amigdas.com

Libido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățească

Barbatul libidouluiLibidoul este o dorință sexuală, atracția unui bărbat față de o femeie. În primul rând trebuie să înțelegeți de ce libidoul unui bărbat scade în organism și să determinați ce cauze îl afectează. Cel mai eficient mod de a crește libidoul la bărbați este, în primul rând, dieta zilnică.

Medicamente pentru creșterea libidoului la bărbați

Există medicamente pentru creșterea libidoului la bărbați, la orice vârstă. Majoritatea oamenilor încep să utilizeze hormoni sau, mai exact, steroizi. Aceste preparate pot fi fabricate sub formă de plasture, injecții, tablete. Dar aceste fonduri au contraindicații și nu este de dorit să folosiți aceste preparate fără numirea medicului.

Medicamente care cresc cantitatea de testosteron:

 • fiole "Testanat", "Nebido";
 • tablete "Metiltestosteron";
 • preparate din plante "Tribestan";
 • capsule cu extract de ierburi "Testogenon".

Potența sau libidoul?

Nivelul libidoului la bărbațiPuterea și libidoul sunt absolut două concepte diferite. Potența joacă un rol important în bărbați și face posibil să se facă sex. Libidoul este o dorință sexuală, o atracție sexuală pe care un bărbat o simte pentru o femeie. Libidoul și potența sunt strâns legate.

Testosteronul este responsabil pentru instinctul sexual în timpul maturării și totul va depinde de cantitatea în organism. Când cantitatea de testosteron este mare, atunci dorința sexuală va fi mai pronunțată, iar atunci când nivelul este scăzut, semnele de atracție sunt reduse.

Tulburări hormonale - bolile glandei tiroide, diabetul zaharat, precum și traumele testiculelor și organelor genitale, sunt, de asemenea, cauza potenței slabe și libidoului scăzut.

Cauzele libidoului de sex masculin scazut

psihologie

Deteriorarea libidoului este afectată de diferiți factori psihologici, probleme la locul de muncă, stres, oboseală, oboseală, scandaluri frecvente. Nu este necesar să vă salvați emoții și nemulțumiri rele. Toate problemele la locul de muncă trebuie lăsate în afara casei, trebuie să puteți distrage atenția de la negativ și să vă relaxați. Uneori trebuie să iei un weekend, să mergi în vacanță. Dacă lucrarea nu vă permite să vă concentrați asupra unei femei și să interferați cu atracția sexuală, dar să vă ocupați tot timpul, atunci aveți nevoie de schimbați această funcție. Sănătatea sexuală este mult mai importantă decât o astfel de muncă care oferă numai probleme și stres. Trebuie să învățați cum să rezolvați problemele pe măsură ce acestea vin, mai degrabă decât să le acumulați în tine.

Nivel insuficient de testosteron

Cauzele scăderii dorinței sexualePrincipalul motiv pentru scăderea cantității de testosteron la un bărbat este asociat cu schimbările legate de vârstă. La momentul pubertății, testosteronul este eliberat în cantitatea potrivită. Din acest motiv, libidoul este mai pronunțat la o vârstă fragedă. Sinteza testosteronului după 25 de ani este redusă și în 40-50 de ani există deja o lipsă a acestui hormon.

Testosteronul poate scădea, de asemenea, din cauza alimentației nesănătoase, în cazul în care dieta nu conține vitamine responsabile pentru nivelul hormonului sexual din organism. Greutatea în exces este un efect negativ asupra sintezei testosteronului. În timpul greutății în exces, testosteronul este suprimat în organism și se formează mai mulți hormoni feminini.

Consumul de alcool reduce de asemenea testosteronul. Dacă nu există suficientă activitate fizică, atunci hormonul masculin din organism începe să scadă. Prin urmare, trebuie să faceți exerciții fizice zilnice.

Oboseală și lipsă de somn

Principalele cauze ale oboselii:

 • Subliniază care sunt asociate cu munca. Se întâmplă că la locul de muncă există multe probleme, situații stresante. Persoana se închide, începe să se scufunde complet în această rutină și încetează să mai simtă o atracție sexuală față de o femeie. Toate gândurile lui sunt doar despre muncă.
 • Vis greșit. Somnul normal ar trebui să fie de cel puțin 6-8 ore. Când este mai puțin, are un efect negativ asupra dorinței sexuale.

Pentru a nu avea aceste probleme, o femeie trebuie să ajute un bărbat. Organizați toate condițiile astfel încât să se poată odihni de toate situațiile stresante și negative.

Droguri și băuturi spirtoase

Efecte negative asupra corpuluiAcest lucru are un efect foarte negativ asupra libidoului masculin. Unii cred că alcoolul crește nivelul dorințelor sexuale, dar acest lucru nu este adevărat. În intoxicare, un om începe să nu acționeze în funcție de dorințele sale, ci din cauza faptului că este atât de necesar, concentrându-se doar pe modele.

