amigdas.com

Erupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematură

Cum să tratezi o ejaculare rapidăEjacularea prematură (sau ejacularea) este un fenomen destul de comun în întreaga lume. Potrivit statisticilor, acestea suferă aproximativ 40% din bărbați. Cu toate acestea, aceste date sunt foarte aproximative, deoarece nu toți oamenii merg la clinică pentru ajutor.

Această problemă puternic "bate" pe psihicul masculin, aduce tensiune în relație și uneori duce la încercări zero de a concepe un copil. Deoarece cauzele ejaculării rapide pot fi inflamații interne ale zonei genitale, aceasta nu poate fi ignorată. Ar trebui să consultați un specialist și să faceți o examinare completă.

Ce este ejacularea prematură

Întrebarea este ambiguă, deoarece nu există o definiție specifică. Ce ar trebui să fie considerat un instrument de măsurare în această privință? Timpul până la ejaculare? Sau numărul de fricțiuni? Studiile de patologie arată că unii bărbați eliberează o sămânță chiar înainte de introducerea membrului în vagin. În acest caz (având în vedere că apare în mod regulat), se poate spune deja că există o problemă. În acest caz vorbim despre bărbați maturi, și nu despre adolescenți, care tocmai au primit prima experiență sexuală.

Studiul problemei a arătat și alte manifestări ale patologiei. Dacă actul sexual durează mai puțin de 2 minute, după care omul ejaculează, atunci se crede că suferă de ejaculare prematură. Alt timp de 5,7,10,11,13 minute este considerat normă. Din punct de vedere strict, din punct de vedere medical, dacă timpul de frecare nu afectează posibilitatea de fertilizare a partenerului, atunci nu există nici o problemă.

Cu toate acestea, prea scurt un act sexual provoacă probleme psihologice pentru bărbați și nemulțumire față de partener. Prin urmare, vorbesc despre o astfel de problemă. Principalul semn al prezenței disfuncției este ejacularea necontrolată înainte de penetrarea în vagin sau imediat după penetrare. Sau dacă semințele sunt eliberate mai devreme decât bărbatul dorește cu o stimulare minimă.

Există încă semne, a căror prezență indică o problemă:

 • Care sunt cauzele ejacularii rapideTimpul de frecare nu este stabil: atunci mai mult, atunci mai puțin.
 • Dacă un bărbat folosește un prezervativ, actul este crescut semnificativ.
 • Dacă un om a luat băuturi calde, atunci timpul de apropiere devine mai lung.
 • Atunci când se utilizează anestezice de unguent, actul este de asemenea crescut.

Ignorarea încălcării poate duce la consecințe și mai grave. Prin urmare, trebuie să vă vedeți un medic.

Cauzele ejacularii precoce

O astfel de tulburare, cum ar fi ejacularea prematură, poate avea ca bază diferite tipuri de cauze sau complexe ale acestora. De obicei, lor sunt împărțite în două grupuri:

 1. psihologic
 2. fiziologic

În consecință, clinica ar trebui să fie condusă de un psiholog, terapeut de sex, urolog.

Factori psihologici

Din motive psihologice pot fi clasificate după cum urmează:

 • Starea stresului. Dacă un om are stresuri constante la locul de muncă, transformându-se în depresie, atunci se pot aștepta la probleme în pat, inclusiv emanație prematură.
 • Teama generată de experiență sau insecuritate. Conjuncția sexuală nereușită și, opțional, prima poate fi traumatizată destul de adânc. Dacă, după aceea, partenerii rămân nemulțumiți și spun acest lucru într-o manieră severă, teama de eșec, incertitudinea că un bărbat este capabil să satisfacă o femeie, teama de a fi ridiculizat, se poate rădăcina. Acest lucru duce la tensiune nervoasă în timpul sexului și poate provoca emanație prematură.
 • Prea multă excitație. Acest lucru este inerent in cazul tinerilor neexperimentati de la inceputul activitatii sexuale, desi se poate intampla cu un adult.
 • Lipsa de încredere între parteneri. Nemulțumirile între ele, teama de trădare sau teama de relații pot duce la ejacularea prematură.
 • Circumstanțe exterioare. De exemplu, o situație nefavorabilă, atunci când un bărbat vrea să termine actul cât mai curând posibil.

