amigdas.com

Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway

Pasta de dinti GLISTERGlister amway este o pastă de dinți americană care a intrat pe piața mondială acum câteva decenii. Mulți amanți, marca cunoscută, au început să achiziționeze mijloacele. Dar cât de eficient este pasta și care este compoziția acesteia și care este instrucțiunea pentru utilizarea acestui produs? Să încercăm să înțelegem detaliile.

Glister Amway Instrucțiune de aplicare: Descrierea, compoziția, avantajele și dezavantajele

O noutate printre pastele de dinti, care pot fi comandate doar din catalog - este glister amway. A apărut relativ recent dintr-o companie americană cunoscută. Producătorul asigură fiecăruia că acest instrument permite nu numai curățarea eficientă a cavității bucale a resturilor alimentare, ci și efectul antiinflamator și efectul de albire.

Ajutor publicitarMerită să clarificăm acest lucru o pastă de dinți de ajutor poate fi folosită numai de persoanele care au împlinit vârsta de șase ani. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece compoziția activă a pastei nu-i permite să se aplice la dinții de lapte care nu au devenit mai puternici. Paste de dinți este disponibilă în mai multe forme. Acei oameni care călătoresc mult sau care se află de multe ori pe călătorii lungi au primit un formular special sub forma unei copii reduse - o opțiune rutieră.

Glister amway: compoziție

Substanța activă, care face parte nu numai din pasta amvei, ci și restul - este o soluție de 0,1% fluorură de sodiu. Ingredientele inactive ale acestui remediu nu sunt, de asemenea, mult diferite de celelalte paste care pot fi achiziționate la un supermarket sau la o farmacie:

 • apă și sorbitol;
 • hidrură de dioxid de siliciu;
 • glicerol și propilenglicol;
 • laurii sulfat, care este utilizat nu numai în paste, dar și în șampoane;
 • xilitol și gumă de celuloză;
 • arome și PEG-8;
 • dioxid de titan și guma de xantină;
 • sodiu zaharină și metilparaben.

În plus, compoziția produsului include un colorant de culoare albastră la numărul unu și propilparaben.

Tuburile cu produsul sunt disponibile sub formă de 200 grame sau 150 de mililitri. Versiunea rutieră a substanțelor active conține 75 grame sau 50 mililitri.

Pasta de dinți de la producător

Pe tubul în sine, inclusiv descrierea, conține următoarele informații privind eficacitatea efectului asupra cavității orale și indicații:

 1. Scoaterea plăcii dinți din cafea, ceai, fumat sau alte alimente.
 2. Se recomandă utilizarea produsului sub formă de prevenire a bolii gingivale.
 3. Vă permite să vă periați eficient dinții și să le restaurați culoarea.
 4. Ajută la polizarea suprafeței dinților.
 5. Permite întărirea smalțului din cavitatea bucală.
 6. Ajută la restabilirea acidității.
 7. Ajută la stabilizare. Are un nivel crescut de spumare. Susține și întărește smalțul dinților.

Glister amway: indicații pentru utilizare în instrucțiuni

Mijloacele viermeiÎn descrierea Amway înseamnă că include diverse minerale, vitamine, elemente biochimice. Acestea vă permit să regenerați dentina, ceea ce este deosebit de important atunci când smaltul dinților este deteriorat.

În plus, producătorul asigură faptul că pasta asigură o protecție fiabilă împotriva cariilor dentare și altor deteriorări ale dinților timp de 36 de ore după curățarea cavității bucale. Și, de asemenea, lipiți combate efectiv împotriva prevenirii plăcii și a pietrei pe dinți. Destul de des, acesta poate fi utilizat în scopuri preventive.

Cu utilizarea regulată a Glister amway este posibil să se evite apariția defectelor mici, precum și a găurilor în interiorul dintelui. Glister are un efect de etanșare. În plus, ajută la lustruirea dinților și la garanții timp de treizeci și șase de ore suprafața perfectă a dinților. În plus, folosind un instrument unic, puteți avea un zâmbet radiant.