Când un om bea alcool, se întâmplă îmbunătățirea potenței, există o dorință sexuală, dar toate au un caracter pe termen scurt. După creșterea libidoului, există o slăbire a erecției, ceea ce duce la tulburări sexuale semnificative. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că alcoolul are un efect toxic asupra glandelor suprarenale, și reduce cantitatea de hormoni din organism de androgeni, sunt responsabile pentru instinctul sexual.

De asemenea, medicamentele au un efect negativ asupra libidoului. Un dependent de droguri cade deseori în depresie. Acest lucru duce la tulburări psihice puternice, care afectează negativ nivelul dorinței sexuale. Libidoul este strâns legat de sistemul nervos. O persoană dependentă cu droguri o omoară complet, ceea ce duce la pierderea dorinței sexuale, a stresului emoțional și a impotenței.

Rată zilnică

Meniul zilnic trebuie să conțină produse care conțin vitamine și microelemente responsabile de creșterea libidoului. Cantitatea de testosteron creste perfect zincul, pentru că este pentru el o "fundație". Majoritatea zincului se găsește în pește, nuci, carne, produse marine.

De asemenea, produsele utile sunt produse cum ar fi roșiile, pâinea de tărâțe, uleiul de măsline, citricele, cartofii copți. Acestea conțin vitaminele C și E, care cresc foarte mult libidoul. Printre plantele cresc destul de eficient libidou - mentă, patrunjel, telina, ginseng, rădăcină de ghimbir.

Bărbații care consumă o cantitate mare de bere, medicii sunt sfătuiți să o abandoneze complet. Se pare că nivelul libidoului scade semnificativ de la consumul de bere, în plus, există o mulțime de fitogeterone - hormoni feminini - în bere.

boală

Cum de a crește nivelul libidouluiMulte boli afectează de asemenea nivelul libidoului. Bolile principale:

 • obezitate;
 • diabet;
 • Leziuni ale testiculelor și organelor genitale;
 • Tensiune arterială crescută.

De asemenea, libidoul este afectat de medicamentele luate de la căderea părului, cu HIV și multe alte mijloace.

Cum de a crește libidoul la bărbați?

Creșterea în organism a testosteronului se poate face în următoarele moduri:

 • Normalizați greutatea. Cu cât greutatea corporală este mai mare, cu atât este mai puțin testosteronul pe care îl are un om.
 • Includeți în meniul de zi produse care sunt responsabile pentru nivelul de testosteron. Acestea includ: nuci, fructe de mare, ulei de măsline, pește, citrice, tărâțe, grăsimi și proteine, semințe de floarea-soarelui și semințe de dovleac. Este necesar să se utilizeze apă purificată obișnuită.
 • Sănătate sănătoasă și adecvată. Un somn complet trebuie să dureze 8 ore și să treacă într-o tăcere absolută și întuneric.
 • Refuzați de obiceiurile nesănătoase. Alcoolul este foarte rău pentru organism, transformă testosteronul în estrogen. Excepția este doar câteva pahare de vin adevărat.
 • Du-te pentru sport. Este necesar să se efectueze exerciții zilnice complexe cu greutăți. Cu toate acestea, nu vă puteți stresa, sporturile excesive pot afecta negativ cantitatea de testosteron. Tot ce ai nevoie cu moderatie.

Activitatea sexuală

Activitatea unui omLa bărbați, activitatea sexuală este diferită odată cu vârsta. La pubertate este mai bine, și mai aproape de 50 de ani scade. Activitatea sexuală are multe avantaje. În corpul masculin crește, astfel, producția de testosteron, care crește, la rândul său, dorința sexuală, crește ritmul cardiac, stimulează circulația sângelui, crește nivelul de adrenalină.

De asemenea, creșterea activității sexuale cantitate de hormon endorfină. Acest hormon oferă un sentiment de euforie și extaz, este cel care este responsabil pentru senzațiile de orgasm.

Activitatea sexuală ajută la întărirea imunității. Dacă vă mențineți activitatea normală, atunci organismul începe să dezvolte anticorpi, ceea ce, la rândul său, vă permite să luptați cu diferite infecții și boli. Se demonstrează prin medicamente că la bărbații care fac sex în mod regulat, formarea de anticorpi este cu 40% mai mare.

Activitatea sexuală nu permite dezvoltarea bolilor cardiace. La activitatea sexuală Glandele suprarenale contribuie la dezvoltarea adrenalinei, care îmbunătățește circulația sângelui și crește frecvența contracțiilor cardiace. În același timp, arterele încep să se extindă, iar absorbția de oxigen se îmbunătățește, ceea ce previne bolile cardiace.

Scapa de stres

Stresul afectează mai curând negativ starea de sănătate a bărbaților. Cauzează diferite boli. De asemenea, afectează negativ dorința sexuală, stresul îl suprimă pur și simplu. Un bărbat care trăiește constant stres negativ, stres, în timp poate pierde complet interesul față de femei.

