amigdas.com

Albirea dintilor: avantajele si dezavantajele

Metode de albire a dințilorTermenul de "photobleaching" este cunoscut oricărei persoane care se gândește la albul propriului său zâmbet. Cea mai populara si cunoscuta metoda de albire a dintilor este Zoom-ul tehnologiei

. A fost popularizată în SUA, iar apoi această tehnică a fost împrăștiată în întreaga lume. Care este secretul popularității tehnicii Zoom? Cât de eficientă și sigură este această procedură?

Metoda de albire Zoom

Prin intermediul tehnologiei de înălbire Zoom, se utilizează geluri cu conținut ridicat de peroxid de hidrogen. Și, de asemenea, compoziția include peroxid de carbamidă. Pentru a face produsul activat, stomatologii folosesc o lampă specială. Gama sa este situată în zona ultraviolet.

 1. Când gelul este încălzit la temperatura dorită, ionii activi de oxigen încep să se distribuie din acesta.
 2. Ei au foarte mult adânc în fibrele țesăturii emali.
 3. Astfel, agenții de colorare sunt distruși.
 4. Drept urmare, dinții arată alb.

Este de albire pentru dinți?

Laser de albire dintiAceastă procedură nu va cauza nici un pericol pentru dinți, dacă se respectă toate regulile și procedurile de siguranță. Trebuie să ne amintim că este disponibilă o înălbire prin această tehnologie o dată la fiecare 6 luni. Whitening Zoom nu mai poate fi făcută. Înainte de a trece prin procedură, clientul trebuie examinat de un medic. Dacă se găsesc boli ale dinților sau gingiilor, trebuie mai întâi eliminate.

Dacă boala gingiilor este complicată, atunci procedura de albire a dinților va trebui amânată până când bolile vor fi eliminate. Cu câteva zile înainte de procedura de înălbire, trebuie făcută zoom curățarea profesională a smalțului din tartru și alte depozite.

Dacă efectuați procedurile de mai sus, gelul va penetra mai eficient fibrele smalțului. Acest lucru va ajuta la obținerea unui efect mai eficient de albire vizibilă. Funcția de înălbire Zoomul este scurt. De regulă, nu durează mai mult de 2 ore.

 1. Caracteristicile de albire;Înainte de începerea operației, medicul determină culoarea inițială a emailului conform rețelei Vita standardizate.
 2. Apoi, există o consultare cu clientul, despre care medicul află ce culoare vrea pacientul să obțină.
 3. Pentru a menține clientul în siguranță, înainte de procedura trebuie să vă protejați buzele și obrajii cu o cremă protectoare specială care ajută la prevenirea radiației ultraviolete de la radiații la nivelul celulelor pielii.
 4. Buzele clientului întărită de un refractor special.
 5. Pentru a proteja ochii de arsuri, se folosesc ochelari de protecție speciali.
 6. Pe conturul dinților se aplică o compoziție pregătită, care se întărește în aer.
 7. Acest lucru ajută la protejarea gumei de acțiunea gelului activ.

Pe 10 dinți de sus și 10 dinți inferiori, foto-gelul este aplicat de un strat neuniform, uniform. Acești 10 dinți vin în câmpul unui zâmbet. Alături de dinți, este amplasată o lumină zoom care este fixată pe un trepied. Se încadrează numai în zona de albire.

După 25 de minute, reziduurile de gel sunt îndepărtate de dentist, după care gelul este aplicat din nou. Astfel, operația de albire a dinților din zoom trece în trei cicluri. Când procedura este terminată, conservantul și gelul sunt îndepărtate. Apoi, o solutie speciala este distribuita pe dinti, ajuta la restabilirea dintilor si reduce probabilitatea unei sensibilitati ridicate.

Pro și contra de albire Zoom

Această schemă are o gamă largă de avantaje, datorită cărora se răspândește în întreaga lume. Tehnica de albire Zoom-ul are următoarele avantaje:

 1. Albirea dintilor-ZoomEmailul este albită pentru multe tonuri.
 2. Albirea are loc atunci când smalțul sa întunecat nu numai de consumul excesiv de cafea și de fumat, ci și de a lua antibiotice.
 3. Alte sisteme nu pot albi dinții așa cum se face prin metoda Zoom.
 4. Practica de albire permite dintilor de clarificare la 9-13 tone, restul sistemului nu poate.
 5. Dinții se înmoaie într-o perioadă scurtă de timp.