Curățitorul pentru cavitatea bucală are o proprietate vindecătoare. Se recomandă utilizarea acestuia pentru bolile existente, cum ar fi, cariilor, gingivitei, stomatitei sau parodontitei. În plus, utilizarea acestei paste ajută la îmbunătățirea memoriei, deoarece conține oligoelemente utile, care pot servi drept aditiv alimentar.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei pastă, conform producătorului, este Absența substanțelor abrazive. Astfel, periajul obișnuit al dinților cu ajutorul acestuia va ajuta la evitarea reducerii vederii și a absenței dezvoltării bolilor canceroase. Merită menționat faptul că, spre deosebire de alte produse de curățare, Amway are un caracter unic capacitatea de a curăța, restabili, înălbitor, și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra altor organe ale corpului uman.

Glister Amway: cum să aplici

Sănătatea dințilorGlister Amway, după cum descriu instrucțiunile sale, nu trebuie folosit până la vârsta de șase ani. Numai adulții cu molari se pot bucura de o ofertă exclusivă. Mulți experți, inclusiv dentiștii, nu disting nimic în această pastă. Să luăm în considerare tezele de bază ale stomatologilor cu privire la aplicarea pastei într-un glas de ambe:

 1. Compoziția lui Glister amway nu distinge acest remediu de celelalte. Este demn de remarcat faptul că nu există cunoștințe de bază despre chimie și biologie este greu de înțeles.
 2. Protecția dinților în decurs de treizeci și șase de ore nu poate apărea, deoarece acest lucru nu poate fi asigurat de niciun fel de paste, balsam, sau chiar de gumă de mestecat.
 3. Umplerea dinților nu poate reproduce pasta. Această procedură este efectuată numai de dentiști în timpul procedurii. Poate doar să satureze dinții cu calciu și să devină un fel de barieră.
 4. Eliminați neregularitățile, defectele cavității orale sunt imposibile fără intervenția dentistului.
 5. Coeficientul de abrazivitate al acestui produs este puțin peste media. Dar, din păcate, nu este posibil să existe o astfel de lipsă de ștergere.
 6. Utilizarea sa ca aditiv alimentar este categoric inacceptabilă datorită faptului că conține substanțe chimice. Prin urmare, nu poate influența organele de vedere sau nu stimulează memoria.
 7. Nu acordați atenție declarației din instrucțiunea conform căreia pasta de ameves poate rezista eficient la cancer. Acest slogan crește numai rentabilitatea întreprinderii, dar nu are un impact atât de eficient.

Pasta de dinți americană Glister amway este unul din mijloacele de îngrijire orală. Elimină placa dentară ca o lustruire mecanică. Instrucțiunile spun, de asemenea, că albirea dinților este mai eficientă decât alte paste. Dar, în prezent, concentrându-se pe componența fondurilor, Pentru a afirma despre superioritatea sa pe fondul altor mijloace de îngrijire, nu există motive.

Pasta de dințiÎn ciuda faptului că instrucțiunile spun despre utilizarea constantă a fondurilor, nu este recomandat să-l utilizați în mod regulat. Se compune din abrazivi, care reduc numai proprietățile protectoare ale dinților smalțului. Cu utilizarea regulată a acestui remediu într-o persoană absolut sănătoasă poate exista o sensibilitate crescuta a dintilor. În consecință, poate șterge complet smalțul, care nu pot fi restabilite. Dentiștii recomandă utilizarea acestui instrument nu mai mult de două ori pe săptămână.

Pasta de dinti amvei: ceea ce crede consumatorul

Recenzile consumatorilor de paste făcute în vierme sunt foarte diferite. Primii cred că acest miracol este un remediu care va salva nu numai cavitatea orală, ci întregul corp. Alții nu recomandă utilizarea remedierii din cauza inutilității sale. Merită subliniat următoarele aspecte:

 • mulți consumatori preferă gustul blând, moale și răcoritor al remedierii;
 • apariția formei de eliberare a remedierii plătește ochiul;
 • economia consumului de produse;
 • mulți consumatori după prima aplicare a pastei Amway au simțit netezimea smalțului dinților;
 • unii consumatori susțin că sensibilitatea smalțului dinților este redusă după utilizarea prelungită a pastă;
 • mulți sunt siguri că după aplicarea viermei, pasta Amway luminează tonul dinților - produsul are un efect bun de curățare de pe placă;
 • unii consumatori au avut o problemă cu sângerarea gingiilor.