Pentru a împiedica acest lucru, trebuie să faceți următoarele:

 • Activitatea fizică. Puteți face gospodărie obișnuită sau puteți efectua un set de exerciții.
 • După stres, trebuie să "lăsați aburul". Căci ce este necesar să țipați, dar este de dorit să o faceți singur și unde nu există oameni. De exemplu, puteți merge la natură și există urină pentru a țipa, a arunca emoții negative.
 • Rest. Uneori, trebuie doar să ieșiți împreună cu familia pentru a vă odihni în natură sau pe mare.
 • Bath. Cu stres sever, trebuie să vă aburiți bine într-o saună sau într-o baie. Acesta vă poate ajuta să vă relaxați și să uitați de toate emoțiile negative.
 • Gimnastica respiratorie. Ajutoare excelente pentru a scăpa de respirațiile uniforme de stres cu nasul și gura de expirație.

Cum sa cresti libidoul masculin cu afrodisiace?

Afrodosiacii sunt produse care conțin o varietate de minerale și vitamine. Aceste produse îmbunătățirea metabolismului, creșterea activității sexuale. Mulți afrodiziaci naturali din compoziție au un hormon endorfin și afectează glanda hipofizară. Endorfinele cauzează euforie și o dorință crescută, eliberează în sexul unui bărbat, exacerbează dorința sexuală.

Afrodisiacele se găsesc în astfel de plante:

 • Rădăcina de ginseng;
 • Semințe de floarea soarelui și dovleac;
 • Ghiciul;
 • Sunătoare;
 • Rădăcină de ghimbir.

de asemenea există multe condimente, unde există mulți afrodiziac. Doar să le adăugați puțin la mâncare. Iată doar câteva din aceste condimente:

 • Barbatul libidouluivanilie;
 • Anis;
 • cardamom;
 • garoafa;
 • șofran;
 • Nucșoară.

Produse cu afrodisiace:

 • ouă;
 • avocado;
 • vanilie;
 • Țelină, mărar, patrunjel;
 • date;
 • Ciocolata.

Cum poate ajuta o femeie?

În viața omului, o femeie joacă un rol foarte important. Pentru a ridica libidoul unui bărbat, o femeie trebuie să arate constant sexy. Ea trebuie să devină un obiect de dorință pentru om, astfel încât el să se gândească constant la el. Pentru ce pot folosi? parfumuri cu feromoni, rochie haine sexy, să fie relaxat și natural.

Căi populare

Dacă sănătatea unui om nu reușește, majoritatea nu se grăbesc să vadă un doctor. În aceste situații, pot fi folosite căile oamenilor.

 • Excelentă ajută la creșterea infuziei de libidou de cenușă de munte. Pentru a face această perfuzie trebuie să luați 20 gr. șolduri și cenușă de munte turnați apă fiartă și puneți-o într-un loc întunecat timp de aproximativ 6 ore.
 • Lapte și morcovi sunt, de asemenea, bune. Pentru ce este necesar să se prăjească morcovul și se toarnă cu lapte. După ce este necesar să puneți soba și să lăsați o jumătate de oră. Acest fel de mâncare trebuie consumat înainte de cină timp de 2 săptămâni.

Înainte de a utiliza orice mijloc este necesară consultarea obligatorie cu medicul.

După cum este clar, dorința sexuală masculină este afectată de o varietate de motive. Răspunsul exact la întrebarea cum să îmbunătățiți libidoul la bărbați nu este. Trebuie să vă revizuiți complet dieta și stilul de viață. În unele cazuri, pentru a îmbunătăți dorința sexuală, trebuie doar să vă asigurați o odihnă adecvată și să eliminați situațiile stresante. În situații dificile, medicii ar putea avea nevoie de ajutor și de medicamente.

Raportul oamenilor

Cea mai bună modalitate de a îmbunătăți libidoul este o alimentație adecvată, un somn bun, volum de muncă cardio, exerciții regulate, umor sănătos și un portofel umplute. Deoarece fără toate acestea, în mod evident, nu este de până la sex, la orice vârstă.

Sportul ar trebui să fie făcut, schi în timpul iernii, și nu fumatul, și nu sunt necesare pilule. Și soțiile trebuie să se păstreze într-un ton bun pentru a atrage soțul ei, și nu respingător.

De mult timp sa observat că stresul, panica și teama afectează nivelul fizic, făcând persoana mai slabă. Trebuie să fii cât mai nervos posibil și să te oprești fără să luați antidepresive. Acesta va fi primul pas pe calea îmbunătățirii bunăstării sexuale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbațiMedicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați
Remedii populare pentru creșterea rapidă a potenței la bărbațiRemedii populare pentru creșterea rapidă a potenței la bărbați
Cum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folcloriceCum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folclorice
Ierburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbațiIerburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbați
Yarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile mediculuiYarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile medicului
Cum să faci Viagra acasăCum să faci Viagra acasă
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Medicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și prețMedicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și preț
Medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbațiMedicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbați
Extract de ser testicular, care poate fi cumpărat la o farmacieExtract de ser testicular, care poate fi cumpărat la o farmacie
» » Libido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățească
© 2021 amigdas.com