amigdas.com

Cauze de alb pe penisul glansului la bărbați

Acoperire albă pe penis - cauze posibileProblemele asociate cu organele sexuale, aproape întotdeauna determină oamenilor un sentiment mixt - ciudățenie și anxietate. Probabil fiecare al doilea om a intrat într-o situație (mai ales în tinerețe), când a observat apariția unui raid alb pe capul penisului. Este întotdeauna un semn al bolii?

Igiena genitală la bărbați

Acoperire albă pe capul elementului tată - fotografieÎn 90% din cazuri - nu. Dar nu trebuie să vă relaxați, chiar dacă motivul pentru apariția precipitațiilor albe este acumularea de lubrifiant natural (smegmy) produs de glande situate în țesuturile preputului. Glandele, în special sunt active în timpul pubertății, când un băiat se transformă într-un bărbat. Apariția unui raid de la descărcarea pe capul penisului, în acest caz, indică o nerespectare elementară a regulilor de igienă personală. Părinții ar trebui avertizați asupra acestei dezvoltări, dezvoltând conversații.

Plaque smegma pe capul penisului nu numai că provoacă un miros rău, ci este un mediu fertil pentru dezvoltarea agenților patogeni. Agenții patogeni de boli, care penetrează în capacele organelor genitale și în corp, prin canalul urinar, pot aduce daune ireparabile sănătății.

Ce trebuie să faceți când apare o placă albă pe penis

Efes în bărbați - manifestăriProblemele sunt ușor de evitat. Destul, una, și cu o activitate specială de secreții, de două ori pe zi spală penisul cu apă, folosind săpun de uz casnic sau moale. Se întâmplă că, din motive obiective, procedurile de apă nu sunt posibile. Într-o situație similară, trebuie să folosiți șervețele bactericide umede, îndepărtând cu atenție secrețiile de secret alb de la cap și de sub capul penisului.

Cu toate acestea, descărcarea albă și acoperirea albă pe penis nu au întotdeauna o cauză atât de inofensivă și ușor de eliminat.

Acoperirea albă pe cap la bărbați poate fi un semn al unei boli fungice

Foarte similar simptomatologia însoțește boala candidoza balanoposthită. În rândul femeilor, o afecțiune similară, asociată și cu organele genitale, este mai răspândită și are numele obișnuit - "aftis". Agentul cauzal al "mielului" este natural prezent în corpul uman, în gură și în intestine, la femei și în vagin.

Iată câteva motive care pot provoca o boală la bărbați:

 • lipsa igienei organelor genitale;
 • auto-medicamente, cu utilizarea antibioticelor, pentru o perioadă lungă de timp;
 • incapacitatea de a deschide capul unui membru (fimoza);
 • diabet zaharat;
 • Placa albă și roșeața penisului - simptome ale prezenței boliilipsa de secreție a glandei timusului;
 • slăbirea sistemului imunitar;
 • stres fizic și psihologic prelungit,
 • Sex neprotejat cu un partener, o "aftere" bolnava.

În ultimul caz, după actul sexual, partenerul poate detecta apariția pe membru a excretelor crăpături albe. Posibilitatea de infectare a unui bărbat prin contact sexual depinde direct de capacitățile imune ale corpului său. Cu o imunitate puternică, boala poate să nu apară, chiar și după apariția simptomelor primare, limitată la apariția unei mici mancarimi în zona genitală.

Simptomele balanopoștitei și posibilele complicații

Primele semne ale balanopoștii candidozi la bărbați, extern foarte asemănătoare Imaginea grupului din capul termenului de descărcare de gestiune este smigm. În fotografie puteți vedea în ambele cazuri apariția organelor genitale masculine. În primele zile, "bătălia" de sex masculin își amintește de sine, doar o ușoară senzație de mâncărime și o senzație de arsură în uretra. Există disconfort în timpul urinării și al actului sexual. Ganglionii limfatici din regiunea inghinala sunt extinse. Există hipertrofie a venelor capului penisului, inflamație și peeling.

Acoperire albă pe capul penisului
Peletele albe pe penisul masculin - o boală sau nu?Placa pe capul penisului - bobine albeChlamydia pe penis - diagnostic și tratamentBalanita nespecifica - metode de tratament

Dacă tratamentul nu începe la timp, atunci balanopostita devine cronică și promovează dezvoltarea altor boli asociate cu sistemul genito-urinar, inclusiv prostatita. In plus, boala reduce semnificativ rezistenta imunitara a organismului la orice boala.

