amigdas.com

Exerciții de la sânge stagnant în pelvis pentru bărbați

Exerciții pentru pelvisul micFuncția principală a circulației este de a furniza oxigen și substanțe nutritive care sunt necesare organelor interne pentru o funcționare normală. Dacă această hrană este deranjată, mai întâi de toate, ceea ce se întâmplă este deteriorarea corpului însuși. În organele în care reînnoirea sângelui este dificilă pentru o lungă perioadă de timp, apare un proces stagnat, creând condiții excelente pentru apariția microorganismelor patogene.

De ce este important să aibă o circulație bună a sângelui în organele pelvine pentru bărbați?

De ce este necesară o circulație bună a sângelui:

 • Circulația este necesară nu numai pentru a livra organele puterii, ci și în cazul corpului omului, o bună circulație a sângelui face posibilă pentru a livra în mod eficient pentru a viza hormoni organe sexuale, în cazul în care acestea creează un efect biologic asupra organismului.
 • În partea inferioară a pelvisului mic există testicule - organe pentru producerea de spermatozoizi și hormoni sexuali. Calitatea circulației sângelui în această parte va determina activitatea muncii lor. Deteriorarea circulației sanguine încetinește testiculul, ceea ce duce la o deteriorare a spermatogenezei, precum și o scădere a sintezei hormonilor sexuali.
 • Stagnarea sângelui este una din cauzele unor astfel de boli urologice ca adenomul prostatic, uretrita, prostatita etc. Cunoscând cât de dificil este tratarea acestor boli, este mai ușor să prevenim boala decât să o vindecem.

Grup de risc al bărbaților care sunt susceptibili la stagnarea sângelui într-un mic bazin

Pentru început, acest lucru se aplică bărbaților care conduc, de regulă, un stil de viață sedentar. Lucrarea de lucru este cel mai periculos inamic pentru sănătatea omului. Acest lucru este dovedit de studiile medicilor care au stabilit că bărbații a căror profesie este asociată cu a fi în poziție șezând au o constituție sexuală mai mică, spre deosebire de bărbații cu activitate fizică și activă.

Exerciții pentru pelvisCe este o muncă sedentară atât de periculoasă? Într-o poziție posturală, greutatea corpului presează glanda prostatică și vasele pelvine, privând organele de circulația normală a sângelui. Situația este agravată de o creștere a temperaturii scrotului, ar trebui să fie cu aproximativ 2-4C mai mică decât temperatura corporală totală, pentru că este în afara.

Obiceiul de a sta, a arunca un picior pe picior, agraveaza circulatia sangelui si duce la incalzirea rapida a testiculelor. Strângerea lenjeriei exacerbează această situație.

În plus față de încălcarea circulației sanguine, stilul de viață sedentar este adesea însoțit de greutate excesivă, boli ale coloanei vertebrale, inactivitate, dietă dezechilibrată, durere și alți factori nefavorabili.

Metode de tratament complex al stagnării sângelui

Din fericire, pentru bărbații care au devenit ostatici ai acestui mod de viață există o serie de soluții care pot readuce circulația normală a sângelui la organele pelvine și, cu mare zel, cresc și acești indicatori, care are un efect favorabil asupra funcției sexuale și a sistemului hormonal.

Saddle-scaun pentru bărbați

Această opțiune este potrivită pentru acei bărbați care determină stagnarea sângelui, fiind o profesie sedentară. Dar trebuie să spun că această opțiune nu este potrivită pentru toată lumea, deoarece există unele inconveniente asociate cu achiziționarea "șei". Dar mai întâi de toate despre avantajele.

Ce este un scaun? După cum sugerează și numele, forma acestui scaun este ca o șa. Acest formular Ea face posibilă reducerea stresului static, care este greutatea unei persoane pe mușchii pelvieni.

scaun SaddleGama de modele de "șei" include atât scaune divizate în două jumătăți, cât și scaune solide. Pentru bărbați, trebuie să alegeți modele cu un scaun separat, deoarece această opțiune creează un efect pozitiv asupra zonei inghinale.

