amigdas.com

Care este visul unui leu în visuri?

Interpretarea unui vis despre un leu

Somnul - o stare a psihicului uman, caracterizată prin deconectarea sa de la percepția senzorială a lumii exterioare. Cu alte cuvinte, este o stare în care o persoană comunică cu lumea subtilă. Există două faze ale somnului: lent și rapid. În timpul unei scăderi lente a tonusului muscular, încetinind respirația și ritmul inimii. În timpul postului există o înțepătură a ochilor, a mușchilor feței și a membrelor.

În procesul de somn, aceste faze se alternează. Faza de somn rapid este de 20% și în timpul ei o persoană vede visele.

Visele sunt reprezentări care apar la om în principal în timpul fazei rapide a somnului. Într-un alt mod, visele sunt instrumentul prin care o lume superioară invizibilă încearcă să ne transmită informația noastră, deci chiar și știința, cum ar fi psihologia, se ocupă de studiul somnului și a viselor.

Două feluri de vise

De ce o femeie visează la un leuDe obicei, visele sunt împărțite în două tipuri: profetice și alegorice. Profetice sunt vise care se împlinesc în forma în care au fost văzute în vis. De exemplu, în Biblie, Iosif avea un vis în care un înger a venit la el de la Dumnezeu și a ordonat să-l ia pe Isus și Maria și să meargă în Egipt pentru a fi mântuit de regele Irod. A doua zi, Joseph și-a luat familia și a mers în Egipt și, astfel, a fost salvat. Irod a ordonat executarea tuturor copiilor la Betleem la vârsta de doi ani.

Alegoricul sunt vise care nu se împlinesc așa cum au visat și au o formă alegorică. Pentru interpretarea lor, sunt necesare persoane care au cunoștințe și experiență în interpretarea viselor.

Iată un alt exemplu din Biblia din Geneza. În vremea când Iosif (fiul lui Iacov) era în Egipt, Faraon avea un vis. În viziune, i-au apărut șapte vaci grase, care au ieșit din râu până la țărm. Apoi au ieșit șapte vaci subțiri și bătut și au mâncat șapte oameni grași. Dimineața, Faraon sa trezit și nu a putut să-și dea seama ce înseamnă acest vis. El a chemat pe înțelepți, dar nici ei nu au putut să o rezolve. Dar apoi l-au adus pe Iosif și el mi-a explicat asta șapte vaci grase - șapte ani de abundență și șapte vaci slabi sunt șapte ani de foamete, așa că trebuie să faci bani în alimente în șapte ani de abundență, apoi să fii salvat de foame și în curând sa întâmplat.

Simbolismul viselor. Care este visul leului despre o femeie?

  • simboluri ale animalelor în visele noastre
  • leu și leoaică în visele unei femei

De la apariția omului pe pământ, viața lui este strâns legată de viața animalelor. Începe unii dintre ei să îmblânzească și să-și facă animalele de casă și protectorii vetrei sale. În timp, unele animale devin totemice ("totem" înseamnă genuri) patroni și un mijloc de cult în cultura diferitelor popoare.

Dacă ne întoarcem la mitologie, vom vedea asta în Egiptul antic, în timpul Faraonilor, oamenii se închinau unor zei care aveau corpuri umane și capete de animale. Conform legendei, atunci când chiar și egiptenii nu au știut cum să cultive câmpurile, creșterea animalelor, și în contradicție cu unul pe altul, regele Egiptului, Osiris a căutat ajutorul înțelepciunii zeului Thoth (cifrele acelor timpuri el a fost reprezentat cu un cap ibis păsări) și a predat scris de oameni, astronomie , matematică și legi.

Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că astrologii și astronomii străini au găsit asemănarea în aranjarea stelelor pe cer și apariția animalelor și au însușit majoritatea constelațiilor lor, cum ar fi Big Dipper și altele.

În zilele noastre, imaginile animalelor pe blazoanele unor țări, precum și cultul unor animale din diferite țări, sunt pur și simplu simbolice și ne atrag atenția datorită calităților lor.

Un urs este un simbol al Rusiei. ea personifică natura și puterea bună. El este, de asemenea, un talisman și protector al casei de la oameni răi și hoți. Este, de asemenea, un simbol al ceva nou, deoarece ursul din primavara vine din hibernare si incepe o viata noua.

