amigdas.com

Masaj pentru prostata: care este mai bine sa alegi in farmacie

Dispozitiv pentru tratamentul prostateiPatologiile prostatei la bărbați sunt destul de frecvente: aproape fiecare al treilea bărbat de vârstă mijlocie (după 40 de ani) suferă de anumite boli ale organelor genitale. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, pacienții solicită asistență medicală calificată în ultimele etape ale dezvoltării bolii, atunci când terapia devine mai dificilă.

Pentru prevenirea și tratamentul diferitelor tulburări în sistemul reproductiv al bărbaților, se recomandă utilizarea acestora masaj special pentru prostata. Tratamentul bolilor prostatei cu ajutorul unui masaj este destul de eficient, deși nu este o metodă foarte plăcută de terapie. Dar dacă un om se gândește într-adevăr la restabilirea funcțiilor sale sexuale pentru a asigura o viață sexuală completă sau doar dorește să efectueze prevenirea pentru a evita problemele în sfera sexuală - trebuie să folosească acest dispozitiv.

Masați prostata cu un masaj și de ce este necesar?

Masajul glandei prostatice este o componentă importantă a terapiei complexe a organului afectat. Procedura se efectuează prin expunerea manuală la prostată prin rect. Cu ajutorul masajului, puteți să obțină următoarele rezultate pozitive:

 • Îndepărtarea simptomelor de prostatită cronică;
 • creșterea volumului materialului seminal cu 50% sau mai mult;
 • potență crescută etc.

Înainte de procedura de tratament, stimulatorul este tratat cu o soluție antiseptică și se introduce un prezervativ pentru ultrasunete. Pentru a facilita penetrarea dispozitivului în rect, la deschiderea anală se aplică un lubrifiant special de apă. Utilizarea fondurilor pe grăsime este strict interzisă.

Pacientului i se oferă să stea pe o parte și să tragă picioarele în stomac. Mai întâi, un specialist intră în rect aproximativ 5-7 cm și numai atunci îl include. Durata primei proceduri nu trebuie să depășească cinci minute.

Tipuri de masaj de prostată

Există două tipuri de masaje de prostată: invazive și neinvazive. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. Atunci când alegeți un dispozitiv, trebuie să țineți cont și de indicațiile privind utilizarea masajului.

Masagere invazive

Tipuri de masaj pentru prostataModelele invazive sunt dispozitive care afectează glanda prostatică prin introducerea vârfului în rect. Cele mai eficiente sunt vibro-masajele, care diferă în modul în care ele afectează organul afectat.

Masaj simplu de modele numai cu ajutorul vibrațiilor, dar există și cele care creează în plus un câmp magnetic și o energie termică, care este benefică pentru prostată.

Vibromassier se recomandă să se utilizeze în tratamentul următoarelor boli ale prostatei:

 • Înfrângerea venelor;
 • prostatita cronică;
 • hiperplazia prostatei;
 • implicarea uretrei în procesul inflamator;
 • încălcarea erecției.

Cele mai populare dispozitive folosite pentru vibromasaj sunt masajul urologic Prostam și aparatul medical Mavit.

Când le folosiți puteți observa următorul efect:

 • Efectul de vibrație asupra țesutului prostatic afectat este o stimulare bună, ca urmare a fenomenelor stagnante care dispar, tonusul muscular crește, iar secreția și exudatul care s-au acumulat devin mai ușoare.
 • Sub influența căldurii, există o îmbunătățire a fluxului sanguin în leziune, ceea ce duce la o regenerare mai rapidă.
 • Dacă tratamentul se efectuează cu administrarea simultană de antibiotice, se observă o penetrare mai rapidă în țesutul afectat.
 • Câmpul magnetic reduce dimensiunea focarului inflamației, ca urmare a acestei dispariții senzațiile de durere, umflarea și o scădere a prostatei duce la o normalizare a procesului urinar.