Merită remarcat faptul că, în pofida unor recenzii pozitive, consumatorii s-au despărțit. Unii folosesc pasta pentru o perioadă lungă de timp și nu au probleme cu cavitatea bucală. Alții, dimpotrivă, fără probleme cu dinții, le-au cumpărat.

Dezavantajele sunt absența umplerii dinților și a gingiilor. Și, de asemenea, efect antiinflamator și vindecarea găurilor în dinți. În plus, utilizatorii se plâng lipsa mineralizării promise a smalțului dinților. Mulți sunt nemulțumiți de lipsa efectului și a prețului ridicat al produsului.

Pasta de dinti vierme Amway: rezultate

Periaj pe dințiAmway vierme, ca multe alte paste de dinți, conține în compoziția sa componente obișnuite. În majoritatea cazurilor, multe paste din categoria de preț inferioară au o compoziție identică cu viermele Amster. În plus, apărarea promisă timp de treizeci și șase de ore este un mit. Nu credeți această afirmație, este imposibil.

Un alt punct este absența umplerii dinților dureroși sau a părților lor. Paste de dinți poate satura doar emailul cu calciu și protejează împotriva diferitelor probleme de dezvoltare în cavitatea bucală. Dar capacitatea de a umple găurile sau de a acționa ca un agent vindecător nu are nici o pastă obișnuită.

Nu aveți încredere în instrucțiuni în sensul că pasta nu este abrazivă în raportul său. Abraziunea smalțului nu există deloc. Dar acest instrument poate fi în continuare clasificat ca albire. Prin urmare, unele elemente chimice pot fi totuși atribuite efectului de albire.

După ce ați citit instrucțiunile pentru aplicarea pastei Amway, este ușor să ghiciți că este făcută ilegal și are erori gramaticale. Astfel, consumatorul conchide că instrucțiunea a fost compusă de un amator, și nu de un medic profesionist.

Mulți stomatologi au declarat în repetate rânduri că nu există pastă recomandată în niciun fel. Pasta conține o serie de elemente chimice care pot avea un impact negativ asupra tractului gastro-intestinal. prin urmare Folosirea pastă ca aditiv alimentar nu este recomandată. Mai mult, instrucțiunile și descrierile se contrazic reciproc. Este de remarcat faptul că pasta nu este dăunătoare pentru curățarea dinților.

La viclenia vânzătorilor este lipsa ingredientelor abrazive din compoziție. Și aceasta nu trebuie să fie crezută. Astfel de aditivi sunt conținute în orice pastă, inclusiv în vierme. Ele sunt inerte și nu sunt absorbite în sânge. Prin urmare, asigurarea unei protecții suplimentare împotriva tuturor posibilelor boli grave este imposibilă în natură.

Aplicarea pastei de dintiGlister poate fi cumpărat numai de la reprezentantul oficial al Amway. În plus, poate fi comandat din catalog. Prețul unui tub mic este de cel puțin 200 de ruble. Este demn de remarcat faptul că un analog al pastei de dinți este elmintele oricărei alte tipuri de pastă. Ar trebui să conțină în compoziția sa toate componentele de lustruire abrazivă, cum ar fi dioxidul de titan și dioxidul de siliciu hidratat. În același timp, prețul pentru orice alt produs cu o compoziție identică nu va depăși 90 de ruble.

Aplicând o remedie amvei, producătorul recomandă zilnic de două ori pe zi. În același timp, accentul se pune pe faptul că Consumul zilnic de pastă nu ar trebui să fie mai mare de două mazăre. De asemenea, trebuie remarcat că acest remediu nu poate fi înghițit categoric.

Nu se știe dacă pasta de dinți nu va avea efect asupra dumneavoastră pozitiv sau negativ. Dar despre toate avantajele, dezavantajele, feedback-ul consumatorilor și opiniile dentiștilor, ar trebui să știți, înainte de a face o achiziție!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
Pasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producatorPasta de dinti `balsam de padure` - compozitie si producator
Pasta de dinți mexidol: o linie de mexidol și compozițiePasta de dinți mexidol: o linie de mexidol și compoziție
» » Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
© 2021 amigdas.com