De obicei, albirea are loc în 60 de minute. Puteți să vă albiți dinții pentru o vizită. Eficiența durează 4 ani. Pe lângă plusurile de mai sus, albirea prin zoom are dezavantaje.

Deficiențele sistemului:

 1. Zoom albirea dintilorLa clienții individuali care efectuează albirea provoacă neplăceri și mici senzații dureroase.
 2. Se întâmplă datorită încălzirii dinților.
 3. Numai în timpul încălzirii, gelul începe să treacă adânc în țesut.
 4. Astfel, dinții sunt curățați de pete nedorite.
 5. Dacă gelul funcțional cade accidental pe gingii, atunci pacientul va simți efectul său agresiv.
 6. După operație, o persoană pentru câteva zile poate simți sensibilitatea ridicată a dinților la frig sau la temperaturi ridicate.
 7. Dacă procedura a fost efectuată incorect, atunci se obține rezultatul "albire". Se găsește în albul nenatural al smalțului.

Cine nu ar trebui să albească Zoom

Tehnologia prezentată a fost distribuită mai recent, este o tehnică modernă. Zoom Zoom nu se potrivește tuturor clienților. Tehnologia are propriile contraindicații, care sunt următoarele: persoanele sub 18 ani nu sunt albe.

Nu este permisă graviditatea și alăptarea să vă albeze dinții. În cazul în care clientul are o reacție alergică la elemente active de gel, atunci procedura este strict interzisă. Cu boli mentale și epileptice, procedura nu va fi efectuată. Dacă medicul dentist descoperă chipurile sau defectele smalțului, atunci refuză să efectueze înălbirea.

Cu carii netratate, albirea dinților nu poate fi efectuată cu un zoom. Dacă clientul are un reflex voma, procedura nu poate fi efectuată. Dacă o persoană a văzut o tulburare care este însoțită de creșterea fotosensibilității.

Procedura nu poate fi efectuată în cazul administrării de medicamente care măresc sensibilitatea persoanei la radiații ultraviolete.

Pentru medicamente care cresc sensibilitate la lumina ultravioleta, includ: Ibuprofen, Tetraciclină, contraceptive hormonale orale, Fenotizin. Dacă o persoană are o boală de melanom sau alte tumori maligne, operația nu poate fi efectuată.

Noi moduri de Zoom-3

Metodele anterioare de Zoom 1 și Zoom 2 nu au fost foarte diferite de celelalte sisteme de fotobleaching:

 1. Albirea cu tehnologia ZOOMÎn aceste tehnologii s-au utilizat geluri convenționale cu o mică concentrație de peroxid de hidrogen într-un raport de 35%.
 2. Luminarea Zoom 1 și Zoom 2 pot cauza deteriorarea emailului.
 3. Acidul intră în gel, a extras mineralele necesare din dinți.
 4. Astfel, dinții au fost distruși prematur.

Cel mai recent, o nouă modificare a gelului de albire a fost dezvoltată pe piața dentară, denumită Philips Zoom 3. Toate neajunsurile anterioare au fost furnizate pentru fabricarea acestei scheme. Claritatea Zoom 3 se realizează în condiții convenabile pentru client și la cel mai sigur nivel.

Care este principiul sistemului Zoom 3

Zoom 3 AlbireaAtunci când se efectuează înălbirea, se folosesc reactivi și echipamente de la un producător. Aceasta oferă cea mai mare combinație de componente între ele. Gelul conține componente care sunt activate atunci când una dintre lămpile cu zoom apare. Zoom.

Generația anterioară de înălbire, în care s-au folosit lămpi învechite, nu a putut albi dinții la nivelul cerut. În plus, trecutul tehnologia a avut un impact negativ pe smaltul dinților.

Echipamentul Zoom modern Philips are o durată scurtă de viață. Apoi, pe aparat este necesar să înlocuiți lampa cu raze ultraviolete. Aceasta oferă o garanție pentru eficacitatea și protecția pacienților. În sistemul modern de clarificare, Zoom 3 utilizează un gel care conține un conținut scăzut de peroxid de hidrogen.

Peroxidul este conținut în proporție de 25%. Astfel, rezultatul clarificării este vizibil și sigur. Gelul este stocat pe un sistem patentat cu două componente. Aceasta înseamnă că într-o singură seringă există peroxid de hidrogen într-un mediu acid, iar cealaltă seringă conține o componentă care "alcaliază" gelul. Atunci când un amestec de ambele seringi este aplicat pe smalțul dintelui, acesta nu dăunează dinților.

