amigdas.com

Caracteristicile rasei Germane yaggter terrier

Cum să hrăniți câinii din rasăGermanul yagde terrier este o rasă de câini de vânătoare. Al doilea nume este terrierul german de vânătoare. Acești câini mici, puternici și fără teamă au fost crescuți în Germania. Pentru a crea terrierii yagter, au fost folosite rasele Fox Terrier și Lakeland Terrier. Sarcina principală a crescătorilor era să aducă un nou tip de câini de vânătoare.

Terrierii germani nu au un aspect frumos, cu toate acestea, au calități bune de lucru bine dezvoltate. Ei pot vâna animale diferite, inclusiv prădători, cum ar fi mistrețul sau ursul.

Yagter terrier: caracteristicile rasei

Acestea sunt câini compacți cu mușchi bine dezvoltați. Creșterea lor nu este mai mare de 40 cm, greutatea masculilor este de aproximativ 10 kg, suk-8 kg. Speranța de viață a acestor câini este de la 12 la 15 ani.

Specii de rase Germane Yag terrier:

 1. Gladkoshorstny.
 2. Zhestkoshorstny.

Rasa standard:

 1. Aspectul câineluiO frunte îngustă și plată, care se transformă moderat într-o botă. Pomezi clar exprimați cu fălcile puternice.
 2. Danturi mari cu muscatura dreapta.
 3. Nasul este negru, rar maro, de dimensiuni medii, cu nări pronunțate.
 4. Ochii foarte plantați, de dimensiuni mici, de formă ovală, ușor încastrate pe orbită. Uită-te atent și hotărât.
 5. Urechile destul de mari, înălțate, au formă triunghiulară.
 6. Gât de lungime medie, se învârte bine, umerii destul de îngust. Crupa este lungă, înapoi puternică, în piept, nu prea largă.
 7. Membrele sunt drepte, puternice și musculare. Umerii și lamele sunt lungi. Gheare puternice, de culoare închisă.
 8. Blana este scurtă și rigidă.
 9. Coada se prăbușește în sus. Este legat de o treime.

Culoarea terrierului german

Culoarea este în cea mai mare parte negru, dar se găsește și maro. Tansuri de culoare pe bot, gât, labe și sub coadă. Pe piept și degete sunt posibile urme albe.

Tip de rasă de câini de lână

Terrierul cu yagde cu părul cu părul cu păr blond are o haină strălucitoare, densă și scurtă.

Yagd terrierul rigid are o lână puțin rigidă, cu pene mici și o barbă.

Caracterul de yagterrier german

Descrierea rasei de câiniCaracterul acestei rase de câini este curajos, decisiv destul de complicat și întărit. Aceștia sunt câini curajoși, neînfricați și energici. Chiar și la vârsta adultă, ei rămân mobili și activi. Sunt vânători minunați și, de asemenea, excelenți gardieni. Pentru cei din afară, germanul Yagdterrier este atent și chiar agresiv. Ei păzesc cu credință teritoriul lor. Destul de des, Dimensiunile compacte pot fi înșelătoare. Persoanele neinvitate nu vor scăpa de acest câine.

Gospodăria germană bine tolerează drumul lung. Cu toate acestea, iubesc jocurile atunci când sunt entuziasmați, pot merge prea departe cu atacul.

Înainte de a începe această rasă de câini, merită să cântăriți avantajele și dezavantajele temeinice. Fanii de viață calmă și măsurată, acest câine nu se potrivește. Cu toate acestea, pentru vânători și pentru cei care iubesc să călătorească, acesta va deveni un tovarăș credincios.

Acești câini posedă instinctul unui vânător, prin urmare, ele sunt agresive față de animale, animale și păsări. Ca animal de companie, nu ar trebui să porniți un terrier de jugger, pot ataca pisicile, precum și păsările de curte.

Yagdterrier recunoaște un singur maestru. Cu toate acestea, această persoană trebuie să aibă un caracter puternic, astfel încât câinele să-l respecte și să-l dedice. Este de dorit ca proprietarul acestei rase să fie un vânător.

Conținutul terrierului german de vânătoare

Ce arata cainele?În apartament această rasă de câini nu poate trăi. Cel mai bine este să ai o casă de țară pentru a susține acest câine. Are nevoie de o voință și de o aviară spațioasă. Ea are nevoie de activități active de mers și de activitate fizică. Yagdterriers sunt aproape indefatigabil, pot juca ore întregi și se pot plimba.

Yegteriorii au o sănătate bună, ele sunt incomod în alimentație și nemanjite în îngrijirea lor. Cu toate acestea, nu uitați că atât cățelușii cât și adulții trebuie să fie vaccinați.

Terrierul german de vânătoare are nevoie de pregătire în timp util. Puteți începe cursurile de la vârsta de trei luni. Acest câine trebuie să fie strict educat, astfel încât să poată fi controlat și restrâns de dorința excesivă de voință și de energie frenetică.

Formatorii ar trebui să primească destul timp. Cu o educație dură, terrierul yagd poate deveni incontrolabil și prea agresiv.