Tratamentul prostatei cu ajutorul masajilorÎn plus, masajele invazive sunt utilizate pe scară largă în terapia complexă (antibacteriene și antiinflamatoare), care, în mod semnificativ crește eficiența tratamentului. Câmpul magnetic promovează acumularea de substanțe active în zona leziunii, ceea ce accelerează foarte mult recuperarea. Cu utilizarea regulată a masajului prostatic, există o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate și după mai multe proceduri. În același timp, sindromul durerii dispare și funcția sexuală este normalizată. Vibromassier este incredibil de ușor de utilizat și destul de convenabil.

efectuarea de proceduri de

Când utilizați un masaj urologic de prostată, există o senzație plăcută de căldură în prostată și o absență completă a oricăror emoții negative. Durata sesiunii nu depășește o jumătate de oră. Un curs de tratament durează, de obicei, până la zece proceduri, care trebuie repetate la fiecare trei luni (cu inflamație cronică) și la fiecare șase luni pentru prevenție.

Etapele masajului prin această metodă:

 • Intestine pre-golite;
 • apoi se introduce un prezervativ pe vârful dispozitivului, care este lăcuit cu jeleu de petrol;
 • pacientul se culcă pe o parte, pornește dispozitivul și efectuează un masaj al prostatei până când se aude un semnal sonor, indicând sfârșitul masajului.

La sfârșitul manipulării, vârful trebuie tratat cu alcool și uscat. Procedurile se efectuează în același timp în fiecare zi timp de zece zile.

Contraindicații la masaj

Atunci când utilizarea unui masaj este contraindicatăÎn ciuda faptului că masajul prostatic este atât o procedură preventivă, cât și o procedură curativă, este necesar să știm despre contraindicații. Masajul prostatic are următoarele contraindicații:

 • Proces inflamator acut în glanda prostatică;
 • prezența neoplasmelor maligne;
 • prezența pietrelor în prostată;
 • semne de tuberculoză;
 • inflamația acută a intestinului.

Utilizarea unui masaj în prezența acestor patologii poate duce la apariția complicațiilor și agravarea patologiei. Prin urmare, înainte de a efectua un masaj de prostată, trebuie să vizitezi un urolog și sunt supuși unui examen.

Masaj non-invaziv

Deși dispozitivele invazive sunt destul de simple de operat, unii bărbați încă nu vor să le folosească, considerând procedura incomodă și neplăcută. În plus, nu toată lumea are timp pentru masaj zilnic, și, prin urmare, ar trebui să acorde o atenție la un alt tip de Massager de prostata - nu metoda invazivnyy.Takoy este recomandată pentru toți oamenii, în special a celor din cauza activității lor profesionale trebuie să fie o lungă perioadă de timp într-o poziție șezând ( de exemplu, driverele).

Maseria este foarte usor de folosit. Pentru procedură, este suficient să plasați dispozitivul pe un fotoliu sau scaun astfel încât partea convexă a dispozitivului să fie la nivelul scrotului. Apoi, trebuie doar să stați pe masaj și să mutați pelvisul timp de 6-7 minute. Dispozitivul poate fi utilizat și pe șosea: pur și simplu puneți-l pe scaun. Vibrațiile vehiculului vor asigura mișcarea pelvisului. Masajul prostatei trebuie făcut în dimineața și seara, vezica urinară nu trebuie să fie goală în același timp.

Cu toate acestea, înainte de a utiliza un masaj urologic, chiar și un tip non-invaziv ar trebui să consulte întotdeauna cu un specialist.

Dispozitivul pentru masajul extern al prostatei este utilizat cu următoarele indicații:

 • Tulburări ale funcției erectile;
 • înfrângerea arterelor venoase ale bazinului;
 • prostate adenom;
 • prostatita cronică, etc.

Alegerea dispozitivului de masaj potrivit depinde de dorințele omului însuși, dar procedura este recomandată tuturor reprezentanților sexului mai puternic, chiar și în absența oricăror încălcări în zona genitală. Acest lucru ajută la menținerea și conservarea erecției, la normalizarea fluxului sanguin în zona genitală, precum și la reducerea probabilității apariției prostatitei sau a accelerării tratamentului.

Ce fel de masaj pentru prostata este mai bun?