Înainte de operația pe dinți, se aplică un gel de protecție de protecție. La sfârșitul procedurii se aplică un gel de protecție și pentru smalțul dinților. Fosfatul de calciu amorf este inclus în compoziția unguentului de protecție. După aplicarea substanței, structura smalțul este complet restaurat.

Există o scădere a sensibilității atunci când consumați alimente calde sau reci. Pentru a preveni deteriorarea dinților, pacienții sunt sfătuiți să utilizeze gelul de relief în casă.

Whitening Zoom în condițiile de viață

Curățarea dinților în cabinetul medicului dentist este o procedură foarte costisitoare, nu toată lumea își poate permite acest lucru. Prin urmare, Philips Zoom a fabricat un produs care ajută la curățarea dinților în casă:

 1. Tehnologia ZOOM pentru albirea dintilorKitul de curățare la domiciliu include: un gel bicomponent și fosfat de calciu amorf.
 2. Sistemul de uz casnic are un preț mai accesibil.
 3. Într-un cadru intern, albirea dinților este confortabilă.
 4. Sistemul de curățenie la domiciliu are dezavantaje: în viața de zi cu zi este posibil să se ușureze dinții doar cu patru tonuri.
 5. Gelul trebuie utilizat în decurs de 2 luni.
 6. La domiciliu, nu puteți activa cu lumină, astfel încât efectul gelului este mai lent.
 7. Capul cu gel trebuie purtat câteva ore după-amiaza, pentru acest lucru se folosește gelul de Zi de Zi. Fie căpura va trebui să fie purtată pentru întreaga noapte - se numește Night White.
 8. La utilizarea la domiciliu, efectul utilizării unui gel progresiv durează până la 12 luni.

Cum să aveți grijă de dinți după operație

După operația din cabinetul stomatologic, o persoană trebuie să respecte anumite reguli ale casei. Ele sunt după cum urmează: acasă nu puteți consuma alimente fierbinți sau reci.

Și, de asemenea, trebuie să limitați consumul de alimente cu un conținut de acid supraevaluat. Când a fost efectuată procedura de clarificare, este mai bine să refuzați cafeaua, ceaiul puternic și fumatul.

După această procedură, Zoom trebuie să viziteze medicul dentist pentru a trata bolile emergente. Pentru a crește ndurata efectului de albire La domiciliu este necesar să se utilizeze paste de dinți de înaltă calitate, de asemenea, se recomandă utilizarea firelor.

Acestea vor ajuta la scăderea totală a alimentelor rămase. Astfel, este împiedicată depunerea plăcii, care strică culoarea smalțului.

Care este mai bine: lumina laser sau zoom?

Înainte de a vă decide o tehnică de albire a dinților, trebuie să comparați procedura de albire cu laser și Zoom:

 1. Tipuri de albire dintiDurata celor două proceduri este echivalentă.
 2. În ambele cazuri, procesul durează aproximativ 60 de minute.
 3. Când operația este efectuată, lampa de zoom afectează toți dinții la un moment dat.
 4. Un laser leagă fiecare dinte pe rând.
 5. Prin metoda de albire, ambele proceduri depind de datele naturale ale smalțului dinților clientului.
 6. Ambele proceduri sunt capabile de albirea dinților până la 12 tone conform standardizării Vita.

După operație, valoarea totală de zoom este de până la 5 ani. Luminozitatea cu laser asigură albitatea dinților până la 7 ani. Dacă nu respectați regulile de igienă, atunci după ambele proceduri timpul de expunere este redus semnificativ. La albire, măriți, dacă procedura este efectuată incorect, atunci smalțul se poate prăbuși. Laserul de albire este considerat mai sparing.

Nu are un efect traumatic asupra țesuturilor dentare. Cu lumina laser, dinții nu se încălzesc. După aceasta, smalțul este compactat. Acest lucru afectează în mod favorabil starea generală a dinților și a gingiilor.

Pacientul însuși trebuie să decidă ce metoda de albire va alege - laser sau Zoom. Sau poate, de albire se va face la domiciliu, care este mai convenabil și mai ieftin. Oricare dintre metodele descrise în articol este bună, deoarece echipamentele moderne vă protejează dinții și le împiedică să se prăbușească.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile proceduriiAlbirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
» » Albirea dintilor: avantajele si dezavantajele
© 2021 amigdas.com