amigdas.com

Pasta de dinti lakalut: preturi, comentarii

Tipuri de pastă de dinți LACALUTÎn ultimii ani, o mulțime de produse noi de îngrijire orală au apărut pe piață. Printre acestea se remarcă în special pastele de dinți LACALUT, produse de compania germană "Dr. Theiss Naturwaren GmbH ". Care este compoziția acestei paste? Descrierea tipurilor existente de paste.

structură

Marca LACALUT oferă paste de dinți cu direcție terapeutică și profilactică, care au un efect complex asupra dinților și gingiilor și asigură protecția împotriva diferitelor boli ale cavității bucale. Pasta de dinți LACALUT este foarte populară în țara noastră, ceea ce poate fi explicat prin compoziția sa unică. Acest agent conține o substanță cum ar fi aluminiu lactat, care protejează nu numai protejează împotriva cariilor, dar face și smalțul dintelui mai puternic și, de asemenea, are un efect antiinflamator.

Această pastă de dinți conține, de asemenea fluorură de aluminiu, care îmbunătățește starea de smalț din dinți și o face mai durabilă. Pastele de dinți LACALUT conțin, de asemenea, un ingredient activ clorhexidină, care împiedică bacteriile să se înmulțească activ în cavitatea bucală.

În plus față de componentele menționate mai sus, alantoina este prezentată în pasta de dinți LACALUT, ale cărei beneficii se manifestă în îmbunătățirea stării gingiilor și în reducerea sângerării. mulțumesc fluor, care face parte și din această pastă, dinții devin mai puternici și mai ușor de tolerați de efectele corosive ale acizilor din produsele alimentare.

Despre producător

Compania germană "Dr. Theiss Naturwaren GmbH "și-a început activitatea în 1976, când a fost fondată de profesorul Peter Theiss. La acea vreme sa specializat în producția de medicamente pe bază de componente naturale ale plantelor și, treptat, a reușit să câștige o popularitate ridicată în rândul populației locale.

Până în anii 80 ai secolului XX, medicamentele, cosmeticele medicinale dezvoltate de omul de știință Thiess au fost deja recunoscute în Germania. Și atunci a venit timpul când conducerea companiei a decis să își transfere activitățile la nivel internațional.

Astăzi, pastele de dinți ale Lakalyut sunt cunoscute cu mult peste granițele Germaniei. Acestea sunt utilizate în mod activ de către rezidenții din mai mult de 40 de țări. Compatrioții noștri s-au familiarizat mai întâi cu produsele exploatației germane în 1989.

Gama de produse produse de companie este foarte diversă și toate acestea sunt preparate bazate pe rețete de medicină tradițională. Medicamentele oferite conțin extracte de ierburi și sunt complet sigure pentru sănătate.

Pasta LACALUT: compoziție și tipuriAstăzi, holdingul german deține o cotă importantă din piața farmaceutică pentru producerea de medicamente anti-frig și anti-flu, precum și preparate pentru slăbire, creme de îngrijire a pielii și produse cosmetice.

Produsele produse de compania holding "Dr. Theiss Naturwaren GmbH ", se disting printr-un preț democratic, ceea ce le face accesibile pentru o gamă largă de cumpărători cu un nivel mediu al veniturilor.

Cu toate acestea, compania poziționează medicamentele fabricate ca produse destinate consumatorilor cu niveluri diferite de venituri. În țara noastră, puteți cumpăra paste de dinți sub marca Lakalyut la un preț mediu de 140-490 de ruble. Având un astfel de preț scăzut, ei își pot permite aproape orice mediu rusesc. Situația de pe piața internă este de așa natură încât produsele cosmetice terapeutice, precum și cremele de îngrijire de la acest producător, sunt mai accesibile decât produsele produse de alte mărci de renume mondial.

Pastele de dinți LACALUT sunt produse versatile pentru îngrijirea orală, care pot fi utilizate atât de copii, cât și de adulți. Linia de produse a companiei conține paste pentru uz zilnic, precum și compoziții specializate pentru îngrijirea orală, care sunt concepute pentru a rezolva anumite probleme cu dinții sau gingiile.

