amigdas.com

Despre bolile cu transmitere sexuală și particularitățile lor

Boli ale naturii venericeÎn cărțile noastre legate de genul științific, puteți găsi numele abreviat pentru BTS. Sub această reducere, toate bolile care pot fi obținute de la un partener prin intermediul unui act sexual sunt criptate.

Dar aici merită clarificat faptul că unele boli comunitatea științifică nu se referă la boli care apar după actul sexual.

Acestea sunt:

 • vaginoză bacteriană,
 • uretrita nespecifică,
 • Candida colpită.

Pentru viața și dezvoltarea acestor trei agenți patogeni este necesar un mediu patogen patologic. De asemenea, au nevoie de o membrană mucoasă care să aibă o microflore tip saprofite. Cei care nu sunt specialiști, de obicei, aceste trei boli se referă la grupul bolilor cu transmitere sexuală.

De mult timp, comunitatea științifică a stabilit că majoritatea bolilor asociate cu sistemul reproducători sunt transferate în organismul unuia dintre parteneri după sex. Și asta nu depinde de tipul de act sexual. Mulți parteneri practică sexul în mod tradițional și netradițional. În ambele tipuri de implicare a procesului de mucoasă de contact.

Un alt partener de contact cu mucoasa poate intra in sex cu suprafata aceluiasi obiect. Suprafețele care vin în contact cu membranele mucoase ale a două persoane sunt capabile să transporte numeroși agenți patogeni periculoși. Acest lucru este dovedit prin experimente științifice.

Contactul dintre doi parteneri de mucus este o oportunitate excelentă de a face schimb de infecții care sunt cunoscute numai pentru clasificarea științifică:

 • parazitare,
 • bacteriene,
 • fungice,
 • virale,
 • protozoar.

În lumea engleză vorbită de literatură științifică se întâlnește o reducere similară a STD. Și înseamnă același lucru.

Se știe că infecția poate apărea atunci când:

 • Cum te poți infecta cu boli cu transmitere sexuală?Contact sexual fara protectie cu prezervativ,
 • contact parenteral,
 • contact direct,
 • transmisie verticala de la mama la fatul ei.

Este demn de remarcat faptul că puteți obține boala și când:

 • un sarut simplu pe buze,
 • utilizarea acelor nesterile din seringi,
 • utilizarea în comun a jucăriilor sexuale,
 • utilizarea colectivă a prosoapelor,
 • contactul cu anumite suprafețe din viața de zi cu zi,
 • contactul cu obiectele de uz casnic.

Detectarea bolilor prin diagnosticare

Cum sunt diagnosticate bolileUn pacient potențial nu poate determina în mod independent boala pe care o are, deoarece nu există cunoștințe profesionale. El va putea descoperi numai că ceva este în neregulă cu el. O persoană observă imediat că, de exemplu, durere la nivelul organelor genitale sau arsuri. Durerea din organele interne devine vizibilă, sau ganglionii limfatici umflați sunt perturbați.

Unii preferă să nu observe durerea, pentru că prea multe lucruri personale sau sunt foarte încărcate la locul de muncă. Fiecare boală are propria sa specificitate de dezvoltare progresivă. Prin urmare, durerea poate fi diferită, iar rata de creștere a acesteia este, de asemenea, diferită. Deși poate fi tolerat, purtătorul bolii nu poate consulta un medic. Atunci când durerea crește, astfel încât nu mai există putere, pacientul decide apoi să meargă la medic.

multe timid de boli cu transmitere sexuală, pentru că atunci boala va fi publicată. Aceasta exacerbează situația pentru ei înșiși și aduce boala la penultimă sau ultima etapă. În funcție de boală, de ignoranță, pot infecta oamenii din jur sau contactele ocazionale.

Dacă nu primiți la timp o consultație de la un medic specialist, boala se va dezvolta mai mult. Pentru tratament, în acest caz, este necesar să se petreacă mult mai mult timp. Mai mulți bani vor fi cheltuite pentru medicamente. Este posibil ca intervenția chirurgicală să fie necesară.

Doar un doctor cu experiență poate înțelege rapid ce este greșit. Pentru aceasta, este necesar să se prezinte pacientului pentru examinare. Din comunicarea directă cu medicul, medicul va recunoaște simptomele și va observa vizual caracteristicile caracteristice. De asemenea renunta se fac probe de sânge și frotiuri.

Fiecare medic cu experiență se va aventura pentru a diagnostica numai atunci când mai multe tipuri de cercetare vor da informațiile necesare pozitive. Pentru testele de laborator, de obicei cu echipament bun, eșantioanele sunt examinate prin următoarea metodă:

 • microscopia frotiului, este directă și luminiscente,
 • un test de cultură cu o analiză pentru rezistența la medicament,
 • detectarea antigenilor pentru agentul patogen, cu ajutorul ELISA și UIF,
 • detectarea ADN-ului agentului patogen, prin PCR,
 • detectarea anticorpilor.

