amigdas.com

Butterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică speciei

Butterfly caracteristic amiralPe câmpurile și pajiștile, marginile pădurilor, există multe insecte absolut diferite. Cu toate acestea, un loc separat este ocupat de fluturi. Ele sunt luminoase, pline, luminoase și atât de diferite. Poate de aceea copii le place să le prindă atunci când flutură de la floare la floare.

Nu numai frumos în lume sunt aceste insecte. Ele au un număr de proprietăți utile. Și un număr mare de specii.

Fluturașii sunt zi și noapte. În total, există aproape 200 de mii de specii din aceste insecte. Acestea aparțin grupului Lepidoptera. Lucrul este că corpul lor mic este acoperit cu cântare.

Fluturașii diferă nu numai la specii, ci și în mărime, aripi, stil de viață și habitate.

De exemplu, fluturii de noapte își îndoaie aripile cu o casă și lumina zilei pe burtă. În plus, Lepidoptera, care sunt pohayut zi, de obicei, mai strălucitoare și colorate decât moliile de noapte. Și corpul zilei este mai gros.

Unul dintre ei este amiralul fluture. Această creatură minunată nu este fără motiv primită un astfel de nume. Deci, hai să aflăm mai multe despre acest Lepidoptera.

Cum arată fluturele amiral?

Dușmani ai fluturilorPentru prima dată descrierea acestui frumos fluture a fost scrisă de Karl Linnaeus. El a spus așa - " Vanessa atalanta ". Tradus în rusă, înseamnă "Vanessa Atalanta".

Dacă te întorci în zilele Greciei antice, a fost cunoscută prin mitologie vânătoarea Calydoniană. Recunoscut pentru faptul că vânătorul era foarte rapid. Nimeni nu a putut să-l prindă. Locuia în pădure. Ea a fost crescută și crescută de un urs.

Revenind la fluture, vreau să observ că sunt membri ai familiei Nifalid. Totul este unghiular, ca o floare de lămâi, multicolor, urticarie.

Cu toate acestea, amiralul este un croft. Dacă vorbim despre aripi, cele din față au o lungime între 26 și 35 de milimetri.

Un fluture luminos cu un nume atât de grav, "admiral", apare destul de des în locuri unde cresc pomii fructiferi. Amiralul nu poate lipsi de fluture. La urma urmei, nu a fost fără nici un motiv că a primit un astfel de nume. Este vorba de culoarea sa specifică.

Și așa, cum arată fluturele ca un amiral? Descrierea poate fi diferită, dar schema de culori este aceeași pentru întreaga specie:

 • Reproducerea amiralului fluturepe aripile din față și din spate au dungi roșii
 • Înapoi pe ele poți vedea negrele
 • aripile de culoare neagră
 • pe marginea frontală albă, ca în fotografie

De aici numele "amiral", pentru că acești fluturi au culoare, asemănător cu uniformele amiralului.

Dacă traduci "amiralul" de la turcă, sună ca "domnul mărilor". Totuși, acesta este doar un nume, deoarece aceste insecte nu trăiesc pe mare. Locul lor preferat de reședință sunt deschiderile și pădurile.

Cu toate acestea, aceste date au fost deja respinse de către cercetători. Deci, au ajuns la concluzia că aceste insecte zburătoare sunt încă într-un fel interconectate cu marea.

Ideea este că amiralul zboară din țările europene în țările africane într-o direcție și apoi în direcția opusă. Cu toate acestea, cercetătorii încă nu înțeleg modul în care aripile lor delicate și fragile pot depăși într-adevăr distanțe atât de mari. Este un lucru, păsările migratoare, care în toată viața lor câștigă această experiență. În plus, au capacitatea de a face acest lucru și aripi puternice. Prin urmare, nu toate fluturii ajung la destinația lor, mulți pur și simplu se despart de-a lungul drumului.

În orice moment aceste insecte au fost comparate cu amiralii, care a servit în Marina.

Aceste fluturi depășesc astfel de distanțe cu un motiv bun. Scopul principal este amânarea larvelor. De regulă, viața amiralilor continuă.

Un an mai târziu, tinerii pleacă înapoi. Și astfel de călători îndepărtați pot fi recunoscuți de aripile lor rupte. La urma urmei, este foarte greu să dai o astfel de călătorie.

În cazul în care fluture nu zboară departe, Pentru a trece peste iarnă, se mișcă în interiorul copacului și în crăpături.

Cu toate acestea, odată cu debutul sezonului cald, amiralii își părăsesc casele de odihnă și zboară pentru a încânta lumea cu culori luminoase.

Butterfly Amiral, descriere: habitat, reproducere

Butterfly Amiralul adoră pur și simplu zona, îngroșată dens cu astfel de ierburi, după cum urmează:

 • urzica
 • ciulin
 • hop

Unde locuiesc fluturii?Hidroizolațiile arată diferit. Ele au o culoare complet diferită. În fotografie, se vede că corpul ei este mai neagră, acoperit cu spini. Mai jos este o bandă galbenă de-a lungul întregii lungimi.

