amigdas.com

Două cămile, numele lor, cât de mult cântăresc

cămilăUn număr foarte mare de oameni în timpul verii, vor organiza o vacanță și du-te în străinătate. Depinde de ceea ce preferințele, puteți alege un număr foarte mare de opțiuni de petrecere a timpului liber - de la stațiunile de pe plajă, în Grecia, pe străzile din Paris specii frumoase. Dar dacă dintr-o dată te trage pe exotice și vă decideți să mergeți în Asia pentru restul, există o probabilitate foarte puternic că, în timpul călătoriei veți întâlni animale uimitoare - cămile, de asemenea, numit un mongol.

Ce fel de animal este asta?

Caracteristici speciale:

  • Aceste mamifere sunt înalte și grele.
  • Abilitatea lor de a supraviețui poate lovi mințile.
  • Cămilele de acasă sunt destul de apatic și nu foarte active.

aventură

Cămăligia cu două humburiDupă cum puteți înțelege, cămilele cu două ciorne nu sunt un nume foarte precis. Puteți să întrebați, și care este numele corect al cămilii cu două cuiburi. Bactrian - așa cum sunt numiți de cei mai educați, este observat în zone cu un climat foarte uscat datorită particularităților fiziologiei sale. Deci, el păstrează o mare cantitate de timp fără apă și mâncare, dar fără prea multă disconfort.

Dar, de asemenea, pentru el nu este o problemă de temperatură extrem de ridicată sau scăzută. Un strat gros de lână salvează reprezentanți ai acestei specii în iarna rece. Datorită acestor caracteristici, ele se găsesc adesea în regiuni semi-deșertice din Asia Centrală și Centrală, Mongolia și într-un număr mai mic pe teritoriile vecine ale Rusiei și Chinei. Cămilele cu două humburi sunt unul dintre cei mai frecvenți oaspeți în circuri cu animale, astfel încât pot fi văzuți nu numai în Asia, ci și în țările CSI din regiune.

trăsătură

Cremă de culoare cămilăCămilele cu două humburi sunt destul de mari. La greabăn, înălțimea sa depășește umiditatea și, în unele cazuri, atinge 230 de centimetri, deși, cel mai adesea, înălțimea lor rămâne aproximativ doi metri. Mulți oameni care au văzut cămilă mongolă în circ nu au putut să observe măreția vizuală a acestui animal și s-au întrebat cât de mult cântărește cămilele. Avem răspunsul la această întrebare! Reprezentanții de sexe diferite nu cântăresc la fel.

Astfel, un bărbat adult poate cântări de la 500 kilograme, dar nu este neobișnuit ca persoanele să cântărească aproximativ 800 kilograme. Femeile mongole femele, de asemenea, cântăresc mult mai puțin, iar gama lor de greutate este de 320-450 kilograme. Cu toate acestea, știind totul - întrebarea se maturizează - la ce vârstă putem presupune că individul este deja adult?

La 7 ani se opresc din crestere, iar speranta totala de viata in medie este de aproximativ 20 de ani, dar existau reprezentanti care au trait pana la 50 de ani. Haina lor frumoasa este de culori diferite, in functie de rasa. Există o mulțime de variații de culori, dar cele mai valoroase sunt luate în considerare două căprioare de culoare crem. Cele mai comune culori sunt maro, gri sau aproape negru și alb pur.

Câmile cu două bule au o serie de trăsături fiziologice, care sporesc semnificativ supraviețuirea lor. Deci, acestea sunt singurele mamifere care au capacitatea de a pierde 40% din apa din corp, in timp ce mai traiesc. Cu o deshidratare severă, cămilele cu două humburi schimbă semnificativ aspectul, dar dacă aveți acces la apă, puteți vedea modificările înaintea ochilor. Deci, la o ora dupa ce a luat apa, el va arata complet sanatos.

Toți acești factori au dovedit acest animal ca un vehicul pentru călătorii lungi prin deșerturi și terenuri de tip climatic similar.

O cămilă cu două humburi este, fără îndoială, animalul gregar. Ele sunt de obicei confundate de o cireadă în care pot exista până la douăzeci de indivizi. Cel mai mult din efectivele pe care le găsiți, femelele și animalele tinere, ca și cu vârsta, pot începe să călătorească independent, ceea ce duce la faptul că cămilele pot fi adesea găsite plimbându-se în singurătate completă.

Deși rata de supraviețuire a cămilelor le permite pentru a merge fără apă pentru o lungă perioadă de timp, Mediul înconjurător al habitatului lor îi obligă să se rătăcească în apropierea rezervoarelor, deoarece acestea nu se găsesc adesea în zonele deșertice sau pietroase. În cămilele de iarnă ei beau apă pur și simplu sub formă de zăpadă. Cămile cu două căpriori activă în timpul zilei. În timpul nopții, aceștia pot manifesta activitate, dar în cazuri foarte rare și, în același timp, spun că activitatea lor este nesemnificativă - nimic de spus.

Animalele domestice au un caracter calm, care, din exterior, arată ca o apatie totală.

Sursă de alimentare

Cămilele cu două humburi sunt ierbivore, iar nevoia lor biologică de supraviețuire duce la faptul că acestea se hrănesc chiar cu cele mai necomestibile pentru alte plante erbivore. Și, de asemenea, supraviețuirea lor a dus la faptul că, dacă mănâncă o mulțime de alimente, acest lucru afectează sănătatea lor mai rău decât foamea prelungită.

reproducere

Camel cu mamaSunt prezente cămile cu două cuiburi posibilitatea reproducerii cât mai curând de 5 ani, deși această vârstă poate veni ca mai târziu și mult mai devreme. Sarcina femeilor este de aproximativ 12 luni.

Rezultatul

Dacă doriți să participați la excursii exotice către țările din Asia Centrală sau Centrală, atunci este destul de logic să vă presupuneți că vă veți întâlni cu aceste animale. Principalele lucruri pe care trebuie să le țineți minte:

  • Camilele pot merge fără apă pentru o lungă perioadă de timp.
  • Aceste mamifere nu sunt foarte pretentioase in ceea ce priveste mancarea.
  • Le puteți folosi ca transport.
  • Nu este agresiv și destul de apatic.

Cunoscând toate acestea, veți fi pregătiți pentru o cunoaștere apropiată cu aceste creaturi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companieCum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie
Cum de a alege porecle pentru câini de rase miciCum de a alege porecle pentru câini de rase mici
Cum trăiesc și trăiesc lemneleCum trăiesc și trăiesc lemnele
Poreclele de companie: cum se numește o pisicăPoreclele de companie: cum se numește o pisică
Lama animală: o descriere a locului în care trăiește, istorieLama animală: o descriere a locului în care trăiește, istorie
Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițelCum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Pinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipedePinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipede
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
» » Două cămile, numele lor, cât de mult cântăresc
© 2021 amigdas.com