Inițial, dezvoltatorii scaunului scaunului au urmărit alte sarcini: prevenirea patologiilor spinoase. Și, de fapt, ședința pe scaunul ăla care se înclină - nu va funcționa. Pentru o potrivire confortabilă, trebuie să țineți în mod constant spatele drept, acest lucru ajută la formarea unei poziții corecte, pregătirea musculaturii spinoase. Principalul avantaj al acestui scaun în acțiunea sa complexă asupra rezultatelor muncii sedentare.

Dar această opțiune nu este potrivită pentru toată lumea, deoarece există mai multe deficiențe ale "șei de birou":

 • dacă doriți să cumpărați acest scaun în birou, atunci fiți pregătit să deveniți un obiect de atenție sporit, deoarece scaunul dvs. ergonomic se va remarca în mod semnificativ de celelalte;
 • În același timp cu șaua scaunului va trebui să cumperi o masă specială, deoarece o aterizare înaltă nu va permite utilizarea unei mese regulate;
 • prețul acestor scaune este destul de ridicat.

Exerciții pentru bărbați din stagnarea sângelui în pelvis

Natura nu se baza pe faptul că o persoană își va petrece cea mai mare parte a vieții sale. Prin urmare, mișcarea constantă este un proces indispensabil al vieții umane. Dar, în realitățile din epoca modernă, trebuie să recurgeți la alte măsuri care pot "provoca" articulațiile pelvine.

Exerciții care sunt efectuate în timpul ședinței

Probabil cele mai eficiente exerciții sunt formarea de mușchi care se află în proximitatea genitalelor. Avantajul acestui exercițiu este că nu trebuie să te ridici, adică să o poți face în orice poziție și oriunde. Exercitarea întărește mușchii pubian-coccigeali. În plus față de îmbunătățirea circulației sanguine, acest exercițiu îmbunătățește puterea de erecție și puterea orgasmului.

Exercitarea: cât mai mult posibil, tensionați și relaxați-vă mușchiul L. Încercați să atingeți tensiunea sa izolată, fără a vă tensiona restul corpului, în special mușchii pelvieni. În tehnica acestui exercițiu, calitatea principală, adică forța de contracție a mușchilor. Nu 2-4 se apropie de 5-7 ori. Măriți forța de compresie și numărul de repetări zilnic.

Exerciții care sunt efectuate în picioare

Poziția inițială pentru aceste exerciții (când cealaltă nu este indicată): brațele pe talie, picioarele pe lățimea umerilor.

"Opt opt". Înțelesul exercițiului este acela de a transporta pelvisul paralel cu podeaua pentru a efectua opt, alimentând-o înainte și înapoi. Faceți opt mișcări în fiecare direcție.

Stagnarea sângelui în pelvis"Rotirea bazinului". Exercitarea, care constă în rotația circulară a pelvisului în direcții diferite. Faceți cel puțin 25 de rotații adânci.

"Parada martie". Mergeți la fața locului, ridicandu-vă genunchii cât mai mult posibil, încercând să-i strângeți în piept. Facem din 25 de pași.

"Opt Infinit". Înțelesul exercițiului este de a roti pelvisul astfel încât să le descrie paralel cu podeaua semnul infinitului, adică ochii figurii opt sunt situați pe laturi. Faceți opt mișcări în direcții diferite.

"Jumping sit-up-uri". Poziția de pornire: mâinile de-a lungul trunchiului, lățimea picioarelor umăr. Squat, a efectua un accent pe podea cu mâinile, brusc înapoi pentru a elimina picioarele, a lua o poză pentru push-up-uri. De asemenea, cu o mișcare ascuțită, ne întoarcem la poziția de plecare și sunăm brusc. Apoi repetați exercițiul. Deoarece exercițiul încarcă puternic sistemul cardiovascular, trebuie făcută prudență pentru bărbații cu boli cardiovasculare. Facem 4-6 abordări de 8 ori.

