amigdas.com

Specii de pastă de dinți Sensodine pentru dinți sensibili

Soiuri de pastă de dinți SensodinOamenii care sunt torturați de sensibilitatea dinților trebuie să aibă grijă de ei într-un mod special. Cu ajutorul pasta de dinți Sensodin, puteți elimina durerea pe care o persoană o întâmpină cu fiecare utilizare a alimentelor reci sau calde. Instrumentul este produs de companie, care confirmă în mod regulat eficacitatea produselor sale prin cercetare și oferă o gamă largă de paste terapeutice terapeutice.

Compoziția pastei de dinți Sensodyne

Componentele incluse în produs vizează prevenirea bolilor dentare și a gingiilor, precum și eliminarea simptomelor dureroase neplăcute. În plus față de faptul că pastele reîmprospătează bine respirația, luptă efectiv împotriva plăcii, îngrijește gingiile și curăță bacteriile. Un astfel de impact este posibil datorită mai multor componente:

 • Fluorură de sodiu. Restaurează zonele afectate și are un efect antibacterian.
 • Nitrat de potasiu. Este necesară ameliorarea sensibilității dureroase, deoarece acționează direct asupra terminațiilor nervoase.
 • fluor. Acțiunea sa vizează menținerea echilibrului optic optim și a protecției active împotriva cariilor.
 • Extracte din plante. Este deosebit de eficient în combinație cu componente chimice, deoarece întărește dinții și afectează în mod pozitiv starea lor generală.

În plus față de principalele componente ale pastei de dinți, Sensodyne conține, de asemenea, substanțe auxiliare. O astfel de compoziție nu numai că permite să ofere efect terapeutic, ci și să funcționeze ca un instrument cu drepturi depline, utilizat pentru îngrijirea zilnică orală.

Specii Sensodyne

Sensibilitatea dinților - aceasta este o problemă foarte frecventă. Producătorul Sensodyne oferă o gamă largă, luând în considerare problemele fiecărui pacient individual. Ca rezultat, se obțin soiuri de paste de dinți cu compoziții unice, care vizează eliminarea eficientă a celor mai frecvente probleme ale cavității bucale.

clasic

Potrivit pentru utilizarea zilnică, deoarece reduce sensibilitatea dinților în mod eficient și permanent. Compoziția pastă de dinți Sensodyne clasică nu necesită prezența fluorurii. Se recomandă utilizarea produsului pentru îngrijire orală regulată de două ori pe zi. Principalele proprietati si scopuri ale pasta de dinti: respiratie proaspata, ingrijire delicata pentru gingii si dinti, curatarea efectiva a emailului.

Deoarece reacția dureroasă la cald și la frig poate să apară la orice vârstă, se recomandă senzorozidul chiar și pentru copii, desigur, cu condiția ca doza să fie observată. Efectul optim asupra copiilor este atins atunci când se curăță cu un mazil.

Sensodyne F

Sensodine Sensodyne Fdeoarece această pastă conține fluor, se utilizează atât pentru tratament, cât și în scop preventiv. Remediul ajută forțele naturale ale organismului să lupte împotriva cariilor dentare. Toți cei care utilizau senzorodina F au observat o scădere a reacției acute la iritante și sensibilitatea dinților pentru a doua zi.

Sensodin F (Ftore) are o compoziție specială cu abrazivitate scăzută, în urma căreia pasta afectează ușor dentina, curățând efectiv dinții. Se observă și proprietățile principale ale pastei de dinți Sensodyne: agentul îndepărtează plăcile și reîmprospătează respirația pentru o perioadă lungă de timp.

cercetare, efectuată în laboratoarele companiei, confirmă eficacitatea acesteia. De peste 40 de ani, instrumentul a fost foarte popular printre cumpărători. Pacienții care au ales pasta de dinți Sensodin cu fluor pentru îngrijirea zilnică orală spun că suferă o reacție ascuțită a dinților la dinții reci și calzi cu 40% mai puțin decât de obicei.

Lipiți cu protecție complexă

Sensodin Total CarePrincipala sa diferență față de alte paste de dinți constă în constituenții săi, care pot opri procesul de inflamație al gingiilor. Un instrument numit Total Care este o protecție completă a gingiilor și dinților. Sensodin afectează ușor și elimină manifestările unui sindrom dureros ca răspuns la frig sau la cald.