Pasta de dinti pentru copii

Producătorul german oferă mijloace suficiente pentru îngrijirea orală pentru copii. În funcție de vârsta micului pacient, părinții pot achiziționa pentru el unul dintre următoarele tipuri de paste Lacalut:

Lakalut Baby

Acest produs este poziționat ca o pastă pentru copiii foarte mici. Este recomandat să-l utilizați pentru curățarea dinților copii până la 4 ani. Puteți cumpăra acest produs în medie la un preț de 219 de ruble.

  • Are un gust plăcut și este o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică.
  • Produsul este complet sigur pentru sănătatea copilului și exclude chiar și vătămările minime care pot fi cauzate corpului prin ingestie accidentală.

Laculut Kids

Această versiune de paste Lakalyut este prezentată copiilor în vârstă de la 4 la 8 ani. În această perioadă, copilul are nevoie de o atenție deosebită din partea părinților, deoarece în acest moment el are o schimbare a dinților de lapte la permanent. LACALUT Kids a fost conceput în acest sens. În rețeaua de farmacie, acest instrument este oferit la un preț de 180 de ruble.

  • Lacalut Kids: opsianieUtilizarea regulată asigură o bună protecție împotriva cariilor dentare, precum și lustruirea și întărirea smalțului.
  • Pentru a obține efectul dorit, trebuie să vă spălați dinții dimineața și seara.
  • Are o aromă și un gust plăcut de mentol.

Lacalut Teens

Acest producător de produse este poziționat ca o pastă pentru copiii în vârstă de la 8 ani. Are un gust plăcut de citrice, conține o concentrație crescută de fluor pentru a întări smalțul dintelui, se distinge prin lipsa de zahăr. Specialiștii recomandă spălarea dinților cel puțin cinci minute de două ori pe zi. Acest produs este vândut în farmacii la un preț de 207 p.

Recenzii mama

Pentru a obține o idee mai detaliată despre eficacitatea pastelor de dinți Lacalut, trebuie să ascultați mamele tinere care achiziționează produse de îngrijire orală pentru copiii lor de la acest producător.

În timpul ultimei vizite la medicul dentist, doctorul mi-a cerut fiului să verifice ce pastă de dinți mi-a folosit Vanya pentru curățarea dinților. Răspunsul lui a fost Colgate sau Aquafresh. Doctorul a spus că toți nu au nici un beneficiu pentru sănătatea dinților, deoarece nu iau în considerare caracteristicile lor în adolescență. El ia sfătuit pe fiul meu să-l guste pe Lakalyut. Urmând recomandările sale, fiul meu nu a regretat. Această pastă se potrivește în totul - nu numai că are o aromă plăcută, ci îi ajută și pe dinți să rămână albi.

Eu sunt mama a doi copii - un fiu de 12 ani și o fiică de 6 ani. Pentru mult timp mi-am cumpărat pasta de dinți Lakalut pentru fiul meu. Și când a venit timpul, fiica mea a început să o folosească. Pentru familia noastră, problemele cu dinții sunt deosebit de relevante. Prin urmare, încercăm să ascultăm toate recomandările medicilor dentiști. În timpul unei vizite, medicul ne-a sfătuit să lipim seria Teens. Crezându-l, avem această pastă și nu regretăm. Au trecut 6 luni de când o folosim cu întreaga familie. Anechka este complet mulțumită de alegere, deoarece a observat curând că dinții ei au devenit mai puternici. Ea a observat, de asemenea, că focurile de carii nu au mai apărut în gură.

Pe această pastă de dinți am trecut recent de sfatul dentistului nostru. Suntem complet mulțumiți de asta. Fiul meu este încă mic - tocmai avea vârsta de 1 an și 3 luni. Prin urmare, este foarte dificil să spălăm gura după periajul dinților. Dar cu această pastă de dinți nu avem probleme. Spumă perfect și se spală ușor cu apă. De asemenea, este important ca după aceea fiul meu să nu simtă nici un gust.

Pasta de dinti pentru adulti

În sortimentul producătorului german există o mulțime de paste de dinți Lacalut destinate adulților.

Laculut sensibil

Este poziționat ca un mijloc de îngrijire a dinților sensibili. În farmacii se poate cumpăra la un preț de 250 r.