"Squat". Poziția inițială: mâinile din spatele capului, picioarele mai largi decât umerii. Faceți squats, cât mai jos posibil și în acest moment, ca și când trageți ușor pelvianul înapoi, fără a scoate tocurile de pe podea. Este necesar ca încărcătura să se afle pe mușchii feselor. Facem 15 sute.

"Pante laterale". Facem în schimb înclinația trunchiului pe lateral. În timpul înclinării, vă puteți înclina brațul peste cap spre pantă. Facem 15-25 de pante în fiecare direcție.

Exerciții care sunt efectuate în culcare

"bicicletă“. Poziția inițială: întins pe spate, mâinile de-a lungul trunchiului, picioarele îndoite la genunchi. Ca și cum ați răsuci pedalele, imitați călătoria cu bicicleta. Noi facem exercițiul mai mult de 2 minute.

"Ridicarea pelvinului“. Poziția inițială: întins pe spate, mâinile de-a lungul trunchiului, picioarele îndoite la genunchi. Ridicăm bazinul, fără a scoate picioarele de pe podea. Complexitatea poate fi mărită prin folosirea de greutăți, de exemplu, gantere, plasarea acestora pe fundul abdomenului și ținându-le cu mâinile. Facem mai mult de 10 ori.

Exerciții pentru potență"mesteacăn“. Ridicați pelvisul, mâinile se sprijină pe coapsele inferioare, fiind un suport. Este necesar ca podeaua să atingă doar partea superioară a spatelui, gâtului și capului, iar alte părți ale corpului au fost îndreptate și strânse. În această poziție este necesar să stați până la 2,5 minute.

"foarfece“. Ridicați chiar și picioarele la o înălțime de aproximativ 35-45 cm și alternativ le traversați astfel încât un picior să fie mai mare decât al doilea. Faceți din 25 de mișcări.

Cât de des și când fac exerciții?

Exercitați de preferat de 1-2 ori pe zi, de dimineață și seara, în plămâni, în scopuri terapeutice și preventive. Pentru tratarea încălcării circulației sanguine în pelvisul mic, este necesar un exercițiu regulat de cel puțin 2-3 ori pe zi.

Dieta pentru a îmbunătăți circulația sângelui

Dacă luăm în considerare relația de circulație a sângelui în organele pelvine și nutriție, atunci înțelegem o strânsă legătură între circulația în această zonă și lucrarea intestinului. Dacă o persoană are dificultăți în mișcarea intestinului, aceasta duce la fenomene stagnante, Ca rezultat, microorganismele patogene se multiplică cu succes, provocând boli. Evacuarea frecventă a intestinului, ajută fluxul sanguin normal în această parte a corpului.

Pentru a îmbunătăți circulația sângelui, trebuie să urmați regulile generale ale alimentației sănătoase. În meniul zilnic trebuie să prevaleze produse utile și naturale.

Mai multă utilizare:

 • cereale;
 • legume și fructe;
 • apă (nu mai puțin de un litru zilnic);
 • fructe de mare;
 • verdeață.

Beneficiile acestor produse sunt, în primul rând, compoziția lor nutritivă bogată, care include mineralele și vitaminele necesare, conținutul de fibre care îmbunătățește motilitatea intestinală.

Restricționăm:

 • alimente grase bogate în colesterol;
 • fast food;
 • produse de panificație, produse de panificație, produse din făină albă;
 • mâncăruri prajite și afumate;
 • băuturi, băuturi care conțin cafeină (cafea, ceai, apă dulce și sodă);
 • sare;
 • dulciuri.

Efectele negative asupra funcționării sistemului cardiovascular sunt produse cu cantități crescute de colesterol, provocând pereții vaselor de sânge pentru depunerea plăcilor de colesterol.