Când țineți terrierii de vânătoare germani, trebuie să respectați anumite reguli și să luați în considerare caracteristicile rasei:

 • două ore pe zi de două ori pe zi;
 • de mers pe jos un câine este pe o lesa;
 • fi extrem de atent, din moment ce terrierii yagter vânau asupra tuturor lucrurilor vii;
 • Dacă câinele rămâne singur acasă, poate provoca daune importante proprietății;
 • yagteriors le place să fugă.

Îngrijind Yaguerrierul german

Cum să ai grijă de câiniAceastă rasă de câini este frumoasă ușor de îngrijit. Ei trebuie să fie scăldați cu un șampon special pentru câini cu păr scurt. După baie, lâna trebuie ștersă cu un prosop sau uscată cu un uscător de păr.

O perie specială sau o mănușă de cauciuc trebuie pieptată o dată pe săptămână.

Este important să se monitorizeze starea urechilor. Folosind un tampon de bumbac înmuiat în apă, este necesar să curățați urechile.

Nu uitați să tratați câini de la paraziți, cum ar fi purici și căpușe. Picăturile trebuie aplicate o dată pe lună la greabănul câinelui. După această procedură timp de o săptămână, nu ar trebui să vă scăldați câinele.

După o plimbare, mai ales dacă era o pădure, trebuie să inspectați câinele pentru căpușe. Acestea pot fi atât în ​​gât, cât și sub armpits și în auricule.

Profilaxie anthelmintică merită să cheltuiți o dată la trei luni.

Dacă ochii sunt acri, atunci trebuie să le ștergeți cu tampoane înmuiate în prepararea ceaiului sau puteți folosi un spray special.

Este necesar să se monitorizeze starea ghearelor și ghearelor. Culturile trebuie tăiate o dată pe lună. Și pentru ca tampoanele să nu aibă crăpături, se poate adăuga o linguriță de ulei vegetal la alimentele pentru câini.

Boli ale terrierilor germani de vânătoare

Datorită imunității sale puternice, această rasă de câini nu este practic susceptibilă la boli. Cu toate acestea, câinii trebuie să fie vaccinați și să respecte toate regulile de îngrijire. Yagdterrier se poate răni în timp ce vânează. Și, de asemenea, în sezonul rece poate fi răceală.

Dacă câinele este întotdeauna adormit, leneș, nu are poftă de mâncare, merită să se întoarcă la un medic veterinar.

Consumul de yaggie terieri adulți

Există două opțiuni pentru hrănirea câinilor: alimentele naturale sau alimentele uscate. Asigurați-vă că monitorizați prezența apei curgătoare la câine.

Să luăm în considerare, ce produse ar trebui să fie incluse în dieta terrierilor yaggie:

 1. Din carne puteți da carne de vită și diverse organe comestibile. Nu se poate da niciodată carnea de porc, de asemenea, nu este recomandat să se includă carnea de vită în dietă.
 2. Kashi poate fi dat diferite: ovaz, orez, hrișcă, terci de grâu.
 3. Legumele, fructele și ierburile ar trebui să fie prezente în alimente.
 4. Din produsele lactate acide se poate folosi brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi, iaurtul și iaurtul.

Meniu pentru cățeluși

Nutriție pentru câiniNumăr de mese pe zi depinde de vârsta catelului.

Pui de yagdterrier de la 1 la 2,5 luni sunt hrăniți de cinci ori pe zi la fiecare trei ore:

 • lapte cu iaurt;
 • Hercules, înmuiat în chefir sau în bulion;
 • carne de vită sau de pește marin fiert cu legume și ulei vegetal;
 • brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi;
 • produse din carne cu verdeață.

Puiul yagdterera de la 2,5 la 4 luni ar trebui transferat la patru mese la fiecare patru ore:

 1. În primele două furaje, puteți oferi produse lactate și porridge cu legume.
 2. În alimentația ultimelor două furaje, este necesar să se includă produse din carne cu ierburi și ulei slab.

Puii terrierului de yaggter, care au depășit vârsta de patru luni, pot fi hrăniți de trei ori pe zi la fiecare șase ore. În dieta ar trebui să fie produse din lapte acru, carne, pește, terci, legume, verdeață. Portiunile trebuie crescute.

După opt luni, puii de la yagterrier sunt transferați la două mese pe zi.

Înainte de a începe un yagter terrier, trebuie să studiezi toate caracteristicile rasei. Proprietarul terrierului german de vânătoare trebuie să fie cu experiență, cu caracter puternic și persistent.

Acești câini au propriile fețe pozitive și negative.

Avantajele rasei includ:

 • curaj și determinare;
 • vigilența față de străini;
 • excelente calități de securitate și vânătoare;
 • independență;
 • devotament față de proprietar.

Deficiențele teroarelor yagter sunt:

 • complex, exploziv;
 • agresiune excesivă și chiar furie față de alte animale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
American Nude Terrier: Caracteristicile raseiAmerican Nude Terrier: Caracteristicile rasei
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Australian silky (mătăsos) terrierAustralian silky (mătăsos) terrier
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
» » Caracteristicile rasei Germane yaggter terrier
© 2021 amigdas.com