Un urs polar în vise înseamnă prietenie, câștig, mirele și că sunteți iubiți. Ursul urs este un adversar puternic și hotărât. Pentru a învinge ursul într-un vis înseamnă că vei câștiga peste inamic, dacă, dimpotrivă, adversarul este peste tine.

Vulturul este un simbol al Germaniei. El reprezintă vechii zei egipteni ai soarelui. Aceasta este mândrie, eliberare, victorie, putere, putere. Vulturul cu două capete este putere și putere dublată.

Interpretarea somnului despre leiiDacă visezi vulturul se plimba pe cer, atunci înseamnă scopurile și beneficiile pe care le veți aduce în viitorul apropiat. Dacă zburați pe vultur, înseamnă că călătoriți. Vulturul, ucis de tine într-un vis, la o aproximare rapidă a beneficiilor dorite și vulturul, ucis de cineva, dimpotrivă, pierderii tuturor beneficiilor dorite.

Vulturul chel este un simbol al Americii. El exprimă frumusețea, măreția, apoteoza, originea regală, independența, eliberarea și libertatea, împreună cu un alt simbol american al Statuiei Libertății.

Vulturul, purtând labele victimei, înseamnă patronajul pentru dvs. o persoană influentă. Dacă vulturul urmărește iepurele, înseamnă o amenințare din partea unei persoane influente. Pentru a vedea un vultur rănit sau ucis portends probleme într-o carieră și pierderea de bogăție materială.

Panda este simbolul Chinei. El își exprimă bunătatea, liniștea, încrederea și generozitatea, astfel încât în ​​1961 imaginea sa a devenit logoul Fondului Mondial de Sălbatic.

Văzând o pandă în vise, vă propune o schimbare a vieții spre bine. Poate că în curând vă veți întâlni cu o persoană drăguță. Pentru ca un bărbat să vadă un panda într-un vis promite o întâlnire cu un iubit, pentru o femeie o ofertă serioasă de la un fan. Dacă visezi la o panda înspăimântată sau moartă, atunci anunță un eșec în viață.

Leul este un simbol al Angliei. El exprimă curaj, curaj, nobilitate, putere și mândrie, pentru care este numit regele fiarelor. O figurină a unui leu aduce sănătate, succes și bogăție. Simbolul unei leoașe este maternitatea, grija și dragostea.

Pentru a vedea un leu într-un vis înseamnă bogăție, promovare, recompensă. Dacă cineva visează că are urechi de leu, atunci trebuie să fii păzit de înșelăciune de la invidiații săi. Lupta într-un vis cu un leu și câștig înseamnă să câștigi un rival în viață și în caz de pierdere, înfrângere. A călări un leu pe călătoresc înseamnă patronajul unui nobil. Dacă mâncați carne de leu într-un vis sau găsiți orice parte a corpului unui leu, înseamnă că în curând veți deveni bogați.

Lionele în visele unei femei

O femeie vede un leu într-un visDeci, leul este simbol al masculinității și bogăției. Pentru ca o femeie să vadă un leu într-un vis înseamnă că în viață va avea un iubitor frumos și bogat care o va proteja și o va proteja. Un leu care roagă ușor promite succesul în treburile domestice sau în dragoste pentru sexul feminin. Dacă un leu vine împreună cu un alt leu sau un tigru, aceasta indică o sexualitate ridicată a unei femei, pe care un om nu o poate satisface și trebuie să aștepți o aventură de dragoste.

Daca prădători nu sunt agresivi și să se joace unele cu altele, se subliniază faptul că o femeie îi place sexul dur atunci când partenerul ei ia cu forța, iar dacă prădători vâna și prada lacrimă, femela este gata de a iubi experimentarea și în curând o șansă de a prezenta.

Când o femeie visează la pielea unui leu, promite întâlnire cu un om bogat și puternic și probabilitatea încheierii unei căsătorii cu el în viitor pe baza calculului.

Apariția într-un vis a unui leu și a unei leoașe prefigurează căsătoria timpurie a unei femei și, dacă un astfel de vis este o femeie căsătorită, atunci ea își prezice căsnicia lungă și puternică.

Aspectul leului, împreună cu perechea leului, mărturisește că o femeie ar trebui să aibă copii. Un astfel de vis ar trebui să împingă femeia pe calea maternității și să câștige o vatră de familie, deoarece copiii îi vor da încredere în sine și un scop în viață.