Produse care au un efect pozitiv asupra circulației sângelui:

 • Produse pentru circulația sanguinăceapa (verde, ceapa);
 • usturoi;
 • condimente picante (curcuma, curry, piper rosu);
 • patrunjel;
 • produse cu cantități crescute de vitamina C (portocale, kiwi, conopidă, broccoli, piper);
 • fructe de mare (în special pești grași (somon, somon, macrou)).

Pe lângă beneficiul general, aceste produse au un efect pronunțat asupra circulației. De exemplu, fructele de mare conțin acizi omega-3, care au efectul de diluare a sângelui și sunt foarte utile pentru sistemul cardiovascular.

Prevenirea stagnării sângelui la bărbați

Creșteți activitatea fizică

Exerciții pentru fotografii pentru bărbațiPentru prevenție, trebuie să mergeți în fiecare zi. Dacă regimul zilnic nu prevede mișcări pe termen lung, atunci este necesar să le îndeplinim în mod intenționat. De exemplu, cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, mergeți la câteva opriri mai devreme de acasă și faceți plimbări pe jos. De exerciții fizice active, mersul pe jos rapid, jogging sau înot, coarda jumping, yoga este cel mai bun.

Creșterea numărului de contacte sexuale

Sexul este cea mai plăcută parte a prevenirii stagnării circulației sângelui. Mișcarea, care face un om în timpul actului sexual, mărește modul natural de circulație a sângelui în pelvisul mic. În plus față de acest fapt, actul sexual are și o serie de alte proprietăți pozitive.

Faceți sexul de care aveți nevoie Cel puțin 2-3 ori pe săptămână. Dar nu trateaza sexul ca o ocupatie care imbunatateste fluxul de sange, pentru ca dorinta de coitia este sa pleci din interior si sa nu fii fortat.

Raportul sexual randomizat, fără a folosi contracepția, poate afecta negativ sănătatea unui bărbat. Acest lucru se explică prin introducerea în organele genitale a microflorei patogene, care provoacă apariția agenților patogeni.

Scapă de obiceiurile nesănătoase

Nicotina interferează cu fluxul sanguin natural, îngustă vasele de sânge. Mai ales vasele mici care se află în regiunea pelvină suferă. Putem spune în mod sigur acest lucru Fumatul este un mod direct de a reduce circulația sângelui. Același lucru este valabil și pentru alcool. Dacă nu există nici o dorință sau abilitate de a scăpa complet de alcool, atunci trebuie să limitați puternic utilizarea sa, cel puțin pe durata tratamentului.

Ca o regulă, întărirea mușchilor din pelvian sunt angajate de către un medic, dar pentru orice om această gimnastică în exces nu va, pentru că va face posibilă evitarea unui număr mare de probleme care apar de obicei cu inaintarea in varsta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câte camere există în inima păsărilorCâte camere există în inima păsărilor
Ce amfibieni au o inima cu trei camere?Ce amfibieni au o inima cu trei camere?
Exerciții fizice cu prostatită și adenom de prostatăExerciții fizice cu prostatită și adenom de prostată
Apariția sângelui în urină a bărbaților. Cauze, simptome, tratamentApariția sângelui în urină a bărbaților. Cauze, simptome, tratament
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?
Cauze de durere în partea stângă la nivelul talieiCauze de durere în partea stângă la nivelul taliei
Structura inimii în pește și caracteristicile sale, cât de multe camere în eaStructura inimii în pește și caracteristicile sale, cât de multe camere în ea
Principalele funcții ale ficatului din corpul umanPrincipalele funcții ale ficatului din corpul uman
Preparate pentru osteocondroza cervicală, îmbunătățind circulația cerebralăPreparate pentru osteocondroza cervicală, îmbunătățind circulația cerebrală
» » Exerciții de la sânge stagnant în pelvis pentru bărbați
© 2021 amigdas.com