amigdas.com

Cum poate un om să prelungească actul sexual?

Norma duratei actului sexualFiecare om viseaza sa faca un act sexual mai lung, deoarece florile pot fi date si complimentele pot fi facute de toata lumea, dar nu oricine poate da placere adevarata.

Relațiile dintre bărbați și femei se bazează în mare parte pe sexualitate. Armonia în familie persistă până când ambii parteneri sunt satisfăcuți de sex. Prin urmare, este foarte important ca un om să nu aibă ejaculare prematură.

În caz contrar, cuplul va avea o relație tensionată. Un bărbat se va îndoi de valoarea lui deplină și o femeie va suferi de nemulțumire. Treptat, discordia în relație se va intensifica și va conduce la dezintegrarea perechii.

Norma duratei actului sexual

Când vine vorba de normele de durată a coiției, atunci nu putem decât să acordăm atenție faptului că fiecare om are propriile caracteristici fiziologice. Adică rata duratei de cotizare pentru fiecare persoană este individuală și depinde de mulți factori. Cu toate acestea, sexologii au putut să se retragă o anumită valoare medie, care astăzi este considerată a fi norma.

Conform concluziilor sexologilor, actul sexual ar trebui să dureze cel puțin 2, dar nu mai mult de 4,5 minute. Când un bărbat atinge orgasm în 1 minut, atunci puteți vorbi despre probleme în zona genitală. În ciuda faptului că pentru femei nu există concepte despre durata normală a coiției. Pentru ei, sexul este normal dacă au atins cel puțin un orgasm.

Factorii care afectează durata cotiției

Înțelegerea cauzelor care afectează timpul actului sexual va oferi ocazia de a găsi o soluție la problema ejaculării premature. Pe durata congestiei Următorii factori influențează:

 • Cum să prelungești raporturile sexualeAbstinența pe termen lung.
 • Agitație nervoasă.
 • Stresul stărilor.
 • Prezența bolilor sistemului genito-urinar.
 • Hipersensibilitatea penisului.
 • Predilecții dăunătoare: alcool, țigări, cafea.

Alegerea unui mijloc specific de creștere a timpului pentru coitus ar trebui efectuată luând în considerare factorii de mai sus. În unele cazuri, odihna puternică și perfuziile pe bază de plante ajută sexul puternic, dar, uneori, pentru a prelungi sexul, trebuie să recurgă la medicamente. În plus, puteți utiliza exerciții speciale care permit întârzierea declanșării denunțării.

Produsele care prelungesc contactul sexual

Dieta noastră are o mare influență asupra vieții noastre sexuale. Prin adăugarea anumitor alimente la dieta dvs., un om își poate crește potența.

Deoarece pentru sistemul reproductiv cel mai mult important zinc, magneziu și vitamina E, apoi trebuie adăugate următoarele produse la regimul alimentar:

 • Un ou brut.
 • Mazăre.
 • Linte.
 • Fasole.
 • Prune.
 • Bran.
 • Fig.
 • Morcovi.
 • Tomate.

Rețete populare pentru prelungirea actului sexual

Unele plante conțin substanțe, încetinirea conductivității terminațiilor nervoase. Prin urmare, aceste plante sunt utilizate pe scară largă pentru a crea următoarele rețete:

 • Ce medicamente sunt mai buneCreșterea duratei actului sexual contribuie la decocționarea scoarței de stejar. Acest lucru se explică prin prezența tiaminei în coaja acestui copac. Pentru a face bulionul trebuie să luați 2 materii prime de ceai și turnați un pahar de apă clocotită, țineți căldura scăzută timp de 15 minute. Când bulionul se răcește, îl puteți folosi pentru administrarea orală sau pentru a crea o baie în care trebuie păstrat organul sexual.
 • Frunzele de frunze și de zmeură conțin feriamină, care, de asemenea, reduce conductivitatea fibrelor nervoase. Frunzele acestor plante pot fi consumate crude ca aditivi în salate sau pot face ceai din ele.
 • Puteți crește timpul de contact sexual cu o tinctură de albăstrău. Spre deosebire de cele două rețete anterioare, tinctura trebuie să fie beată imediat înaintea actului sexual, deoarece acționează foarte repede. Creșterea timpului de cotiție este asigurată de centaurina conținută în plantă.

Infuzii, decoctări și tincturi poate fi extrem de eficientă dacă cauza ejaculării premature este sensibilitatea crescută a penisului.

Mijloace medicale de prelungire a contactelor sexuale

Piața modernă de medicamente oferă o gamă largă de medicamente și suplimente nutriționale care permit prelungirea coitusului. Majoritatea acestor fonduri sunt realizate din substanțe naturale și conține afrodisiace naturale. Următoarele produse sunt considerate cele mai populare:

