amigdas.com

Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculin

Chirurgia plastica a frenului - cum functioneaza operatiaO căpăstru pe penis este un element care asigură funcționarea normală a sistemului reproducător. Este o folie longitudinală a pielii cu o elasticitate ridicată. Cureaua este situată în partea inferioară sub capul penisului și o conectează cu preputul. Odată cu debutul unei erecții, mânerul deschide capul. În fotografie, acest lucru este clar vizibil.

căpăstru este unul dintre domeniile cele mai sensibile a penisului. Stimularea ei contribuie la realizarea rapidă a orgasmului. Cu toate acestea, dacă acțiunea este excesiv de activă, mânerul se poate rupe.

La prima vedere, daunele sunt nesemnificative, dar datorită faptului că în interiorul lor sunt multe vase de sânge, o astfel de traumă cauzează sângerări severe.

Acest articol apare pe penis încă în curs de dezvoltare intrauterină. În unele cazuri, dezvoltarea sa poate fi anormală. În special, poate fi scurtat. O asemenea anomalie poate complica foarte mult viața sexuală.

Valoarea căpăstrui

principal funcția acestui element - eliberați capul penisului de la preput în timpul erecției. În același timp, nu asigură integritatea penisului, împiedicând carnea extremă să depășească măsura.

Ruptura frenului - cauze posibileO căpăstru este o sursă de plăcere pentru un bărbat. Prin stimularea sa, omul primește cea mai mare plăcere.

femei în timpul actului sexual trebuie să ne amintim că căpăstru se poate întinde sub impact intens, dar numai până la o anumită limită, după care se rupe. Prin urmare, trebuie să fii extrem de precaut în relația cu un membru al unui bărbat iubit.

Slăbiciune scurtă

Potrivit statisticilor, aproximativ 30% din toți bărbații pe teren are un frenum scurt. Se pare că trebuie să scăpăm de această problemă la o vârstă fragedă, dar acest lucru este imposibil deoarece copiii nu pot identifica probleme. Un om descoperă o problemă numai după primul contact sexual, când acest element se rupe. Trauma este însoțită de pierderi grele de sânge și durere severă.

Ar trebui menționat acest lucru scurt frenum pe genitalul masculin pot apărea din cauza diferitelor boli care sunt transferate de un bărbat. Pentru a defini o patologie similară este posibilă din următoarele motive:

 • În timpul unei erecții, capul este sub corpul penisului.
 • Capul cu o erecție este prea gol, iar omul este în durere.
 • Scleroza muschilor penisului este notată.
Clemă a elementului tată
Structura membrelor este preputul, căprioaraProbleme cu soluțiile de călărețiDe ce căldura sa inflamat și cum să o trateziProblema cu căpăstru de penis este diagnosticarea

Urechea poate fi scurtă, dar nu provoacă senzații dureroase în timpul sexului. Acesta nu este un motiv pentru a ignora problema. Faptul este că mai devreme sau mai târziu se va rupe oricum.

Ruptură a căpăstrui

În mod normal, asta element al organului sexual masculin Este invizibil și nu atrage atenția. Dar când este scurtat, un om poate avea următoarele probleme:

 • Ruptura mamara la barbati - metode de tratamentEjacularea prematură.
 • Curbura penisului.
 • Durerea în timpul sexului.
 • Ruptura țesuturilor.

Patologia se poate dezvolta treptat. Cel mai adesea asta apare în timpul adolescenței, când pielea de pe penis și corpurile cavernoase se dezvoltă la rate diferite. Apropo, astfel de patologii pot determina un adolescent să dezvolte complexe în ceea ce privește sexul.

De ce se sparge frânghia? Există mai multe motive:

 1. Uscăciunea membranelor mucoase ale vaginului partenerului.
 2. Procesul privării de virginitate.
 3. Sex prea activ.

Ruptura este periculoasă nu numai prin sângerarea durerii, ci și datorită probabilității mari de dezvoltare a procesului inflamator.

