amigdas.com

Recenzii despre androgel, cel mai bun medicament pentru bărbați

Ce spun ei despre androgelAndrogel este un medicament testosteron, eliberat sub formă de gel. Acest medicament este utilizat în terapia de substituție, atunci când pacientul are o producție insuficientă de testosteron propriu de către organism.

Androgel trece rapid prin piele și ajută la creșterea nivelului de testosteron în sânge, ducând la manifestarea unei deficiențe a hormonului să dispară. Răspunsul pacienților și studiile clinice vorbesc elocvent despre cea mai mare eficacitate a acestui medicament.

Pentru o lungă perioadă de timp pentru a restabili nivelul de testosteron, medicii mi-au prescris pastile. Rezultatele au fost, dar tratamentul a fost însoțit de dureri de cap greoaie și schimbări de dispoziție. De multe ori au încercat să schimbe doza pentru a reduce efectele secundare, dar nu a ajutat. Apoi sa decis să se folosească Androgel. La început, am fost sceptic cu privire la drog, dar am descoperit repede acest lucru el nu dă efecte secundare. Durerile de cap au dispărut, dar în același timp medicii au remarcat dinamica pozitivă a tratamentului. În ultimele șase luni, am început să acord mai multă atenție femeilor frumoase, dorința de sex masculin sa întors la mine din nou.

Indicatii si contraindicatii

Principala indicație pentru utilizarea medicamentului este nivelul scăzut al hormonului sexual masculin din sânge. Este interzisă utilizarea Androgel fără a consulta mai întâi un medic. Faptul că acest medicament pentru bărbați are o serie de contraindicații:

  1. Carcinomul.
  2. Hiperplazia prostatei și cancerul de prostată suspectat.
  3. Hipersensibilitate la componentele medicamentului.

Dacă pacientul are alte tumori maligne, insuficiență renală, inimă, ficat și tensiune arterială, atunci decizia de a utiliza Androgel trebuie luată numai de către medic pe baza rezultatelor sondajului. Comentariile spun că astfel de pacienți sunt predispuși la efecte secundare atunci când utilizează medicamentul.

Acțiunea medicamentului androgelAndrogel a fost numit pentru mine pentru corectarea schimbărilor legate de vârstă. În ultimii ani, am urmărit depresia, erecția a fost foarte slabă. Sexul feminin a încetat practic să mă intereseze. Doctorii au vrut să-mi ofere injecții de testosteron, dar în timpul examinării am aflat probleme cu inima și presiunea, deși nu m-am plâns de sănătatea mea. Pentru a reduce riscul complicațiilor, sa decis utilizarea lui Androgel.

Primul sistem de recepție și doza a fost nereușită. Am avut dureri de cap, un scaun sa stricat. Doctorul a schimbat doza, după care intensitatea efectelor secundare a scăzut. Am reușit să scap de pobochki numai cu cea de-a treia schemă de consum de droguri, după care am simțit mult mai bine după câteva săptămâni de utilizare.

Cum acționează Androgel?

Acest medicament este destinat în principal bărbaților, deși în unele cazuri este prescris femeilor. Principala sa sarcină este creșterea nivelului de testosteron în sânge. Utilizarea Androgel de către bărbați face posibilă normalizarea proceselor strâns legate de testosteron: pentru a îmbunătăți potența, Creșterea libidoului, întărirea erecției, reducerea procentului de grăsime corporală.

Cu ajutorul lui Androgel, bărbații cu vârsta peste 40 de ani pot menține cu ușurință nivelurile de testosteron în organism, pe fundalul unei scăderi naturale a concentrației sale datorate schimbărilor legate de vârstă din organism.

Spre deosebire de preparatele injectabile de testosteron, androgelul poate fi întrerupt în orice moment, în timp ce cursul injecțiilor trebuie neapărat să fie finalizat.

Numeroase recenzii ale pacienților sugerează că terapia de substituție bazată pe Androgel în unele cazuri depășește eficacitatea aceleiași terapii, dar cu utilizarea altor medicamente.

Cum să luați androgelLa mine vârsta sub 60 de ani. Cu o erecție probleme grave. Soția mea este mai tânără decât mine de 20 de ani și lipsa vieții sexuale nu se potrivește cu ea, așa că ma târât la doctor. El a numit o serie de teste, dupa care a spus ca toate problemele mele sunt asociate cu un nivel scazut de testosteron in sange. a fost numit terapie de substituție preparate de testosteron. Deoarece nivelul de testosteron a fost foarte scăzut, medicul a decis să înceapă cu injecții. Ei au fost dureroși și nu mi-au trimis - au provocat o durere în cap. Iar rezultatele unui astfel de tratament dintr-un anumit motiv nu au impresionat. Apoi doctorul la numit pe Androgel, care a dat rezultate bune. Acum folosesc gel pentru tratament.

Androgel, dacă oamenii îl folosesc sub supravegherea unui medic, este complet sigur. În plus, el ușurează prăjiturile dureroase.

Unii pacienți, potrivit recenziilor lor, utilizează acest medicament în alte scopuri.