Metode de tratament

Natura boliiTratamentul are loc cu ajutorul antibioticelor. Când a fost posibilă identificarea agentului cauzator de infecție, tip viral sau parazitar selectați antibiotice adecvate. Pentru verucile genitale se utilizează echipamente speciale care pot crea undele radio necesare. Alte metode terapeutice sunt de asemenea utilizate. Pentru herpesul genital local, terapia locală este minunată.

Medicii se concentrează separat pe persoanele care sunt implicate în mod constant în sex. Și celor care, din când în când, pentru această ocupație aleg diverși parteneri. Desigur, chiar și cu o dorință puternică, partenerii necunoscuți nu pot fi verificați pentru toate bolile. Acest lucru necesită mult timp.

Nu fiecare individ are încredere chiar și în partenerul său constant pentru sex. Deoarece pot apărea infecții într-un loc public, spital, salon de înfrumusețare, salonul de tatuaj și alte locuri.

Prea mulți oameni care sunt purtători de infecții au primit boala fără să o cunoască. Din punct de vedere juridic, oamenii sunt împărțiți în aceia care:

 • știind despre bolile lor, infectează alți parteneri sănătoși pentru sex,
 • neștiind despre bolile lor, infectează alți parteneri.

Pentru cei care știu despre boala lor și au relații sexuale cu partenerii, în timp ce infectează diverse boli, răspunderea penală este furnizată. Prin urmare, avocații sunt sfătuiți să verifice în mod regulat după sex cu parteneri necunoscuți și după ce au diagnosticat bolile la timp pentru a le trata. În timpul perioadei de tratament, merită să se abțină de la a face sex.

Doctorii sfătuiesc pacienții care au sex în mod regulat cu diverși parteneri, în fiecare an pentru a fi verificați pentru:

 • hepatita B,
 • sifilis,
 • HIV.

Cum se manifestă bolile cu transmitere sexuală?Astfel de boli nu se pot manifesta pentru o lungă perioadă de timp. În același timp, este posibil să infectați noi parteneri. Medicii recomanda utilizați un prezervativ, dar nu scapă de toate bolile, deci trebuie să fii vigilent și să încerci să-ți explorezi partenerul mai adânc.

Prin promovarea medicamentelor pe piață, diferite companii farmaceutice oferă să utilizeze preparate pentru producerea lor. Ei recomandă medicamentele lor pentru profilaxia medicală în cazuri de urgență. Prevenirea acestui tip poate fi eficientă, dar după numirea de către dermatolog. Procedura unică poate deveni o mântuire pentru organism și nu este recomandată să o folosiți permanent, deoarece poate avea un efect dăunător asupra sănătății.

Există producătorii de droguri propuse, care prin spumă pot scăpa de posibile boli. Se aplică gel sau soluție care conține clor, după ce actul sexual a trecut. Practica unor astfel de medicamente este testată și dovedită că nu poate proteja complet împotriva oricărei boli.

Singura modalitate de a reduce probabilitatea de a obține una dintre boli este un prezervativ de dimensiuni adecvate.

Complicații după infecții fungice

Cel mai mic agent infecțios, numit Candida albicans, cade pe piele și permite dezvoltarea unei boli fungice numită Candidiasis. La bărbați apare pe capul unui membru infecție superficială. Femeile au o deversare care are o curdiness. Este însoțită de mâncărime și arsură a vulvei. E ca și vulvovaginita.

Complicații după boli parazitare

Microorganismul, numit Sarcoptes scabiei, oferă posibilitatea dezvoltării scabiei. Pentru ambele sexe, este posibil să se dezvolte eczemă microbiană sub formă de inflamații pe piele și chiar leziuni pustuloase. De obicei, există o mancarime ascuțită pe timp de noapte.

Bolile venere sunt printre cele mai neplăcute și greu de tratat, deci este întotdeauna mai bine să le avertizezi decât să le tratezi mai târziu. Adesea, agenții patogeni rămân în organism pentru viață, provocând inflamații cronice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fel de infecție Gardnerella este tratamentul pentru femei și bărbați?Ce fel de infecție Gardnerella este tratamentul pentru femei și bărbați?
Vagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratamentVagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratament
Este o boala periculoasa trecuta de la femeie la omEste o boala periculoasa trecuta de la femeie la om
Cum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folcloriceCum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folclorice
Senzații neplăcute la femei: durere în uretraSenzații neplăcute la femei: durere în uretra
Bolile venereologice la bărbați: simptome generale și specificeBolile venereologice la bărbați: simptome generale și specifice
Simptomele bolilor cu transmitere sexualăSimptomele bolilor cu transmitere sexuală
Semne ale bolilor cu transmitere sexuală la bărbațiSemne ale bolilor cu transmitere sexuală la bărbați
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Cauze de alb pe penisul glansului la bărbațiCauze de alb pe penisul glansului la bărbați
» » Despre bolile cu transmitere sexuală și particularitățile lor
© 2021 amigdas.com