Tratamentul balanopoștilor

Ce este balanoposthita și cum să o trateziDe obicei, tratamentul "aftelelor" la bărbați se efectuează într-un complex. În primul rând, asta este igienă pentru organele sexuale - îndepărtarea tuturor secrețiilor și utilizarea tăvilor cu o soluție slabă de "mangan". În al doilea rând, tratamentul capului și al întregului penis cu unguente speciale care suprimă activitatea fungică. Și în al treilea rând, aportul orală de medicamente speciale. Unguentele și medicamentele pentru administrare orală sunt selectate luând în considerare gradul de neglijență și severitatea bolii. De aceea ar trebui să contactați cu siguranță un specialist care va prescrie tratamentul ținând cont de toate caracteristicile individuale.

Cu fimoza concomitentă, tratamentul poate include intervenție chirurgicală. În cazurile în care partea inferioară a prepuțului crește până la capul penisului sau atunci când capul este închis, se strânge, formând un "proboscis", agenții terapeutici sunt neputincioși. Alocările, acumulate în "punga" formată, creează un mediu favorabil pentru propagarea agentului fungic-cauzator al bolii.

Alte afecțiuni, cu prezența de descărcare albă pe capul penisului

alb raid pe capul penisului și apariția secrețiilor din uretra, pot indica boli precum gonoreea, chlamydia, sifilisul și prostatita acută.

 1. gonoree transmisă sexual și manifestată simptomatic după două sau trei zile. Există senzații dureroase la urinare. Din tractul urinar apar descărcări purulente de alb. Cu mișcare activă, secreția se încadrează pe capul penisului și formează o acoperire albă uscată sau cântare albe.
 2. Chlamydia la bărbați - metode de tratamentchlamydia continuă cu simptome mai scurte, dar similare. Alocațiile nu sunt la fel de abundente ca în cazul gonoreei, dar pe penisul glancului, mai aproape de canalul canalului, se formează o placă albă, scalabilă, asemănătoare cu matreata.
 3. Pentru sifilis, aspectul caracteristic pe capul unui membru al unei compacții nedureroase, formă rotunjită și acoperire albă pe bază. Astfel de manifestări sunt caracteristice pentru prima etapă a bolii în curs de desfășurare. Aceste simptome sunt temporare, însă dispariția lor nu indică o vindecare, ci doar trecerea bolii într-o altă etapă.

Cu inflamația acută a prostatei, apare purulența albului din uretra, care poate conține incluziuni ale sângelui. Senzațiile dureroase sunt localizate în zona inghinală, scrot și sunt date regiunii lombare.

Cum să evitați bolile cu transmitere sexuală

Măsuri preventive, pentru prevenirea bolilor venerice infecțioase:

 • constanta in relatiile sexuale;
 • utilizarea prezervativelor;
 • Metode de prevenire a bolilor cu transmitere sexualăigiena genitalelor.

Boala cu prostatită acută poate fi, de asemenea, o consecință a schimbărilor frecvente ale partenerilor sexuali, ca reacție a organismului la schimbările microflorei vaginale a partenerului unei femei, chiar dacă este complet sănătoasă.

Ce ar trebui să fac dacă găsesc descărcare albă pe capul penisului?

 1. Aflați cauza excreției. Pe baza informațiilor obținute, efectuați autodiagnosticarea și efectuați proceduri de igienă pe organele genitale.
 2. În cazul unor semne care, împreună cu o atingere albă și secreții, indică prezența unei boli grave, consultați imediat un medic.
 3. Placa pe penisul alb - diagnosticPunctual efectuați procedurile și luați medicamente prescrise de un specialist.
 4. Abțineți de la tratamentul sexual.
 5. Refuzați să beți alcool.
 6. Dacă este necesar, pentru a limita dieta. De fapt, atunci când se tratează o varietate de boli ale tractului urogenital, este necesar să se excludă din meniu alimente acide, sărate și drojdii.

Concluzia generală

Acoperire albă pe cap la bărbați, orice descărcare din uretra Este un semnal de pericol care nu trebuie neglijat. Este necesar să învingeți rușinea falsă și să căutați imediat ajutorul unui specialist. Toate bolile considerate afectează nu numai activitatea sexuală a bărbatului, ci și calitatea întregii vieți. În cazuri rare, lăsate fără atenție și tratament, o acoperire albă inofensivă se poate transforma într-un garnet alb, adică un rezultat fatal. Trebuie reamintit faptul că o intervenție medicală rapid diagnosticată și promptă va împiedica dezvoltarea bolii și posibile consecințe fatale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pupulele perle: de ce apar oamenii?Pupulele perle: de ce apar oamenii?
Cum se spală sub robinet un băiețel nou-născutCum se spală sub robinet un băiețel nou-născut
Inflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratamentInflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratament
Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Boala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografiiBoala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografii
Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculinTotul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
» » Cauze de alb pe penisul glansului la bărbați
© 2021 amigdas.com