amigdas.com

Eureka pentru câini: instrucțiuni de utilizare

câineDrogul este dezvoltat de oameni de știință francezi și a câștigat o popularitate extraordinară în întreaga lume. Este eficient pentru măsurile preventive împotriva rabiei, ciumei și enteritei canin hemoragice. Eurikan are o acțiune care, după trei săptămâni de vaccinare, permite animalului să apară imunitate rezistentă la boli, care persistă pe tot parcursul anului.

Caracteristicile preparatului și compoziției

În farmacii, vaccinul este vândut sub numele de Eurikan DHPPI2-L. Componentele componente ale substanței sunt ambalate în recipiente de sticlă de câte 1 ml fiecare. Flacoanele sunt bine acoperite cu capace din cauciuc, care sunt susținute de aluminiu. Containerele cu componente trebuie ambalate în cutii din plastic pentru 10 sau 50 de doze. În interiorul fiecărei cutii este pus în mod necesar instrucțiunea. DHPPI2-L Eurican conține două substanțe:

 • Vaccinul Euricanuscat pulberea substanței este produsă din lichide de cultură, în care curg continuu procesele de absorbție a oxigenului. Această umiditate este în special infectată cu tulpini slăbite de organisme animale, laringotraheită infecțioasă și parvovirus de câini. Polipeptidele și glucidele sunt de asemenea adăugate pentru stabilizare. Componenta uscată a formei externe este o masă poroasă de culoare galben deschis.
 • lichid componenta de medicament (L) este produs din Leptospira - agenți virali leptospiroza - cu introducerea compușilor care conțin mercur având activitate antiseptice și antifungice. O soluție de săruri de fosfat este o substanță de umplutură. În exterior, componenta reprezintă un lichid omogen.

Perioada de valabilitate Eurikan vaccin DHPPI2-L este de 1 an, în cazul în care un mod rațional să respecte regulile de circulație și de depozitare a preparatului la temperatura corespunzătoare (2 la 8 grade).

Important!Trebuie respins un vaccin fără etichetarea necesară, ambalat într-un flacon deteriorat, cu o culoare sau vâscozitate greșită, cu aditivi străini. Reciclarea Eurican DHPPI2-L nu obligă o persoană să respecte precauții speciale.

Indicații privind utilizarea vaccinului

Acest medicament nu este considerat tratament medical. Acesta a fost creat numai în scopul acțiunii preventive. Dacă câinele dumneavoastră este bolnav de rabie sau de ciumă, Eurican DHPPI2-L nu este capabil să facă față maladiei și aplicația va rămâne ineficientă.

Pentru a utiliza vaccinul, este necesar să se cunoască cu privire la lipsa de disponibilitate a vaccinări pentru animale de companie împotriva paragripale, leptospiroza, rabie, și așa mai departe. E., substanța activă trebuie să fie aplicată pentru a păstra câteva norme:

 • Mai întâi, urmați comportamentul animalului dvs. Faceți un control veterinar de rutină, va fi util. Trebuie să fii absolut sigur că câinele este complet sănătos și pregătit pentru sesiunea de vaccinare.
 • Aproximativ două săptămâni înainte de inoculare, trebuie să se efectueze deparazitare, eliberând intestinul animalului de viermi și viermi. Dacă urmați această procedură mai târziu, sistemul imunitar poate să nu poată vacca cu DHCPI-L.
 • disponibil dozare - 1 ml și nu există nici o diferență în ceea ce privește vârsta, greutatea și rasa animalului dvs. de companie. Introducerea poate fi atât intramusculară, cât și subcutanată.
 • Componenta lichidă a preparatului, utilizând o seringă sterilizată, este transferată într-o pulbere uscată de Eurican-L, iar amestecul este agitat. Conexiunea trebuie aplicată imediat.
 • Tratamentul simptomatic este efectuat dacă reacția anafilactică (o alergie) apare după administrarea substanței. La locul injectării, poate apărea o umflătură mică, care va trece în curând.
 • Este interzisă în mod categoric utilizarea vaccinului Eurikan pentru câini în asociere cu preparate din alte grupuri.

În cazul în care proprietar a decis să-și protejeze câinele de invazia virușilor care provoacă boli grave, este necesar să se obișnuiască cu vizite permanente la clinica veterinară. Primul vaccin este recomandat unui catel la vârsta de trei luni, cel de-al doilea din patru săptămâni. Vaccinările profilactice ulterioare ale Eurikan DHPPI2-L trebuie efectuate cu un interval de un an de-a lungul întregii vieți a câinelui.

Precauții în timpul aplicării

Vaccinarea necesită respectarea principiilor de asepsie, adică trebuie observat că microorganismele nu cad în rană după injectare. Este necesar să se folosească antivegetativa preparate în timpul procedurii (alcool, acid boric, peroxid de hidrogen).

 • vaccinareAtunci când lucrați, amintiți-vă regulile de igienă și siguranță care sunt necesare atunci când utilizați substanțe de proprietăți veterinare.
 • La locul vaccinării trebuie să fie o trusă de prim ajutor, iar cei care lucrează cu substanța trebuie să poarte salopete.
 • Dacă Eurikan DHPPI2-L intră pe piele sau pe membrana mucoasă a unei persoane, spălați zona afectată cu mult lichid.

La nota! Știința veterinară nu a stabilit că atunci când supradoză , animalele au simptome de rabie, ciumă, leptospiroză etc.

Contraindicații și efecte secundare ale vaccinului Eurikan pentru câini

Instrucțiunile de utilizare a substanței demonstrează că vaccinul este clasificat drept risc scăzut, astfel încât numărul de restricții este mic:

 • Este interzisă vaccinarea dacă câinele nu tolerează individual componentele medicamentului;
 • Prezența paraziților în sistemul digestiv va reduce eficacitatea Eurikanului;
 • cățeluș, care nu are trei luni, nu este recomandat să pună vaccinul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Marfloxin comprimate pentru câini și pisiciMarfloxin comprimate pentru câini și pisici
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Multiple 4 instrucțiuni pentru pisici: vaccin și utilizarea acestuiaMultiple 4 instrucțiuni pentru pisici: vaccin și utilizarea acestuia
Vaccinarea împotriva rabiei pentru câiniVaccinarea împotriva rabiei pentru câini
Vaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizareVaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizare
Vaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corectVaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corect
Vaccinări pentru câini. Ce pot face pentru un catelus sub 1 an?Vaccinări pentru câini. Ce pot face pentru un catelus sub 1 an?
Multikan: aplicație pentru câini, instrucțiuniMultikan: aplicație pentru câini, instrucțiuni
Multikan 8 vaccin pentru câini: instrucțiuni de utilizareMultikan 8 vaccin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Eureka pentru câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com