ceea ce poate foarte mult să nu vă rugăm să vecinii dacă locuiți într-un apartament.

Bichon Frise nu are nevoie de exerciții fizice active, dar plimbările o necesită în mod regulat.

Potrivit experților, câinii bichon frize - una dintre cele mai sănătoase rase. Ei trăiesc aproximativ 20 de ani și se pot adapta cu succes la diferite condiții.

Un astfel de câine aparține categoriei de familie și se recomandă să fie acordat celor care au copii.

Abilități intelectuale și caracterul frizei bishon

În mod natural, bișoanele nu sunt la fel de inteligente și inteligente ca Labradorii sau Păstorii, dar sunt destul de inteligenți în comparație cu alte animale decorative. Și au o dispoziție foarte jucăușă, de cele mai multe ori dețin un animal de companie pe mâini, o lovesc și o acorde mai multă atenție.

Frizura episcopilor este foarte potrivită și ascultătoare. Ei înțeleg bine psihologia stăpânului lor. Câinii relativ ușor percep cele mai simple metode de antrenament, dar dacă comunicați constant cu ei. Iar câinii îi plac când sunt lăudați, fotografiați și încercând să-i placă proprietarului, vor face trucuri.

Este de remarcat și capacitatea acestor câini de a efectua trucuri diferite, de aceea devin adesea interpreți de circ.

Ce grijă are câinele din rasa Bichon Frise?Datorită sociabilității, jucăușiei și ușurinței în educație, reprezentanții acestei rase se vor potrivi perfect chiar și crescătorilor de câini novici. Dar mai ales că nu trebuie să fie instruiți, deoarece rocile decorative nu sunt prea înclinate spre acest lucru. Aceste animale de companie iubesc, atunci când comunică în mod constant cu proprietarii, pe care sunt gata să-și bucure în mod constant comportamentul și caracterul jucăuș. Și nu se răcește odată cu vârsta, activitatea este demonstrată atât de cățeluși, cât și de câini mai în vârstă.

Aspect delicat și diminutiv - nu este o piedică pentru curajul și dorința de a-și proteja stăpânul. Lai în rasă este foarte puternică și tare, dar folosind bizonii ca câini de pază nu este recomandată.

Acești câini nu-i plac tratamentul dur, dacă proprietarii vor arăta agresivitate și violență față de ei, ei pot deveni fără spinare și pot fi retrași. Și episcopii sunt foarte îndrăgostiți de copii și nu manifestă mânie față de ei.

Cu toate acestea, experții consideră că reprezentanții acestei rase nu sunt potrivite pentru menținerea familiilor cu copii foarte mici. Și nu este vorba de natura câinilor, ci de faptul că copiii pot provoca un accident de animal accidental sau chiar să-i omoare. Acești câini sunt foarte oase subțiri, în special pe labele din față și coloana vertebrală.

Dar pentru persoanele în vârstă, acești câini vor fi prieteni excelenți. Motivele sunt:

 • independența episcopilor;
 • nemulțumirea lor în termeni de îngrijire;
 • comunicarea cu animalele poate avea un efect terapeutic.

Chiar și apariția acestor animale de companie ajută la alinierea bătrânilor la gânduri pozitive și la menținerea credinței în viață. Foarte des sunt aduse în case pentru persoanele în vârstă.

Bichon îi place plimbările activeReprezentanții acestei specii intră în contact cu alte animale de companie dacă cresc împreună sau cel de-al doilea animal de companie apare în casă după el. Problemele apar doar atunci când animalul de companie apare pentru prima dată într-o casă în care trăiește un câine mai mare. Proprietarii în acest caz nu li se recomandă să-i lași singuri până când se asigură că au găsit o limbă comună. Reacția către trecători sau oaspeții de la episcopi este de obicei calmă și depinde de starea de spirit. Dar ele nu arată agresiune.

Caracteristicile formării și activității fizice

Reprezentanți ai acestei rase relativ ușor de educat, dar numai dacă proprietarul efectuează un curs tradițional de ascultare pentru diferite specii. Dar forme speciale de formare nu pot fi folosite.

Acești câini au nevoie de moduri coerente și atente de educație și formare. Ei au un caracter puternic și delicat, sunt înclinați spre independență, dar proprietarul ar trebui să-și manifeste interesul sincer față de tot ceea ce iubitul lui face cu comportamentul său.

Asigurați-vă că îi învățați comenzi de bază, cum ar fi "Place!", "To me" sau "You can not!". Pentru aceasta trebuie să fii unică și încăpățânată, dar să nu manifeste agresivitate. Amintiți-vă că câinii înțeleg totul perfect, dar nu sunt întotdeauna gata să execute o echipă, așa că vor să-și demonstreze individualitatea și independența.

