amigdas.com

Prădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilor

Animalele sălbatice din AfricaAfrica poate fi probabil numit cel mai misterios și în același timp periculos continent de pe planetă. Savannah, câmpiile și pădurile tropicale sunt pline de multe surprize, pentru că un tur al turismului se poate aștepta la orice. Natura continentului african este chiar virgină în anumite locuri, unii oameni încă nu au pășit pe un pământ. A trăi într-un mediu natural a făcut ca animalele să fie instruite pentru a fi prudenți, prădătorii au învățat să fie rapizi și au perfecționat abilitatea camuflajului, victimele prădătorilor se pot ascunde cu mândrie și pot avea o reacție fulgere.

Raptorii din Africa

Pe continentul african la prădători este obișnuit să se facă referire nu numai la reprezentanții grațioși ai familiei pisicilor, ci și la crocodili, insecte otrăvitoare, șerpi și alte carnivore.

Raptorii din Africa - un grup special de animale, care sunt animale, al căror mod de viață nu are sens fără vânătoare. În hrană, prădătorii consumă carne. Există mai multe specii de prădători pe continentul african, aici sunt unele dintre ele:

  • prădătorii familiei de pisici;
  1. lei;
  2. gheparzi;
  3. leoparzi;
  • crocodili;
  • insecte otrăvitoare:
  1. tsetse fly;
  2. miere albă de miere;
  3. nomazi;
  4. sarut bug;

Descrierea detaliată a prădătorilor

Animalele animale de predare africaneLeul african nu pentru nimic, se cheamă regele fiarelor. Un prădător rafinat și puternic îngrijorează nu numai victimele potențiale, ci și respectul pentru colegii de triburi. Lionii sunt singurii proprietari ai unei haină de lux, mai mult decât un reprezentant al familiei pisicii de pisică. Acest prădător este complex armonios, are o putere remarcabilă și este capabil să vâneze singure mamifere mari, cum ar fi bivoli, zebre, antelope.

Regele fiarelor poate crește până la un metru, greutatea fluctuează în jur de 200 kg. Lionele sunt ușor mai mici, greutatea nu depășește 140-150 kg.

În mediul natural, leii preferă spații deschise, preferabil cu corpuri de apă din apropiere. Leul este extrem de leneș, cea mai mare parte a vieții sale el leagă, fără a număra acele momente în care este necesar să-și apere teritoriul. "Pranzul" este ocupat de leoași, ridică victima, iar leul vine mai târziu și alege cea mai bună carne. Leul însuși merge la vânătoare în caz de foame lungă.

ghepard pe nume cel mai rapid animal din lume. Timp de 3 secunde acest prădător al Africii se dezvoltă cu o viteză de până la 110 km. În aparență, acest prădător pare fragil, dar nu este. Ghepardii au o musculatură bine dezvoltată, corpul este ușor alungit și subțire. O caracteristică distinctivă a ghepardului este că atunci când mergi și alergi, ghearele ghepardului nu sunt trase înăuntru. De mult timp acest prădător este de aproximativ 1,5 m, greutatea nu depășește 70 kg. Acești prădători sălbatici trăiesc de aproximativ 20 de ani. Vine exclusiv în timpul zilei, iar noaptea nu merge pentru vânătoare.

Leopardul african are un schelet muscular bine dezvoltat, corpul este lung, usor aplatizat din lateral. Barbatul adult are o înălțime de 70 cm, cântărind aproximativ 60 kg, femelele cântăresc 20 kg mai puțin. Leoparzii sunt prin însăși natura lor unică, în turme nu se pierd. Spre deosebire de ghepardul leopard - prădător sălbatic de noapte, după-amiaza încearcă să nu vâneze. Se execută rapid, poate atinge viteze de până la 60 km. Teritoriul său trebuie marcat. Cu alte leoparzi, negocierile se desfășoară cu ajutorul mormăirii și a hohotei. Pe vânătoare se mișcă aproape fără zgomot, pasul este ușor și abia audibil.

Ce animale sălbatice trăiesc în Africacrocodili, care trăiesc în Africa, sunt considerate unul dintre cele mai mari reptile sălbatice. Sunt niște prădători imense care trăiesc în apă și pe uscat. Lungimea unui adult ajunge la aproximativ 5 metri, greutatea depășește deseori 500-700 kg. Se hrănesc în principal cu nevertebrate, persoane mari, pradă artiodactililor, care au venit la udare. Crocodilele sunt ținute în afară, prin natura lor sunt simple. În turmele mari sunt lovite numai în timpul sezonului de împerechere.

Tsetse zboară este considerat unul dintre cele mai periculoase insecte de pe Pământ. Mucarea acestui individ este capabilă să provoace unei persoane o boală numită trypanosomizare. Se hrănește numai cu sânge, conduce o viață de zi cu zi activă. Adulții sunt suficient de mari pentru a ajunge la o dimensiune de 1,5 cm.

Oamenii au fost porecliți African albine de albine albine ucigașe. Acești indivizi atacă pe oricine îndrăznește să se apropie de stup. Oamenii suferă de mușcături de acest tip de albine. În aparență - aceasta este o albină obișnuită, puțin mai mare decât de obicei. Acest tip de personaj este foarte agresiv și, de asemenea, răbdător. Dacă infractorul încearcă să se ascundă în apă, roiul albinelor va aștepta până când va ataca ultima și prima ocazie.

Nimadic furnicile diferă de cele obișnuite prin faptul că nu construiesc colonii, ci conduc un mod nomad de viață, care se deplasează de la un loc la altul. Insectele "marș" prin formare, care se pot întinde până la 15 m. Muscatura furnică este foarte periculoasă pentru oameni și animale, provocând alergii, ceea ce poate duce la moarte din cauza sufocării.

Saruta Bug este periculos mortal. Muscatura lui este capabila sa provoace boala Chagas. Vânătoarea în întuneric reacționează la respirația caldă a persoanei. O persoană nu poate simți o mușcătură într-un vis. După un timp, locul mușcăturii se umflă și se prăbușește. Mai târziu, penetrează în sânge, se extinde spre inimă și intestine cu sânge.

măsuri de precauție

Turiștii care au decis să viziteze Africa, este necesar să studieze continentul. Nu există recomandări clare privind protecția, iar experții recomandă în primul rând să efectueze toate vaccinările. Multe cazuri în care turistii prea curioși au mers pe jos numai în savană. Acest lucru nu se poate face categoric. Doar însoțiți de oameni special instruiți, în mașini private, puteți admira natura sălbatică a Africii.

Predatori, a căror habitat este sălbatică, sunt extrem de periculoși. Persoana pentru ei în primul rând - o sursă de pericol, iar pericolul trebuie eliminat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câți ani trăiesc elefanții și ce afectează durataCâți ani trăiesc elefanții și ce afectează durata
Cum arată usturoiul, habitatul acestuiaCum arată usturoiul, habitatul acestuia
Leul de animale: unde locuiește, alimentele și urmașiiLeul de animale: unde locuiește, alimentele și urmașii
Ce fac aricii în natură și ce mănâncă acasă?Ce fac aricii în natură și ce mănâncă acasă?
African struț. Descriere. Unde locuieste?African struț. Descriere. Unde locuieste?
Leopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportamentLeopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportament
Ce fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiescCe fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiesc
Un animal este un panter negru: unde locuiește și cum aratăUn animal este un panter negru: unde locuiește și cum arată
Afișarea Hyenic Wild Dog din AfricaAfișarea Hyenic Wild Dog din Africa
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
» » Prădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilor
© 2021 amigdas.com