amigdas.com

Zoom 4 - albirea dintilor noi si sigure

Cea mai nouă metodă de albire a dinților - Zoom 4Pentru zâmbetul tău a fost șic

și albă ca zăpada, Astăzi, stomatologii oferă Metoda cea mai nouă și mai modernă de albire a dinților - Zoom 4. Spre deosebire de versiunea anterioară a Zoom 3, această metodă de restaurare a culorii smalțului este mult mai eficient, și mai repede mai sigur.

Baza agentului de albire este un gel cu o concentrație mai scăzută de peroxid de hidrogen, care afectează moale dinții, nu provoacă arsuri ale gingiilor. Procedura în sine durează doar aproximativ 45 de minute. Acest timp este suficient pentru ca smaltul să lumineze câteva tonuri.

Zoom 4 - albirea dintilor

Metoda moderna de albire a dintilor - Zoom 4Tehnologia de restaurare a culorii smaltului Zoom a fost înființată în America și apoi a câștigat popularitate în alte țări, inclusiv în Rusia.

Generațiile anterioare - Zoomul 1 și 2 au avut în componența lor componente foarte agresive, care reflectă grav starea dinților și a gingiilor. Zoom 3 este cel mai progresiv mijloc, aici conținutul de peroxid este, de asemenea, destul de minim.

Metoda Zoom 4 modernă Include nu numai ingrediente care economisesc, dar și utilizarea Becuri cu LED-uri, forța sa de influență asupra smalțului în procesul de clarificare poate fi reglată.

Marele avantaj al înălbitorului prin această tehnologie este acela că, folosind metoda Zoom 4, într-o singură sesiune puteți face dinții mai ușori cu 10-12 tone. De asemenea, sistemul elimină întunecarea suprafeței interioare a dinților, datorită utilizării cafelei, ceaiului și a unui număr mare de țigări. Emaila nu suferă de acest lucru, deoarece există foarte puține ingrediente abrazive, iar rezultatul, cu îngrijire adecvată, poate dura aproximativ 7 ani.

Merită să ne amintim că coroanele din ceramică și umpluturi nu se pot albi. Cele mai avansate tehnologii nu reușesc să ușureze acest material, dar îl pot distruge. În acest caz, după procesul de albire, aceste elemente artificiale ar trebui să fie schimbate la cele mai ușoare, potrivite pentru o nouă nuanță a dinților.

Astăzi, costul de iluminat dinți în clinici stomatologice Zoom 4 este de aproximativ 20 de mii de ruble.

Avantajele metodei moderne Zoom 4

Metoda de albire Zoom 4 cu siguranță are următoarele beneficii:

 • Avantajele metodei Zoom 4Procedura nu durează mult, durează doar 45-55 de minute.
 • Sistemul nou și modern Zoom 4 este aprobat de stomatologi și este destul de popular astăzi.
 • Procedura de albire este absolut nedureroasă.
 • Rezultatul după sesiune va fi clar vizibil, chiar dacă smalțul dinților este mai degrabă întunecat de culoare decât natura, va fi încă luminos și zâmbetul va arăta foarte natural.
 • Zoom 4 este absolut sigur pentru gingii, nu pot exista arsuri sau deteriorări ale cavității bucale.
 • Rezultatul după procedura este pur și simplu uimitor, vi se garantează obținerea dinților albi.
 • Clarificarea smalțului are loc până la 12 tone, iar rezultatul este păstrat timp de 5-7 ani.
 • Sistemul de albire Zoom 4 este complet sigur, fapt confirmat de studiile clinice și de garanția producătorului.

Procedura de procedură

Întreaga procedură de clarificare a smalțului dinților intră mai multe etape:

 1. Avantajele metodei moderne de albire a stejarilor Zoom 4Inițial, medicul ar trebui să examineze gura pacientului pentru a se asigura că totul este în ordine sau pentru a descoperi orice problemă cu dinții sau gingiile. Dacă este cazul, înainte de sesiunea de albire, trebuie să scăpați de acestea, prin tratament dentar.
 2. Înainte de procedură, ochii sunt acoperiți cu ochelari de protecție, expansorul este introdus în cavitatea bucală, iar buzele, obrajii și guma sunt tratate cu substanțe protectoare.
 3. Apoi, dinții sunt acoperite cu un gel care conține ingrediente de albire și este aprins cu o lampă cu lumină rece.
 4. După finalizarea procesului, se aplică un agent special la smalț pentru ao întări și a elimina sensibilitatea.