Când o femeie visează la o leoaică, înseamnă un rival în viață. Este necesar analizați comportamentul leoaicei, Pentru a afla cu ce rival să se ocupe în viața reală. Dacă ați câștigat o victorie într-un duel cu ea sau ea este în cușcă, atunci nu este necesar să se teamă de, dar dacă este setat agresiv, arunca la tine și încearcă să muște, chiar și în viață trebuie să fie acțiuni de alertă și adecvate.

Dacă visezi un leu care te atacă, atunci acesta este un semn că trebuie să aștepți ca un bărbat să ia acțiuni sau comportamente negative. Dacă în viață aveți probleme cu un om, trebuie să analizați motivele acestui comportament și să încercați să le rezolvați împreună.

Cum să înveți să înțelegi visele?

  • sfaturi pentru "capturarea" viselor
  • managementul viselor

Și, în concluzie, aș vrea împărtășiți câteva sfaturi, care vă va ajuta în rezolvarea misterului visului:

  • Ce a visat leul?după trezire, este necesar să se înregistreze cu exactitate și în detaliu, văzute într-un vis, astfel încât ulterior să poată fi ușor explicat
  • Nu vă fie frică de vise teribile, pentru că ele pot fi un predicator al evenimentelor bune
  • pentru a vă aminti mai bine visele, trebuie să schimbați capul patului în fiecare săptămână în partea laterală unde erau picioarele
  • Odată văzut, visul nu este întotdeauna împlinit, deci acordați atenție viselor care se repetă de mai multe ori

Unii oameni spun că nu văd vise, dar asta nu este cu adevărat adevărat. doar ei nu-și amintesc de ei, dar nu-mi amintesc, ei nu analizează și nu scriu. Dar, la urma urmei, visele ne pot spune multe despre viitorul nostru, ne pot avertiza despre problemele iminente, visurile pot chiar invata sa gestioneze si sa invatam in ele lucruri utile pentru noi.

În procesul de cercetare, oamenii de știință au stabilit că fiecare persoană are în jur de cinci vise pe noapte în faza de somn rapidă, iar la trezire, toate imaginile visului sunt șterse.

Pentru ca visele să nu poată fi șterse în momentul trezirii, trebuie să încercăm să înțelegem și să experimentăm acest moment de tranziție de la somn la veghe. Este doar necesar să continuăm să rămânem în pat pentru o vreme și să urmărim călcările somnului dintr-o imagine care se desfășoară în memorie și apoi sta și scrie într-un notebook.

Gestionarea viselor noastre

Să viseze un leu mareO metodă similară este folosită în formarea managementului viselor, cu singura diferență că aici, pentru o tranziție informată la somn, se folosește o "ancoră", adică un semnal condiționat care ajută la intrarea în somn conștient. De exemplu, vă puneți mâna pe cap și instruiți-vă că la intrarea în somn mâna ar trebui să revină la poziția inițială și, astfel, acest semnal servește ca o intrare conștientă în vis.

Lumea de vis este misterioasă și cognitivă pentru fiecare persoană, deci este logic să învățați să explorați și să interpretați vise în primul rând pentru a vă cunoaște mai bine și a descoperi lumea fără limite a conștiinței voastre interioare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Vise de sâmbătă până duminică: ce înseamnă și despre ce visează?Vise de sâmbătă până duminică: ce înseamnă și despre ce visează?
Ce este visul profetic, semnificația luiCe este visul profetic, semnificația lui
De ce pot visa aceiași oameni?De ce pot visa aceiași oameni?
Ce înseamnă vise, filmat de luni până marțiCe înseamnă vise, filmat de luni până marți
Cum să tratăți somnul de joi până vineri, va deveni realitate?Cum să tratăți somnul de joi până vineri, va deveni realitate?
Fugiți într-un vis de la cineva în situații diferiteFugiți într-un vis de la cineva în situații diferite
Care este înălțimea visului?Care este înălțimea visului?
Ce visat om inecat sau femeie inecataCe visat om inecat sau femeie inecata
Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?
Ce vise aveți în visuriCe vise aveți în visuri
» » Care este visul unui leu în visuri?
© 2021 amigdas.com