Un animal de casă la domiciliu trebuie să fie învățat foarte mult cu un material de umplutură, deoarece el, ca și alte rase decorative, nu are nevoie de plimbări frecvente și lungi.

Bichon Frise: îngrijire, hrănire, antrenamentBișoanele se disting prin longevitate și sănătate bună. Fundamentul stării și dezvoltării lor se formează aproximativ la vârsta de 3-8 luni. În acel moment puii sunt foarte agitați și jucăuși, pregătiți pentru descoperiri constante.

La o vârstă mai înaintată, animalele de companie nu sunt atât de des jucate, dar, indiferent de circumstanțe, ele rămân mereu vesele. Și chiar și acasă într-un mic apartament au suficient spațiu pentru a sări și a alerga. Când joci jocuri, câinii sunt capabili să se mențină în ton, uneori trebuie să-i faci o companie, să elimini tot felul de fire și obiecte traumatice de pe podea.

Mersul cu animalele este necesar, dar acest lucru nu se poate face în fiecare zi. În timpul plimbării amintiți-vă că câinele va obosi repede. În timpul coborârii sau urcării scărilor, luați favoritele. Umblați cu ei pe asfalt ținând cont de faptul că au picioare blânde și ghearele pot fi șterse în doar câteva ore. Cel mai bine este să mergeți pe un animal pe o peluză curată, moale scurtă.

Cum să ai grijă în mod corespunzător pentru frizerul bishon

În ceea ce privește îngrijirea și îngrijirea de bază, reprezentanții acestei rase nu sunt deosebit de sofisticați. Cu toate acestea, plecarea fără abilități speciale va fi în continuare dificilă, mai ales dacă doriți ca animalul dvs. să arate perfect, ca participant la expoziția de profil.

Care sunt caracteristicile îngrijirii pentru bișoane:

 • Cum să pieptești friful bichonuluiîn mod regulat pieptene părul lor. Apropo, bișoanele sunt aproape înclinate să meargă, iar lâna este în siguranță pentru persoanele care suferă de alergii. Protejați părul moale și matasos de legături, pentru pieptene, utilizați perii de înaltă calitate de diferite tipuri. Evitați pieptănarea mișcărilor ascuțite pentru a nu deteriora structura stratului;
 • Din moment ce lâna nu are capacitatea de a se auto-curăța și este o marcă suficientă, animalele de companie au nevoie se spală aproximativ o dată la două săptămâni sau chiar mai des la temperatura camerei. Șampoanele folosesc numai pentru acest lucru;
 • după baie se urmează stratul de lână al animalului sufla uscata, dar nu puneți valorile maxime, deoarece pentru lână foarte aer cald este periculos;
 • în loc de periere, curățarea cu șampon uscat este permisă, suficient de ușor de utilizat;
 • să respecte igiena ochilor animalului. Deoarece bișoanele au multă lână pe bot, pot intra în ochii tăi. Ochii trebuie curățați cu discuri din vată de bumbac, care sunt umezite cu un lichid special pentru ochi achiziționat la un magazin de animale de companie. Ștergeți foarte atent ochii animalului, îndepărtați-i de descărcare;
 • aveți grijă de urechi, gheare și dinți pur și simplu, ca și în cazul altor rase de câini. Asigurați-vă că monitorizați periodic igiena animalelor de companie și, de la o vârstă fragedă, obișnuiți-vă cu procedurile de igienă.

Urechile, dinții și ghearele sunt destul de tipice în îngrijirea medicală. Este necesară o igienă regulată.

Caracteristici de furajare bishon de hrănire

Reprezentanții acestei rase se bucură foarte mult de mâncare bună. Dieta trebuie să fie omogenă și constă dintr-un număr mare de legume și carne. Produsele din carne trebuie să fie administrate în a doua hrănire a animalelor seara. Dar din produsele lactate este mai bine să vă abțineți, uneori (o dată la câteva zile) puteți adăuga puțină kefir la carne sau la legume.

Nu este recomandat ca animalul să dea carnea de păsări, de exemplu, o rață sau pui, deoarece se crede că, din cauza aceasta, animalele de companie pot suferi de alergii, de asemenea, starea lânii se poate deteriora rapid.

Există producători de alimente pentru câini (în special, Magnusson), care vând alimente uscate direct pentru membrii acestei rase, care sunt pentru astfel de categorii:

 • persoane adulte;
 • pui;
 • câini care alăptează;
 • câini alergici.

Deci, v-am prezentat descrierea și caracteristicile frizei bichon de câini. Acum, dacă doriți să aveți un astfel de animal de companie, veți ști ce să vă așteptați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasă de câine păsărică regală: aspect, naturăRasă de câine păsărică regală: aspect, natură
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Rasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a JaponieiRasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a Japoniei
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Toy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuriToy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuri
» » Descrierea rasei de câini bichon frize
© 2021 amigdas.com