  • Acest instrument face dinții mai puțin sensibili și își consolidează smalțul.
  • Lakalut Sensitive conține o concentrație crescută de fluoruri.
  • Aplicația obișnuită are un efect de remineralizare.

După cum spun stomatologii, Lakalyut Sensitive trebuie utilizat timp de 1-2 luni. Și, ar trebui să fie aplicată cu întreruperi, înlocuind pentru o vreme cu pasta de dinți obișnuită.

Extra sensibil

Are chiar mai mult efect terapeutic puternic. ea face ca smalțul dinților să fie mai puțin sensibil la contactul cu alimentele calde și reci. În farmacii, o puteți cumpăra pentru 270 de ruble. Acest agent conține nu numai ingrediente active standard, ci și acetat de stronțiu și clorură de calciu.

Descrierea pastei de dinti Extra SensibilAceste microelemente reduc sensibilitatea fibrelor nervoase. De obicei, după prima aplicare se pot vedea modificări. Potrivit multor oameni care au folosit pasta Extra Sensitive, acesta este cel mai eficient mijloc de a reduce sensibilitatea smalțului dinților.

Lakalut de bază

Se referă la mijloace pentru îngrijirea orală a efectelor complexe. Cu utilizarea regulată, aceasta reduce probabilitatea de focare de carii și în mod eficient îndepărtează tartrul. Acesta poate fi achiziționat la un preț de 170 de ruble. Acest produs este potrivit pentru utilizarea regulată. Conține un extract natural de curcumă, care are pronunțate proprietăți antiseptice, precum și arome naturale care îi dau gustul de coacăze sau ghimbir.

Lacalut Aktiv

Compoziția de paste Lacalut AktivAcest produs este recomandat de către producător. pentru tratamentul parodontitei, stomatitei, gingivitei. Lakalyut Active este indicat pentru boala gingiilor, ca urmare a utilizării sale reduce sângerarea acestora.

În plus, compoziția conține clorhexidină și lactat de aluminiu. Producătorul recomandă utilizarea pastei Active Lakalyut cu cursuri de câte 2-3 săptămâni fiecare. În farmacii paste Lakalyut Active pot fi cumpărate pentru 280 de ruble. Rezultatele pot fi observate după prima aplicare.

Laculut alb

Prezentat de producător pentru albirea blândă a smalțului. Este complet sigur și nu vă poate deteriora dinții. Acest lucru se explică prin lipsa abrazivelor de curățare și a peroxidului de hidrogen din compoziție. Cu aplicație obișnuită, ajută la îmbunătățirea smalțului, iar dinții sunt mai puternici.

Descrierea pastei albe LacalutEfectul se realizează datorită substanței hidroxiapatitei. În farmacii, acest produs poate fi achiziționat pentru 325 de ruble. Pentru a obține un efect terapeutic, se recomandă spălarea dinților cu pastă de dinți de două ori pe zi timp de 3 minute. Durata de utilizare a fondurilor este de o lună.

concluzie

Pasta de dinți Lakalyut este una dintre cele mai populare din țara noastră. Acest lucru poate fi explicat nu numai prin costul lor scăzut. Aceste paste sunt universale și protejează perfect dinții și gingiile de procesele inflamatorii care pot provoca boli periculoase. Până în prezent, producătorul oferă mai multe soiuri de paste de dinți Lacalut, printre care puteți găsi opțiuni pentru copii și adulți.

Această diviziune este făcută din întâmplare, la fel ca în orice vârstă trebuie să folosească o pastă cu o compoziție specifică, ținând seama de caracteristicile fiecărei categorii specifice de consumatori. De aceea, trebuie să se apropie foarte atent problema de alegere a Lakalyut pasta de dinti. În afară de faptul că ar trebui să studiem foarte atent descrierea, nu doare, precum și, consultați medicul stomatolog calificat cu privire la alegerea unei paste de dinți adecvate, care ajută la prevenirea dezvoltarea bolilor dentare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Remineralizarea dinților la domiciliu: indicațiiRemineralizarea dinților la domiciliu: indicații
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?
» » Pasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
© 2021 amigdas.com