Sunt angajat în culturism, în care este imposibil să obțin rezultate bune fără terapie hormonală. Mi-e teamă să folosesc steroizi, așa că am ales drogul care este cel mai sigur prin revizuirile altor persoane - Androgel. În timp ce efectele secundare nu au fost observate, dar creșterea masei musculare a devenit vizibilă.

Cum să aplicați Adrogel?

Descrierea medicamentului androgelNu va fi inutil să repetăm ​​că acest medicament ar trebui să fie folosit de bărbați numai prin numirea unui medic. Specialistul va desena o diagramă a utilizării lui Androgel și a dozei. Acest lucru nu scutește pacienții de necesitatea de a studia instrucțiunile.

Androgel trebuie utilizat cel puțin o dată pe zi. Este de dorit să se aplice gelul pe piele în același timp. Medicii consideră timpul optim de aplicare a orelor de dimineață.

Doza de medicament este determinată de rezultatele studiilor clinice. Acesta este numit de către medicul curant și se poate schimba în timpul tratamentului cu o schimbare a concentrației de testosteron în sângele pacientului.

Gelul trebuie aplicat pe pielea abdomenului sau a umerilor. Capacele de piele trebuie să fie uscate și să nu fie deteriorate. Este interzisă administrarea Androgel la nivelul organelor genitale și a zonei de piele delicată din zonele inghinale și axilare, deoarece conține alcool, capabile să irită țesuturile.

Când aplicați Androgel, nu este necesar să fie frecată în piele. Este suficient să așteptați câteva minute pentru ca droga să se usuce. După aceasta, vă puteți îmbrăca în siguranță. Gelul nu va lăsa urme pe haine.

Când vine vorba de doza de medicament, atunci eficacitatea lui este implicită, și nu posibilitatea unui supradozaj, deoarece nu există cazuri de astfel de condiții, potrivit recenziilor.

Citiți comentariile despre Androgel pe Internet și decideți să încercați acest instrument. A cumpărat, a început frotiu activ de 2 ori pe zi. Doar acum potența nu sa îmbunătățit, iar atracția pentru femei nu a crescut. Dar am observat că starea mea de spirit a început să se schimbe prea des de la rău la bine fără nici un motiv. Am decis să învăț despre asta de la medici. Doctorul ma ascultat și ma certat pentru auto-medicație, dar a spus că nu este o supradoză, ci un efect secundar. A pictat schema corectă de recepție. După aceea, am început să observ efectele pozitive ale medicamentului.

Efecte secundare

Care pot fi reacțiile adverse?Există puține efecte secundare ale acestui gel. În general, acestea sunt reacții cutanate, manifestate în piele uscată și acnee. De asemenea, uneori în corpul pacientului există o scădere a concentrației lipidelor. În unele cazuri, poate apărea utilizarea necontrolată a medicamentului modificări negative în prostată.

Cel mai rar acest gel provoacă reacții adverse din sistemul nervos: amețeli, iritabilitate și amnezie.

Dacă apar reacții adverse, solicitați imediat asistență medicală.

Ce ar trebui să caut când folosesc drogul?

Mai întâi de toate, Androgel trebuie utilizat doar în cazurile în care lipsa hormonului sexual masculin au cauzat următoarele simptome:

  1. Ștergerea caracteristicilor sexuale secundare.
  2. Creșterea excesivă a depozitelor de grăsime la bărbați.
  3. Probleme cu activitatea sexuală.
  4. Probleme legate de metabolismul carbohidraților și grăsimilor.
  5. Condiții depresive la bărbați.

Înainte de începerea tratamentului cu gel cu testosteron, medicul trebuie să se asigure că aceste modificări patologice sunt cauzate de lipsa hormonului sexual masculin și nu de alte cauze.

AndroGel Este imposibil să se aplice pentru tratamentul impotenței și infertilității, cauzate de alte motive decât lipsa de hormoni la bărbați. În plus, înainte de numirea unui gel cu testosteron, medicul trebuie să se asigure că pacientul nu are adenom de prostată sau cancer de prostată.

Atunci când utilizați acest medicament, bărbații ar trebui să facă o examinare a prostatei o dată pe an.

Nu uitați că la persoanele cu boli pulmonare cronice gelul poate provoca apnee în timpul nopții.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteiaCe este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteia
Solventul Yunidox din acnee: sfaturi pentru utilizare, recenziiSolventul Yunidox din acnee: sfaturi pentru utilizare, recenzii
Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbațiMedicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați
Revizuirea contraceptivelor orale diane-35, recenzii reale ale femeilorRevizuirea contraceptivelor orale diane-35, recenzii reale ale femeilor
De droguri pentru bărbați viasil și comentarii despre elDe droguri pentru bărbați viasil și comentarii despre el
Androgel: instrucțiuni, mărturii și mărturii ale bărbațilorAndrogel: instrucțiuni, mărturii și mărturii ale bărbaților
Lista de produse care cresc testosteronul la bărbațiLista de produse care cresc testosteronul la bărbați
Finasteride: preț, manual de instrucțiuni, recenzii pentru bărbațiFinasteride: preț, manual de instrucțiuni, recenzii pentru bărbați
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Medicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și prețMedicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și preț
» » Recenzii despre androgel, cel mai bun medicament pentru bărbați
© 2021 amigdas.com