Masaje pentru prostataPrintre masajele de producție internă este de remarcat Dispozitivul Mavit. Este absolut sigur de folosit, deoarece duza sa este un modul drept și chiar dacă aplicatorul nu este introdus în rect într-un mod foarte mic, este aproape imposibil să se deterioreze nimic. Aparatul este alimentat de la rețea.

De menționat, de asemenea, un alt masaj rusesc al prostatei numit prosta. Acest dispozitiv, în forma sa este similar cu versiunea anterioară, dar este caracterizat printr-un design simplificat. Potrivit producătorilor, Prostam poate înlocui preparatele medicamentoase pentru creșterea potenței la bărbați, inclusiv la vârstnici.

Printre analogii străini cel mai bun lucru este Mud Pleasure Wand. Principalele sale avantaje față de dispozitivele rusești este fabricarea: masajul este realizat sub forma literei englezești G, care facilitează foarte mult utilizarea dispozitivului fără ajutor extern. În plus, masajul funcționează pe baterii, este echipat cu telecomandă și aproape silențios.

Printre masajele de prostata neinvazive, cel mai faimos instrument este Straw Bull. Aceasta este o masina de masaj extrem de usor de folosit. Pentru masaj este suficient pentru a plasa dispozitivul pe scaunul unui calculator, masina, sau de la birou (în funcție de activitatea profesională a bărbaților) scaun, stau pe aparat, astfel încât cea mai mare parte a fost sub scrot și produce mișcarea dintr-o parte în alta, lucru pe muschiul PC.

În primul rând, când cumpărăm un masaj de prostată, bărbații trebuie să scape de sentimentul de rușine, de inconveniente față de ceilalți, deoarece în grija sănătății lor, inclusiv a celor sexuale, nu este nimic rușinos.

În plus, nu amâna vizita la un specialist pe o perioadă nedeterminată, deoarece acest lucru poate duce la consecințe grave și chiar la moarte.

Mască de prostată cu mâinile tale

Mulți bărbați se gândesc la întrebarea: este posibil să faceți singur un masaj pentru prostată?

Cum să utilizați un masajÎn ceea ce privește aplicația internă, este mai bine să nu riscați și să cumpărați un dispozitiv gata, dar un masaj neinvaziv este destul de ușor de făcut. În principiu, este deja făcut! Este suficient să folosiți o minge obișnuită de tenis, care trebuie așezată pe scaun (scaun, scaun etc.) și așezată pe ea pentru a efectua mișcări înainte și înapoi. În scopuri preventive, durata sesiunii este de 5-7 minute, în terapie - 15-20 de minute. Procedura este De 2 ori pe zi pentru o lună.

Preconditii este plinătatea vezicii urinare, astfel încât atunci când golirea, după un masaj cu urina din alocarea de toate cazurile de cancer de prostata.

Trebuie remarcat faptul că în cazul prostatitei, masajul nu este tratamentul principal, ci doar intră în complexul procedurilor terapeutice și, prin urmare, consultarea cu un specialist în acest caz este obligatorie.

Masajele pentru prostată pot ajuta un om să scape de durere și, de asemenea, să normalizeze o viață sexuală, întări potența și creșterea vitezei de mișcare a spermatozoizilor. În plus, bărbații care folosesc acest dispozitiv experimentează normalizarea procesului de urinare, ceea ce facilitează eliminarea unei secreții stagnante din prostată, eliminând astfel cauza inflamației.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostateiCancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostatei
Exerciții fizice cu prostatită și adenom de prostatăExerciții fizice cu prostatită și adenom de prostată
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Boli ale prostatei: simptomeBoli ale prostatei: simptome
Pregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analizăPregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analiză
Ecografia prostatei la bărbați: cum se procedează corectEcografia prostatei la bărbați: cum se procedează corect
Cum se face un masaj de prostată cu degetul: o descriere și un tutorial videoCum se face un masaj de prostată cu degetul: o descriere și un tutorial video
Pregătirea pentru studiul prostatei (ultrasunete)Pregătirea pentru studiul prostatei (ultrasunete)
Primele semne de prostatită la bărbați și tratamentul boliiPrimele semne de prostatită la bărbați și tratamentul bolii
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
» » Masaj pentru prostata: care este mai bine sa alegi in farmacie
© 2021 amigdas.com