Componentele de îngrijire totală Sensodin:

 • Clorura de potasiu. Acțiunea sa principală are drept scop arestarea impulsului nervos. Ca urmare, pacientul încetează să mai simtă durerea. Dacă utilizați zilnic această pastă de dinți, dinții sensibili nu vor mai fi simțiți.
 • fluor. Elementul este necesar pentru ca organismul să consolideze smalțul dintelui, să protejeze zonele deschise de efectele carioase.
 • Citrat de zinc. Sarcina sa este de a elimina bacteriile, ducând la dezvoltarea de diverse boli în cavitatea bucală.
 • Vitamine B5 și E. Funcția lor este de a elimina inflamația din țesutul gingiilor și de a le întări.

Nu este nevoie să așteptați un efect instant, deoarece abilitățile pastelor se vor sparge doar după 2-2,5 luni. Pentru a ameliora durerea, inflamația și pentru a întări dentina, Sensoodin trebuie utilizat zilnic în această perioadă. Pentru a menține efectul, trebuie să utilizați în mod constant Sensodyne.

Albirea atentă

Pasta de dinți este destinată persoanelor care sunt importante nu numai pentru vindecarea și întărirea efectului, ci și pentru albire. După utilizarea unor paste substandard sau prea agresive, smalțul dinților devine mult mai subțire, ceea ce se reflectă negativ în sensibilitatea dinților și rezistența la carii. Pastă de dinți Sensodin Albirea delicată în compoziția sa conține fluor, care întărește smalțul, protejând astfel dintele de bacterii și are, de asemenea, un gust ușor de mentol.

Compoziția pastă este aleasă în așa fel încât structura să nu aibă un efect abraziv, în timp ce albirea eficientă a smalțului. Cu alte cuvinte, remedierea nu zgârie smalțul dintelui. Pe măsură ce placa este îndepărtată, dinții devin zăpadă albă și radiantă. Se acoperă, de asemenea, dinții cu un film de protecție, care împiedică apariția de pete negre din cafea, ceai și țigări. Adesea dentiștii prescriu această pastă pentru fixarea rezultatelor după înălbirea profesională dentară.

Sensodin își reîmprospătează respirația pentru toată ziua. Pentru a obține rezultatul optim, este necesar să se curețe de două ori pe zi. Copiii sub 12 ani nu trebuie utilizați. În cazul iritării gingiei sau a sensibilității excesive a dinților la componentele Sensodin, utilizarea pastei trebuie oprită imediat.

Whitening Sensodyne Whitening

Sensodin Whitening Sensodyne WhiteningAr trebui să fie folosit pentru o perioadă lungă de timp, deoarece nu are proprietăți abrazive tari, dar, dimpotrivă, îndepărtează ușor placa, albirea treptată a dinților. Un efect blând se datorează absenței particulelor mari și a acizilor din pastă. După prima utilizare, puteți observa efectul de albire al produsului, deoarece senzorodinamul îndepărtează imediat straturile întunecate și creează un strat protector al danturii.

Dacă aplicați pastele zilnic, puteți vedea următoarele rezultate:

 • Reacția dinților la stimuli este semnificativ redusă. Acest lucru se datorează includerii azotatului de sodiu.
 • Se efectuează o albire ușoară treptată.
 • Remedierea pentru întreaga zi lasă un sentiment de puritate și prospețime.
 • Datorită fluorurii de sodiu din compoziție, este o măsură excelentă de prevenire a cariilor.

Datorită structurii spumoase, pasta de dinți este utilizată economic, pe lângă faptul că are un gust plăcut. În cazul în care este nevoie să se stabilească rezultatul efectului de albire profesionist dentar, Sensodin va ajuta acest lucru. Primele rezultate semnificative pot fi observate după 2 săptămâni.

Sensodin "Efect instantanee"

Sensodin Instant EffectConform unui singur nume, specificitatea acestui produs devine clară. Acest tip este folosit pentru un rezultat instant pentru ameliorarea unui atac ascuțit al durerii asociat sensibilității. Aceasta se exprimă prin formarea rapidă a cochiliei, care îndeplinește o funcție de protecție. Dentiții sensibili sunt protejați după 1 minut.

Sensodyne Rapid Action poate fi cumpărat în supermarketuri și farmacii atât independent, cât și în conformitate cu prescripția medicului. Când trebuie să opriți imediat sindromul de durere, trebuie să strângeți o cantitate mică de pastă de dinți pe o periuță de dinți cu peri moi și să o frecați în zona afectată.