Din păcate, nu întotdeauna bărbații au posibilitatea de a obține rapid ajutor medical. Prin urmare, va fi util să știți despre auto-ajutor înainte de a contacta un medic.

Dacă apare o întrerupere, trebuie efectuate următoarele acțiuni:

 • Nu intră în panică nici măcar în caz de sângerări grave.
 • Încercați să opriți sângerarea cu degetele.
 • După oprirea sângerării, trebuie tratată rana cu peroxid de hidrogen.
 • Asigurați-vă că impuneți un bandaj neobligatoriu.
 • Cât mai curând posibil pentru a ajunge la medic.

Un decalaj puternic poate fi remediat cu ajutorul intervențiilor chirurgicale. Sub anestezie locală, se realizează plasticul căpăstrui. Nu trebuie să uităm că puteți scăpa de durere numai după ce ați căutat ajutor medical.

Scoaterea căpăstrui

procedură eliminarea acestui element de penis este recomandat pentru dezvoltarea fimozei. Un exemplu de astfel de patologie poate fi văzut în fotografie. O căpăstru nu este niciodată îndepărtată singură. Acesta este întotdeauna îndepărtat împreună cu preputul.

Îndepărtarea căpăstrui - de ce aveți nevoie de intervenție chirurgicalăMotivul pentru dezvoltarea fimozei poate fi diferit:

 • Relații sexuale grave.
 • Masturbare.
 • Slăbiciune scurtă.

Există o versiune hipertrofică a phimosis. ei numit încă proboscis. Deseori se dezvoltă la adolescenți cu un grad ridicat de obezitate. Motivul pentru fimoza proboscis este depunerea excesivă de fibre în zona pubiană. Circumcizia și îndepărtarea funiei vă permit să scăpați de fimoză în orice măsură. Este important ca o astfel de operație să fie efectuată numai de profesioniști.

În cazul în care medicul găsește un ciupit sau balanopoști, atunci îndepărtarea nu se efectuează. În schimb, o operație este efectuată pentru ao diseca.

Furie pe căpăstru

în cazul în care orice creștere a penisului trebuie să contactați imediat un profesionist medical. Numai un medic va putea găsi modul potrivit de a combate această patologie.

Aceste clădiri sunt periculoase deoarece sunt conservate pericol de degenerare într-o tumoare malignă. De fapt, din acest motiv este foarte important să diagnosticăm problema în timp și să scăpăm repede de ea.

Plicurile de pe mâner nu se manifestă niciodată singure. Apariția apare din următoarele motive:

 • Sex fără prezervativ.
 • Sex oral.
 • Plăcile de pe căpăstru - motivele aparițieiPosibile infecții la baie sau la piscină.
 • Lenjerie incomodă.

Așa patologia penisului provoacă fisuri și leziuni. Cu toate acestea, dacă se oferă ajutor imediat după apariția simptomelor primare, atunci va fi posibil să se evite un efect negativ.

Cu astfel de creșteri, puteți face față următoarelor metode de tratament:

 • Tratamentul cu laser.
 • Iradierea.
 • Cryotreatment.
 • Cauterizarea cu substanțe chimice.

Nu încercați pentru a face față cu o astfel de patologie. Auto-medicația poate duce la efectul opus: creșterile vor deforma capul membrului tată. Va fi foarte dificil să scăpați de ele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Inflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratamentInflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratament
Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Ridică-te și înălță-te pentru un cal, călcă cu mâinile taleRidică-te și înălță-te pentru un cal, călcă cu mâinile tale
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Boala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografiiBoala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografii
Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculinTotul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
Fimoza la băieți: tratament la domiciliuFimoza la băieți: tratament la domiciliu
Cauze de alb pe penisul glansului la bărbațiCauze de alb pe penisul glansului la bărbați
» » Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculin
© 2021 amigdas.com