Cauzele psihologice ale disfuncției ejaculatorii pot să apară în cele din urmă să dispară prin mijloace naturale. Și, în unele cazuri, este nevoie de ajutorul unui psiholog.

Factori fiziologici

Cauzele fiziologice sunt considerate probleme cu sănătatea fizică a bărbaților: inflamație, tulburări ale organelor și altele asemenea. Acestea includ:

Capul penisului are o sensibilitate crescută.

Ce factori afectează ejacularea rapidăAcest fenomen poate fi observat la orice vârstă. Cum de a înțelege că o ejaculare rapidă este din acest motiv? Dacă actul sexual durează mai mult, când omul din prezervativ poate vorbi despre hipersensibilitatea capului. Ejacularea rapidă înainte de a intra în vagin, de regulă, nu se întâmplă, dar se întâmplă din cauza frecării pe rufe sau în timpul îmbrăcării prezervativului.

Pentru a fi sigur, testați-vă cu un anestezic de unguent (de obicei lidocaină). Unguentul este aplicat cu 15 minute înainte de acțiunea pe cap. Dacă timpul de acțiune a crescut, atunci diagnosticul dvs. este hipersensibilitatea capului.

Prezența unei astfel de boli ca o veziculită cronică sau o inflamație a veziculelor seminale.

Pereții bulelor devin sensibili din cauza subțierelor și chiar o ușoară excitare provoacă ejacularea. Această boală este întotdeauna adiacentă la prostatită. Care sunt semnele acestei boli?

În primul rând, dacă un bărbat nu a avut probleme anterioare cu ejacularea precoce, atunci a apărut. Și durata actului a început să fluctueze.

În al doilea rând, proeminența materialului seminal poate să apară chiar înainte de act.

În al treilea rând, băuturile calde nu cresc actul, ci, dimpotrivă, totul se înrăutățește. Utilizarea unguentelor cu anestezice sau prezervative nu are nici un efect în momentul ieșirii semințelor.

În al patrulea rând, sexul nu aduce plăcere, dimpotrivă cauzează disconfort, iar orgasmul este încețoșat.

Boli ale organelor interne ale pelvisului mic, coloanei vertebrale sau tulburări în ele.

Acest lucru poate fi identificat numai ca rezultat al studiilor. Inflamația urologică, traumatisme ale oaselor, măduvei spinării și organelor pelvine afectează, de asemenea, procesul de ovulație.

 • Cum folosește metode populare ejacularea rapidăÎncălcarea hormonilor: o cantitate insuficientă de testosteron, prea mult prolactină și tulburări endocrine.
 • Abuzul de nicotină și alcool pentru o lungă perioadă de timp este plin de emesis rapid.
 • Tratamentul cu antibiotice și alte medicamente poate cauza ejacularea precoce.

Metode de tratament al ejacularii premature

În prezent, medicina modernă oferă un număr suficient de modalități de a scăpa de însămânțarea rapidă. Alegerea metodei depinde în mod direct de cauza problemei. Adesea tratamentul necesită o abordare integrată.