Procedura de albire Zoom 4

 1. Procedura de albire cu zoom 4În primul rând trebuie să vă pregătiți pentru clarificarea smalțului cu Zoom 4. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă vindecați în mod necesar toți dinții (dacă există pulpită sau carii). Înainte de a vă face dinții mai albi, se recomandă să curățați și igiena cavității bucale. Apoi dentistul trebuie să determine culoarea inițială a smalțului la o scară specială și să asculte dorința pacientului de a obține rezultatul intensiv pe care ar dori să îl primească. De asemenea, medicul este obligat să spună cum va trece întreaga sesiune și să dea instrucțiunile necesare care trebuie efectuate în timpul procedurii.
 2. Următoarea etapă este procesul de albire în sine. Înainte de a se proteja împotriva substanțelor chimice, cavitatea orală este tratată cu un agent de protecție. Apoi medicul aplică un gel de înălbire pe smalț, care, sub influența unui bec cu lumină rece, începe să înlăture întunecarea superficială și interioară a dinților. Întreaga procedură durează 15-20 de minute. Apoi sesiunea de clarificare se repetă. Dacă pacientului pare că dinții nu au devenit încă suficient de albi, întregul proces este repetat pentru a treia oară. Toate cele trei proceduri durează aproximativ 45-50 de minute, iar în această perioadă puteți albi smalțul pentru 8 sau 12 tonuri.
 3. După terminarea procedurii, un agent care conține fluor se aplică pe dinți sub formă de gel, fixând rezultatul obținut și reducând sensibilitatea acestora. Medicul dentist trebuie să-i spună pacientului cum să se îngrijească corespunzător de cavitatea bucală, astfel încât albirea să fie păstrată cât mai mult posibil.

Proprietarii unui zâmbet nou și zăpadă albă nu este recomandat să utilizeze în termen de două zile după procedura fructe de padure, legume și fructe, cafea și ceai puternic. De asemenea, este necesar să renunțați la țigări timp de 2-3 zile. igienă orală va trebui să acorde o atenție deosebită, pentru că va trebui să cumpere periuta de dinti de înaltă calitate, pasta de dinți și fir de curățare dinte profesionale, precum și în grija sa nu va preveni o apă de gură bună, remineralizantă email.

Contraindicații privind utilizarea metodei Zoom 4

Albirea dinților cu Zoom 4 este interzisă în următoarele cazuri:

 • Contraindicații față de metoda de albire Zoom 4Dacă pacientul prezintă riscul unei reacții alergice în timpul procedurii, având în vedere intoleranța oricărei componente a medicamentului.
 • Dacă există un stimulator cardiac.
 • Persoanele cu dizabilități mintale.
 • Femeile gravide și mamele care alăptează.
 • Copii și adolescenți cu vârsta sub 16 ani.
 • Dacă există cancer sau dacă pacientul a fost recent tratat cu chimioterapie.
 • Prezența cariilor, pulpitei și a altor boli ale dinților și gingiilor.
 • Dacă pacientul ia medicamente care măresc sensibilitatea la lumină.

Și, de asemenea, este important să rețineți că, de multe ori, albirea dinților crește foarte mult sensibilitatea lor și va duce la apariția crăpăturilor pe smalț. Dacă este necesar, se recomandă următoarea procedură să nu aibă loc mai devreme de 6-12 luni.

Metoda inițială de albire a smalțului

Metoda de albire a smalțului dințilorPentru a extinde rezultatul obținut cu Zoom 4, puteți efectua o sesiune de iluminare acasă. Metoda este potrivită pentru auto-aplicare.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ne întoarcem la dentist, astfel încât acesta pune pe dinti produc capace speciale, care au nevoie pentru a finaliza gelul de albire și uzură timp de 3-4 ore sau uzura peste noapte, în plus, aceasta nu produce nici un disconfort și nu interferează cu somnul.

Un astfel de dispozitiv pentru albire este foarte convenabil și are multe comentarii pozitive. În plus, gelul destinat acestei proceduri conține hidrogen, care strălucește smalțul și are proprietăți antiseptice, și anume prevenirea cariilor.

Această metodă este complet sigură pentru sănătatea orală și poate reduce semnificativ sensibilitatea dinților.

Dezavantajul de albire acasă este că este destul de dificil să se calculeze cât de mult gel ar trebui folosit pentru a face dinții să obțină umbra dorită. Nu trebuie să uităm că, după această procedură, nu se poate bea băuturi care pot afecta culoarea smalțului și fumatul ca efect de albire va dispărea complet de efectele fumului de țigară.

Pro-urile de albire a dintilor

Pro-urile de albire a dintilor prin metoda Zoom 4Astăzi, există multe metode moderne și foarte eficiente care ajută la obținerea dinților mai albi și absolut sigure pentru sănătatea lor. Compoziția agenților de albire include acum componente minerale care întăresc smalțul în timpul procedurii. După ce dinții sunt luminate, se aplică un agent special pe suprafața lor, care etanșează distrugerile mici ale emailului și îl protejează în continuare de dezvoltarea cariilor.

Merită să vă amintiți că efectul procedurii vă face doar fericit și că dinții dumneavoastră rămân sănătoși, trebuie mai întâi să consultați un medic dentist și să vizitați clinica care să garanteze un rezultat ridicat.

Rețineți că după restaurarea culorii emailului trebuie să urmați toate recomandările medicului și să vă mențineți culoarea dinților cu ajutorul unei grijă atentă. De asemenea, o dată la 6 luni vizitați clinica stomatologică pentru examinarea preventivă.

Dacă procesul de înălbire a fost efectuat corect folosind materiale de calitate, fără efecte secundare și complicații, atunci puteți fi sigur că rezultatul vă va mulțumi de mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile proceduriiAlbirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
» » Zoom 4 - albirea dintilor noi si sigure
© 2021 amigdas.com