 • Dapoxetine. Acest lucru, potrivit multor experți, este unul dintre cele mai bune medicamente pentru tratamentul ejacularii premature. Acesta vă permite să măriți durata coitusului de mai multe ori. După utilizarea medicamentului, efectul său maxim este atins după 30-35 de minute. Efectul total durează trei ore. Preparatul conține componente care blochează serotonina. Acest hormon este cel mai adesea responsabil pentru ejacularea prematură.
 • STUD 5000. Acest spray conține lidocaină. Aceasta înseamnă că acest medicament are un efect anestezic local. Sprayul este excelent pentru bărbații cu sensibilitate crescută a penisului. Efectul maxim este atins după 10 - 15 minute după aplicare. Este complet sigur. Singura restricție privind utilizarea este intoleranța la lidocaină.
 • Super P - forță. Acest medicament este disponibil sub formă de capsule, în interiorul cărora există două componente active: sildenafil și dapoxetină. Ele promovează activarea circulației sanguine în pelvisul mic, care îmbunătățește controlul ejacularii. Medicamentul apare după 30 de minute după administrare și acționează timp de 5 ore.
 • Super Vidalista. Acest medicament conține dapoxetină și tadalafil. Aceste componente provoacă un flux sanguin puternic în penis, dar în același timp întârzie momentul ejaculării în timpul actului sexual. Medicamentul are o perioadă de valabilitate foarte lungă - 36 de ore. Experții îl recomandă bărbaților cu oboseală cronică, nutriție necorespunzătoare și o funcționare defectuoasă a sistemului hormonal.

Tehnici speciale care prelungesc raporturile sexuale

Există un set de acțiuni, a căror punere în aplicare în timpul sexului poate prelungi în mod semnificativ actul sexual.

Începeți oprirea

Crema pentru prelungirea actului sexualAceasta este una dintre cele mai vechi și mai eficiente tehnici de creștere a timpului de cotizare. Esența tehnicii este de a menține ejacularea la vârf de emoție. Bărbații care au stăpânit tehnica start-stop, pot prelungi în mod semnificativ raportul sexual. În plus, această tehnică foarte simplu în performanță.

În momentul în care un om simte abordarea orgasmului, atunci se oprește și se odihnește puțin, apoi continuă. Și de trei ori. Timpul maxim pentru a crește raportul sexual prin această metodă este de 15 minute.

Tehnica de prindere

Este recomandat de sexologi occidentali de vârf. Esența metodei este de a comprima penisul de la bază, pe măsură ce se apropie orgasmul. În acest caz, nu vă puteți mișca degetele, deoarece, dimpotrivă, stimulează orgasmul.

Pentru a învăța această metodă, un om va trebui să experimenteze primul singur. Cea mai buna pozitie de executie cu partenerul - femeie pe partea de sus.

Tehnologie daoistă

Aceasta este o tehnică foarte eficientă pentru prelungirea actului sexual. Scopul principal al tehnologiei taoiste este de a învăța pe oameni să controleze energia sexuală.

Tehnica constă în patru mișcări de bază: 3 dintre acestea sunt superficiale și 1 adâncime. Numărul total de astfel de mișcări trebuie să ajungă la 81. De îndată ce un bărbat simte abordarea orgasmului, trebuie să îndepărteze penisul și vaginul, astfel încât o parte din acesta să rămână înăuntru. După aceea, trebuie să faceți 5 fricțiuni scurte și să completați o mișcare profundă. La următoarea abordare a unui orgasm va fi necesar să se încetinească 9 fricțiuni scurte.

exerciții fizice

Activități sportive au un efect pozitiv asupra duratei cotiției. Exercițiile sport fac un om mai puternic și mai durabil. Dar extinde direct actul sexual va ajuta doar următoarele exerciții:

 • Cel mai simplu exercițiu este întreruperea urinării. Vă permite să întăriți mușchii penisului. Întreruperea urinării ar trebui să fie de cel puțin trei ori timp de zece secunde.
 • Un bărbat trebuie să învețe cum să miște un penis prin tensiunea musculară. Trebuie să faceți cel puțin 5 seturi de 10 repetări.

Aceste exerciții vor întări erecția și vor asigura prelungirea actului sexual.

Regulile sexului, permițând creșterea duratei acestuia

Respectarea regulilor simple vă permite să măriți fără efort timpul de coalizare:

 • Cum să prelungești raporturile sexualeIntroducerea unui penis în vagin este necesară doar atunci când femeia este suficient de excitată și membranele mucoase ale vaginului se hidratează.
 • După prima introducere a penisului, trebuie făcută o pauză scurtă.
 • În ajunul orgasmului, trebuie să luați pauze pentru câteva minute pentru a răci ardorul.
 • În timpul sexului, nu uitați de partener. Executați-o.
 • Uneori, pentru a prelungi contactul sexual, este suficient să luați puțin alcool.
 • Al doilea act sexual este întotdeauna mai prelungit decât primul.
 • Nu vă faceți griji, doar vă distrați.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?
Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?
Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?
Cum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folcloriceCum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folclorice
Senzații neplăcute la femei: durere în uretraSenzații neplăcute la femei: durere în uretra
Dream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baieDream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baie
Cum să scapi de dependența de dragosteCum să scapi de dependența de dragoste
Să dansezi într-un vis ceea ce visezi, ce vor spune cărțile de vis?Să dansezi într-un vis ceea ce visezi, ce vor spune cărțile de vis?
Despre ce visează fata: interpretarea viselorDespre ce visează fata: interpretarea viselor
Interpretarea viselor: ce face visul unei fetițeInterpretarea viselor: ce face visul unei fetițe
» » Cum poate un om să prelungească actul sexual?
© 2021 amigdas.com