Procesul de tratare este după cum urmează:

 • Implementarea terapiei sexuale și psihologice, în timpul căreia un om învață să recunoască în mod clar abordarea orgasmului și să controleze acest proces. Acest lucru poate ajuta la exercițiile Kegel. Ele sunt foarte simple, dar în combinație cu alte metode pot da un rezultat tangibil.
 • Tratamentul farmacoterapeutic al problemelor psihologice: luarea antidepresivelor, precum și anxioliticele - medicamente care măresc timpul de intimitate sexuală.
 • Tratamentul bolilor infecțioase și a proceselor inflamatorii în organism.
 • Eliminarea hipersensibilității prin utilizarea anestezicelor și prezervativelor.
 • Fizioterapie cu acupunctura, reflexoterapie și alte metode.
 • Intervenția chirurgicală (dacă nu ajută alte metode). Tăiați preputul, tăiați frâna sau efectuați o denervare a capului. În plus, se poate efectua o operație de tăiere a coloanelor nervoase responsabile de sensibilitatea organului genital.

Medicament tradițional pentru tratamentul ejacularii precoce

În plus față de modalitățile medicale de tratare a problemelor legate de ejaculare, merită acordată atenție remediilor folclorice. Adesea, medicii completează cursul tratamentului cu aportul de plante medicinale. Următoarele rețete merită atenție.

 1. Ejacularea rapidă la bărbațiSe toarnă colectarea apei fierbinți de fructe de padure a crescut șolduri, viol, crin de două frunze și rădăcină angelica. Amestecul este fabricat din părți egale din toate plantele medicinale. Supa trebuie să fie perfuzată timp de 30 de minute. Luați remedia pe a patra parte a sticlei de două ori pe zi timp de una sau două luni. Dacă luați două luni, atunci după prima trebuie să faceți o pauză de o săptămână.
 2. Am amestecat miezul, șarpele, oregano și menta în părți egale. Umpleți cu apă clocotită. Insistăm la 20 de minute. Luăm jumătate de sticlă înainte de a mânca timp de 2 sau 4 luni.
 3. Se prepară apă cu fierbere, un număr egal de mămici, fructe de pădure, frunze de ceas cu trei frunze și canndula. Insistăm 30 de minute, apoi luăm cea de-a patra parte a sticlei timp de 3, 4 luni.
 4. Se amestecă pe o lingură de mămăligă și conuri de hamei. Umpleți cu apă clocotită și insistați timp de 6 ore. Filtrează și ia jumătate de geam de trei ori pe zi timp de o lună.
 5. O lingură de vinca trebuie umplută cu apă rece și așezată pe o baie de aburi timp de 30, 40 de minute. Butelia rezultată poate fi administrată numai cu 10 picături de două ori pe zi timp de numai cinci zile. Apoi se rup trei zile și cursul se repetă.
 6. Umpleți cu apă clocotită 25 de grame de rădăcină. Puneți un foc mic și fierbeți timp de 30 de minute. Apoi se răcește, se filtrează și se ia a treia parte a geamului de trei ori pe zi.
 7. Se toarnă un pahar de apă fierbinte 10 grame de rădăcină copite. Am pus-o într-o baie de apă timp de 40 de minute. Răcește-l. Luăm înainte de mese de șase ori pe zi.

Tratamentul cu remedii folclorice oferă un efect bun. Dar totul depinde de situație. Este întotdeauna mai ușor să preveni boala decât să o tratezi. Prin urmare, ca profilaxie a erupției rapide, este posibil să se recomande respectarea principiilor unui stil de viață sănătos.

Evitați situațiile stresante. Consumați alimente care conțin magneziu, zinc, crom. Du-te pentru sport și ia obiceiul de a face gimnastică intimă Kegel. Adesea mergeți în afara orașului, în natură. Fii atent la sănătatea ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Indicații pentru testul mar, ceea ce înseamnă un rezultat negativIndicații pentru testul mar, ceea ce înseamnă un rezultat negativ
Normele pentru analiza spermatogramei la bărbați și cauzele anomaliilorNormele pentru analiza spermatogramei la bărbați și cauzele anomaliilor
Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?
Vagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratamentVagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratament
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?
Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculinTotul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
Ejacularea retrogradă: cauze, simptome și tratamentEjacularea retrogradă: cauze, simptome și tratament
Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similareInstrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similare
» » Erupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematură
© 2021 amigdas.com