Pentru a reduce impulsurile dureroase, este suficient să lucrați doar 1 minut, după care puteți mânca în siguranță alimente, pe care doar cu câteva minute în urmă dinții au reacționat dureros. În plus față de acest efect, se poate remarca capacitatea pastei de a vindeca răni mici pe țesuturile moi ale cavității bucale. Pastele au un gust ușor, deci pot fi folosite zilnic în condiții de siguranță. După cum arată cercetările, efectul optim de pastă este realizat atunci când nu este folosit mai mult de 3 ori pe zi. Se recomandă clătirea profundă a gurii după curățare.

Înainte de a oferi acest tip de pastă de dinți copiilor, se recomandă să se consulte cu un specialist, deoarece produsul nu este de dorit să se folosească la vârsta de 12 ani.

Sensodyne ProNamel

Sensodyne ProNamelPasta are o compoziție specială, care permite protejarea dinților împotriva coroziunii. Acest tip de produs se ocupă efectiv de diverse sarcini:

 • efectuează o mineralizare suplimentară a zonelor deteriorate ale smalțului, precum și a celor mai slabe părți ale dintelui;
 • pastele neutre PH nu permit distrugerea dentinei și a smalțului;
 • Deoarece structura pastă nu conține particule grosiere grosiere, agentul afectează ușor dentina fără a încălca integritatea acesteia;
 • în compoziție există azotat de potasiu, care ajută la oprirea sensibilității dinților;
 • elimină sentimentele dureroase pe care pacientul le-a experimentat atunci când le-a expus la stimuli;
 • un conținut suficient de fluor este îndreptat spre protecția împotriva efectelor acizilor, precum și pentru a restabili duritatea smalțului.

Trebuie remarcat faptul că, datorită absenței sulfatului de laurii în compoziție, este un efect de economisire. Stratul vâscos al dentinei nu are un efect puternic. ProAmel poate fi folosit zilnic, deoarece are proprietati obisnuite pentru orice proprietati de pasta de dinti.

Pentru a obține efectul optim, este necesar să aplicați o cantitate mică de pastă de dinți la periuța de dinți cu peri moi sau mediu și să masați ușor gingiile după ce ați curățat dinții, după care clătiți temeinic întreaga cavitate.

Pot copiii să utilizeze Sensodyne?

Din moment ce dinții și gingiile copiilor au nevoie de îngrijire specială, alegerea pastei trebuie tratată cu grijă. Dinții la copii pot fi, de asemenea, sensibili, ca să nu mai vorbim de efectele cariei asupra smalțului de licitație. Pentru a elimina simptomele de sensibilitate, nu se recomandă utilizarea unor tipuri de sensori normale sau de albire. Astfel de fonduri pot fi utilizate numai de la vârsta de 12 ani, și unele specii, de exemplu ProNamel, numai de la vârsta de 18 ani.

Pentru copii, producătorul a creat un produs special fără fluorură - Sensodyne ProNamel pentru copii. Poate fi folosit de la varsta de 6 ani, cand simptomele sensibilitatii pot incepe sa se manifeste. Curățați dinții bebelușului numai sub supravegherea unui adult. Este recomandabil să nu se depășească cantitatea de pastă de mărimea unui mazare într-o singură utilizare. Paste perfect refrestează respirația și are o aromă ușoară de menta.

Toți utilizatorii iau notă de apariția unui efect de albire ușoară cu utilizare constantă.

Sensodyne de preț

Costul final al produsului depinde de locul de vânzare, de masa de pastă de dinți și de tipul acesteia. Prețul pentru senzorină variază de la 90 la 250 de ruble pe tub. Protecția complexă poate fi achiziționată în unele farmacii la un preț de 145 de ruble.

Fluoroderzhashchy Sensodin va costa cumpărătorul 140 de ruble în medie, iar acțiunea instantanee va costa mult mai mult, cel puțin 200 de ruble pe tub.

Alegerea pastei de dinți este necesară pe baza propriilor sentimente, preferințe și zone problematice. De aceea se recomandă ca fiecare membru al familiei să aibă propriul tub cu pastă de dinți. Cu o sensibilitate crescută a dinților, precum și pentru a evita manifestarea acesteia, trebuie să alegeți o periuță de dinți cu o perie moale sau cu o grămadă de rigiditate medie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gelInstrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gel
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
» » Specii de pastă de dinți Sensodine pentru dinți sensibili
© 2021 amigdas.com