Aceste insecte sunt diurnale. Gama de aripi poate fi de la 6 milimetri la 35 de metri. Din partea din față a aripii superioare se vede un dinte și câteva urme cu picături.

Având un astfel de model de marmură, fluturele este perfect ascuns când trebuie să respire sau să mănânce.

Femei indivizi așezați un ou pe plantă de specii furajere. După un timp, apar omizi de la ei. Se dezvoltă din mai până în august.

Habitatul de omizi este frunze. Le dezactivează, făcându-le să arate ca niște tuburi.

Mănâncă cu frunze de plăcere de plante, cum ar fi hameiul, ciulinii și urzici. Din omidă, un pupa se întoarce cu susul în jos.

Întâlniți-vă aceste fluturi frumoase poate fi în vara - aceasta este din iunie până în septembrie. Uneori amânate până în octombrie.

habitate

Dacă vă uitați atent, fluturele amiralului poate fi întâlnit destul de des, cel mai important, pentru a ști cum arată. totuși încă mai există locuri preferate, cum ar fi:

 • Ce hrănește amiralul fluturecliring
 • domenii
 • malul râurilor
 • lacuri Beach
 • mărgini
 • în mediul urban
 • pădure
 • marginile pădurilor
 • copaci

Există, de asemenea, fluturi care se simt bine într-o zonă montană. În cazul în care munții - aceasta este nativ lor de origine, fără probleme pot zbura cu aproape 3 mii de metri, în timp ce au aripi fragile și grațioase.

Există fluturi pe insulele Oceanului Atlantic, în Africa, Guatemala și America. Această specie crește apoi în populație, apoi, dimpotrivă, scade.

Amiralii pot zbura din loc în loc, astfel încât în ​​același mediu cantitatea poate să scadă sau să crească.

De exemplu, amiralii scandinavi nu iarnă, dar migrează în țările mai calde, iar primele raze de primăvară se întorc înapoi.

De exemplu, în regiunea Smolensk, fluturele amiralului este listat în Cartea Roșie și este considerat o insectă rară. Mai devreme în Rusia, amiralii erau foarte rari, dar acum situația sa îmbunătățit în mod semnificativ, iar admiralii au devenit mult mai mulți.

Acum acești indivizi nu sunt pe punctul de a dispărea. Transformarea are loc în perioada iulie-august.

Nutriție și reproducere

În descrierea fluturii, amiralul ar trebui să vorbească despre stilul său de viață. Mâncare preferată din această specie - acest nectar floral, pe care amiralul îl bucură cu plăcere. Cu toate acestea, aceste feluri de mâncare preferate nu sunt limitate. Fluturașii mănâncă cu plăcere:

 • deșeuri de păsări
 • copac suc
 • putrezirea fructelor

Culoare fluturePentru aceasta, au o proboscis speciala cu care consuma mancare. Cu toate acestea, nu pot auzi gusturile. Ei simt labele lor. Deci, au un eșantion de mâncare. Pentru aceasta, ei devin labe pe ea.

Dar, omizi au o dieta complet diferita. Pentru aceasta folosesc frunze. Ei mănâncă urzici arzătoare și dioice, hamei și căprioare de diferite specii.

Prin urmare, frunzele pe care le îndoaie într-o omidă pentru omizi nu este doar un habitat temporar, ci și un hrana pentru animale. Fluturele amiral Caterpillar se dezvoltă în etape de aproximativ 7 zile. În acest moment, ea se face o apărare solidă. De exemplu, peste un an, sunt proiectate aproximativ două generații de fluturi amiral. Și aici, perioada vieții lor este mică. Ei trăiesc aproximativ șase luni și apoi ouă și mor.

amiralul fluture
Amiralul flutureAdăpost de habitatAspectul unui flutureAmploarea amiraluluiCaracteristicile flutului amiraluluiUnde fluturele trăiește amiralulAmestecul de fluture de culoareCum se multiplică fluturele cu amiralul
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dragonfly: o descriere a ceea ce se hrănește, unde doarme și cât de mult trăieșteDragonfly: o descriere a ceea ce se hrănește, unde doarme și cât de mult trăiește
Ce se hrănește cu lăcusta verde și de ce-i zboară?Ce se hrănește cu lăcusta verde și de ce-i zboară?
Cum să scapi de moliile de mâncare în bucătărieCum să scapi de moliile de mâncare în bucătărie
Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?
Câte fluturi au picioare. Numărul de picioareCâte fluturi au picioare. Numărul de picioare
Câți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilorCâți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilor
Specii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lumeSpecii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lume
Care sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeniCare sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeni
Aplicarea hârtiei colorate - "fluture"Aplicarea hârtiei colorate - "fluture"
Ce fluturi mănâncă în naturăCe fluturi mănâncă în natură
» » Butterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică speciei
© 2021 amigdas.com